Μεταδώστε βίντεο για τραγούδια στη βιβλιοθήκη iTunes σας στο Chromecast


Πριν λίγο καιρό μοιραστήκαμε μια εφαρμογή που ονομάζεται Jukebox που σας επέτρεπε να ακούτε μουσική που ήταν αποθηκευμένη στον λογαριασμό σας στο Dropbox. Η εφαρμογή συνδέθηκε με τον λογαριασμό σας, τον σάρωση για μουσική και σας επέτρεψε να την αναπαράγετε από το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής της. Με το Jukebox, μπορείτε να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής και να αναπαράγετε τραγούδια σε βρόχο ή επανάληψη. Αν ψάχνετε έναν τρόπο να μεταδώσετε τη μουσική σας σε ένα Chromecast, τότε το Music TV είναι η απάντηση. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή iOS που θα σας επιτρέψει να επιλέξετε τραγούδια από τη βιβλιοθήκη του iTunes και να τα αναπαράγετε μέσω του Chromecast. Αναζητά το YouTube για ένα βίντεο για να το συνοδεύει και το μεταδίδει κατά την αναπαραγωγή του τραγουδιού.

  Τρόπος σκληρής ανανέωσης του Chrome (παρακάμπτοντας την τοπική προσωρινή μνήμη)

Εγκαταστήστε το Music TV και πατήστε το κουμπί μουσικής επάνω δεξιά. Η επόμενη οθόνη είναι ένα χάος όσον αφορά τη διεπαφή χρήστη, αλλά σε αυτήν πρέπει να πατήσετε την επιλογή «Προσθήκη νέων μουσικών βίντεο». Το Music TV σάς επιτρέπει να προσθέτετε μουσική από δύο πηγές. τη βιβλιοθήκη του iTunes και το YouTube. Αν θέλετε να προσθέσετε μουσική από το YouTube, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε απλώς την εφαρμογή YouTube που υποστηρίζει πλήρως το Chromecast. Πατήστε την επιλογή “Music Library” για να επιλέξετε τραγούδια από τη βιβλιοθήκη σας.

Θα χρειαστεί να επιλέξετε τραγούδια ένα προς ένα, καθώς δεν υπάρχει επιλογή επιλογής όλων. Πατήστε το κουμπί συν δίπλα σε ένα τραγούδι για να το προσθέσετε και κάντε κλικ στο Τέλος για να επιστρέψετε στην οθόνη του προγράμματος αναπαραγωγής μουσικής. Η εφαρμογή θα ξεκινήσει αμέσως την αναζήτηση ενός βίντεο που να συνοδεύει το κομμάτι. Δυστυχώς, δεν μπορεί να τεθεί σε παύση και αν θέλετε να παίξετε το επόμενο τραγούδι στην ουρά, θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί ‘Ακύρωση’ στην οθόνη σας. Μόλις έχετε το τραγούδι και το βίντεο που θέλετε να παίξετε στην οθόνη σας, πατήστε το κουμπί μετάδοσης επάνω αριστερά, επιλέξτε μια συσκευή και θα ξεκινήσει η μετάδοση.

  Πώς να περιηγηθείτε ως επισκέπτης στο Chrome και σε ένα Chromebook

Το Music TV είναι μια καλή εφαρμογή όσον αφορά το τι κάνει, αλλά το UI είναι ένα χάος. Το να παρακάμψεις τραγούδια είναι δύσκολο. Δεν μπορούν να «σταματηθούν» και πρέπει να ακυρωθούν για να πάμε στο επόμενο. Εάν μεταβείτε σε λειτουργία πλήρους οθόνης, οι διαφημίσεις στην εφαρμογή καθιστούν σχεδόν αδύνατη την επιστροφή στην κανονική λειτουργία προβολής. Είναι πολλά να δίνετε και να παίρνετε με αυτήν την εφαρμογή, γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι για μια μικρή αδέξια τσαχπινιά.

Εγκαταστήστε το Music TV από το App Store