Πώς να δημοσιεύσετε φωτογραφίες απευθείας από το Adobe Lightroom στο Instagram

Το Instagram είναι κάτι περισσότερο από ένα μέρος για να επιδείξετε ρούχα, φαγητό, κοσμήματα και selfies. Το κοινωνικό δίκτυο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για την προβολή έργων τέχνης. Εκεί μπορείτε να βρείτε καλλιτέχνες που εργάζονται με όλα τα είδη των μέσων που επιδεικνύουν τη δουλειά τους και τα έργα τους σε εξέλιξη. Για τους φωτογράφους, το Instagram δεν διαφέρει και εκτός από τη χρήση της πλατφόρμας για την προβολή της δουλειάς τους, οι φωτογράφοι χρησιμοποιούν και άλλα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών, όπως το Adobe Lightroom. Το Lightroom είναι μια πλούσια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών που λειτουργεί άψογα με άλλα προϊόντα της Adobe και διαθέτει μια τεράστια προσφορά προσθηκών για να την κάνει ακόμα πιο χρήσιμη. Το LR/Instagram είναι ένα τέτοιο δωρεάν πρόσθετο που μπορεί να σας ενδιαφέρει αν αναζητάτε έναν εύκολο τρόπο να δημοσιεύσετε φωτογραφίες από το Adobe Lightroom απευθείας στο Instagram.

  Πώς να βγείτε ζωντανά με φίλους στο Instagram

Κατεβάστε το LR/Instagram και προσθέστε το στο Lightroom μέσω του Plug-in Manager.

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Instagram από τον πίνακα LR/Instagram και ορίστε ποια πρέπει να είναι η λεζάντα μιας δημοσιευμένης φωτογραφίας και εάν η φωτογραφία θα πρέπει να είναι ευκρινής ή όχι για οθόνες υψηλής ανάλυσης. Μπορείτε να προσθέσετε αυτόματα ένα υδατογράφημα στη φωτογραφία όταν δημοσιεύεται. Αφού διαμορφώσετε την προσθήκη, εισαγάγετε μια φωτογραφία(εις) στο Lightroom και επεξεργαστείτε την.

Όταν είστε έτοιμοι να δημοσιεύσετε τις επεξεργασμένες φωτογραφίες στο Instagram, απλώς σύρετέ τις και αποθέστε τις στον πίνακα της προσθήκης για να τις προσθέσετε στην ουρά δημοσίευσης και κάντε κλικ στο κουμπί «Δημοσίευση» επάνω δεξιά.

  Πώς να ελέγξετε ποιος μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις σας στο Instagram

Η δημοσίευση είναι αρκετά γρήγορη, καθώς το μέγεθος της φωτογραφίας και ο αριθμός των φωτογραφιών που δημοσιεύονται είναι οι μόνοι παράγοντες που συμβάλλουν σε οποιαδήποτε καθυστέρηση. Η φωτογραφία, μόλις δημοσιευτεί, δεν δίνει καμία ένδειξη ότι δημοσιεύτηκε από την επιφάνεια εργασίας. Για όποιον ξέρει, το δημοσιεύσατε από την επίσημη εφαρμογή Instagram.

Το LR/Instagram είναι δωρεάν για χρήση, αλλά οι προγραμματιστές σας ζητούν να πληρώσετε 10 $ αν σας αρέσει. Είναι διαθέσιμο τόσο για Windows όσο και για macOS.

Κατεβάστε το LR/Instagram