Μπορείτε να επιστρέψετε στην παλιά διάταξη του Instagram;

Το Instagram έχει μεγάλη βάση χρηστών και είναι μια δημοφιλής κοινωνική πλατφόρμα όπου οι χρήστες είναι διαθέσιμοι σε εκατομμύρια. Το Instagram τραβάει την προσοχή των χρηστών του βελτιώνοντας την υπηρεσία του ή προσθέτοντας νέες δυνατότητες. Για να προσθέσει νέες δυνατότητες, το Instagram κυκλοφορεί την ενημέρωση και την ελέγχει εντός των εγκαταστάσεων του, που ονομάζεται άλφα δοκιμή. Μόλις ολοκληρωθεί η δοκιμή άλφα, περνά μέσω ενημέρωσης σε όσους χρήστες έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα beta. Αφού συγκεντρώσει κριτικές από τους δοκιμαστές beta, εάν είναι ικανοποιημένοι, το Instagram κυκλοφορεί τη νέα ενημέρωση σε όλους τους χρήστες σε όλο τον κόσμο σε περιφερειακό επίπεδο. Αυτές οι ενημερώσεις μπορεί να περιλαμβάνουν οτιδήποτε, όπως μια νέα δυνατότητα, νέες αλλαγές διάταξης, βελτίωση ασφάλειας ή οποιαδήποτε βελτίωση εφαρμογής. Αν είστε κάποιος που θέλει να επιστρέψει στην παλιά διάταξη του Instagram ή στην παλιά έκδοση του Instagram επειδή δεν σας άρεσε, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει σε αυτό. Θα σας καθοδηγήσει σε βήματα για το πώς να επαναφέρετε το Instagram σας στο κανονικό και να αλλάξετε τη διάταξη του Instagram. Επίσης, θα κατανοήσετε πώς να αλλάξετε την προβολή στο Instagram.

Μπορείτε να επιστρέψετε στην παλιά διάταξη του Instagram;

Θα μάθετε πώς να επιστρέψετε στην παλιά διάταξη του Instagram περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Γιατί άλλαξε η μορφή του Instagram;

Πιθανότατα λόγω των νεότερων ενημερώσεων του Instagram να έχει αλλάξει η μορφή του Instagram. Εάν έχετε εγγραφεί στο πρόγραμμα beta του Instagram, θα λαμβάνετε τις ενημερώσεις πιο συχνά από έναν κανονικό χρήστη, όπου θα έχετε την εμπειρία όλων των πειραματικών λειτουργιών. Εάν μία από τις ενημερώσεις περιλαμβάνει την αλλαγή διάταξης, η παλιά σας διάταξη Instagram αλλάζει σε νέα. Επίσης, αν δεν σας αρέσει η νέα διάταξη, μπορείτε να την επαναφέρετε όπως ήταν ανά πάσα στιγμή εγκαθιστώντας απλώς την προηγούμενη έκδοση της εφαρμογής Instagram στο τηλέφωνό σας.

  Πώς να δημοσιεύσετε φωτογραφίες απευθείας από το Adobe Lightroom στο Instagram

Μπορείτε να επιστρέψετε στην παλιά διάταξη του Instagram;

Ναι, μπορείτε να επιστρέψετε στην παλιά διάταξη του Instagram ανά πάσα στιγμή απεγκαταστώντας την τρέχουσα έκδοση της εφαρμογής Instagram και κατεβάζοντας την παλαιότερη έκδοση της επιλογής σας. Δεν μπορείτε να κάνετε λήψη της παλαιότερης έκδοσης του Instagram από το Play Store ή το App Store και δεν υπάρχει επιλογή υποβάθμισης στην προηγούμενη έκδοση της εφαρμογής.

Το Instagram θα επιστρέψει στο κανονικό;

Ναι, το Instagram θα επιστρέψει στο κανονικό εάν και μόνο αν το αποφασίσουν. Επίσης, λόγω των αρνητικών κριτικών του χρήστη για τις τρέχουσες ενημερώσεις στην εφαρμογή. Το Instagram είναι πιο πιθανό να προσπαθεί να γίνει σαν το TikTok προωθώντας τους κυλίνδρους επειδή το TikTok έγινε διάσημο λόγω των σύντομων βίντεο. Το Instagram είχε μορφές IGTV και ανάρτησης βίντεο πριν από το Reels, αλλά τις πρόσθεσαν ως ξεχωριστή ενότητα. Οι πιθανότητες να επιστρέψει το Instagram στο κανονικό είναι λιγότερες λόγω της δημοτικότητας των Reels και των χρηστών που τα παρακολουθούν και δημιουργούν επαγγελματικούς τροχούς.

Πώς αλλάζετε το Instagram σας στο κανονικό;

Το Instagram κυκλοφορεί συχνά τις νέες εκδόσεις της εφαρμογής του τόσο για συσκευές Android όσο και για iOS, με νέες δυνατότητες που προστίθενται σε αυτό και λιγότερα σφάλματα από την προηγούμενη έκδοση. Αλλά αυτή η ενημέρωση συχνά προσθέτει στο βάρος της εφαρμογής, το οποίο μερικές φορές μπορεί να είναι υπερβολικό και ίσως να μην λειτουργήσει εάν χρησιμοποιείτε ένα κινητό με χαμηλές προδιαγραφές. Μερικές φορές, οι ενημερώσεις του Instagram αλλάζουν τη διάταξή του για να το κάνουν πιο ελκυστικό, αλλά μετά την αναβάθμιση, μπορεί να ανακαλύψετε ότι προτιμούσατε περισσότερο την προηγούμενη έκδοση.

Καθώς το Play Store και το App Store σάς παρέχουν μόνο την πιο πρόσφατη έκδοση οποιωνδήποτε εφαρμογών, πρέπει να πραγματοποιήσετε μη αυτόματη λήψη της παλαιότερης έκδοσης και στη συνέχεια να την εγκαταστήσετε με μη αυτόματο τρόπο στη συσκευή σας. Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υποβαθμισμένη έκδοση του Instagram.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε σημειώσει την τρέχουσα έκδοση του Instagram.

Βήμα I: Απεγκαταστήστε την τρέχουσα έκδοση του Instagram

1. Εκκινήστε το Play Store στο τηλέφωνό σας.

Σημείωση: Μπορείτε να ανοίξετε το App Store στο κινητό σας iOS.

2. Τώρα, αναζητήστε το Instagram από τη γραμμή αναζήτησης και πατήστε την επιλογή Instagram από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Κατάργηση εγκατάστασης για να απεγκαταστήσετε με επιτυχία την τρέχουσα έκδοση του Insta από το τηλέφωνό σας.

  Οι 10 κορυφαίες μέθοδοι αναζήτησης χρηστών Instagram κατά όνομα και τοποθεσία

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο απεγκαθιστάτε μια ενημέρωση στο IG από την τρέχουσα έκδοση για να επαναφέρετε την παλιά διάταξη του Instagram.

Βήμα II: Κατεβάστε την προηγούμενη έκδοση του Instagram

1. Επισκεφθείτε το Ιστότοπος APK Mirror που περιέχει όλες οι εκδόσεις του Instagram.

2. Τώρα, πατήστε στην χαμηλότερη έκδοση της εφαρμογής Instagram από την πιο πρόσφατη.

Σημείωση: Μπορείτε να αγνοήσετε τα αρχεία APK με ετικέτες Alpha ή Beta στα ονόματά τους, επειδή είναι οι δοκιμαστικές εκδόσεις και έχουν αναπτυχθεί για δοκιμαστικούς σκοπούς. Ως εκ τούτου, εάν θέλετε να κάνετε υποβάθμιση σε μια σταθερή έκδοση Insta, θα πρέπει να αποφευχθούν.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο λήψης δίπλα στην επιλεγμένη έκδοση για να απεγκαταστήσετε μια ενημέρωση στο Instagram και να πραγματοποιήσετε λήψη της προηγούμενης.

4. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε στον σύνδεσμο ΛΗΨΗ APK, όπως φαίνεται παρακάτω.

5. Μετά από αυτό θα ανακατευθυνθείτε σε μια σελίδα που δείχνει την έναρξη της λήψης σας.

6. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Λήψη από το αναδυόμενο μήνυμα.

Βήμα III: Εγκαταστήστε το ληφθέν APK

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Διαχείριση αρχείων στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο αρχείο APK του Instagram που κατεβάσατε νωρίτερα.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Εγκατάσταση για να ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, η ληφθείσα έκδοση της εφαρμογής Insta θα εγκατασταθεί στο τηλέφωνό σας.

4. Τέλος, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή με την παλιά διάταξη της επιλογής σας.

Ας ελπίσουμε ότι, ακολουθώντας αυτά τα βήματα, μπορείτε να απεγκαταστήσετε με επιτυχία μια ενημέρωση στο IG και να εγκαταστήσετε την παλιά έκδοση της επιλογής σας.

Πώς αλλάζετε τη διάταξη του Instagram;

Μπορείτε να ακολουθήσετε το παραπάνω βήματα για να αλλάξετε τη διάταξη του Instagram με την παλαιότερη έκδοση.

Πώς αλλάζετε τη διάταξη πλέγματος στο Instagram;

Για να αλλάξετε τη διάταξη πλέγματος στο Instagram, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

Σημείωση: Και για τα δύο Android και iOS χρήστες Instagram.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο συν από το επάνω μέρος της οθόνης.

3. Επιλέξτε τις επιθυμητές φωτογραφίες από τη συλλογή σας σε μορφή που την κάνει να μοιάζει με μια μεγάλη εικόνα.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ιστότοπους τρίτων για να δημιουργήσετε μια εικόνα διάταξης πλέγματος για το Instagram.

4. Πατήστε στο εικονίδιο με το βέλος προς τα εμπρός > εικονίδιο βέλους προς τα εμπρός > Εικονίδιο Τέλος για να δημοσιεύσετε τις φωτογραφίες.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τις προτεινόμενες αναρτήσεις στο Instagram

5. Μόλις δημοσιευτεί, πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ από την κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

6. Και εκεί μπορείτε να δείτε ότι η παλιά σας διάταξη πλέγματος έχει αλλάξει.

Γιατί έχει αλλάξει η διάταξη του Instagram;

Η διάταξη του Instagram πρέπει να έχει αλλάξει λόγω της νέας διάθεσης ενημερώσεων. Το Instagram προσθέτει συνεχώς λειτουργίες και βελτιώνει τη διεπαφή χρήστη του. Και εξαιτίας αυτού, λαμβάνετε τόσες πολλές ενημερώσεις με πειραματικές αλλαγές διάταξης. Κυρίως αυτού του είδους η ενημέρωση, συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών διάταξης και των νέων λειτουργιών, προωθείται μόνο σε εκείνους τους χρήστες που έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα beta του Instagram. Και αν δεν λάβουν αρνητική κριτική σχετικά με τη νέα ενημέρωση, την προωθούν σε κάθε άλλο χρήστη ως σταθερή ενημέρωση.

Τι συνέβη με τη διάταξη του Instagram;

Η διάταξη του Instagram έχει αλλάξει λίγο. Η νέα ενημέρωση δεν περιλαμβάνει σημαντικές αλλαγές στη διάταξη, έχει γίνει λίγο μεγαλύτερη. Οι ροές που βλέπετε έχουν περισσότερο χώρο, το νέο κουμπί Reel έχει προστεθεί στο κάτω μέρος και το κουμπί προσθήκης φωτογραφίας/βίντεο έχει ανέβει δίπλα στο εικονίδιο μηνύματος. Η ενότητα προφίλ μοιάζει με την ίδια, τώρα μπορείτε να δείτε την ενότητα Κυλίνδρων ξεχωριστά. Και από το προφίλ, μπορείτε να ανεβάσετε την ανάρτησή σας ή να δημιουργήσετε έναν τροχό κάνοντας απλώς κλικ στο εικονίδιο συν στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Πώς αλλάζετε την προβολή στο Instagram;

Για να αλλάξετε την προβολή στο Instagram, απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας στο Instagram.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο λογότυπο του Instagram από την επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

3. Πατήστε στο Following ή στα Αγαπημένα.

4. Τώρα, θα βλέπετε μόνο αυτούς τους λογαριασμούς που έχετε ακολουθήσει ή προσθέσει στα αγαπημένα σας.

Έτσι αλλάζετε την προβολή στο Instagram.

Το Instagram επανέφερε τις ενημερώσεις;

Ναι, το Instagram επαναφέρει τις ενημερώσεις. Το Instagram παρέχει μια υπηρεσία που βασίζεται στο προϊόν του και οι αρνητικές κριτικές σχετικά με οποιαδήποτε δυνατότητα ή ενημέρωση προέρχονται από τους χρήστες του. Έτσι, αναλαμβάνουν αμέσως δράση σχετικά με αυτό καθώς επαναφέρουν την ενημέρωση ή ανακτούν τη δυνατότητα ή δίνουν στους χρήστες τους μια νέα ενημέρωση με μια επιδιόρθωση. Πρόσφατα, το Instagram επανέφερε την ενημέρωση αφού έλαβε αρνητικές κριτικές από τους χρήστες. Η ενημέρωση περιελάμβανε μια αύξηση στις προτεινόμενες αναρτήσεις από λογαριασμούς που οι χρήστες δεν ακολουθούν καν και μια ροή πλήρους οθόνης που έδινε έμφαση σε βίντεο σύντομης μορφής στο Reels.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε εάν μπορείτε να επιστρέψετε στην παλιά διάταξη του Instagram και πώς να αλλάξετε την προβολή στο Instagram. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.