Συλλέξτε και τακτοποιήστε το κείμενο του προχείρου σε ένα ενιαίο μήνυμα [Android]

Συχνά μοιράζομαι ιστορίες τόσο από τη ροή μου στο Twitter όσο και από το Facebook. Μερικές φορές είναι ένα απλό retweet ή κάνοντας κλικ στο κουμπί Κοινή χρήση, αλλά τις περισσότερες φορές, αφού έχω διαβάσει ένα άρθρο, μου αρέσει να μοιραστώ και ένα ενδιαφέρον απόσπασμα από αυτό. Κατά την κοινή χρήση από το Twitter στο Facebook ή το αντίστροφο, είναι μια πιο περίπλοκη διαδικασία που με κάνει να κάνω αντίγραφο επικόλλησης και εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών πολύ. Ο Οδηγός μηνυμάτων StuffMerge είναι μια εφαρμογή Android που αποτελεί επέκταση του πρόχειρου, επιτρέποντάς σας να συλλέγετε κείμενο και συνδέσμους σε ένα πρόχειρο. Ακούγεται αρκετά συνηθισμένο για να μην είναι μεγάλο θέμα, αλλά το StuffMerge δεν αντικαθιστά το προεπιλεγμένο πρόχειρο της συσκευής σας. Καταγράφει αποσπάσματα που αποθηκεύετε στο πρόχειρο όταν το θέλετε. Αυτά τα αποσπάσματα προστίθενται σε έναν πίνακα και μπορούν να προστεθούν με ένα απλό άγγιγμα, ώστε να μπορείτε να τα συγκεντρώσετε, να τα κανονίσετε και να τα μοιραστείτε ως ένα.

  Πώς να εγκαταστήσετε το Linux από ένα τηλέφωνο Android με το DriveDroid

Η εφαρμογή προσθέτει ένα αιωρούμενο κουμπί στην οθόνη σας, ώστε να μπορείτε εύκολα να το ανοίξετε και να συνθέσετε το μήνυμά σας. Όσο εκτελείται, το εικονίδιο του παραμένει ενεργό στην περιοχή ειδοποιήσεων όπου μπορείτε να το θέσετε σε παύση. Η προσθήκη κειμένου στο StuffMerge δεν απαιτεί την αλληλεπίδραση με την εφαρμογή. Στέλνετε κείμενο και συνδέσμους στο πρόχειρό σας όπως συνήθως και η εφαρμογή το αποθηκεύει ενεργά. Όταν είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε τα αποσπάσματα που έχετε αποθηκεύσει, ανοίξτε την εφαρμογή από το αιωρούμενο κουμπί της.

Καθώς αποθηκεύετε κείμενο και συνδέσμους, προστίθενται σε μια ομάδα. Η ομαδοποίηση, όπως προφανώς υπονοεί ο όρος, ομαδοποιεί τα αποσπάσματα μαζί. Είναι χρήσιμο όταν αποθηκεύετε κείμενο για διαφορετικά μηνύματα, αλλά πρέπει να επιλέξετε μια διαφορετική ομάδα από την εφαρμογή για να την κάνετε εναλλαγή αρχικά. Ένα απόσπασμα μπορεί επίσης να μετακινηθεί από τη μια ομάδα στην άλλη.

  Οι καλύτεροι αναλυτές WiFi για να παρακολουθείτε τον αόρατο (Windows, iOS και Android)

Τα αποσπάσματα φέρουν το καθένα ένα εικονίδιο που αντιπροσωπεύει τον τύπο τους, δηλαδή κείμενο ή σύνδεσμο. πατήστε παρατεταμένα ένα απόσπασμα για να αποκαλύψετε επιλογές για τη διαγραφή ή την επεξεργασία του αποσπάσματος. Για να συνθέσετε το μήνυμά σας, πατήστε ένα απόσπασμα και προστίθεται στην περιοχή σύνταξης. Η ίδια η περιοχή σύνθεσης σάς επιτρέπει να επεξεργάζεστε μη αυτόματα το κείμενο και αφού τακτοποιήσετε τα αποσπάσματα σας όπως τα θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε τη νέα διάταξη στην ομάδα των αποσπασμάτων ή να την μοιραστείτε χρησιμοποιώντας το κουμπί Αποστολή κάτω αριστερά.

Η εφαρμογή είναι πολύ καλή και έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ευκολία χρήσης. Κάθε απόσπασμα κειμένου έχει χρωματική κωδικοποίηση και όταν προστίθεται στο μήνυμα που συνθέτετε, ο χρωματικός κώδικας μεταφέρεται σε αυτό, ώστε να γνωρίζετε ποιο από αυτά έχετε προσθέσει. Συνολικά, είναι μια εφαρμογή που αξίζει να την έχετε και δεν είναι μόνο χρήσιμη για ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η εφαρμογή είναι ιδανική για τη συλλογή, την οργάνωση και τη σύνθεση ενός μηνύματος για αποστολή μέσω email. Υπάρχει όριο στο πόσα αποσπάσματα μπορούν να αποθηκευτούν, αν και το όριο μπορεί να αφαιρεθεί μέσω μιας αγοράς εντός εφαρμογής.

  Γιατί το Face ID είναι πολύ πιο ασφαλές από το Face Unlock του Android

Εγκαταστήστε το StuffMerge Message Wizard από το Google Play Store