Πώς να αλλάξετε τη φωνή του Βοηθού Google [Android]

Το Google I/O 2018 έχει μερικές σημαντικές στιγμές, αλλά τα περισσότερα από τα στοιχεία που παρουσιάζονται στην εκδήλωση δεν θα είναι διαθέσιμα για αρκετό καιρό. Τα εργαλεία εύρεσης κατεύθυνσης των Χαρτών Google είναι σίγουρα κάτι που δεν μπορεί να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα. Μια κάπως λιγότερο εντυπωσιακή ανακοίνωση στην εκδήλωση ήταν ότι νέες φωνές προστέθηκαν στο Google Assistant. Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι ήδη διαθέσιμη για όποιον θέλει να τη δοκιμάσει. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε το Google Assistant Voice.

Ορισμένοι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στις νέες φωνές στο Google Assistant για iOS, ωστόσο, η επιλογή δεν φαίνεται να είναι ορατή σε όλους. Για χρήστες Android, δεν υπάρχουν διακρίσεις εδώ. Οποιοσδήποτε διαθέτει συσκευή που υποστηρίζει το Google Assistant μπορεί να δοκιμάσει μία από τις νέες φωνές του Google Assistant.

  3 λειτουργίες Android που (μάλλον) δεν θα φτάσουν ποτέ στο iOS

Βοηθός Google Voice

Ανοίξτε το Google Assistant πατώντας παρατεταμένα το κουμπί αρχικής οθόνης στο τηλέφωνό σας Android. Εάν έχετε απενεργοποιήσει τον Βοηθό Google, θα πρέπει να τον ενεργοποιήσετε για να μπορέσετε να τον εκκινήσετε από το κουμπί αρχικής οθόνης της συσκευής σας. Εάν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή εκκίνησης που αναλαμβάνει τον έλεγχο του κουμπιού αρχικής οθόνης, μπορείτε να αντικαταστήσετε τη λειτουργία εκκίνησης με την προεπιλεγμένη ή μπορείτε να σύρετε στην οθόνη ροής Google και να πατήσετε το εικονίδιο του χάμπουργκερ στην κορυφή. Επιλέξτε Ρυθμίσεις από το συρτάρι πλοήγησης και στην ενότητα Βοηθός Google, πατήστε Ρυθμίσεις. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, πατήστε Προτιμήσεις και μετά πατήστε Βοηθός Φωνή.

Εάν χρησιμοποιείτε τον Βοηθό Google μέσω του κουμπιού αρχικής οθόνης, ενεργοποιήστε τον και πατήστε το μπλε πλαίσιο επάνω δεξιά. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε το κουμπί με τις τρεις κουκκίδες και επιλέξτε Ρυθμίσεις. Πατήστε Προτιμήσεις και, στη συνέχεια, Assistant Voice.

  Πώς να μεταδίδετε ζωντανά στο Facebook από iOS και Android

Θα δείτε μια λίστα με οκτώ διαφορετικές φωνές που μπορείτε να επιλέξετε. Επιλέξτε μια φωνή και πατήστε το εικονίδιο του ηχείου για να ακούσετε πώς ακούγεται (βεβαιωθείτε ότι η ένταση του πολυμέσου δεν είναι σε σίγαση). Για αυτό πρόκειται. Την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσετε το Google Assistant, θα απαντήσει με τη νέα φωνή.

Εάν χρησιμοποιείτε τον Βοηθό Google σε συσκευή iOS, η διαδικασία θα είναι λίγο πολύ η ίδια για την αλλαγή της φωνής του Βοηθού Google, ωστόσο οι νέες φωνές ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες. Στο Android, οι φωνές είναι γενικά διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες, ωστόσο, αν δεν βλέπετε τις νέες επιλογές φωνής, μπορεί να έχει να κάνει με τη συσκευή που σας ανήκει. Η εφαρμογή Βοηθός Google έχει μια μικρή ενότητα “Διαθεσιμότητα” στην οθόνη επιλογής φωνής που αναφέρει τις φωνές και η διαθεσιμότητά τους ενδέχεται να περιορίζεται από τη συσκευή. Ελπίζουμε ότι αυτό σημαίνει ότι όλα τα τηλέφωνα Android θα λάβουν τα νέα μειονεκτήματα, αλλά ορισμένες συσκευές όπως ορισμένα tablet ή ίσως έξυπνα ηχεία δεν θα έχουν.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το Smart Lock από την οθόνη κλειδώματος στο Android

Εάν η συσκευή σας δεν έχει ακόμη τις νέες φωνές, ίσως χρειαστεί να περιμένετε μέχρι να κυκλοφορήσει η επόμενη κύρια έκδοση του Android και ίσως στη συνέχεια να προστεθεί. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι εφαρμογές σας είναι ενημερωμένες.