Ξεμπλοκάρετε τις εφαρμογές βιντεοκλήσεων στο Ντουμπάι και τα ΗΑΕ

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι γνωστά για τον αποκλεισμό όλων των υπηρεσιών VoIP που δεν τυγχάνουν κυρώσεων από την κυβέρνηση. Αν θέλετε να πραγματοποιήσετε βιντεοκλήσεις στις αγαπημένες σας εφαρμογές στο Ντουμπάι, θα χρειαστείτε το καλύτερο διαθέσιμο VPN. Σήμερα, εξετάζουμε τους κορυφαίους παρόχους που κρυπτογραφούν τα δεδομένα σας και σας επιτρέπουν να παρακάμψετε την απαγόρευση VoIP των ΗΑΕ και να πραγματοποιήσετε ασφαλείς βιντεοκλήσεις.

Οι δημοφιλείς εφαρμογές βιντεοκλήσεων, όπως το WhatsApp, το Skype και το Facebook Messenger, είναι απεριόριστες σε οποιονδήποτε ζει ή επισκέπτεται το Ντουμπάι. Οι πάροχοι τηλεπικοινωνιών που ανήκουν στην τοπική κυβέρνηση τους αποκλείουν. Αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό για όποιον θέλει να μείνει σε επαφή με φίλους, οικογένεια και επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο.

Μια επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε τους εναλλακτικούς αγγελιοφόρους που προσφέρονται από τους τοπικούς παρόχους Etisalat και Du: Botim και C’Me. Δυστυχώς, αυτοί οι αγγελιοφόροι έχουν τους δικούς τους περιορισμούς και προβλήματα που πρόκειται να καλύψουμε παρακάτω. Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν μια υπηρεσία VPN που τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν δημοφιλείς αγγελιοφόρους όπως το WhatsApp, το Skype και το Facebook Messenger εντός των ΗΑΕ.

Ξεπεράστε την απαγόρευση βιντεοκλήσεων των ΗΑΕ με αυτά τα ασφαλή VPN:

NordVPN – Καλύτερο VPN VoIP – Ξεμπλοκάρετε τις βιντεοκλήσεις Skype, WhatsApp και Messenger με τον πιο ασφαλή πάροχο VPN στον κόσμο. Οι λογοκριτές της κυβέρνησης των ΗΑΕ δεν μπορούν να αποκλείσουν το NordVPN!
Surfshark – Obfuscation και εξελιγμένα πρωτόκολλα σήραγγας ισοδυναμούν με ομαλές, ασφαλείς βιντεοκλήσεις ακόμη και στα ΗΑΕ
ExpressVPN – Γνωστό για την ταχύτητα, το απόρρητο και την ευκολία χρήσης. Μια εξαιρετική επιλογή για βιντεοκλήσεις χωρίς buffer.
CyberGhost – Ένα ισχυρό VPN που δεν απαιτεί τεράστια γνώση της τεχνολογίας για να ξεμπλοκάρετε το VoIP.
PrivateVPN – Ελαφριές εφαρμογές, καλή απόδοση και ένα αποκλειστικό, ιδιόκτητο δίκτυο για απόλυτη προστασία της ιδιωτικής ζωής.
PureVPN – Περισσότερα από ένα VPN. μια ολοκληρωμένη σουίτα κυβερνοασφάλειας ικανή να ξεπεράσει οποιοδήποτε μπλοκ βιντεοκλήσεων.

Παρακάτω, θα σας πούμε τα πάντα για τις καλύτερες εφαρμογές VPN που μπορούν να σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές βιντεοκλήσεων στα ΗΑΕ – καθώς και το Botim και το C’Me.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Χρησιμοποιήστε ένα VPN για να ξεμπλοκάρετε εφαρμογές στο Ντουμπάι

Οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν ότι η καλύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσουν ένα VPN για πρόσβαση σε οποιαδήποτε εφαρμογή βιντεοκλήσεων που τους αρέσει από τα ΗΑΕ. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να απολαύσετε υψηλή ποιότητα βίντεο, αδιάλειπτες συνδέσεις, υψηλά πρότυπα απορρήτου και τη δυνατότητα να συνδεθείτε με φίλους και συγγενείς σε όλο τον κόσμο. Παρακάτω, καλύπτουμε ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές VPN στην αγορά – και εξηγούμε πώς μπορείτε να τις εγκαταστήσετε και να τις χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε το WhatsApp, το Facebook Messenger και άλλες εφαρμογές εντός των ΗΑΕ.

Η επιλογή ενός VPN που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε εφαρμογές βιντεοκλήσεων στο Ντουμπάι μπορεί να είναι δύσκολη. Ακολουθούν ορισμένοι σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να έχετε κατά νου καθώς εξετάζετε τις επιλογές σας:

Αφάνεια. Χαμηλή καθυστέρηση σημαίνει ότι οι κλήσεις σας δεν έχουν καθυστέρηση. Αυτός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για την επιλογή ενός VPN βιντεοκλήσεων για τα ΗΑΕ.
Ασφάλεια. Ένα καλό VPN προστατεύει τα δεδομένα βιντεοκλήσεων σας από τα αδιάκριτα βλέμματα και διατηρεί τις πληροφορίες σας ασφαλείς ανά πάσα στιγμή μέσω ισχυρής κρυπτογράφησης.
Υποστήριξη συσκευής. Είναι σημαντικό η υπηρεσία που θα επιλέξετε να είναι συμβατή με όποιες συσκευές προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε. Τα καλύτερα VPN υποστηρίζουν πολλούς τύπους συσκευών και σας επιτρέπουν να τους χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα.
Πολιτική μηδενικής καταγραφής. Ένα VPN με μηδενική καταγραφή δεν αποθηκεύει αρχεία για το τι κάνετε στο διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε το πραγματικό απόρρητο κατά τη διάρκεια των βιντεοκλήσεων σας.

Κορυφαία VPN για ιδιωτικές και ασφαλείς βιντεοκλήσεις στα ΗΑΕ

Τώρα που ξέρετε ποιες δυνατότητες πρέπει να προσέξετε, εδώ είναι οι καλύτερες υπηρεσίες VPN για το Ντουμπάι, ξεκινώντας με την κορυφαία σύστασή μας.

  Δεν υπάρχει πράσινο σημάδι επιλογής στο εικονίδιο του δίσκου συστήματος του Dropbox

1. NordVPN

Το NordVPN είναι μια από τις πιο ισχυρές και ασφαλείς υπηρεσίες VPN στον κόσμο. Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256 bit με κλειδί DH 2048 bit, με εγγυημένη μηδενική καταγραφή. Με το NordVPN, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή βιντεοκλήσεων θέλετε ενώ βρίσκεστε στο Ντουμπάι, γνωρίζοντας ότι εσείς και τα δεδομένα σας είστε ασφαλείς. Λόγω του τεράστιου δικτύου διακομιστών τους (πάνω από 5.500 διακομιστές σε 58 χώρες), θα έχετε έτοιμη πρόσβαση σε όλες τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες του κόσμου, ακόμα κι αν είναι αποκλεισμένες στη χώρα σας.

Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό είναι ότι οι χρήστες του NordVPN μπορούν να χρησιμοποιούν έως και 6 συσκευές ταυτόχρονα χωρίς να χρειάζεται να αποσυνδεθούν. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις από οποιοδήποτε tablet, smartphone ή υπολογιστή που διαθέτετε χωρίς να χρειάζεται να αποσυνδεθείτε αλλού. Οι συνδέσεις είναι γρήγορες και η καθυστέρηση είναι χαμηλή. Οι ταχύτητες δικτύου συνήθως φτάνουν τα 10 Mbps, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε επίσης να κατεβάζετε αρχεία, να παρακολουθείτε βίντεο και διαφορετικά να χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο πλήρως ενώ είστε συνδεδεμένοι.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το NordVPN.

Πλεονεκτήματα
Πολύ οικονομικά σχέδια
Οι περισσότεροι διακομιστές VPN με διαφορετικές διευθύνσεις IP
Κρυπτογράφηση AES 256 bit με απόλυτη μυστικότητα προώθησης
Χωρίς αρχεία καταγραφής και κρυπτογραφημένες συνδέσεις για απόλυτη προστασία της ιδιωτικής ζωής
Μεγάλη υποστήριξη (24/7 συνομιλία).

Μειονεκτήματα
Μπορεί να χρειαστούν 30 ημέρες για να επεξεργαστούν τις επιστροφές χρημάτων.

2. Surfshark

Είτε πρόκειται για μαύρη λίστα IP, για βαθιά επιθεώρηση πακέτων ή άλλους πιο σκοτεινούς τρόπους αποκλεισμού ιστότοπων και εφαρμογών, το Surfshark είναι έτοιμο να τα πάρει όλα. Και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά καλά εξοπλισμένοι για να ξεπεράσουν την απαγόρευση VoIP των ΗΑΕ, χωρίς να θυσιάζουν την ποιότητα των κλήσεων ή την υπερβολική προσωρινή αποθήκευση και καθυστέρηση.

Όλα εξαρτώνται από το δίκτυο διακομιστών τους, το οποίο στην επιφάνεια φαίνεται να είναι μέτριοι 800+ κόμβοι σε 50 χώρες παγκοσμίως. Ωστόσο, κάθε ένας από αυτούς τους διακομιστές έχει τη δυνατότητα ενεργοποίησης ορισμένων σοβαρών διατάξεων περί απορρήτου, και συγκεκριμένα της συσκότισης Camouflage του Surfshark. Αυτό αποκρύπτει εντελώς την επισκεψιμότητά σας VPN, επιτρέποντάς σας να γλιστρήσετε εντελώς από τους λογοκριτές.

Το Surfshark χρησιμοποίησε επίσης τον κρυπτογράφηση 256-AES-GCM που δεν μπορεί να σπάσει σε όλο το δίκτυό του και σας δίνει την επιλογή σύγχρονων πρωτοκόλλων διοχέτευσης σήραγγας, συμπεριλαμβανομένων των OpenVPN, IKEv2/IPSec, WireGuard, ακόμη και Shadowsocks. Δεν υπάρχει κυβερνητικός λογοκριτής στη γη που να μπορεί να αντέξει αυτή τη σουίτα VPN, ούτε καν η Κίνα!

Πραγματοποιήστε ιδιωτικές βιντεοκλήσεις με απόλυτη σιγουριά με την ανεξάρτητη ελεγχόμενη πολιτική καταγραφής του Surfshark.

Πλεονεκτήματα
Κάθε διακομιστής έχει βελτιστοποιηθεί για την απεμπλοκή του Netflix, του BBC iPlayer, του Hulu και άλλων
Κάθε διακομιστής είναι ένας εξειδικευμένος διακομιστής
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων χωρίς ερωτήσεις
Με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους, όπου δεν υπάρχουν νόμοι για τη διατήρηση δεδομένων
Η ανταποκρινόμενη υποστήριξη πελατών διαθέσιμη 24/7.

Μειονεκτήματα
Το αναπτυσσόμενο δίκτυο δεν έχει την ίδια κάλυψη με τα πιο ώριμα VPN
Η κατάσταση “νέο παιδί στο μπλοκ” ενδέχεται να μην ενσταλάξει την ίδια εμπιστοσύνη με τους μεγαλύτερους παρόχους.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το Surfshark.

3. ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι μια ευκίνητη, εξαιρετικά ασφαλής υπηρεσία VPN. Η εγκατάσταση είναι εύκολη είτε χρησιμοποιείτε tablet, smartphone ή υπολογιστή χάρη σε μια επιλογή έξυπνων εφαρμογών. Η υπηρεσία χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES-256, η οποία χρησιμοποιείται επίσης από κυβερνητικές και στρατιωτικές υπηρεσίες των ΗΠΑ. Έχει επίσης μια αυστηρή πολιτική μηδενικής καταγραφής που καλύπτει δεδομένα κίνησης, ιστορικά περιήγησης, αρχεία καταγραφής DNS και άλλα.

Το δίκτυο του ExpressVPN είναι ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο, με περισσότερους από 3.000 διακομιστές σε 94 χώρες. Αυτό σημαίνει ότι οι συνδέσεις είναι γρήγορες και σταθερές, με χαμηλή καθυστέρηση. Μπορείτε να απολαύσετε βίντεο HD υψηλής ποιότητας όταν πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις χρησιμοποιώντας το WhatsApp, το Facebook Messenger, το Skype και άλλες εφαρμογές βιντεοκλήσεων από το Ντουμπάι.

Όλα αυτά τα ισχυρά χαρακτηριστικά κάνουν το ExpressVPN την #1 επιλογή μας για τη χρήση εφαρμογών βιντεοκλήσεων στα ΗΑΕ. Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο που μπορεί να κάνει η εφαρμογή. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθήσετε το Netflix, το HBO Go και άλλες περιορισμένες υπηρεσίες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ενώ ταξιδεύετε.

  Σάρωση και μετατροπή εικόνων σε κείμενο στο τηλέφωνό σας και εξαγωγή σε MS Word

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το ExpressVPN.

Πλεονεκτήματα
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 3 μήνες δωρεάν (49% έκπτωση – παρακάτω σύνδεσμος)
3.000+ εξαιρετικά γρήγοροι διακομιστές
Δεν βρέθηκαν διαρροές DNS/IP
Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής
Ζωντανή συνομιλία 24/7.

Μειονεκτήματα
Λίγο πιο ακριβό από κάποιες άλλες επιλογές.

4. CyberGhost

Το CyberGhost είναι ίσως η πιο φιλική προς το χρήστη υπηρεσία σε αυτήν τη λίστα. Οι εύχρηστες εφαρμογές του κάνουν τη χρήση εφαρμογών βιντεοκλήσεων στο Ντουμπάι παιχνιδάκι, ακόμα κι αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ αυτού του είδους την υπηρεσία. Το CyberGhost υποστηρίζει επίσης την ταυτόχρονη χρήση 7 συσκευών, που σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με τον υπολογιστή, το smartphone και το tablet σας – και να έχετε ακόμα αρκετές συνδέσεις για να διαθέσετε.

Κάτω από την απλή διεπαφή, όμως, υπάρχει ένα ισχυρό εργαλείο. Οι συνδέσεις CyberGhost είναι γρήγορες και με περισσότερους από 5.500 διακομιστές σε 80 χώρες, οι συνδέσεις βιντεοκλήσεων είναι ομαλές και σταθερές. Οι προχωρημένοι χρήστες μπορούν να αλλάξουν τις ρυθμίσεις για να δημιουργήσουν προσαρμοσμένες εμπειρίες – και με μηδενική καταγραφή, κρυπτογράφηση AES 256-bit και αυτόματο διακόπτη kill, η ασφάλεια του χρήστη είναι πολύ αυστηρή.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το CyberGhost.

Πλεονεκτήματα
Λειτουργεί με το Netflix
Προσιτά σχέδια
Δικαιοδοσία στη Ρουμανία
Καμία πολιτική καταγραφής
24ωρη υποστήριξη.

Μειονεκτήματα
Δεν λειτουργεί καλά στην Κίνα.

5. PrivateVPN

Το PrivateVPN είναι μια νέα μάρκα που γίνεται γρήγορα μια από τις καλύτερες σε ολόκληρο τον κλάδο. Η εταιρεία εδρεύει στη Σουηδία και δέχεται πληρωμές σε διάφορα νομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του Bitcoin. Έρχεται με επιλογές κρυπτογράφησης AES 128 bit και 256 bit, επιτρέποντάς σας να εξισορροπήσετε την ταχύτητα και την ασφάλεια όπως χρειάζεστε όταν χρησιμοποιείτε το VPN σας για να πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις στο Ντουμπάι.

Το PrivateVPN επιτρέπει έως και 6 ταυτόχρονες συσκευές. Σε δοκιμές, είναι σταθερά μία από τις ταχύτερες υπηρεσίες VPN στον κόσμο – πράγμα που σημαίνει ότι οι βιντεοκλήσεις σας θα είναι υψηλής ποιότητας, χωρίς καθυστερήσεις. Δεν λείπουν ούτε οι επιλογές σύνδεσης, με περίπου 150 διακομιστές σε 60+ χώρες σε όλο τον κόσμο. Αυτός ο αριθμός μπορεί αρχικά να φαίνεται μικρότερος από τον μέσο όρο, αλλά κάθε διακομιστής μπορεί να υπερηφανεύεται για απίστευτο χρόνο λειτουργίας και απόδοση στις δοκιμές μας. Γιατί να συμβιβαστείτε με χιλιάδες επιλογές κατώτερης ποιότητας όταν μπορείτε να έχετε τη χούφτα που λειτουργεί όπως θα έπρεπε;

Το καλύτερο πράγμα για το PrivateVPN είναι ότι είναι μια νέα υπηρεσία, που σημαίνει ότι προσπαθεί πάντα να ξεπερνά τον ανταγωνισμό. Μεταξύ της αποδοχής του bitcoin και της προσφοράς έξυπνων εφαρμογών για iOS, MacOS, Android και άλλες πλατφόρμες, το PrivateVPN κάνει πραγματικά ό,τι μπορεί για να κάνει σωστά από τους χρήστες του. Προσφέρει επίσης μερικές από τις καλύτερες, πιο γενναιόδωρες επιλογές τιμολόγησης, προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους χρήστες.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το PrivateVPN.

6. PureVPN

Το PureVPN είναι μια υπηρεσία που συνδυάζει ελκυστικές επιλογές τιμολόγησης με ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας και εξαιρετική ταχύτητα. Με περισσότερους από 2.000 διακομιστές σε 140+ χώρες, το PureVPN παρέχει σε εφαρμογές βιντεοκλήσεων στο Ντουμπάι χαμηλή καθυστέρηση, υψηλή ποιότητα και σταθερές συνδέσεις. Η υπηρεσία χρησιμοποιεί επίσης κρυπτογράφηση 256-bit, που σημαίνει ότι οι βιντεοκλήσεις σας είναι ασφαλείς.

Ο τομέας στον οποίο ξεχωρίζει το PureVPN είναι επιπλέον χαρακτηριστικά. Η υπηρεσία παρέχεται με ενσωματωμένη προστασία κατά του κακόβουλου λογισμικού, φίλτρα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά των ανεπιθύμητων μηνυμάτων, προστασία DDoS, διακόπτη kill και άλλα πρόσθετα. Υπάρχουν επίσης επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για Chrome και Firefox, που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας PureVPN για να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο, να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστότοπους όπως το Netflix και το Hulu και πολλά άλλα.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το PureVPN.

Εγκατάσταση του VPN σας

Αφού επιλέξετε το καλύτερο VPN από την παραπάνω λίστα και εγγραφείτε, υπάρχουν μερικά γρήγορα και εύκολα βήματα που πρέπει να κάνετε προτού να είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή βιντεοκλήσεων της επιλογής σας στο Ντουμπάι και τα ΗΑΕ. Ορίστε τι κάνετε:

Χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησής σας, συνδεθείτε στον νέο σας λογαριασμό VPN. Βρείτε τις οδηγίες που ισχύουν για τις συσκευές σας και πραγματοποιήστε λήψη όλων των απαραίτητων εφαρμογών μέσω του προγράμματος περιήγησής σας ή του σχετικού καταστήματος εφαρμογών.
Μόλις βρείτε τις οδηγίες και κατεβάσετε τα απαραίτητα αρχεία, εκκινήστε το λογισμικό. Στη συνέχεια, ενδέχεται να κατευθυνθείτε να επιλέξετε έναν διακομιστή στις Η.Π.Α., στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε ορισμένες άλλες χώρες. Εάν συμβαίνει αυτό, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε μια κοντινή χώρα όπου η εφαρμογή βιντεοκλήσεων της επιλογής σας είναι νόμιμη.
Δοκιμάστε τη σύνδεσή σας για να βεβαιωθείτε ότι είστε πραγματικά συνδεδεμένοι στο VPN. Ένας τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι χρησιμοποιώντας μια δωρεάν υπηρεσία όπως ipcim.com.
Μόλις ενεργοποιηθούν οι συνδέσεις VPN, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή βιντεοκλήσεων όπως θα κάνατε συνήθως. Εάν θέλετε να μείνετε εκτός σύνδεσης VPN όταν περιηγείστε στο Διαδίκτυο, θυμηθείτε να την απενεργοποιήσετε μετά τις κλήσεις σας και αντίστροφα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί με VPN προτού χρησιμοποιήσετε τον αγγελιοφόρο κλήσεων βίντεο της επιλογής σας.

  Υποδοχή USB Type A: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση ενός VPN στην κινητή συσκευή σας, ανατρέξτε στους οδηγούς μας για Android και iOS.

Μια προειδοποιητική λέξη

Εάν πρόκειται να δοκιμάσετε άλλους αγγελιοφόρους, να είστε προσεκτικοί και να κάνετε επιμελή έρευνα. Το τείχος προστασίας των ΗΑΕ είναι ισχυρό και πολλά VPN δεν λειτουργούν εντός της χώρας. Επιπλέον, τα VPN με αδύναμη ασφάλεια και καμία πολιτική μηδενικής καταγραφής μπορούν να σας φέρουν σε μικρό πρόβλημα με τις αρχές. Όταν χρησιμοποιείτε VPN που δεν περιλαμβάνονται σε αυτήν τη λίστα, να γνωρίζετε ότι το κάνετε με δική σας ευθύνη. Επιπλέον, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να μην χρησιμοποιείτε δωρεάν VPN, τα οποία καλύπτουμε περισσότερο σε άλλο άρθρο.

Σχετικά με τις επίσημες εφαρμογές βιντεοκλήσεων των ΗΑΕ

Το Ντουμπάι και τα άλλα Emirates υποστηρίζουν επίσημα δύο εφαρμογές βιντεοκλήσεων. Ακολουθεί μια περίληψη και για τα δύο:

Botim

Το πρώτο είναι το Botim: μια υπηρεσία επί πληρωμή που κοστίζει 50 ή 100 AED για χρήση, ανάλογα με το αν έχετε συνδρομή κινητού ή σπιτιού. Το Botim σάς επιτρέπει να καλείτε άλλους χρήστες του Botim σε όλο τον κόσμο και προσφέρει πολλές από τις ίδιες δυνατότητες που θα περιμένατε σε μια εφαρμογή βιντεοκλήσεων όπως το WhatsApp.

Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά προβλήματα με τον Botim. Πρώτον, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο στον συγκεκριμένο αριθμό κινητού τηλεφώνου ή στο οικιακό δίκτυο που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή σας. Εάν θέλετε να πραγματοποιείτε κλήσεις ενώ βρίσκεστε στο σπίτι κάποιου άλλου ή από την κινητή σύνδεση ενός φίλου, δεν έχετε τύχη. Και αν μεταβείτε στις σελίδες της εφαρμογής στα καταστήματα εφαρμογών Android και iTunes, θα διαπιστώσετε ότι πολλοί χρήστες παραπονιούνται για την ποιότητα της κλήσης.

Επιπλέον, η Botim εμφανίζει στους χρήστες διαφημίσεις παρόλο που η υπηρεσία είναι πληρωμένη. Αυτό, μαζί με το γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο απλά δεν έχουν Botim, καθιστά την υπηρεσία λιγότερο από βολική για τους περισσότερους χρήστες.

Έλα εγώ

Η δεύτερη επιλογή που έχει εγκριθεί από την κυβέρνηση ονομάζεται C’Me. Όπως και ο Botim, το C’Me πληρώνεται – αλλά οι τηλεφωνικές κλήσεις δεν είναι 100% δωρεάν. Εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε μια βιντεοκλήση μεγαλύτερη από 60 λεπτά, θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον. Όπως και με το Botim, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή με κινητά τηλέφωνα ή δίκτυα που δεν καλύπτονται στο μηνιαίο πρόγραμμα πληρωμών σας.

Επίσης, όπως και με το Botim, μπορείτε μόνο να κάνετε βιντεοκλήσεις σε άλλους χρήστες του C’Me. Αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα, επειδή οι περισσότεροι χρήστες του Διαδικτύου σε όλο τον κόσμο δεν έχουν C’Me. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, πολλοί κάτοικοι των ΗΑΕ έχουν εκφράσει ανησυχίες για το απόρρητο και για τις δύο εφαρμογές.

συμπέρασμα

Η παραμονή σε επαφή με τους φίλους και την οικογένεια μπορεί να είναι δύσκολη, επειδή όλες οι κύριες εφαρμογές messenger είναι αποκλεισμένες εντός των ΗΑΕ. Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις που εγκρίνονται από την κυβέρνηση, αλλά αυτές δεν είναι πάντα βολικές στη χρήση. Αυτά είναι τα άσχημα νέα. Τα καλά νέα είναι ότι οι υπηρεσίες VPN σε αυτήν τη σελίδα θα σας βοηθήσουν να μείνετε σε επαφή με φίλους, οικογένεια και επιχειρηματικούς συνεργάτες με τις εφαρμογές βιντεοκλήσεων που έχετε συνηθίσει.

Απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια εφαρμογή βιντεοκλήσεων θέλετε – WhatsApp, Facebook Messenger, Skype και άλλα. Με τις προτάσεις VPN των ΗΑΕ, μπορείτε να απολαμβάνετε βιντεοκλήσεις υψηλής ποιότητας στο Ντουμπάι χωρίς να ανησυχείτε για το εθνικό τείχος προστασίας της χώρας. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε καμία υπηρεσία επί πληρωμή ή να ζητήσετε από τις επαφές σας να κατεβάσουν τοπικές εφαρμογές. Είναι πραγματικά τόσο απλό.

Αυτός ο οδηγός σας βοήθησε να καταλάβετε τις βιντεοκλήσεις στο Ντουμπάι και τα ΗΑΕ; Έχετε ερωτήσεις, συμβουλές ή σχόλια; Στη συνέχεια, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα!