Ξεκινήστε με το πλέξιμο με αυτές τις 6 εφαρμογές για κροσέ

Αρχικά, θεωρήθηκε ότι το πλέξιμο και το κροσέ ήταν μόνο χόμπι για άτομα με πολύ ελεύθερο χρόνο. Ωστόσο, σήμερα πολλοί άνθρωποι έχουν βιοποριστεί από αυτό.

Το crocheting έχει κερδίσει δημοτικότητα σχεδόν σε κάθε ηλικιακή ομάδα και έχει ατελείωτες ευκαιρίες. Μια σόλα βελόνα με αγκιστρωμένη άκρη και νήμα χρησιμοποιείται για την παραγωγή υφασμάτων κατά το κροσέ, ένα είδος τέχνης νήματος. Σάλια, πουλόβερ, κάλτσες και άλλα αντικείμενα μπορούν να γίνουν με βελονάκι, όπως το πλέξιμο.

Τι είναι οι εφαρμογές Crochet;

Οι εφαρμογές πλεξίματος και κροσέ μπορούν να διευκολύνουν τη ζωή σας στη χειροτεχνία, όπως και πολλά άλλα αντικείμενα που έχουν γίνει ψηφιακά για να κάνουν τη ζωή πιο απλή. Η δυνατότητα διαχείρισης πολλών εργασιών σε εξέλιξη ταυτόχρονα χωρίς την προσθήκη πληροφοριών σε ξεχωριστές σελίδες ενός βιβλίου μας ελκύει αυτές τις εφαρμογές.

Οι εφαρμογές Crochet παρέχουν μια πλατφόρμα για την εισαγωγή όλων των σχεδίων και άλλων πληροφοριών σας, ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε τις προμήθειες νημάτων και τα συνεχιζόμενα έργα σας χωρίς προβλήματα.

Δεν χρειάζεται να πάρετε μαζί σας το τυπωμένο σχέδιο λόγω του λογισμικού στο οποίο μπορείτε να εισάγετε τα σχέδια. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν πλέκετε δημόσια, με συντρόφους ή ακόμα και στον κήπο.

Ενώ οι περισσότερες εφαρμογές είναι δωρεάν, ορισμένες απαιτούν χρέωση για την κατάργηση διαφημίσεων. Αγοράστε την premium έκδοση μιας εφαρμογής, εάν σας αρέσει πραγματικά και τη βρίσκετε εξαιρετικά χρήσιμη.

Οι εφαρμογές μπορούν να παρακολουθούν την ώρα της καθημερινής σας δραστηριότητας στο πλέξιμο και το κροσέ. Αυτό είναι χρήσιμο όταν χρειάζεται μόνο μια συσκευή smartphone για να την έχετε μαζί σας όπου κι αν πάτε.

Οφέλη από το κροσέ

Το βελονάκι προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως κάθε δημιουργική προσπάθεια. Ας τα εξετάσουμε ένα προς ένα.

Το κροσέ μειώνει τα επίπεδα του στρες και του άγχους

Το κροσέ έχει πολύ θετική επίδραση στην ψυχική σας ευεξία. Αποσπάμε την προσοχή μας από ό,τι μας ενοχλεί με το κροσέ και αφήνοντας τους εαυτούς μας να είμαστε δημιουργικοί. Το μυαλό μας μπορεί να γίνει πιο ήρεμο και απαλλαγμένο από νευρικές έννοιες και σκέψεις επικεντρώνοντας τις επαναλαμβανόμενες ενέργειες μεμονωμένων βελονιών και μετρώντας σειρές.

Το κροσέ ενισχύει την παραγωγικότητα

Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές και χρώματα που δεν θα βαρεθείτε ποτέ με τη δραστηριότητα. Είναι ένα φανταστικό μέσο για να αισθάνεσαι παραγωγικός.

Αν σας αρέσει να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις, υπάρχουν πολλά μοτίβα με τα οποία μπορείτε να πειραματιστείτε και να κρατάτε το μυαλό σας απασχολημένο. Αυτό μπορεί να επιβραδύνει την επιδείνωση της γνωστικής λειτουργίας που έρχεται με τη γήρανση και βοηθά στη δημιουργία νέων εγκεφαλικών συνδέσεων που βοηθούν στη μνήμη.

  Τι σημαίνουν τα φώτα στη θήκη AirPods;

Το βελονάκι μετατρέπει το χόμπι σε επιχείρηση

Παλιότερα, αν μόλις είχατε ξεκινήσει το πλέξιμο ως χόμπι, σήμερα, στον κόσμο των απεριόριστων δυνατοτήτων, μπορείτε να το μετατρέψετε σε επιχείρηση και να ζήσετε από αυτό. Μπορείτε να πουλήσετε την εργασία σας σε διάφορους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, να προσληφθείτε από έναν εργοδότη ή ακόμα και να εργαστείτε εξ αποστάσεως στο περιβάλλον σας όποτε σας βολεύει.

Οι εφαρμογές βελονάκι κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη

Οι εφαρμογές για βελονάκι μπορούν να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε ενώ αναφέρεστε σε δωρεάν σχέδια για βελονάκια, μετρητές βελονιών και άλλα εργαλεία. Μπορεί ακόμη και να σας βοηθήσει να διατηρήσετε ένα ιστορικό των εισερχόμενων και εξερχόμενων προμηθειών σας. Οι εφαρμογές σας απαλλάσσουν από το να μεταφέρετε τα σημειωματάριά σας και άλλο υλικό γραφής. Θα χρειαστείτε μόνο ένα smartphone για να εκτελέσετε την εργασία σας στο πλέξιμο όπου κι αν πάτε.

Ενισχύει τις κινητικές δεξιότητες

Το πλέξιμο και το κροσέ βελτιώνουν τις κινητικές δεξιότητες και διατηρούν τα χέρια και τα δάχτυλά σας υγιή καθώς μεγαλώνετε. Επιπλέον, όλα τα μοτίβα έχουν ορισμένα μαθηματικά στοιχεία, τα οποία κρατούν το μυαλό σας ενεργό και σας επιτρέπουν να εξασκήσετε τις αριθμητικές σας ικανότητες.

Αποφεύγει τη μοναξιά

Τα έργα πλεξίματος και κροσέ γίνονται συχνά σε οργανωμένες ή ανεπίσημες ομάδες. Πιθανότατα γνωρίζετε ήδη πόσο καλά ταιριάζει το πλέξιμο και το κροσέ με τις κοινωνικές δραστηριότητες, είτε παρακολουθείτε ένα μάθημα, είτε παρακολουθείτε μια τακτική μηνιαία συνάντηση συλλόγου είτε εργάζεστε σε έργα.

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εφαρμογές για κροσέ για να δοκιμάσετε και να πειραματιστείτε και να ξεκινήσετε με το πλέξιμο. Εδώ είναι μερικές επιλογές για να διαλέξετε.

Patternum

Το πρώτο εργαλείο για τη δημιουργία μοτίβων πλεξίματος και κροσέ είναι το Patternum. Είναι πλήρως ρυθμισμένο ώστε να είναι απλή και γρήγορη η δημιουργία δυναμικών και ανταποκρινόμενων μοτίβων. Οι πλέκτριες και τα κροσέ μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα μοτίβα που έχουν δημιουργηθεί από Patternum στην εφαρμογή για το καλύτερο περιβάλλον χειροτεχνίας ή να τα κατεβάσουν ως PDF.

Με λίγα μόνο κλικ στη συσκευή σας, μπορείτε να δημιουργήσετε κορυφαία σχέδια πλεξίματος και κροσέ. Εδώ, η εφαρμογή παρέχει μια μοναδική δυνατότητα που μπορεί να σας βοηθήσει να προσθέσετε εξατομικευμένες οδηγίες μεγέθους. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε όμορφα γραφήματα χρησιμοποιώντας τα προκαθορισμένα σύμβολα της εφαρμογής ή δημιουργώντας τα δικά σας σύμβολα.

Αφού δημιουργήσετε το γράφημά σας, μπορείτε να το ελέγξετε ανά πάσα στιγμή στην εφαρμογή για να το βελτιώσετε. Μπορείτε να είστε δημιουργικοί και να μάθετε από τα λάθη που κάνατε νωρίτερα.

Προσθέστε όλες τις λεπτομέρειες του σχεδίου και του σχεδίου σας γρήγορα με λίγα κλικ. Η εφαρμογή φαίνεται να έχει εξαιρετικές δυνατότητες για τη δημιουργία ενός μοτίβου με δυνατότητα δημοσίευσης. Σας βοηθά να κατανοήσετε τα πάντα ενώ το χρησιμοποιείτε και είναι εύκολο στη χρήση και πολύ φιλικό προς το χρήστη.

Stash2Go

Το Ravelry είναι προσβάσιμο ενώ βρίσκεστε εν κινήσει σε συσκευές Android, χάρη στο Stash2Go. Παρέχει πρόσβαση σε φίλους, νήματα, έργα και μοτίβα. Σε iOS και Android, μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν την έκδοση Lite της εφαρμογής. Δεν είναι καθόλου ενοχλητικό να βλέπεις τη διαφήμιση που το κρατά δωρεάν.

  6 Καλύτερες Γεννήτριες Βίντεο με Τεχνητή Νοημοσύνη για την Επιχείρησή σας

Το πρώτο πράγμα που θα σας ζητήσει το πρόγραμμα είναι να συνδεθείτε στο Ravelry. Μόλις ολοκληρωθεί, μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στις δυνατότητες του Ravelry μέσω της εφαρμογής.

Τα περισσότερα χαρακτηριστικά έχουν σαφή σήμανση στη διεπαφή, η οποία είναι αρκετά απλή. Μπορείτε να προσθέσετε, να διαγράψετε και να επεξεργαστείτε στοιχεία στην ουρά, στο απόθεμα, στα αγαπημένα και στα έργα σας.

Ενώ η πλειονότητα των χαρακτηριστικών είναι φανταστικές, συνιστάται να παραμείνετε στην έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές για τα φόρουμ, εάν σας αρέσει η συναναστροφή στο Ravelry. Επιπλέον, διαθέτει επίσης ορισμένα επιπλέον πράγματα, όπως μετρητές σειρών για μεμονωμένα έργα και μια γεννήτρια συγκέντρωσης για έργα που θα χρησιμοποιήσουν την πισίνα.

Συνολικά, αυτό το λογισμικό είναι ένας φανταστικός πόρος για τη διαχείριση των έργων σας ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Αν και υπάρχουν παρόμοιες εφαρμογές, η Ravelers θα πρέπει να επιλέξει αυτή αφού ενσωματώνεται με το Ravelry.

LoveCrafts

Μπορείτε να αποθηκεύσετε όλα τα σχέδιά σας σε μια τοποθεσία με τη βοήθεια της κομψής, ανταποκρινόμενης εφαρμογής LoveCrafts Knitting. Αφού εγγραφείτε, μπορείτε να συνδέσετε την εφαρμογή με τον λογαριασμό σας στο LoveCrafts ή στο Ravelry για να ενσωματώσετε τα δεδομένα του μοτίβου σας.

Όταν ανοίγετε ένα σχέδιο, η οθόνη γεμίζει με πολλά εργαλεία σχεδίασης που σας βοηθούν να επισημάνετε τα μέρη του σχεδίου που έχετε τελειώσει. Μπορείτε να διατηρήσετε το ίχνος του μοτίβου ακόμα κι αν επιστρέψετε σε αυτό εβδομάδες αργότερα με το μαρκαδόρο, το highlighter ή τη γόμα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις σημειώσεις για να λάβετε επιπλέον βοήθεια με ένα συγκεκριμένο σχέδιο.

Το πρόγραμμα περιέχει επίσης έναν μετρητή για να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε την πρόοδό σας μέσω του μοτίβου. Το Lovecraft προσφέρει μια περιοχή για φωτογραφίες όπου μπορείτε να δημοσιεύσετε ολοκληρωμένα μοτίβα και να δείτε φωτογραφίες από άλλους χρήστες μοτίβων, προσθέτοντας ένα κοινωνικό στοιχείο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, να οργανώσετε και να διαχειριστείτε τα έργα Ravelry σας σε μία τοποθεσία συνδέοντας την εφαρμογή LoveCrafts Crochet στη βιβλιοθήκη Ravelry σας. Επιπλέον, κάθε εβδομάδα, θα σας αποστέλλονται δωρεάν προσαρμοσμένα μοτίβα.

Μετρητής σειρών με βελονάκι και σχέδια

Μπορείτε να ανεβάσετε μοτίβα από άλλες εφαρμογές ή αγορές όπως το Etsy ή την εφαρμογή Ravelry, να περιηγηθείτε και να αποθηκεύσετε σχέδια PDF, να μετρήσετε σειρές και να μετρήσετε την πρόοδο σε αυτήν την εφαρμογή Crochet Row Counter.

Χρησιμοποιήστε μετρητές σειρών με τα σημάδια + και –, παρακολουθήστε το χρονόμετρο και παρακολουθήστε τα προσαρμοσμένα μοτίβα πλεξίματος ή κροσέ.

Αυτή είναι μια καινοτόμος προσέγγιση για το σχεδιασμό και τη βελτιστοποίηση μοτίβων ειδικά για κινητές συσκευές. Μειώνει το όριο για τους χρήστες που μπορούν να δημιουργήσουν έργα, διευρύνοντας το δυνητικό κοινό.

Περαιτέρω, ελέγχει το απόθεμα των προμηθειών κροσέ, συμπεριλαμβανομένων των κροσέ, των νημάτων και άλλων εργαλείων. Η εφαρμογή διασφαλίζει επίσης ότι η αποθήκευση και τα νήματα είναι συνεχώς διαθέσιμα για τους δημιουργούς.

  Δημιουργήστε ένα καλύτερο πακέτο Apple One με εφαρμογές που χρησιμοποιείτε πραγματικά

Κάνει προεπισκόπηση των έργων σας και σας δίνει επίσης οδηγίες για τη βελτίωσή τους. Διαθέτει διάφορα εργαλεία και δυνατότητες για να προσφέρει στους χρήστες του, όπως το γράφημα μεγεθών αγκίστρου, τον δωρεάν μετρητή σειρών, το βασικό σεμινάριο πλεξίματος, τον προγραμματισμό χρόνου για την ολοκλήρωση του έργου και πολλά άλλα. Ξεκινήστε το ταξίδι σας στο πλέξιμο με αυτήν την εφαρμογή τώρα.

Amigurumi Σήμερα

Το Amigurumi Today είναι μια δωρεάν εφαρμογή που παρέχει ένα νέο μοτίβο amigurumi κάθε εβδομάδα. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προσθέσετε σελιδοδείκτες στα αγαπημένα σας και να έχετε μερικά αξιολάτρευτα πράγματα.

Αυτό το λογισμικό είναι για εσάς εάν απολαμβάνετε υπέροχα μοτίβα amigurumi. Αυτό το απλό λογισμικό προσφέρει πολλά δωρεάν σχέδια κροσέ για αξιολάτρευτα παιχνίδια για κροσέ όλων των επιπέδων δεξιοτήτων.

Μόλις εγγραφείτε, έχετε δωρεάν πρόσβαση σε σεμινάρια πλεξίματος και δωρεάν σχέδια amigurumi για να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας. Κάθε εβδομάδα κυκλοφορεί ένα νέο μοτίβο, ώστε οι χρήστες να μπορούν να δοκιμάσουν κάτι νέο και προκλητικό κάθε εβδομάδα. Εδώ, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να γνωρίζετε το επίπεδο των δεξιοτήτων σας στο κροσέ, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σας και λέγοντάς σας πού να βελτιώσετε.

Μπορείτε να επιλέξετε τα μοτίβα σας ανάλογα με την κατηγορία σας. Για παράδειγμα, οι άνθρωποι που μόλις ξεκίνησαν το ταξίδι τους στο κροσέ μπορούν να επιλέξουν μοτίβα για αρχάριους.

Ομοίως, οι άνθρωποι που ασχολούνται με αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορούν να επιλέξουν μοτίβα μεσαίου ή προχωρημένου επιπέδου. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες που έχει να προσφέρει και να εξερευνήσει αυτή η εφαρμογή.

AllFreeCrochet

Το καλύτερο πρόγραμμα κροσέ είναι το AllFreeCrochet, το οποίο έχει μια εξελιγμένη διεπαφή που είναι απλή στη χρήση. Βρείτε τα πιο απίστευτα δωρεάν σχέδια για βελονάκι, οδηγίες, συμβουλές και άρθρα με καθημερινές ενημερώσεις και εκπληκτικές φωτογραφίες. Μπορείτε να ανακαλύψετε όλους τους τύπους και τα επίπεδα σε αυτήν την εφαρμογή.

Το AllFreeCrochet είναι ο ιδανικός συνδυασμός διασκεδαστικών σχεδίων, εορταστικών θεμάτων και όμορφων δώρων, με εξαιρετικές φωτογραφίες για απλή περιήγηση. Η δυνατότητα της εφαρμογής δημιουργεί νέα μοτίβα καθημερινά και δίνει στα κροσέ μια διαφορετική ποικιλία μοτίβων για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν διαθέσιμη και αυξάνεται συνεχώς, έρχεται με νέες δυνατότητες και μοτίβα. Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη λειτουργία αυτής της εφαρμογής, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη της εφαρμογής, η οποία είναι γρήγορη και αξιόπιστη.

Με όλα τα μοτίβα που θέλετε να ενσωματωθούν σε ένα μόνο μέρος, η εφαρμογή AllFreeCrochet είναι η εφαρμογή για να συμβαδίζετε με την εμπειρία σας στο πλέξιμο και το πλέξιμο.

συμπέρασμα

Το βελονάκι και το πλέξιμο είναι υπέροχα χόμπι ή μια επιχείρηση για να ασχοληθείτε. Διατηρεί το μυαλό σας απασχολημένο και μειώνει τη νοητική σας ηλικία, κρατώντας σας πάντα σε ένα είδος επιδέξιας δραστηριότητας. Αυτή η δραστηριότητα μπορεί να μάθει εύκολα και γρήγορα, απαιτώντας μόνο ελάχιστους πόρους.

Είναι μια δραστηριότητα σχετικά χαμηλού κόστους με όλα τα θετικά οφέλη. Το συνεχές πλέξιμο μεταφέρει το μυαλό σε μια μορφή διαλογισμού, κάνοντας το άτομο να αισθάνεται καλά υποβάλλοντας την προσοχή.

Οι εφαρμογές που αναφέρονται παραπάνω παρέχουν την καλύτερη πλατφόρμα για να ξεκινήσετε το πλέξιμο σήμερα. Με τον καιρό, θα γνωρίσετε τη λειτουργία των εφαρμογών. Γι’ αυτούς τους λόγους λοιπόν, βγάλτε το smartphone σας, κατεβάστε αυτές τις εφαρμογές και ξεκινήστε το κροσέ.