Πρόσβαση και προσαρμογή των ρυθμίσεων ήχου στο Android

Οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι σκληρός θαυμαστής της μουσικής και στον άπληστο ακροατή της μουσικής μέσα μου αρέσει μόνο να ακούει τους καθαρούς ήχους από τον κορυφαίο εξοπλισμό υλικού. Μερικές φορές, ωστόσο, η κακή βελτιστοποίηση από την πλευρά του λογισμικού μπορεί να οδηγήσει σε μια αβυσσαλέα εμπειρία ακρόασης. μέρος της ποιότητας του ήχου μπορεί να χαθεί και άλλες φορές ο παραμορφωμένος ήχος τόσο πολύ που δεν αξίζει καν να τον ακούσετε καθόλου. Ευτυχώς, το Google Play Store έχει μερικούς πολύ ωραίους ισοσταθμιστές που βελτιώνουν την ποιότητα του ήχου και τη σαφήνεια των τραγουδιών σε μια στιγμή. Το Floating Equalizer είναι μια τέτοια δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε διαφορετικές ρυθμίσεις εξισορρόπησης ήχου.

  Πώς να παίξετε το παιχνίδι Hidden Easter Egg του Android 11

Το καλό με το Floating Equalizer είναι ότι λειτουργεί πολύ καλά σε μια σειρά εφαρμογών μουσικής. Και παρόλο που τα μεγάλα προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής Android αποστέλλονται με έναν ισοσταθμιστή εκτός συσκευασίας, το Floating Equalizer μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο με εκείνα που δεν διαθέτουν, όπως η επίσημη εφαρμογή YouTube. Εκτός από το YouTube, η εφαρμογή λειτουργεί με το Google Music, το Tunein, το MX Player και το Spotify χωρίς κανένα πρόβλημα. Με λίγα λόγια, σας επιτρέπει να βελτιώσετε την ποιότητα του ήχου ανεξάρτητα από την εφαρμογή από την οποία παίζεται.

Το πιο ενδιαφέρον πράγμα για το Floating Equalizer είναι η σχεδίασή του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αιωρούμενο εικονίδιο το οποίο μπορείτε να μετακινήσετε οπουδήποτε στην οθόνη σας μέσω απλής μεταφοράς και απόθεσης, ενώ ένα γρήγορο πάτημα παρατεταμένα πάνω του σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή από οποιαδήποτε άλλη τρέχουσα λειτουργία, όπως προγράμματα περιήγησης ιστού, παιχνίδια, άμεσους αγγελιοφόρους και οτιδήποτε. Αυτό σας δίνει μεγαλύτερο έλεγχο της εφαρμογής στο σύνολό της.

  Πώς να ενεργοποιήσετε την προβολή εικόνας σε εικόνα VLC στο Android

Η άλλη λειτουργία που ονομάζεται στατική λειτουργία, σας δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή μέσω της γραμμής ειδοποιήσεων. Και οι δύο λειτουργίες λειτουργούν όπως θα έπρεπε, αν και βρήκα ότι η μέθοδος Static είναι πολύ πιο διαισθητική, καθώς δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσετε κανένα ενοχλητικό αιωρούμενο εικονίδιο.

Αφού τροποποιήσετε λίγο τα πράγματα, θα διαπιστώσετε ότι η εφαρμογή προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου και η ακρίβεια που μπορείτε να έχετε με τα ρυθμιστικά είναι απλά εξαιρετική. Η εφαρμογή συνοδεύεται επίσης με ενισχυτή βάσης, καθώς και με συνηθισμένες προεπιλογές όπως ροκ, χορό, φλατ, χιπ χοπ, με επιλογή για τον καθορισμό μη αυτόματων ρυθμίσεων.

  Πώς να ρυθμίσετε το Android ώστε να διαβάζει δυνατά τα κείμενά σας

Συνολικά, το Floating Equalizer είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που, αν και έχει πολύ βασική διάταξη, προσφέρει τεράστια βελτίωση στον ήχο. Διατίθεται δωρεάν στο Google Play Store.

Εγκαταστήστε το Floating Equalizer από το Play Store

[ via Lifehacker ]