Τι συνέβη για να προτείνω μια επιλογή φίλου στο Facebook;

Το Facebook είναι ένα από τα παλαιότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εφαρμογές δικτύωσης. Ιδρύθηκε από τον Mark Zuckerberg και ανήκει σε meta platforms, μια αμερικανική εταιρεία. Ήταν η πρώτη εφαρμογή μέσων κοινωνικής δικτύωσης που επέτρεπε στους χρήστες να ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο, να μοιράζονται περιεχόμενο και να δημοσιεύουν καθημερινές ενημερώσεις ή καταστάσεις σε αυτήν. Ως εκ τούτου, το Facebook έχει δηλώσει ορισμένες κοινοτικές οδηγίες και πολιτικές για την ασφάλεια των χρηστών. Εάν κάποια λειτουργία ή χρήστης δεν υπακούει στις οδηγίες, αυτός ο συγκεκριμένος λογαριασμός ή δυνατότητα θα αποκλειστεί από το Facebook. Η πιο διάσημη λειτουργία του Facebook, η δυνατότητα πρότασης φίλου, αφαιρέθηκε από την πλατφόρμα πρόσφατα, καθώς αυτή η λειτουργία δεν λειτουργούσε σωστά. Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιούσε έναν μηχανισμό παρακολούθησης για τη λήψη των δεδομένων, όπως παρακολούθηση των επαφών, των ενδιαφερόντων σας κ.λπ., και σας βοηθά να βελτιώσετε το δίκτυό σας. Ως εκ τούτου, εάν είστε χρήστης του Facebook και αναρωτιέστε τι συνέβη με την επιλογή πρότασης φίλου στο Facebook, θα πρέπει να διαβάσετε αυτό το άρθρο για να ξεκαθαρίσετε τις αμφιβολίες σας και να βρείτε λύσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας, όπως τι σημαίνει πρόταση φίλου στο Facebook. Θα σας δείξουμε επίσης γιατί το Facebook αφαιρεί προτεινόμενους φίλους και πώς να λαμβάνετε πρόταση φίλων στο Facebook.

Τι συνέβη για να προτείνω μια επιλογή φίλου στο Facebook;

Θα μάθετε τι συνέβη για να προτείνετε μια επιλογή φίλου στο Facebook περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  Τι θα συμβεί αν αποκλείσετε κάποιον στο Facebook;

Τι σημαίνει η πρόταση φίλου στο Facebook;

Το Facebook παρέχει πολλές δυνατότητες για τη βελτίωση του δικτύου σας με τους ανθρώπους και σας επιτρέπει να συνδεθείτε με όλο και περισσότερα άτομα. Έχει μια λειτουργία γνωστή ως πρόταση φίλων που σας δείχνει μια λίστα με άτομα που ίσως γνωρίζετε και θα θέλατε να τα συνδέσετε στο Facebook. Αποφασίζει τη λίστα προτάσεων φίλων σας με βάση τις επαφές σας και τον αριθμό των κοινών φίλων που μπορεί να έχετε.

Εάν έχετε αποθηκεύσει τον αριθμό τηλεφώνου κάποιου και αυτό το άτομο είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα του Facebook, οι λογαριασμοί του στο Facebook θα εμφανίζονται στη λίστα προτάσεων φίλων σας, εάν δεν τον έχετε προσθέσει ακόμη στη λίστα φίλων σας στέλνοντάς του ένα αίτημα φιλίας. Η πρόταση φίλων στο Facebook είναι αμφίδρομη, πράγμα που σημαίνει ότι τα άτομα που βρίσκονται εκεί στη λίστα σας μπορεί επίσης να έχουν τον λογαριασμό σας στο Facebook στη λίστα προτάσεών τους.

Το Facebook προτείνει φίλους που σας έχουν αναζητήσει;

Ναί. Το Facebook προτείνει φίλους που σας έχουν ψάξει. Εμφανίζουν επίσης τους λογαριασμούς Facebook πολλών ατόμων που μπορεί να σχετίζονται με εσάς κατά κάποιο τρόπο. Μπορεί και οι δύο να έχετε πολλούς κοινούς φίλους στους λογαριασμούς σας και να μοιράζεστε παρόμοια ενδιαφέροντα και περιεχόμενο και βασίζεται σε πολλούς άλλους παράγοντες. Οι κοινοί φίλοι υπονοούν τους κοινούς φίλους που υπάρχουν και στους δύο λογαριασμούς χρηστών του Facebook.

Εμφανίζει επίσης τους λογαριασμούς Facebook ατόμων που μπορεί να έχουν κάνει αναζήτηση ή να έχουν δει το προφίλ σας. Ο πρώτος λογαριασμός που εμφανίζεται στη λίστα προτάσεων του Facebook μπορεί να είναι το άτομο που έψαχνε για τον λογαριασμό σας ή μπορεί να έχετε αναζητήσει τον λογαριασμό του στο Facebook. Δεν συμβαίνει πάντα. μπορείτε να λάβετε την πρόταση ενός χρήστη εάν έχει αποθηκεύσει πρόσφατα τον αριθμό τηλεφώνου σας, αν και δεν έχετε αποθηκεύσει τον αριθμό τηλεφώνου του.

  Δείτε ποια αντικείμενα έχει εντοπίσει το Facebook στις φωτογραφίες σας

Γιατί λαμβάνω προτάσεις για φίλους στο Facebook από ξένους;

Μπορεί να λάβετε προτάσεις φίλων στο Facebook για άτομα που ίσως γνωρίζετε καθώς και από άτομα που ίσως δεν γνωρίζετε. Το Facebook χρησιμοποιεί τεχνολογία όπως Τεχνητή Νοημοσύνη, Deep Learning και Machine Learning για να βελτιώσει τη λίστα προτάσεών σας. Περιηγείται σε όλα τα δεδομένα, τα περιεχόμενα, το ιστορικό αναζήτησης, τις επαφές και κάθε είδους πληροφορίες που σχετίζονται με εσάς για να ενημερώσει τη λίστα προτάσεων φίλων σας. Ως εκ τούτου, καθώς χειρίζεται, διατηρεί και αναλύει τόσα πολλά δεδομένα, μπορεί να κάνει λάθος ενώ σας προτείνει έναν λογαριασμό Facebook που μπορεί να μην γνωρίζετε. Και αυτό έχει ως αποτέλεσμα προτάσεις από αγνώστους, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε.

Το Facebook παρέχει μια εναλλακτική επιλογή κατάργησης προτάσεων φίλων εάν δεν γνωρίζετε κάποιο άτομο. Συμβαίνει μερικές φορές, αν και μπορεί να μην έχετε τους κοινούς φίλους ως άλλο λογαριασμό. Μπορεί και οι δύο να είστε μέρος του ίδιου δικτύου, όπως και οι δύο να έχετε την ίδια σελίδα, να έχετε την ίδια κατάσταση απασχόλησης ή και οι δύο να αναζητάτε το ίδιο άτομο. Οι λόγοι που καθορίζουν αυτά τα ζητήματα είναι ατελείωτοι.

Πού πήγε η επιλογή Πρόταση φίλου στο Facebook; Τι συνέβη για να προτείνω μια επιλογή φίλου στο Facebook;

Πρόσφατα παρουσιάστηκε ένα σφάλμα στη λειτουργία “Προτείνω φίλο” του Facebook που είχε ως αποτέλεσμα τη λανθασμένη φόρτωση αυτής της δυνατότητας. Έκανε το Facebook να αφαιρέσει την επιλογή προτείνω φίλο από τις σελίδες των χρηστών. Αυτή η δυνατότητα αφαιρέθηκε από το Facebook καθώς δεν ακολουθούσε τα κοινοτικά πρότυπα της εφαρμογής Facebook.

  Φορτώστε το κουμπί "Μου αρέσει" και "Κοινή χρήση" στο Facebook πιο γρήγορα

Αν και αυτή η δυνατότητα έχει αφαιρεθεί από το Facebook, μπορεί να ενεργοποιηθεί με ορισμένες μεθόδους.

Γιατί το Facebook αφαίρεσε το Suggest Friends;

Το Facebook είναι ένας ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης που ενθαρρύνει τους ανθρώπους να συνδεθούν με νέους χρήστες με παρόμοια ενδιαφέροντα, υπόβαθρο, εργασιακή κατάσταση, κοινούς φίλους κ.λπ. Η λειτουργία προτείνω φίλους επέτρεψε στους ανθρώπους να επεκτείνουν τις συνδέσεις τους. Ωστόσο, αυτή η λειτουργία αφαιρέθηκε πρόσφατα από τον ιστότοπο του Facebook, καθώς δεν ακολουθούσε τις πολιτικές απορρήτου και τις οδηγίες της κοινότητας που δηλώθηκαν από το Facebook. Δεν φόρτωσε τις κατάλληλες πληροφορίες στις σελίδες των χρηστών του Facebook. Ως εκ τούτου, για να αποφύγει τυχόν προβλήματα, το Facebook αφαίρεσε οριστικά αυτήν τη δυνατότητα, σύμφωνα με πρόσφατες ειδήσεις.

Πώς μπορώ να λάβω ξανά την πρόταση φίλου στο Facebook;

Αν και το Facebook έχει αφαιρέσει την πρόταση φίλου από την πλατφόρμα του, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες μεθόδους για να προτείνετε μια επιλογή φίλου στο Facebook. Εάν είστε κάποιος που αναρωτιέται πώς να επαναφέρετε προτάσεις φίλων στο Facebook στη ροή σας, τότε εδώ είναι μερικοί τρόποι για εσάς.

Αυτές οι μέθοδοι θα σας βοηθήσουν να ενεργοποιήσετε την πρόταση φίλων στο Facebook:

Μέθοδος 1: Εύρεση προτάσεων φίλων στην εφαρμογή Facebook

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook στο δικό σας iOS ή Android συσκευή.

2. Μεταβείτε στην καρτέλα Φίλοι.

3. Πατήστε Προτάσεις.

Αυτά είναι μερικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να λάβετε τη λίστα προτάσεων φίλων σας στο Facebook.

Μέθοδος 2: Εισαγωγή επαφών

Εάν η λίστα προτάσεων σας παρέχει ακατάλληλες πληροφορίες, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να λάβετε τη σωστή λίστα φίλων.

1. Πατήστε στην επιλογή Εισαγωγή στην ενότητα προτάσεων στην εφαρμογή Facebook.

2. Στη συνέχεια, πατήστε Ξεκινήστε στην ενότητα Εύρεση φίλων.

3. Επιστρέψτε στην οθόνη Προτάσεις για να δείτε τη λίστα προτεινόμενων φίλων από τη λίστα επαφών σας.

Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να αποκτήσετε μια σωστή λίστα φίλων στο Facebook.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε για την επιλογή “Προτείνετε φίλο” στο Facebook. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.