Δημιουργήστε ένα καλύτερο πακέτο Apple One με εφαρμογές που χρησιμοποιείτε πραγματικά

Apple One ομαδοποιεί όλες τις υπηρεσίες της εταιρείας σε μία μηνιαία πληρωμή, αλλά είναι καλή συμφωνία; Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ! Πιθανότατα μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα δημιουργώντας το δικό σας πακέτο και αποφεύγοντας τις λιγότερο δημοφιλείς υπηρεσίες της Apple.

Τι υπάρχει στο Apple One;

Το Apple One περιλαμβάνει υπηρεσίες όπως το iCloud, το Apple Music, το Apple TV+, το Apple Arcade και (αν είστε στην κατηγορία Premier), το Apple News+ και το Apple Fitness+.

Τα ατομικά και οικογενειακά προγράμματα είναι 14,95 $ και 19,95 $ ανά μήνα, αντίστοιχα, ενώ το πρόγραμμα Premier θα σας επιστρέψει 29,95 $. Όσον αφορά την αξία, το Ατομικό Πρόγραμμα σας εξοικονομεί 6,01 $ ανά μήνα, ενώ το Οικογενειακό Πρόγραμμα θα σας εξοικονομήσει 7,97 $. Το Πρόγραμμα Premier είναι η καλύτερη συμφωνία της παρέας. Είναι περίπου το ήμισυ της τιμής κάθε ομαδοποιημένης υπηρεσίας όταν αγοράζεται χωριστά—εξοικονόμηση 24,95 $.

Το Apple One

Είναι μεγάλη υπόθεση στα χαρτιά. Ωστόσο, οι πιθανότητες είναι ότι δεν εξοικονομείτε πολλά από τη στιγμή που λάβετε υπόψη τις υπηρεσίες που δεν χρησιμοποιείτε ήδη ή δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε.

Το Apple Arcade, για παράδειγμα, δεν ήταν τόσο επιτυχημένο όσο Η Apple ήλπιζε. Το Apple TV+, εν τω μεταξύ, υποστηρίζεται από το δωρεάν ετήσιες συνδρομές η εταιρεία κάνει αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Οι προσφορές αρχίζουν να φαίνονται λιγότερο φιλικές προς τον προϋπολογισμό όταν λαμβάνετε υπόψη τις αχρησιμοποίητες υπηρεσίες για τις οποίες πληρώνετε. Όταν σκέφτεστε να αλλάξετε από άλλες πλατφόρμες που χρησιμοποιείτε για το ίδιο κόστος (όπως από το Spotify στο Apple Music), η συμφωνία αρχίζει να μοιάζει λιγότερο με ευκαιρία και περισσότερο με πονοκέφαλο.

Αλλά πόσα χρήματα θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε εάν ομαδοποιούσατε μόνο τις υπηρεσίες που χρειάζεστε και βγαίνατε έξω από το οικοσύστημα της Apple όταν ήταν απαραίτητο;

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι δύο πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ροής μουσικής στον κόσμο κοστίζουν το ίδιο, επομένως αυτή είναι η πιο εύκολη κατηγορία. Ένα ατομικό πρόγραμμα τόσο στο Spotify όσο και στο Apple Music θα σας επιστρέψει 10 $ ανά μήνα.

  Τι είναι ο ήχος Bluetooth LE και γιατί θα τον θέλετε;

Εάν είστε φοιτητής, το Spotify δεν είναι καθόλου έξυπνο. Για 5 $ το μήνα (και τρεις μήνες δωρεάν), μπορείτε να αποκτήσετε Spotify, Hulu και Showtime σε ένα διαφημιστικό πακέτο. Λαμβάνετε επίσης δύο ανταγωνιστικές υπηρεσίες, οι οποίες προσφέρουν και οι δύο μεγαλύτερη αξία από την τηλεοπτική πλατφόρμα ροής της Apple.

Με το ατομικό πρόγραμμα 10 $ ή οικογενειακό πρόγραμμα 15 $, εξαρτάται από την προσωπική προτίμηση. Για ό,τι αξίζει, το Spotify έχει περίπου διπλάσιο αριθμό συνδρομητών που πληρώνουν από το Apple Music. Έχουμε χρησιμοποιήσει και τα δύο και δεν έχουμε πρόβλημα να προτείνουμε καμία υπηρεσία.

Αποθήκευση

Σε μεμονωμένα προγράμματα, η Apple προσφέρει 50 GB αποθηκευτικού χώρου iCloud, ο οποίος κοστίζει 1 $ εάν αγοραστεί εκτός του πακέτου. Σας προτείνουμε να παραλείψετε το πακέτο εκεί και απλώς να πληρώσετε το δολάριο σας. Αυτό θα έκανε το σύνολο σας για το ατομικό πρόγραμμα $6 ή $11, ανάλογα με το αν πληροίτε τις προϋποθέσεις για τη φοιτητική έκπτωση.

Θα κάνουμε την ίδια σύσταση σε όλους τους τομείς. Για το Οικογενειακό Πρόγραμμα, τα 200 GB συμπεριλαμβανόμενου αποθηκευτικού χώρου θα κοστίζουν 2,99 $ εάν αγοράζονται ξεχωριστά. Το Πρόγραμμα Premier και ο αποθηκευτικός χώρος των 2 TB είναι 9,99 $ όταν αγοράζονται ξεχωριστά.

Ακολουθεί ένα απόθεμα για το πού βρισκόμαστε όταν κυκλοφορούμε τα πακέτα μας:

11 $ για ένα μεμονωμένο πρόγραμμα (4 $ μηνιαία εξοικονόμηση).
18 $ για οικογενειακό πρόγραμμα (2 $ μηνιαία εξοικονόμηση).
25 $ για ένα Πρόγραμμα Premier (5 $ μηνιαία εξοικονόμηση).

Ωστόσο, οι πιθανότητες είναι ότι δεν χρειάζεστε τόσο πολύ χώρο αποθήκευσης όσο νομίζετε. Εάν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα ​​με λιγότερο, το κόστος των προγραμμάτων Family και Premier θα μειωθεί σημαντικά.

Τα ψηφιακά σας αρχεία προκαλούν χαρά;

Η αποθήκευση στο cloud θα πρέπει να είναι δευτερεύουσα σε σχέση με τη φυσική αποθήκευση. Μια πραγματική μονάδα δίσκου είναι φθηνότερη και σας δίνει τον πλήρη έλεγχο του τι αποθηκεύετε και ποιος μπορεί να το δει. Εκτός από τις ανησυχίες για την ασφάλεια, η τοπική αποθήκευση είναι επίσης συνήθως ταχύτερη και πιο αξιόπιστη. Χρησιμοποιήστε το cloud για να αποθηκεύσετε δευτερεύοντα αντίγραφα φωτογραφιών, βίντεο και αντιγράφων ασφαλείας συσκευών.

  5 ανατριχιαστικά ρετρό παιχνίδια υπολογιστή για να παίξετε αυτό το Halloween

Πιθανότατα πληρώνετε πάρα πολλά για τον χώρο αποθήκευσης στο cloud, εάν τον χρησιμοποιείτε κυρίως για την αποθήκευση φωτογραφιών και βίντεο. Υπάρχει καλύτερος τρόπος!

Τόσο η Google όσο και η Amazon προσφέρουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης φωτογραφιών. Το πρώτο είναι δωρεάν με λογαριασμό Google Photos και το δεύτερο απαιτεί συνδρομή στο Amazon Prime. Και οι δύο επιτρέπουν τη μεταφόρτωση βίντεο, επίσης, με ορισμένες επιφυλάξεις.

Η Google συμπιέζει τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας για εξοικονόμηση χώρου και η Amazon σας δίνει μόνο 5 GB. Το Google είναι μια εξαιρετική επιλογή και πιθανότατα δεν θα παρατηρήσετε τη συμπίεση. Εδώ είναι ένα σύγκριση για όσους δεν είναι σίγουροι.

Εάν κάνετε streaming μουσικής σας και δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας της βιβλιοθήκης φωτογραφιών σας αλλού, δεν θα πρέπει πραγματικά να χρειάζεστε περισσότερα από 50 GB αποθήκευσης iCloud για ένα άτομο και 200 ​​GB για μια οικογένεια. Αυτό θα κοστίσει $1 ή $3, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Αν είστε λίγο ψηφοφόρος και χρειάζεστε ένα Πρόγραμμα Premier, η Apple δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Οδηγώ και Zoolz Και οι δύο προσφέρουν 5 TB για περίπου 50 $ το χρόνο ή λίγο περισσότερο από 4 $ το μήνα. Αυτό είναι λιγότερο από το μισό από αυτό που χρεώνει η Apple για 2 TB.

Χτίζοντας ένα καλύτερο πακέτο

Εάν δεν χρησιμοποιείτε το Apple TV+ ή το Apple Arcade, το να φέρετε το δικό σας πακέτο έχει πιο νόημα. Για τα ατομικά και οικογενειακά προγράμματα, αυτό θα σας εξοικονομήσει 26% για το πρώτο και 10% για το δεύτερο.

Τα μαθηματικά αρχίζουν να γίνονται λίγο ομιχλώδη με το Πρόγραμμα Premier της Apple, με περίπου 30 $ το μήνα. Εδώ, είναι λογικό να χρησιμοποιήσετε το πακέτο εάν χρησιμοποιείτε τουλάχιστον τρεις από τις πιο ακριβές ($10+) υπηρεσίες, όπως το Apple Music Family Plan, το iCloud storage, το Fitness+ ή το News+.

Εάν δεν χρησιμοποιείτε το Apple Arcade ή το Apple TV+, θα πρέπει να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε σημαντική χρήση από τουλάχιστον τρεις από τις υπηρεσίες που αναφέρονται παραπάνω. Ακόμη και τότε, είναι ακόμα πιθανό οι επιλογές εκτός του οικοσυστήματος της Apple να σας εξοικονομήσουν ένα υγιές κομμάτι αλλαγής.

  Πώς να δημιουργήσετε μια προκαθορισμένη απόκρυψη διαφανειών στο PowerPoint

Για παράδειγμα, υπάρχουν μερικές εξαιρετικές δωρεάν εφαρμογές τόσο σε iOS όσο και σε Android για λάτρεις της φυσικής κατάστασης, όπως π.χ FitOn, ΑΧΛΑΔΙ, και Nike Training Club. Υπάρχουν διαθέσιμες premium αναβαθμίσεις που προσφέρουν πρόσθετες προπονήσεις, αλλά οι δωρεάν εκδόσεις θα πρέπει να είναι υπεραρκετές για τους περισσότερους ανθρώπους.

Για τους λάτρεις των ειδήσεων, μια χούφτα ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα σας εξυπηρετούσαν πιθανώς το ίδιο καλά, αν όχι καλύτερα, από το News+, όπως και εφαρμογές όπως το Flipboard ή μια λίστα με τις αγαπημένες σας ροές RSS στο Feedly. Η δυνατότητα προσαρμογής των ροών σάς προσφέρει λεπτομερή έλεγχο που δεν θα έχετε με το News+. Κατά τη γνώμη μας, αυτές οι εφαρμογές προσφέρουν καλύτερο περιεχόμενο και από τους επιμελητές της Apple.

Εάν παραλείψετε τόσο το News+ όσο και το Fitness+ για δωρεάν επιλογές, το μηνιαίο κόστος ενός πακέτου Apple One (ή των υπηρεσιών που θα χρησιμοποιούσαμε, ούτως ή άλλως) μειώνεται στα 19 $. Αυτό περιλαμβάνει είτε ένα οικογενειακό πρόγραμμα Apple Music ή Spotify και 5 TB αποθηκευτικού χώρου στο cloud. Με τα 9 $ που εξοικονομείτε κάθε μήνα, μπορείτε ακόμη και να συμπεριλάβετε το Netflix στο σχέδιό σας, το οποίο σας προσφέρει ανώτερη αξία από το Apple TV+.

Περισσότερα από όσα χρειάζεστε

Η πραγματικότητα των δεσμίδων είναι ότι έχουν σχεδιαστεί για να δελεάζουν. Η συσκευασία δημοφιλών υπηρεσιών με ορισμένες που ως επί το πλείστον αγνοούνται είναι ένα win-win για τις εταιρείες. Μπορούν να αποσπάσουν μερικά επιπλέον δολάρια από εσάς και να συμπληρώσουν τους αριθμούς των συνδρομητών τους για εφαρμογές που μπορεί να δυσκολεύονται.

Από την οπτική γωνία του καταναλωτή, πολλά από αυτά τα πακέτα υπάρχουν αποκλειστικά για να εξαγάγετε περισσότερα μετρητά, κάνοντας σας να πιστεύετε ότι θα χρησιμοποιήσετε εφαρμογές και υπηρεσίες που πιθανότατα δεν θα το κάνετε ποτέ.

Το Apple One, σε αυτή την περίπτωση, δεν αποτελεί εξαίρεση.