Μεταδώστε μουσική από το Dropbox, το Google Drive και το Box με το CloudAmpz

Εάν ακούτε μουσική στη συσκευή σας Android, το πιθανότερο είναι ότι είστε απόλυτα ευχαριστημένοι με την εφαρμογή στοκ μουσικής που παρέχεται μαζί της, η οποία σας επιτρέπει να περιηγείστε και να αναπαράγετε τραγούδια που είναι αποθηκευμένα τοπικά στο τηλέφωνό σας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε εξατομικευμένες λίστες αναπαραγωγής ή απλά να ανακατέψετε ολόκληρη τη συλλογή σας για να απολαύσετε ό,τι παίζει στη συνέχεια. Λοιπόν, τι άλλο θα μπορούσατε να θέλετε; Αν και δεν υπάρχει έλλειψη συσκευών αναπαραγωγής μουσικής που σας περιμένουν στο κατάστημα Google Play, μόνο λίγες από αυτές μπορεί να σας προσφέρουν έναν τρόπο αναπαραγωγής μουσικής που είναι αποθηκευμένη στον αποθηκευτικό χώρο σας στο cloud. Το CloudAmpz είναι μια νέα τέτοια εφαρμογή που όχι μόνο αναπαράγει μουσική που είναι αποθηκευμένη στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης της συσκευής σας, αλλά σας επιτρέπει επίσης να κάνετε ροή κομματιών από το Dropbox, το Google Drive και το Box.net.

  Το αριστερό κουμπί του ποντικιού δεν λειτουργεί; Δείτε πώς μπορείτε να το διορθώσετε

Ο σχεδιασμός του CloudAmpz είναι ελάχιστος και εύκολος στη χρήση – ακριβώς όπως πωλείται. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις στο Play Store: Δωρεάν και Επί πληρωμή, όπου η τελευταία προσφέρει εμπειρία ακρόασης μουσικής χωρίς διαφημίσεις με αντάλλαγμα μερικά δολάρια. Όταν εκκινείτε την εφαρμογή, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να προσθέσετε τη μουσική συλλογή σας ενεργοποιώντας τους κατάλληλους λογαριασμούς cloud, καθώς και τον τοπικό χώρο αποθήκευσης συσκευής, εάν ισχύει επίσης. Μετά την προσθήκη του λογαριασμού, πρέπει επίσης να καθορίσετε ποια τραγούδια θέλετε να προσθέσετε. Η εφαρμογή διαθέτει ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης αρχείων που σας επιτρέπει να μετακινηθείτε ελεύθερα μεταξύ φακέλων τόσο στον τοπικό χώρο όσο και στον αποθηκευτικό χώρο cloud. Πατώντας ένα τραγούδι, το CloudAmpz το προσθέτει στην ουρά της λίστας αναπαραγωγής, έτοιμο για αναπαραγωγή. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να επισημάνετε πολλά στοιχεία και να τα προσθέσετε με μία κίνηση.

  Τι είναι τα Windows 10X και σε τι διαφέρει;

Όταν παίζετε κομμάτι προστίθεται στη λίστα αναπαραγωγής, μπορείτε να ελέγχετε την αναπαραγωγή μέσω της γραμμής αναζήτησης, να αναπαράγετε ή να παύετε το τραγούδι ή να κάνετε εναλλαγή μεταξύ του προηγούμενου και του επόμενου κομματιού. Όλα τα χειριστήρια αναπαραγωγής εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης για εύκολη πρόσβαση. Το τραγούδι που παίζεται αυτήν τη στιγμή επισημαίνεται με κυανό χρώμα στη λίστα. Ένας άλλος τρόπος για να παραλείψετε το τραγούδι είναι να το πατήσετε απευθείας στην ουρά της λίστας αναπαραγωγής.

Ένα άλλο πολύ εύχρηστο χαρακτηριστικό του CloudAmp είναι ο ενσωματωμένος ισοσταθμιστής που σας επιτρέπει να αναπληρώσετε τυχόν χαμένη ποιότητα στα τραγούδια μέσω εξισορρόπησης λογισμικού. Και ενώ δεν είναι τόσο πλούσιο σε χαρακτηριστικά και φέρει προεπιλογές, μπορείτε να το ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε, καθώς και να προσαρμόσετε την ενίσχυση βάσης σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

  Πώς να αλλάξετε το χρώμα της γραμμής τίτλου στα Windows 10

Συνολικά, το CloudAmpz είναι ένα μοναδικό και απλό πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής που διευκολύνει τη ροή τραγουδιών που είναι αποθηκευμένα στο Google Drive, στο Dropbox και στο Box.

Εγκαταστήστε το CloudAmpz από το Play Store (Ελεύθερος)

Εγκαταστήστε το CloudAmpz από το Play Store (Επί πληρωμή)