Μετατρέψτε τα βίντεο σε GIF σε μια συσκευή iOS, ελέγξτε την αναπαραγωγή και τον ρυθμό καρέ


Η κοινή χρήση ενός βίντεο είναι κάτι που περιοριζόταν σε επιτραπέζιους υπολογιστές όπου ανεβάζαμε ό,τι είχαμε δημιουργήσει ή ηχογραφήσει ζωντανά στο Facebook ή το YouTube και θα το μοιραστούμε με τον κόσμο. Αυτό έχει αλλάξει σημαντικά τώρα. Εφαρμογές όπως το Vine έχουν κάνει την κοινή χρήση βίντεο πολύ εύκολη και το Instagram σύντομα άρχισε να τρέχει. Τόσο οι εφαρμογές όσο και οι υπηρεσίες έχουν δώσει στους χρήστες μια γρήγορη πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο. Τα βίντεο Vines και Instagram εξακολουθούν να είναι βίντεο που σημαίνει ότι θα είναι σχετικά μεγάλα αρχεία. Το Gyf είναι μια δωρεάν εφαρμογή iOS που μπορεί να εγγράψει ένα βίντεο δέκα δευτερολέπτων ή να πάρει ένα από το ρολό της κάμερας και να το μετατρέψει σε GIF. Το αρχείο μπορεί να μεταφορτωθεί στο προφίλ σας στο GYF και να το μοιραστείτε. Δυστυχώς, δεν είναι δυνατή η αποθήκευσή του στο ρολό της φωτογραφικής μηχανής σας και η αποθήκευση του στην τοπική μονάδα δίσκου απαιτεί άλματα μέσα από μερικά στεφάνια. Ωστόσο, αυτό που ξεχωρίζει την εφαρμογή είναι ότι μπορείτε να διαχειριστείτε τον ρυθμό καρέ και πόσο γρήγορα ή αργά το GIF παίζει όλα από την εφαρμογή και η κοινή χρήση του GIF είναι εύκολη με την ενσωμάτωση του Facebook και του Messenger.

  Πώς να εξαιρέσετε εφαρμογές από την αναζήτηση Spotlight στο iOS 9

Εκκινήστε την εφαρμογή και εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία. Το Gyf υποστηρίζει την εγγραφή στο Facebook. Εάν θέλετε να εγγράψετε ένα ζωντανό βίντεο, πατήστε “Νέο βίντεο”. Εάν θέλετε να μετατρέψετε ένα βίντεο που εγγράψατε νωρίτερα σε GIF, πατήστε ‘Επιλογή βίντεο’. Μπορείτε να εγγράψετε ή να μετατρέψετε έως και δέκα δευτερόλεπτα οποιουδήποτε βίντεο.

Αφού εγγράψετε το βίντεο, μπορείτε να το αναπαράγετε και να το χρησιμοποιήσετε εάν είναι αρκετά καλό ή να τραβήξετε ένα νέο. Το βίντεο μετατρέπεται αυτόματα σε GIF, αλλά μπορείτε να διαχειριστείτε τον ρυθμό καρέ και την ταχύτητα αναπαραγωγής πατώντας το εικονίδιο του πινέλου. Χρησιμοποιήστε τα ρυθμιστικά για να αυξήσετε ή να μειώσετε τον ρυθμό καρέ και να επιταχύνετε ή να επιβραδύνετε το GIF. Για να δώσετε στην εικόνα σας έναν τίτλο πριν τη ανεβάσετε, πατήστε το εικονίδιο με το συννεφάκι ομιλίας και εισαγάγετε έναν τίτλο.

  Αποκτήστε έναν διακόπτη εφαρμογής πλήρους οθόνης στο iOS 7 με προεπισκοπήσεις πλήρους οθόνης

Όταν τελειώσετε, πατήστε το κουμπί μεταφόρτωσης. Χρειάστηκε ασυνήθιστα πολύς χρόνος για να μεταφορτωθεί το GIF, δεδομένου ότι ήταν απλώς ένα αρχείο 988 KB. Μπορείτε να το μοιραστείτε μέσω email και μηνύματος ή στο Facebook ή στο Messenger μέσω του Facebook. Μπορείτε επίσης να αντιγράψετε έναν σύνδεσμο προς την εικόνα στο πρόχειρό σας και να τον μοιραστείτε μέσω όποιας εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων ή κοινωνικού δικτύου θέλετε. Δεδομένου ότι δημιουργούμε GIF, νομίζω ότι το μεγαλύτερο ελάττωμα αυτής της εφαρμογής είναι ότι η εικόνα δεν μπορεί να αποθηκευτεί στο ρολό της κάμερας. Η εφαρμογή δημιουργεί μια εικόνα μεγέθους 320 x 240 pixel.

  Το iOS 8 κυκλοφόρησε! Εδώ είναι τι νέο υπάρχει και τι είναι βελτιωμένο [Review]

Εγκαταστήστε το Gyf από το App Store