Τα 11 καλύτερα έξυπνα αξεσουάρ αυτοκινήτου που πρέπει να προσέχετε

Τα έξυπνα αξεσουάρ αυτοκινήτου είναι συσκευές σχεδιασμένες να κάνουν τις μετακινήσεις σας παραγωγικές και βολικές.

Το ταξίδι με αυτοκίνητα ή οχήματα τις προηγούμενες μέρες θα ήταν αρκετά δύσκολο. Αλλά τώρα οι περισσότεροι άνθρωποι αγαπούν να περνούν μεγάλο μέρος του χρόνου τους στα αυτοκίνητά τους. Αυτό οφείλεται στην παρουσία έξυπνων αξεσουάρ. Αυτά μας δίνουν την αίσθηση ενός κινητού δεύτερου σπιτιού στα αυτοκίνητά μας.

Τα έξυπνα αξεσουάρ αυτοκινήτου δεν σας κάνουν να νιώσετε την απουσία εγκαταστάσεων στο σπίτι σας.

Για παράδειγμα, ένας φορτιστής αυτοκινήτου μπορεί να προσφέρει τροφοδοσία στην μπαταρία του smartphone που ετοιμάζεται. Ομοίως, ένα ηχείο Bluetooth με μικρόφωνο σάς βοηθά να απαντάτε στις κλήσεις χωρίς να ταλαιπωρείτε τα χέρια σας.

Έτσι, όλα αυτά έχουν γίνει απαραίτητα στις σημερινές πολυάσχολες ζωές γιατί δεν μπορείτε να φανταστείτε ούτε μια μέρα ή ούτε ώρα χωρίς τα gadget σας.

Πώς βοηθούν τα έξυπνα αξεσουάρ αυτοκινήτου;

Τα έξυπνα αξεσουάρ αυτοκινήτου προσφέρουν έναν εξαιρετικό τρόπο για να προσθέσετε άνεση κατά την οδήγηση. Σας βοηθούν επίσης καλύπτοντας τις ανάγκες σας, όπως φόρτιση του τηλεφώνου σας, ηχείο Bluetooth, απάντηση κλήσεων hands-free και πολλά άλλα.

Αυτά τα αξεσουάρ σάς επιτρέπουν επίσης να διασκεδάζετε ενώ οδηγείτε. Ως αποτέλεσμα, δεν θα χρειαστεί να ταλαιπωρηθείτε ούτε για ένα μακρύ ταξίδι οδήγησης. Υπάρχουν συσκευές όπως οι μίνι ηλεκτρικές σκούπες που σας βοηθούν να διατηρήσετε το επίπεδο υγιεινής του οχήματός σας.

Πλεονεκτήματα των έξυπνων αξεσουάρ αυτοκινήτου

  • Τα έξυπνα αξεσουάρ κάνουν την οδήγησή σας ασφαλή, επιτρέποντάς σας να ελέγχετε τα gadget σας χωρίς χέρια.
  • Διάφορα αξεσουάρ αυτοκινήτου, όπως ηχεία, πομποί κ.λπ., σας βοηθούν να κάνετε το ταξίδι σας χαρούμενο και διασκεδαστικό.
  • Τα έξυπνα αξεσουάρ αυτοκινήτου δίνουν στο αυτοκίνητό σας μια φρέσκια και εξατομικευμένη εμφάνιση.
  • Ορισμένα έξυπνα αξεσουάρ αυτοκινήτου είναι απαραίτητα για να διατηρήσετε το αυτοκίνητό σας τακτοποιημένο και καθαρό.
  7 Εργαλεία κωδικού πρόσβασης για καλύτερη ασφάλεια στο διαδίκτυο

Τώρα ας εξερευνήσουμε μερικά έξυπνα εργαλεία αυτοκινήτου που πρέπει να συμπεριλάβετε για να έχετε μια άνετη οδήγηση.

Ψηφιακός μετρητής πίεσης ελαστικών JUSTTOP

Το JUSTTOP είναι ένα παγκόσμιο ψηφιακό μανόμετρο ελαστικών που λειτουργεί για αυτοκίνητα, ποδήλατα, φορτηγά, μοτοσυκλέτες κ.λπ. Πρέπει να ευθυγραμμίσετε το ελαστικό με την οπή μέτρησης πίεσης και να το διατηρήσετε αεροστεγές πιέζοντας δυνατά.

Έρχεται με απλά χειριστήρια κουμπιών με τα οποία μπορείτε να ανοίξετε τη μονάδα. Διαθέτει ψηφιακή οθόνη, άμεση μέτρηση επανάληψης και σχεδιασμό οπίσθιου φωτισμού. Μετά από 30 δευτερόλεπτα αναμονής, απενεργοποιείται αυτόματα.

Αυτή η ηλεκτρική σκούπα αυτοκινήτου Worx

Αυτή η μίνι ηλεκτρική σκούπα ThisWorx είναι ιδανική για το φορτηγό ή το αυτοκίνητό σας για τη διατήρηση της καθαριότητας. Έρχεται σε συμπαγή σχεδιασμό και είναι εξοπλισμένο με φίλτρο HEPA. Είναι το καλύτερο αξεσουάρ αυτοκινήτου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εν κινήσει.

Αυτή η ηλεκτρική σκούπα έρχεται με κινητήρα 106w και έχει ισχυρή αναρρόφηση. Μπορεί εύκολα να εξαφανίσει όλη τη σκόνη, τη βρωμιά, τις τρίχες κατοικίδιων ζώων και πολλά άλλα από το αυτοκίνητό σας. Έρχεται με τρία συνημμένα. ακροφύσιο με δυνατότητα επέκτασης, επίπεδης κεφαλής και βούρτσας.

Φουσκωτή ελαστικών AstroAI

Το AstroAI Tire Inflator σάς βοηθά να μετράτε την πίεση των ελαστικών με ακρίβεια σε πραγματικό χρόνο. Για αυτό, πρέπει να το συνδέσετε στο τροφοδοτικό.

Έρχεται με μια μεγάλη οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό που εμφανίζει δεδομένα παρακολούθησης πίεσης σε πραγματικό χρόνο. Πρέπει να πατήσετε ένα κουμπί για να αλλάξετε τις μονάδες. Για να ρυθμίσετε την τιμή της πίεσης των ελαστικών, πατήστε τα κουμπιά +, –. Διαθέτει φακό, βύσμα αναπτήρα 12v, προσαρμογέα βαλβίδας Schrader, βύσμα βαλβίδας και διακόπτη τροφοδοσίας.

Σπειροειδής Φορτιστής Αυτοκινήτου Lightning Cable

Θέλετε να έχετε έναν φορτιστή εν κινήσει για τη φορητή συσκευή σας Apple; Αγοράστε αυτόν τον φορτιστή αυτοκινήτου lightning από την Amazon Basics, ο οποίος είναι ιδανικός για χρήση smartphone και tablet. Είναι ένα αξεσουάρ με πιστοποίηση Apple MFi, συμβατό με πολλά μοντέλα iPhone, iPad και iPod.

  Τρόπος ταξινόμησης κατά πολλαπλές στήλες στα Φύλλα Google

Μπορείτε να το συνδέσετε απευθείας στον προσαρμογέα DC του αυτοκινήτου σας και να απολαύσετε γρήγορη φόρτιση με έξοδο 2,4A. Έρχεται με ένα τυλιγμένο καλώδιο έως και 1,5 πόδια.

Φορητή ηλεκτρική σκούπα αυτοκινήτου

Επιλέξτε αυτή τη φορητή, ελαφριά και συμπαγή ηλεκτρική σκούπα Amazon Basics, ειδικά σχεδιασμένη για αυτοκίνητα. Μπορεί να σας βοηθήσει εκπληκτικά στον καθαρισμό εν κινήσει. Έρχεται με αναρρόφηση 4000PA που μπορεί να καθαρίσει σχολαστικά κάθε γωνία του αυτοκινήτου σας.

Έρχεται με ένα καλώδιο ρεύματος 16,4 ποδιών που μπορείτε να συνδέσετε στο αυτοκίνητό σας. Μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε, να καθαρίσετε και να επαναχρησιμοποιήσετε το χάρτινο φίλτρο HEPA. Αυτή η ηλεκτρική σκούπα περιλαμβάνει τρία εναλλάξιμα ακροφύσια, ένα αφαιρούμενο κύπελλο σκόνης και μια τσάντα αποθήκευσης.

Μετατροπέας ισχύος αυτοκινήτου FOVAL 200W

Αυτός ο μετατροπέας ισχύος αυτοκινήτου FOVAL 200W διαθέτει 4 θύρες φόρτισης USB και 2 υποδοχές AC στις ΗΠΑ. Ο μετατροπέας DC 12V σε AC 110V μπορεί να προσφέρει ισχύ έως και 180W. Αυτό είναι ιδανικό για φορητούς υπολογιστές, smartphone, tablet, φώτα χορδών, νεφελοποιητές, Kindle, κονσόλες παιχνιδιών, τηλεόραση και πολλά άλλα.

Αυτός ο μετατροπέας ισχύος αυτοκινήτου διατίθεται σε διάσταση που μοιάζει με πιστωτική κάρτα, καθιστώντας τον εξαιρετικά βολικό για αποθήκευση και μεταφορά. Διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα πολλαπλής προστασίας που προστατεύει από βραχυκυκλώματα, υπερφόρτιση, υπερφόρτωση κ.λπ. Συνιστάται να χρησιμοποιείται σε αυτοκίνητα και μέχρι τάση 12V.

Πομπός IMDEN Bluetooth 5.0 FM

Το IMDEN το προσφέρει ως λύση all-in-one για το ηχείο Bluetooth, τον πομπό και τις ανάγκες φόρτισης του αυτοκινήτου σας. Έρχεται με 2 θύρες φόρτισης που σας επιτρέπουν να φορτίζετε δύο συσκευές ταυτόχρονα.

Αποτελείται από ένα μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που υποστηρίζεται με τεχνολογία καταστολής θορύβου. Σας επιτρέπει να δέχεστε κλήσεις χωρίς να χρησιμοποιείτε τα χέρια σας για να λαμβάνετε κλήσεις.

  Πώς να απεγκαταστήσετε το BetterDiscord σε υπολογιστή

Η υποστήριξη Bluetooth σάς επιτρέπει να συνδέσετε το smartphone σας και να απολαμβάνετε μουσική hi-fi ενώ ταξιδεύετε. Είναι συμβατό με σχεδόν κάθε συσκευή με δυνατότητα Bluetooth.

Ψηφιακός μετρητής πίεσης ελαστικών AstroAI

Παρακολουθήστε το επίπεδο πίεσης των ελαστικών του αυτοκινήτου σας με αυτό το ψηφιακό μανόμετρο ελαστικών AstroAI που εμφανίζει την ακριβή ένδειξη. Το ακροφύσιο του μπαίνει εύκολα στο στέλεχος της βαλβίδας και δείχνει γρήγορα την ανάγνωση.

Διαθέτει τέσσερις επιλογές ρύθμισης: 0-150PSI, 0-10Bar, 0-10Kgf/cm² και 0-1000KPA. Απλά πρέπει να πατήσετε το κουμπί ON/UNIT/OFF για να ενεργοποιήσετε αυτή τη συσκευή.

Αποσμητικό αυτοκινήτου Kwak’s Car

Αυτό το αποσμητικό χώρου αυτοκινήτου της Kwak είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον αξεσουάρ με βάση την ηλιακή ενέργεια που ανανεώνει εκπληκτικά το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Η ηλιακή ενέργεια που χρησιμοποιεί εξαλείφει την ανάγκη για κύτταρα.

Το μη ερεθιστικό και το απαλό του άρωμα είναι ασφαλές για έγκυες γυναίκες, παιδιά και κατοικίδια. Ο μοντέρνος και συμπληρωματικός σχεδιασμός του αποτελείται από δύο δακτυλίους που βοηθούν στην περιστροφή της κρυστάλλινης σφαίρας. Έχει εύκολο στην εγκατάσταση και συμπαγές μέγεθος που εξοικονομεί μεγάλο μέρος του χώρου σας.

Δέκτης Bluetooth 5.0 COMSOON

Η COMSOON προσφέρει ένα γρήγορο και αξιόπιστο bluetooth cum AUX για αυτοκίνητα που μπορούν να συνδέσουν συσκευές bluetooth και μη.

Περιέχει ένα ενσωματωμένο τσιπ Bluetooth 5.0 που μπορεί να συνδεθεί με smartphone, tablet, φορητό υπολογιστή και MP3. Η θύρα AUX 3,5 mm αυτής της συσκευής σάς δίνει τη δυνατότητα να συνδεθείτε στο ηχοσύστημα, τον ενισχυτή, το ηχείο και τα ενσύρματα ακουστικά του αυτοκινήτου σας. Η τεχνολογία CVC8.0 του εξαλείφει τον θόρυβο και την ηχώ.

Η μπαταρία του μπορεί να προσφέρει έως και 16 ώρες μουσικής και κλήσης.

Φορτιστής αυτοκινήτου AINOPE 4.8A USB

Ο φορτιστής αυτοκινήτου AINOPE USB διατίθεται σε συμπαγή σχεδίαση αμαξώματος που έχει σχεδόν το μέγεθος του αντίχειρα. Έχει μέγιστη ισχύ 2,4A/12W ανά θύρα. Είναι ένας διπλός αντάπτορας αναπτήρα USB συνολικής ισχύος 4,8Α.

Αποτελείται από σώμα από κράμα ψευδαργύρου που είναι ανθεκτικό στις γρατσουνιές, ελκυστικό και ανθεκτικό. Δεν θερμαίνεται ακόμη και σε υψηλές θερμοκρασίες.

Τελικές Λέξεις

Αυτά είναι λοιπόν μερικά έξυπνα αξεσουάρ αυτοκινήτου που μπορούν να ενσωματώσουν άνεση κατά την οδήγηση. Εξετάστε αυτές τις επιλογές εάν ψάχνετε για οποιοδήποτε από αυτά τα έξυπνα αξεσουάρ για το αυτοκίνητο ή το όχημά σας.

Μπορεί επίσης να θέλετε να εξερευνήσετε τις καλύτερες εφαρμογές ενοικίασης αυτοκινήτου για επαγγελματική χρήση.