Λάβετε έμπνευση χρησιμοποιώντας πρότυπα που δημιουργούνται αυτόματα για δύσκολο να γράψετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου


Συχνά μιλάμε για το πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίζεις καθημερινά το email. Οι περισσότερες συζητήσεις, οι περισσότερες υπηρεσίες για αυτό το θέμα, περιστρέφονται γύρω από την ευκολότερη και λιγότερο επώδυνη διαχείριση του email. Πολύ λίγες υπηρεσίες αγγίζουν την άλλη πλευρά των email. γράφοντας ένα email. Όλοι κάποια στιγμή έχουμε γράψει και λάβει κακά email και αυτό γεννά το ερώτημα, “Τι σκέφτονται οι άνθρωποι όταν γράφουν άσχημα email;” Για πολλούς ανθρώπους, το να μην γνωρίζουν απλώς τι είναι «κατάλληλο» σε μια κατάσταση μπορεί να τους οδηγήσει να γράφουν ακούσια κακά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το Contactually είναι μια υπηρεσία που σας βοηθά να διαχειριστείτε τις επιχειρηματικές σχέσεις και έχει κυκλοφορήσει μια μικρή εφαρμογή ιστού που μπορεί να σας δώσει ένα πρότυπο email για διαφορετικές καταστάσεις email. Είναι δωρεάν στη χρήση και μπορείτε να λάβετε περισσότερα πρότυπα με την εγγραφή σας για δοκιμαστικό λογαριασμό στην υπηρεσία. Τα πρότυπα δεν είναι άσχημα που κυμαίνονται από βασικές εκπτώσεις και ενημερώσεις δυνατοτήτων έως μερικά προσωπικά που στοχεύουν σε έναν πρώην.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα κύριο έγγραφο και να προσθέσετε δευτερεύοντα έγγραφα στο MS Word 2016

Ανοίξτε το πρόγραμμα δημιουργίας προτύπων (σύνδεσμος στο τέλος) και επιλέξτε ποιο είναι το κοινό για το email σας και την κατάσταση για την οποία του στέλνετε email. Το κοινό σας μπορεί να είναι ένας πελάτης, ένας πρώην, ένας δικηγόρος ή να σχετίζεται με μια νομική κατάσταση, ένας επικεφαλής πωλήσεων, ένας πρώην πελάτης ή κάποιος πραγματικά σημαντικός. Τα θέματα για το email είναι προφανώς διαφορετικά με βάση το κοινό και καλύπτουν τις κοινές καταστάσεις στις οποίες θα βρίσκεστε. Αφού ορίσετε αυτές τις βασικές παραμέτρους, κάντε κλικ στο “Δημιουργία προτύπου!” κουμπί.

Μπορείτε να αντιγράψετε το κείμενο του προτύπου και να το χρησιμοποιήσετε με το πρόγραμμα-πελάτη email που προτιμάτε. Λαμβάνετε μόνο ένα πρότυπο ανά κατάσταση κοινού. Δεν είναι κακά (εκτός από αυτά που προορίζονται για έναν πρώην εραστή), επομένως, ενώ μπορεί να μην τα χρησιμοποιείτε ως έχουν, σας βοηθούν να βρείτε ένα μέρος για να ξεκινήσετε.

  Πώς να εφαρμόσετε χρώματα μέσω πλήκτρων πρόσβασης στο σκίτσο στο macOS

Επισκεφτείτε το Contactually Email Template Generator