Λάβετε φωτογραφία 360° κάθε φορά που ανοίγετε μια νέα καρτέλα στο Chrome


Πέρυσι, οι φωτογραφίες και τα βίντεο VR και 360° πήραν το επίκεντρο για πολλές μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας. Το Facebook πρόσθεσε τη δυνατότητα προβολής φωτογραφιών 360° και κυκλοφόρησαν αρκετά ακουστικά VR. Οι εταιρείες προωθούν αυτές τις δύο νέες μορφές πολυμέσων περισσότερο από ποτέ, αλλά η αλήθεια είναι ότι η τεχνολογία VR εξακολουθεί να είναι πολύ ακριβή για να είναι μαζικά δημοφιλής. Τα βίντεο και οι φωτογραφίες 360° είναι ελαφρώς πιο προσιτά στη λήψη, εάν διαθέτετε τον κατάλληλο εξοπλισμό και είναι αρκετά εκπληκτικά να τα δείτε. Οι καρτέλες SVRF είναι μια επέκταση του Chrome που προσθέτει μια εικόνα 360° σε κάθε νέα καρτέλα που ανοίγετε. Μπορείτε να περιηγηθείτε και να εξερευνήσετε τη φωτογραφία.

  Πώς να βρείτε μια καρτέλα με υψηλή χρήση CPU σε Chrome και Firefox

Εγκαταστήστε τις καρτέλες SVRF και ανοίξτε μια νέα καρτέλα. Το Chrome θα σας ενημερώσει ότι η νέα σας καρτέλα έχει αλλάξει. Αυτό είναι ένα μέτρο ασφαλείας για να αποτρέψετε τις επεκτάσεις από το να παραβιάσουν τη σελίδα της νέας καρτέλας σας. Κάντε κλικ στο «Διατήρηση αλλαγών» στο αναδυόμενο παράθυρο.

Η σελίδα της νέας καρτέλας θα έχει ένα εκπληκτικό τοπίο με την τρέχουσα ώρα να υπερτίθεται σε αυτό. Κάντε κλικ και σύρετε τον κέρσορα στην εικόνα για να κοιτάξετε τριγύρω. Κάντε κλικ μέσα στη γραμμή Omni για να αναζητήσετε κάτι.

Οι εικόνες φορτώνονται αρκετά γρήγορα και πιστώνονται δεόντως στα άτομα που τις τράβηξαν. Προέρχονται από το Flickr. Μπορείτε να λάβετε έναν άμεσο σύνδεσμο προς τη φωτογραφία από ένα κουμπί κοινής χρήσης στο κάτω αριστερό μέρος της σελίδας της νέας καρτέλας.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε την εικόνα του Chrome σε λειτουργία εικόνας

Το SVRF Tabs είναι μια αρκετά προσεγμένη επέκταση, αλλά θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι θα επιβραδύνει το Chrome εάν το υλικό σας είναι παλιό. Δεν λέμε ότι η επέκταση έχει τη δύναμη να παγώσει το σύστημά σας, αλλά πιθανότατα θα αυξήσει τη χρήση της CPU λόγω της φύσης του περιεχομένου που εξυπηρετεί.

Εδώ βρίσκεται το πρόβλημα με τη διανομή περιεχομένου 360°. Οι χρήστες πρέπει να έχουν αρκετά ισχυρά συστήματα για να το δουν. Η ίδια η επέκταση είναι μεγαλύτερη από ό,τι οι περισσότερες επεκτάσεις του Chrome κατά μέσο όρο και θα φορολογήσει περισσότερο τους πόρους του συστήματός σας. Εάν κατά λάθος αφήσετε ανοιχτή μια νέα σελίδα καρτέλας, η χρήση της CPU του Chrome θα μπορούσε να αυξηθεί σημαντικά.

  Πώς να απενεργοποιήσετε μια συντόμευση πληκτρολογίου Chrome

Εγκαταστήστε καρτέλες SVRF από το Chrome Web Store