Μπορείτε να δείτε μηνύματα κειμένου στην AT&T;

Η AT&T Inc (AT&T) είναι μια εταιρεία τηλεπικοινωνιών, μέσων ενημέρωσης και τεχνολογίας. Παρέχει υπηρεσίες χονδρικής, τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό, διαχειριζόμενη δικτύωση, τοπικές και υπεραστικές τηλεφωνικές υπηρεσίες, υπηρεσίες δεδομένων/ευρυζωνικών συνδέσεων και διαδικτύου και ασύρματες επικοινωνίες. Το τελευταίο πράγμα που θέλουν να αντιμετωπίσουν οι πελάτες όταν πρόκειται για την τιμολόγηση και τη διατήρηση επαγγελματικών λογαριασμών είναι ο πονοκέφαλος της πλοήγησης σε έναν δύσκολο και κατεστραμμένο ιστότοπο. Συχνά έχουν απορίες σχετικά με τον τρόπο ελέγχου των μηνυμάτων κειμένου της AT&T. Εάν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές σχετικά με το ίδιο, φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό για να σας βοηθήσουμε με τη δυνατότητα προβολής μηνυμάτων κειμένου στο ερώτημα AT&T.

Μπορείτε να δείτε μηνύματα κειμένου στην AT&T;

Ας δούμε πώς μπορείτε να δείτε τα μηνύματα κειμένου στην AT&T λεπτομερώς σε αυτό το άρθρο.

  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των αρχείων PST και OST του Outlook;

Σημείωση: Δεδομένου ότι τα smartphone δεν έχουν τις ίδιες επιλογές ρυθμίσεων, διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή. Ως εκ τούτου, βεβαιωθείτε ότι έχετε τις σωστές ρυθμίσεις πριν αλλάξετε κάποια στη συσκευή σας.

Μπορεί ένας κάτοχος λογαριασμού AT&T να δει μηνύματα κειμένου;

Όχι, ο κάτοχος του λογαριασμού δεν μπορεί να προβάλει το περιεχόμενο ενός μηνύματος κειμένου απλά συνδέοντας τον ηλεκτρονικό του λογαριασμό AT&T ή προβάλλοντας τις λεπτομέρειες του μηνύματος κειμένου. Μόνο ο αριθμός με τον οποίο στέλνετε μήνυμα και εάν το μήνυμα είναι εισερχόμενο ή εξερχόμενο είναι ορατά στον χρήστη του λογαριασμού.

Μπορώ να δω μηνύματα κειμένου από άλλο τηλέφωνο στον λογαριασμό μου στο ATT;

Ναι, μπορείτε να δείτε μηνύματα κειμένου από άλλο τηλέφωνο, καθώς έχει ήδη δημιουργηθεί αντίγραφο ασφαλείας στο σύννεφο AT&T, εάν είστε χρήστης Android της εφαρμογής AT&T Messages. Εάν χρησιμοποιείτε το AT&T Messages Backup & Sync, τα μηνύματα που έχετε λάβει από το cloud AT&T θα μεταφερθούν στο νέο σας τηλέφωνο.

  Πώς να δημιουργήσετε νέες ενότητες για να ομαδοποιήσετε κανάλια στο Slack

Πώς μπορώ να δω μηνύματα κειμένου στον λογαριασμό μου στην AT&T;

Όταν χρησιμοποιείτε ένα smartphone που υποστηρίζει το AT&T Messages Backup & Sync, μπορείτε να κάνετε λήψη μηνυμάτων που είναι αποθηκευμένα στο σύννεφο AT&T. Μπορείτε να δείτε μηνύματα κειμένου στην AT&T ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Μηνύματα στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες > Ρυθμίσεις.

3. Πατήστε στο AT&T Messages Backup & Sync και εντοπίστε το επιθυμητό μήνυμα κειμένου.

Είναι δυνατόν να λάβετε ένα αντίγραφο μηνυμάτων κειμένου από την AT&T;

Όχι, το τηλέφωνο είναι η μόνη συσκευή που μπορεί να εμφανίζει μηνύματα κειμένου. Θα χρειαστείτε δικαστική απόφαση για να δείτε τα κείμενα με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Η ημερομηνία, η ώρα και ο αριθμός τηλεφώνου του παραλήπτη είναι τα μόνα στοιχεία που καταγράφονται για κάθε κείμενο που αποστέλλεται ή λαμβάνεται.

Μπορείτε να δείτε το ιστορικό κλήσεων στην AT&T;

Ναι, μπορείτε να δείτε το ιστορικό κλήσεων, συμπεριλαμβανομένων των αναπάντητων, των εξερχόμενων και των ληφθέντων κλήσεων στην AT&T.

Πώς μπορώ να δω το ιστορικό κλήσεων και το ιστορικό κειμένου στην AT&T;

Αφού ρωτήσετε, μπορείτε να δείτε μηνύματα κειμένου στην AT&T, η επόμενη ερώτηση που εμφανίζεται είναι πώς να ελέγξετε. Για να ελέγξετε τα μηνύματα κειμένου και το ιστορικό κλήσεων AT&T, μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω:

  Πώς να προσθέσετε υπότιτλους σε φωτογραφίες και βίντεο σε iPhone και iPad

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας AT&T με το User ID και τον κωδικό πρόσβασης από τη σελίδα σύνδεσης AT&T.

2. Κάντε κλικ στο Ιστορικό κλήσεων.

3. Πληκτρολογήστε ένα Όνομα ή έναν αριθμό στη γραμμή Γρήγορης εύρεσης και αναζητήστε το.

Μπορεί ο κάτοχος του σχεδίου τηλεφώνου μου να δει τα κείμενά μου;

Όχι, δεν μπορούν να δουν λεπτομέρειες των μηνυμάτων κειμένου σας, αλλά μπορούν να δουν τις λεπτομέρειες χρήσης, όπως τον αριθμό τηλεφώνου, την ημερομηνία και την ώρα.

Μπορεί ο σύζυγός σας να λάβει τα γραπτά σας μηνύματα;

Όχι, τα περιεχόμενα των μηνυμάτων κειμένου είναι ιδιωτικά για τον χρήστη του τηλεφώνου. Επομένως, δεν μπορούν να προβληθούν στον λογαριασμό AT&T και απαιτούν να συνδεθείτε ξανά από άλλη συσκευή.

Μπορείτε να δείτε τα πραγματικά μηνύματα κειμένου στο AT&T Bill;

Όχι, τα περιεχόμενα των μηνυμάτων κειμένου δεν αποκαλύπτονται στις καταστάσεις τιμολόγησης της AT&T. Η υπηρεσία AT&T Messages Backup & Sync σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε μηνύματα κειμένου διάρκειας έως και 90 ημερών που έχουν διατηρηθεί στο σύννεφο AT&T.

Μπορείτε να διαβάσετε ηλεκτρονικά μηνύματα κειμένου AT&T;

Ναι, ο κάτοχος ενός λογαριασμού AT&T μπορεί να δει τα μηνύματα κειμένου του. Μπορούν να το κάνουν αυτό μεταβαίνοντας στην καρτέλα Τα μηνύματά μου αφού συνδεθούν στον λογαριασμό τους στην AT&T.

Μπορεί ο Κάτοχος Κύριου Λογαριασμού να προβάλει μηνύματα κειμένου AT&T;

Όχι, επειδή η AT&T σέβεται το απόρρητό σας και δεν διατηρεί τα στοιχεία του μηνύματος, με αποτέλεσμα ο κύριος κάτοχος του λογαριασμού να μην μπορεί να έχει πρόσβαση στις λεπτομέρειες του μηνύματος κειμένου.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να μάθετε πώς μπορείτε να δείτε μηνύματα κειμένου στο ερώτημα AT&T. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε καλύτερα για εσάς. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή προτάσεις, αφήστε τις στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.