Μόνο οι θαυμαστές μπορούν να δουν ποιος εγγράφεται;

Πολλές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων και ιστότοποι ψυχαγωγίας όπως το OnlyFans είχαν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια του COVID-19 να ξεπηδήσουν σαν τρελοί. Λόγω της παρατεταμένης καραντίνας, οι άνθρωποι εθίστηκαν στις οθόνες όπως ποτέ πριν. Ως αποτέλεσμα, οι OnlyFans αυξήθηκαν με τεράστιο ρυθμό. Παρόλα αυτά, οι αρχάριοι εξακολουθούν να παλεύουν με ερωτήσεις όπως μπορούν οι OnlyFans να δουν ποιος εγγράφεται; Εάν είστε κι εσείς ένας από αυτούς, ορίστε τι πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το εάν οι δημιουργοί του OnlyFans βλέπουν όταν καταργείτε την εγγραφή σας και οι δημιουργοί του OnlyFans βλέπουν το email σας.

Μόνο οι θαυμαστές μπορούν να δουν ποιος εγγράφεται;

Θα μάθετε εάν οι OnlyFans μπορούν να δουν ποιος εγγράφεται περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αναφοράς στα Έγγραφα, τα Φύλλα και τις Διαφάνειες Google

Μόνο οι θαυμαστές μπορούν να δουν ποιος εγγράφεται;

Ναι, οι δημιουργοί του OnlyFans μπορούν να δουν ποιος έγινε συνδρομητής σε αυτούς. Κάθε φορά που εγγράφεστε σε έναν δημιουργό του OnlyFans, λαμβάνουν μια ειδοποίηση που λέει ότι έχετε εγγραφεί σε αυτόν. Το OnlyFans θα προσθέσει επίσης τον λογαριασμό σας στη λίστα θαυμαστών του αντίστοιχου δημιουργού. Αλλά μην ανησυχείτε, καθώς οι δημιουργοί δεν λαμβάνουν πολλές πληροφορίες για τους συνδρομητές τους.

Μπορούν οι δημιουργοί OnlyFans να δουν τα στοιχεία της κάρτας σας;

Όχι, οι δημιουργοί OnlyFans δεν μπορούν να δουν τα στοιχεία της κάρτας σας. Έχουν πρόσβαση μόνο σε συγκεκριμένο όγκο πληροφοριών όπως αναφέρεται στην πολιτική.

Μπορούν μόνο οι δημιουργοί των θαυμαστών να δουν σε ποιους αρέσει;

Ναι, οι δημιουργοί του OnlyFans μπορούν να δουν σε ποιον αρέσουν. Εμφανίζει απλώς το όνομα χρήστη του ατόμου που του άρεσε.

  3 λειτουργίες του LinkedIn που σας βοηθούν να δικτυωθείτε καλύτερα

Μπορούν οι OnlyFans Creators να δουν το email σας;

Όχι, οι δημιουργοί του OnlyFans δεν μπορούν να δουν τη διεύθυνση email σας. Είναι ενάντια στην πολιτική απορρήτου της OnlyFan. Το email διατηρεί γενικά ανώνυμα από το OnlyFans, οπότε μην ανησυχείτε, δεν θα λάβετε ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από δημιουργούς του OnlyFans για να αγοράσετε το περιεχόμενό τους.

Μπορούν μόνο οι δημιουργοί των θαυμαστών να δουν ποιος είσαι;

Όχι. Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα στο άρθρο, ο δημιουργός OnlyFans μπορεί να δει μόνο το μέρος των στοιχείων σας που έχετε αναφέρει και δημοσιοποιήσει μέσω του προφίλ σας. Μπορεί να περιλαμβάνει το μοναδικό όνομα χρήστη, το βιογραφικό και την εικόνα προφίλ σας. Εκτός από αυτό, οι δημιουργοί δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε άλλες πληροφορίες σχετικά με τους συνδρομητές τους.

Μπορούν οι δημιουργοί OnlyFans να βλέπουν πότε καταργείτε την εγγραφή σας;

Οχι, OnlyFans Οι δημιουργοί στερούνται αυτήν τη δυνατότητα, η οποία μπορεί να τους ενημερώσει όταν κάποιος καταργεί την εγγραφή του περιεχομένου τους. Ωστόσο, δεδομένου ότι έχουν πρόσβαση στη λίστα θαυμαστών, μερικές φορές μπορούν να δουν πότε λείπει ένας συνδρομητής από αυτήν. Παρόλα αυτά, οι πιθανότητες να ανακαλυφθεί είναι ελάχιστες καθώς κανείς δεν έχει τόσο πολύ χρόνο για να παρακολουθεί τα πράγματα.

  Βρείτε spoiler για μια ταινία που σκοπεύετε να παρακολουθήσετε

Μπορούν οι OnlyFans να δουν τη διεύθυνση IP σας;

Όχι, οι δημιουργοί OnlyFans δεν μπορούν να δουν τη διεύθυνση IP των συνδρομητών τους. Καθώς η πλατφόρμα λαμβάνει σοβαρά υπόψη την πολιτική και τους κανόνες χρήστη της, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την έκθεση.

Μόνο οι θαυμαστές μπορούν να δουν το όνομά σας;

Όχι, οι δημιουργοί στο OnlyFans δεν μπορούν να δουν το όνομά σας. Όταν εγγραφείτε για πρώτη φορά στο OnlyFans, το όνομα χρήστη σας φαίνεται να είναι ένας αριθμός που δημιουργείται τυχαία. Ως συνήθως, αυτό εμφανίζεται στους δημιουργούς όταν εγγραφείτε σε αυτούς. Αυτές είναι οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του OnlyFans. Τώρα μπορείτε να το αλλάξετε μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις. Εφόσον δεν αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο πραγματικό σας όνομα, οι δημιουργοί του OnlyFans δεν μπορούν να το δουν.

Μπορούν μόνο οι θαυμαστές να δουν τον αριθμό τηλεφώνου σας;

Όχι, προς έκπληξή σας, οι δημιουργοί του OnlyFans έχουν περιορισμένη πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τους συνδρομητές τους.

Τι βλέπουν οι δημιουργοί OnlyFans όταν εγγραφείτε;

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα στο άρθρο, κάθε φορά που εγγράφεστε στον δημιουργό, ειδοποιεί τον δημιουργό ότι έχει νέο συνδρομητή. Από εδώ, η πλατφόρμα σας προσθέτει αυτόματα στη λίστα θαυμαστών του δημιουργού. Αυτοί οι δημιουργοί, με τη σειρά τους, μπορούν να δουν πληροφορίες που αναφέρονται στο προφίλ σας κατά τις ρυθμίσεις, όπως βιογραφικό και εικόνα εμφάνισης.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να καταλάβετε εάν οι OnlyFans μπορούν να δουν ποιος εγγράφεται πλήρως. Εάν έχετε περισσότερες αμφιβολίες σχετικά με το ίδιο, αφήστε τις στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Επίσης, μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις προτάσεις σας για το τι θα θέλατε να διαβάσετε στη συνέχεια.