Πώς να αποσυνδέσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό από το Robinhood

Η εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών Robinhood Markets με έδρα το Menlo Park, στην Καλιφόρνια, προσφέρει συναλλαγές μετοχών, κεφαλαίων διαπραγματεύσιμων σε χρηματιστήριο και ψηφιακών νομισμάτων χωρίς προμήθεια χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή για κινητά που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2015. Εκτός από την εγγραφή των Τίτλων των ΗΠΑ και Exchange Commission, η Robinhood είναι ένας χρηματιστής-διαπραγματευτής που υπόκειται στον κανονισμό FINRA και είναι μέλος της Securities Investor Protection Corporation. Η εταιρεία παράγει τα χρήματά της κυρίως από τρεις πηγές: δανεισμό περιθωρίου κέρδους, παροχή πληροφοριών για παραγγελίες σε ανερχόμενους εμπόρους, μια πρακτική για την οποία η SEC ξεκίνησε έρευνα στην εταιρεία τον Σεπτέμβριο του 2020 και τόκους που εισπράττονται από τα μετρητά των πελατών. Είναι σύνηθες για τους αρχάριους επενδυτές στο χρηματιστήριο να χρησιμοποιούν το Robinhood, αλλά τελικά μπορεί να θέλετε να απενεργοποιήσετε την εφαρμογή και να διαγραφείτε από την υπηρεσία. Εάν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το ίδιο, σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να αποσυνδέσετε τραπεζικό λογαριασμό από το Robinhood, να συνδέσετε τον τραπεζικό λογαριασμό με το Robinhood, να αφαιρέσετε τον αριθμό μου από το Robinhood, να χρησιμοποιήσετε τον τραπεζικό λογαριασμό κάποιου άλλου στο Robinhood .

Πώς να αποσυνδέσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό από το Robinhood

Η Robinhood έχει 15,9 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες και 22,8 εκατομμύρια χρηματοδοτούμενους λογαριασμούς από τον Μάρτιο του 2022. Ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων από τη Robinhood διατέθηκε σε περισσότερους από 2 εκατομμύρια πελάτες τον Απρίλιο του 2022. Η Robinhood έχει κυριαρχήσει στην αγορά για νέους επενδυτές ως μεσίτης-έμπορος για μεμονωμένους εμπόρους. Είναι μια μεσιτεία σχεδιασμένη αποκλειστικά για κινητές συσκευές, δίνοντας στους εμπόρους λιανικής γρήγορη πρόσβαση σε μια πλατφόρμα συναλλαγών. Ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει συζήτηση σχετικά με τις προσβάσιμες πλατφόρμες συναλλαγών.

  Διορθώστε τα Xfinity Pods που δεν λειτουργούν

Διαβάστε περαιτέρω για να μάθετε πώς μπορείτε να αποσυνδέσετε τον τραπεζικό λογαριασμό από το robinhood. Ακολουθούν τα βήματα για να αποσυνδέσετε τον τραπεζικό λογαριασμό από το robinhood:

Επιλογή I: Σε iOS

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Robinhood.

2. Μεταβείτε στο μενού Λογαριασμός.

3. Πατήστε στην επιλογή Μενού.

4. Επιλέξτε Μεταφορές.

5. Μεταβείτε στην ενότητα Συνδεδεμένοι λογαριασμοί.

6. Στους Συνδεδεμένους λογαριασμούς, επιλέξτε τον λογαριασμό που θέλετε να αποσυνδέσετε.

7. Επιλέξτε Αποσύνδεση.

8. Για άλλη μια φορά κάντε κλικ στο Unlink για επιβεβαίωση.

Επιλογή II: Σε Android

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Robinhood.

2. Κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις λογαριασμού.

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις (δηλ. σύμβολο εργαλείου)

4. Στη συνέχεια, επιλέξτε Μεταφορές.

5. Μεταβείτε στον Συνδεδεμένο λογαριασμό.

6. Επιλέξτε τον λογαριασμό που θέλετε να αποσυνδέσετε.

7. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποσύνδεση.

Επιλογή III: Σε Επίσημο Ιστότοπο

1. Πηγαίνετε στο Ιστοσελίδα Robinhood.

2. Επιλέξτε το μενού Λογαριασμός.

3. Μεταβείτε στους Συνδεδεμένους λογαριασμούς.

4. Δίπλα στον λογαριασμό που θέλετε να αποσυνδέσετε, κάντε κλικ στο Αποσύνδεση.

  Δημιουργήστε Screencasts στην υψηλότερη ανάλυση της οθόνης σας [OS X]

Είναι ασφαλές να συνδέσετε τον τραπεζικό λογαριασμό με το Robinhood;

Τώρα που ξέρετε πώς να αποσυνδέσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό από το Robinhood, ενημερώστε μας εάν είναι ασφαλές να συνδέσετε τον τραπεζικό λογαριασμό σας με το Robinhood. Ναι, είναι ασφαλές να συνδέσετε τον τραπεζικό λογαριασμό με το Robinhood. Είναι απολύτως ασφαλές να χρησιμοποιήσετε το Robinhood. Λόγω της συμμετοχής της στο SIPC, η Robinhood παρέχει ασφάλεια για τα χρήματά σας έως και 500.000 $ για τίτλους και 250.000 $ για αξιώσεις μετρητών. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) επιβλέπει τη ρύθμιση των μεσιτειών κινητών αξιών, η οποία περιλαμβάνει την Robinhood.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον τραπεζικό λογαριασμό κάποιου άλλου στο Robinhood;

Τώρα που ξέρετε ότι είναι ασφαλές να συνδέσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό με το Robinhood, ενημερώστε μας εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον τραπεζικό λογαριασμό κάποιου άλλου στο Robinhood. Δεν συνιστάται η χρήση τραπεζικού λογαριασμού κάποιου άλλου στο Robinhood. Είναι απίστευτα επικίνδυνο να αναλάβεις τη διαχείριση του λογαριασμού κάποιου άλλου. Και μόνο μεμονωμένοι λογαριασμοί μεσιτείας γίνονται δεκτοί από την Robinhood αυτήν τη στιγμή.

Συνδέεται το Robinhood με τον τραπεζικό σας λογαριασμό;

Ναι, η Robinhood συνδέεται με τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Για να πραγματοποιήσετε άμεσες μεταφορές στον λογαριασμό μεσιτείας ή δαπανών Robinhood, μπορείτε επίσης να συνδέσετε έναν λογαριασμό εξωτερικής χρεωστικής κάρτας. Μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας έναν προσωπικό ή κοινό τραπεζικό λογαριασμό. Προς το παρόν, η Robinhood δεν δέχεται χρήματα από επαγγελματικούς ή καταπιστευματικούς λογαριασμούς.

Τι θα συμβεί αν αποσυνδέσω τον τραπεζικό μου λογαριασμό από το Robinhood;

Δεν θα μπορείτε να κάνετε συναλλαγές ή να επενδύσετε με τον λογαριασμό σας εάν αποσυνδέσετε τον τραπεζικό λογαριασμό σας. Εάν κλείσετε τον λογαριασμό σας, οι μόνες δραστηριότητες που θα μπορείτε να κάνετε με την εφαρμογή Robinhood είναι να ελέγξετε τις επιβεβαιώσεις συναλλαγών, τα φορολογικά έγγραφα και τις ιστορικές καταστάσεις λογαριασμού. Θα εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα αρχεία σας ακόμα κι αν απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας. Δεν απαιτείται να κρατήσετε χρήματα στον λογαριασμό σας. Εάν αποφασίσετε να επιστρέψετε στις συναλλαγές στην εφαρμογή αργότερα, μπορείτε εύκολα να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό εάν τον απενεργοποιήσετε, αλλά εάν αποφασίσετε να κλείσετε τον λογαριασμό σας, δεν θα μπορείτε να τον ενεργοποιήσετε ξανά.

  25 Καλύτερο λογισμικό συγγραφής ηλεκτρονικών βιβλίων για λήψη δωρεάν

Πώς μπορώ να αποσυνδέσω τον τραπεζικό μου λογαριασμό από το Robinhood;

Με τη βοήθεια της εφαρμογής, μπορείτε εύκολα να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας Robinhood. Τρεις έως πέντε εργάσιμες ημέρες χρειάζονται για τη διαδικασία. Πρέπει να πουλήσετε τις συμμετοχές σας ή να τις μεταφέρετε σε άλλη χρηματιστηριακή εταιρεία πριν τερματίσετε τον λογαριασμό σας. Η απενεργοποίηση του λογαριασμού σας είναι δωρεάν. Ωστόσο, η μεταφορά των περιουσιακών στοιχείων σας απαιτεί εφάπαξ πληρωμή 75 $.

Ακολουθεί η διαδικασία που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αποσυνδέσετε τον τραπεζικό λογαριασμό από το Robinhood:

1. Για να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας σε iOS ή Android, ανοίξτε την εφαρμογή Robinhood ή μεταβείτε στο Ιστοσελίδα Robinhood.

2. Στη συνέχεια, μεταβείτε στους λογαριασμούς σας

3. Στους Λογαριασμούς, επιλέξτε Μενού

4. Επιλέξτε τον τραπεζικό λογαριασμό σας στο Transfers

5. Κάντε κλικ στο Unlink

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τον αριθμό μου από το Robinhood

Η επιλογή κατάργησης του αριθμού σας από το Robinhood δεν είναι διαθέσιμη. Ο μόνος τρόπος για να το κάνετε είναι να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να αποσυνδέσετε τον τραπεζικό λογαριασμό από το Robinhood, να συνδέσετε τον τραπεζικό λογαριασμό με το Robinhood, να αφαιρέσετε τον αριθμό μου από το Robinhood, να χρησιμοποιήσετε τον τραπεζικό λογαριασμό κάποιου άλλου στο Robinhood. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε καλύτερα για εσάς. Εάν έχετε απορίες ή προτάσεις, μην διστάσετε να τις αφήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.