Λάβετε το νόημα για οποιαδήποτε λέξη στους υπότιτλους κάνοντας κλικ σε αυτήν

Οι συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων, αυτές που είναι προεγκατεστημένες στα συστήματά μας και οι συσκευές τρίτων που εγκαθιστούμε, μπορούν όλα να αναπαράγουν αρχεία βίντεο με υπότιτλους. Οι πιο εξελιγμένοι παίκτες θα σας επιτρέψουν να αλλάξετε τον τρόπο εμφάνισης αυτών των υπότιτλων στην οθόνη σας, ώστε να έχετε καλύτερη εμπειρία προβολής. Πολλοί θα υποστηρίζουν την ανίχνευση γλώσσας, ακόμη περισσότεροι θα προσφέρουν ακόμη και αναζήτηση και λήψη υποτίτλων για εσάς. Το Medio είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο που σας επιτρέπει να αναπαράγετε υπότιτλους με μια ειδική προσφορά που συνήθως δεν θα βρείτε. σας επιτρέπει να αναζητήσετε τι σημαίνει μια λέξη στους υπότιτλους. Οι υπότιτλοι είναι πολύ χρήσιμοι για άτομα που δεν καταλαβαίνουν τη γλώσσα που ομιλείται και μπορεί να είναι ένα πολύ καλό εργαλείο εκμάθησης εάν προσπαθείτε να μάθετε μια νέα γλώσσα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι λέξεις στους υπότιτλους θα είναι εύκολα κατανοητές. Το Medio καλύπτει αυτή την ανάγκη.

  Αποκτήστε το πρόσθετο Noun Project για MS Word και PowerPoint

Εγκαταστήστε την εφαρμογή και επιλέξτε πώς θέλετε να την εγκαταστήσετε. Προσφέρει δύο επιλογές. Το ένα εάν έχετε εγκαταστήσει το VLC το οποίο διαθέτει υποστήριξη μορφής βίντεο MKV και το δεύτερο εάν έχετε μόνο το προεπιλεγμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων ή οτιδήποτε άλλο εκτός από το VLC που εκτελείται στο σύστημά σας. Δοκιμάσαμε την εφαρμογή σε ένα σύστημα Windows 10 με εγκατεστημένο το προεπιλεγμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής και ένα αρχείο MP4 για αναπαραγωγή.

Από το μενού Αρχείο, επιλέξτε το βίντεο που θέλετε να παίξετε και από το μενού Υπότιτλοι, επιλέξτε το αρχείο υποτίτλων, καθώς και το μέγεθος γραμματοσειράς των υπότιτλων.

  Το SwipeExpander εκχωρεί μια συντόμευση σε κάθε πλήκτρο στο πληκτρολόγιο [Jailbreak]

Για να δείτε τη σημασία οποιασδήποτε λέξης κατά την αναπαραγωγή της ταινίας σας, απλώς κάντε κλικ σε αυτήν. Η ταινία διακόπτεται αυτόματα και εμφανίζεται ένα νέο παράθυρο με τη σημασία της λέξης στην οποία κάνατε κλικ. Είναι λίγο αργό να εμφανιστεί, αλλά το νόημα, αν βρεθεί, δίνεται σωστά. Εκτός από τη σημασία της λέξης, το Medio θα σας πει επίσης ποιο μέρος της ομιλίας είναι και θα δώσει παραδείγματα για το πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άλλα μέρη του λόγου.

Δεν είναι σαφές ποιες γλώσσες υποστηρίζει και βάσει αυτού, μπορεί να μην είναι χρήσιμο για όλους. Για να παίξετε ξανά το βίντεο, κλείστε αυτό που εμφανίστηκε και κάντε κλικ οπουδήποτε στην οθόνη του προγράμματος αναπαραγωγής. Το Medio έχει επίσης υποστήριξη για αναπαραγωγή σε πλήρη οθόνη και μπορεί να επεκτείνει ένα βίντεο ώστε να ταιριάζει στην οθόνη σας. Μπορείτε να συνεχίσετε την εγκατάσταση, καθώς ο εγκαταστάτης δεν προσπαθεί να γλιστρήσει τίποτα επιπλέον κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την καταγραφή και τις ειδοποιήσεις έκθεσης στον COVID-19 στο iPhone

Εγκατάσταση Medio για Windows