Το GraphiTabs εμφανίζει Windows και καρτέλες σε δενδρική διάταξη για καλύτερη διαχείριση [Chrome]

Οι επεκτάσεις διαχείρισης καρτελών συνήθως εστιάζουν στην εναλλαγή μεταξύ καρτελών και παραθύρων ή στην ομαδοποίηση και τη σήμανση τους. Για να μην πω ότι αυτό δεν είναι αυτό που χρειάζονται οι χρήστες, αλλά προσωπικά πάντα ανακάλυψα ότι δεν έλυσαν το πρόβλημα αρκετά καλά, με λίγες εξαιρέσεις. Το GraphiTabs είναι μια επέκταση του Chrome που κάνει τη διαχείριση καρτελών με διαφορετικό τρόπο. Σκεφτείτε μια δομή σαν δέντρο για τις καρτέλες σας με κάθε κλάδο να σας δείχνει τη διαδρομή που σας οδήγησε εκεί. Μπορείτε εύκολα να δείτε ποιες καρτέλες είναι ανοιχτές σε ένα παράθυρο και τη γονική καρτέλα κάθε καρτέλας. Μπορείτε να επιλέξετε μια καρτέλα και να μεταβείτε σε αυτήν, να την κλείσετε ή να την αναστείλετε.

  Πώς να ενεργοποιήσετε ετικέτες για μη υποστηριζόμενα αρχεία στα Windows 10

Μόλις εγκατασταθεί, το GraphiTabs προσθέτει ένα κουμπί G δίπλα στη γραμμή URL. Κάντε κλικ σε αυτό για να εκκινήσετε το GraphiTabs σε μια νέα καρτέλα. Χρειάζεται να το ανοίξετε μόνο μία φορά. Κάθε επόμενη φορά που κάνετε κλικ στο κουμπί, θα μεταβεί στην ήδη ανοιχτή καρτέλα.

Η ίδια η καρτέλα εμφανίζει μια δενδρική διάταξη όλων των καρτελών σας. Τα Windows προσδιορίζονται δεόντως με τη λέξη «Παράθυρο» να εμφανίζεται μπροστά τους και ο τίτλος της ενεργής/επιλεγμένης καρτέλας χρησιμοποιείται ως όνομα αυτού του παραθύρου. Όλες οι άλλες καρτέλες ανοίγουν σε αυτό το παράθυρο, διακλαδίζονται από αυτό. Όταν κάνετε κλικ σε μια καρτέλα, επιλέγεται και η διαδρομή που ακολουθήσατε για να ανοίξετε αυτήν την καρτέλα επισημαίνεται ταυτόχρονα. Με επιλεγμένη μια καρτέλα, μπορείτε να την ανοίξετε (μεταβείτε σε αυτήν), να την κλείσετε, να την αναστείλετε και να την επαναφέρετε εάν έχει τεθεί σε αναστολή.

  12 πράγματα έξω από το κουτί που μπορούν να κάνουν οι Mac που δεν μπορούν οι υπολογιστές

Στο επάνω μέρος, μπορείτε να δείτε σύντομα στατιστικά για το πόσες καρτέλες και παράθυρα είναι ανοιχτά αυτήν τη στιγμή και πόσες καρτέλες είναι σε αναστολή. Η επέκταση υποστηρίζει επίσης μια γραμμή αναζήτησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την αναζήτηση ανοιχτών καρτελών. Το εικονίδιο με το κλειδί είναι ένα κουμπί επαναφοράς που επαναφέρει την κατάσταση της επέκτασης στο μηδέν. Τυχόν καρτέλες που μπορεί να έχετε αναστείλει επαναλαμβάνονται όταν γίνει επαναφορά, ωστόσο, δεν χάνετε καμία καρτέλα ή παράθυρο στη διαδικασία. Είναι η επέκταση που επαναφέρεται και όχι η περίοδος περιήγησής σας ή το πρόγραμμα περιήγησής σας.

  Πόσοι άνθρωποι μπορούν να παρακολουθήσουν Netflix ταυτόχρονα;

Ελάχιστα απομένουν με αυτήν την επέκταση. Η οπτική αναπαράσταση των καρτελών είναι εξαιρετική. είναι καλά εκτελεσμένο, λειτουργεί σωστά και είναι όμορφα σχεδιασμένο έτσι ώστε τα στοιχεία να μην επικαλύπτονται. Η επέκταση θα προσθέσει, στο μέλλον, μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να ελέγχετε και άλλα προγράμματα περιήγησης, αν και υποθέτω ότι οι προγραμματιστές θα πρέπει να κυκλοφορήσουν ένα πρόσθετο/επέκταση για κάθε αντίστοιχο πρόγραμμα περιήγησης που θέλουν να υποστηρίξουν. Μια λειτουργία σελιδοδείκτη είναι επίσης στα σκαριά, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύετε καρτέλες από το GraphiTabs.

Εγκαταστήστε το GraphiTabs από το Chrome Web Store