Κορυφαίοι 8 υπολογιστές φόρου επί των πωλήσεων για τις ΗΠΑ και άλλες χώρες

Σήμερα, υπάρχει μια υποκείμενη στροφή προς την επιχειρηματικότητα μεταξύ των millennials. Δεν θέλουν να είναι δεσμευμένοι σε θέσεις εργασίας 9 έως 5. Αντίθετα, θέλουν να παίρνουν τις δικές τους αποφάσεις και να κατασκευάζουν και να εμπορεύονται τα προϊόντα τους.

Η έναρξη μιας νέας επιχείρησης ή η ανάπτυξη μιας υπάρχουσας δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Το πιο σημαντικό, η διατήρηση της εταιρείας σε λειτουργία συνεπάγεται την κατανόηση πολλών επιχειρηματικών εννοιών.

Μία από αυτές τις έννοιες είναι ο φόρος επί των πωλήσεων. Ο υπολογισμός του φόρου επί των πωλήσεων είναι ένα από τα πιο προβληματικά στοιχεία της λειτουργίας της δικής σας επιχείρησης. Είναι ο φόρος κατανάλωσης που επιβάλλει η κυβέρνηση στις πωλήσεις αγαθών και υπηρεσιών. Ο συμβατικός φόρος επί των πωλήσεων επιβάλλεται στο σημείο αγοράς. Συλλέγεται από τον λιανοπωλητή και τελικά μεταβιβάζεται στην κυβέρνηση.

Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε μερικούς από τους καλύτερους ηλεκτρονικούς υπολογιστές φόρου επί των πωλήσεων που διατίθενται στο διαδίκτυο. Θα μιλήσουμε για τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους και για το τι τους ξεχωρίζει από τα άλλα αυτής της αγοράς. Αυτό το άρθρο στοχεύει να εκπαιδεύσει τους ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων σχετικά με τον υπολογισμό του φόρου επί των πωλήσεων και να βρουν το καλύτερο για τον εαυτό τους. Έτσι, μετακινηθείτε προς τα κάτω στη λίστα με τους καλύτερους υπολογιστές φόρου επί των πωλήσεων και βρείτε αυτόν που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας.

TaxJar

TaxJar είναι θυγατρική της εταιρείας Stripe. Η πύλη σας παρέχει αποκλειστικά έναν συνδυασμένο φόρο επί των πωλήσεων για κάθε πόλη και ταχυδρομικό κώδικα. Προσφέρει επίσης τον υπολογισμό του φόρου επί των πωλήσεων με εξαιρέσεις προϊόντων, λογική προμήθειας και φορολογία αποστολής μέσω του API φόρου πωλήσεων, καθιστώντας τον εαυτό του μακράν τον πιο ευέλικτο υπολογιστή φόρου πωλήσεων που διατίθεται στην αγορά.

Το TaxJar όχι μόνο σας επιτρέπει να υπολογίσετε τους φόρους σας, αλλά επίσης πρωτοστατεί στον ιστότοπό του και άλλα προφίλ σε πλατφόρμες για να σας ενημερώνει σχετικά με τις πιο πρόσφατες φορολογικές συμμορφώσεις, κρατικούς συντελεστές, ειδικούς φορολογικούς συντελεστές περιφέρειας, τοπικούς συντελεστές.

Τα προϊόντα της TaxJar προσφέρουν μια πλατφόρμα συμμόρφωσης με τον φόρο επί των πωλήσεων που κάνει όλα τα βαριά για εσάς αυτοματοποιώντας τις πιο κουραστικές εργασίες που σχετίζονται με τους υπολογισμούς του φόρου επί των πωλήσεων.

Για παράδειγμα, ο ακριβής υπολογισμός των συντελεστών φόρου επί των πωλήσεων, η ταξινόμηση προϊόντων και η διαχείριση των αρχειοθέτησης πολλών κρατών. Οι πλατφόρμες τους είναι χτισμένες στο cloud με την πιο πρόσφατη και πιο αναβαθμισμένη μοντέρνα αρχιτεκτονική, παρέχοντας έτσι υψηλή απόδοση, αξιοπιστία και ευελιξία καθώς εσείς, μαζί με την επιχείρησή σας, κλιμακώνεστε σε υψηλότερα επίπεδα.

Η αξιοπιστία και οι δυνατότητες του TaxJar μπορούν να αξιολογηθούν από το γεγονός ότι βρίσκεται στα κορυφαία χρηματοοικονομικά εργαλεία της αγοράς εδώ και χρόνια. Έχει αγαπηθεί από τις Wild Askan Company, Curology, Land Rover, Big Cartel, Eventbrite, SHEIN, εκτός από τα εκατομμύρια των μικρών επιχειρήσεων όλα αυτά τα χρόνια.

  Πώς να επιδιορθώσετε το Microsoft Visual C++ Redistributable

Αβαλάρα

Αβαλάρα είναι επίσης ένας από τους πιο δημοφιλείς υπολογιστές φόρου επί των πωλήσεων και εργαλεία αναζήτησης φορολογικών συντελεστών στην αγορά. Προσφέρει να βρείτε τον ακριβή φόρο επί των πωλήσεων που επιβάλλεται από το διοικητικό όργανο στα προϊόντα σας με βάση την τοποθεσία, τον ταχυδρομικό κώδικα, την πόλη και την πολιτεία σας.

Με τη βοήθεια του Avalara στην επιχείρησή σας, μπορείτε να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τον φόρο επί των πωλήσεων και πώς αυτός επηρεάζει τις υπάρχουσες επιχειρηματικές διαδικασίες σας. Μπορείτε επίσης να μάθετε για τους πιο πρόσφατους νόμους περί οικονομικών δεσμών, τις αλλαγές στη συμμόρφωση του κλάδου και πολλά άλλα με τη δωρεάν ετήσια αναφορά αλλαγών φόρου Avalara.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα νεότερα νέα της φορολογικής αγοράς, εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο τους που αναδεικνύει τις καλύτερες και πιο αυθεντικές ειδήσεις με το πάτημα του δακτύλου σας, χωρίς να κουνήσετε ούτε μια ίντσα.

Το Avalara δεν είναι απλώς ένας άλλος υπολογιστής φόρου επί των πωλήσεων στην αγορά. παρέχει λύσεις σε κάθε πρόκληση που εμφανίζεται στα οικονομικά σας, όπως η απαίτηση της επιχείρησης να εισπράττει φόρο επί των πωλήσεων, πώς λειτουργεί ο φόρος επί των πωλήσεων και πώς υπολογίζεται, για να αναφέρουμε μερικά. Μπορείτε επίσης να λάβετε δεδομένα σε πίνακα για όλα τα στοιχεία του φόρου επί των πωλήσεων των πολιτειών των ΗΠΑ.

Taxfyle

Taxfyle είναι ένας δωρεάν, εύχρηστος υπολογιστής φόρου επί των πωλήσεων για να κρατάτε εσάς και την επιχείρησή σας οργανωμένους. Εμπιστευμένο από θρύλους της αγοράς όπως το Forbes, το Fortune, το Financial Review και άλλα μεγάλα ονόματα, το Taxfyle έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάζει τις εταιρείες για επιτυχία. Το καλύτερο για τον κορυφαίο ιστότοπο υπολογιστών φόρων είναι η προσαρμοστικότητά του στον συνεχώς μεταβαλλόμενο δυναμικό χώρο υπολογισμού φόρων.

Διαφορετικοί τύποι Φόρων μπορούν να εκτιμηθούν και να υπολογιστούν με τη βοήθεια εργαλείων που είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο. Με ένα φορολογικό αρχείο στην τσέπη σας, ξέρετε πώς να δομήσετε τα οικονομικά σας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επιστροφή χρημάτων σας ή να σχεδιάσετε τις επερχόμενες πληρωμές φόρων.

Η Taxfyle προσφέρει τη δημιουργία των φορολογικών υποχρεώσεων άγαμου, έγγαμου/ κοινής οικογένειας, έγγαμου/ χωριστά αρχειοθέτησης, αρχηγού νοικοκυριού και δικαιούχου χήρου. Με βάση τις εισροές, το φορολογικό κλιμάκιο, τον πραγματικό φορολογικό συντελεστή και τις πιο πρόσφατες τυπικές μειώσεις, η Taxfyle παρέχει τη χαμηλότερη πληρωτέη υποχρέωση, αποφέροντας το σημαντικότερο φορολογικό όφελος.

Ο υπολογισμός και η υποβολή του φόρου ήταν καλύτερος, πιο απλός και πιο έξυπνος. Το Taxfyle φροντίζει για τις λεπτομέρειες, επομένως δεν χρειάζεται, και μπορείτε πλέον να αφιερώνετε λιγότερο χρόνο ανησυχώντας για τους φόρους. Όταν εγγραφείτε στο Taxfyle, σας προσφέρεται να επιλέξετε είτε να κάνετε αίτηση για τον εαυτό σας, η οποία είναι κατάλληλη για ιδιώτες και μικρές επιχειρήσεις, είτε να αναθέσετε σε εξωτερικούς συνεργάτες τη φορολογική προετοιμασία κατάλληλη για εταιρείες CPA.

TRUiC

TRUiC είναι ένας ιστότοπος που σας λέει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την έναρξη μιας LLC. Και ένα από τα πιο κρίσιμα στοιχεία για τη δημιουργία της δικής σας εταιρείας περιορισμένης ευθύνης είναι η φορολογική κατάθεση. Με τη βοήθεια αυτού του φανταστικού βιβλίου βοήθειας στο Διαδίκτυο, μπορείτε να υπολογίσετε τον φόρο επί των πωλήσεων για οποιαδήποτε πόλη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας ταχυδρομικός κώδικας και ένα όνομα πόλης, και είστε έτοιμοι.

  Πώς να ορίσετε περιορισμούς περιεχομένου στο Xbox One

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να βρείτε φόρο επί των πωλήσεων στα Σημεία Πώλησής σας, παρέχοντας το συνολικό κόστος του προϊόντος σας και τον φόρο επί των πωλήσεων που ισχύει για εσάς που βρέθηκαν από το εργαλείο που έχει ήδη συζητηθεί.

Αυτό που μπορεί να σας ενδιαφέρει σχετικά με τον φόρο επί των πωλήσεων είναι ότι οι συντελεστές διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο της πώλησης. Σε περίπτωση που πουλάτε αγαθά ή υπηρεσίες πέραν των κρατικών συνόρων, ενδέχεται να μην σας ζητηθεί να εισπράξετε φόρο επί των πωλήσεων. Προσφέρουν επίσης έναν οδηγό φόρου επί των πωλήσεων για μικρές επιχειρήσεις που βοηθά μικρές επιχειρήσεις, ιδιώτες και εταιρείες CPA σε διάφορες καταστάσεις.

Εκτός από τη βοήθεια με τη φορολογική σας δήλωση, ο ιστότοπος παρέχει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη δημιουργία της δικής σας μικρής εταιρείας, όπως αναφέραμε ήδη. Όταν τελικά ενεργοποιήσετε τον ιστότοπο, λαμβάνετε βοήθεια με τραπεζικές συναλλαγές επιχειρήσεων, πιστωτικές κάρτες, ασφάλειες, δάνεια, λογιστικά, επιχορηγήσεις, χρηματοδότηση και πολλά άλλα. Υπάρχουν συγκεκριμένοι οδηγοί διαθέσιμοι με την πλατφόρμα για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, μια LLC, μια εταιρεία, μια μη κερδοσκοπική, DBA και μια S-Corp.

QuickBooks

QuickBooks είναι η πιο φιλική εφαρμογή εκεί έξω με ένα εύκολο περιβάλλον χρήστη και μια γρήγορη και ασφαλή εμπειρία. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τα έξοδά σας, να στέλνετε προσαρμοσμένα τιμολόγια και προσφορές, να συνδέσετε την τράπεζά σας, να ελέγχετε για πληροφορίες και αναφορές, επαναλαμβανόμενες συναλλαγές, να παρακολουθείτε το απόθεμα, τα έργα και τις τοποθεσίες σας και να διαχειρίζεστε τον προϋπολογισμό, μεταξύ τόσων άλλων πραγμάτων που προσφέρει η πύλη. Θα ήταν ασφαλές να πούμε ότι το QuickBooks είναι το πλήρες πακέτο.

Ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει κάθε ανάγκη των εμπόρων και των ιδιοκτητών επιχειρήσεων στον γρήγορο και δυναμικό κόσμο των οικονομικών κανονισμών. Ο ιστότοπος δεν σας βοηθά μόνο με τους φόρους και τα έξοδά σας, και γενικότερα τις επιχειρήσεις. Λειτουργίες όπως δωρεάν εφαρμογές για κινητά, αναφορές και πίνακες εργαλείων, πρόσβαση λογιστή, αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας, ασφάλεια δεδομένων και δωρεάν απεριόριστη υποστήριξη, το έχουν κάνει γνωστό σε φορολογικές δηλώσεις και άλλες δραστηριότητες που σχετίζονται με τα οικονομικά άτομα, μικρές επιχειρήσεις και εταιρείες CPA.

Ο ιστότοπος προσφέρει επίσης έκπτωση 50% στα QuickBooks για τρεις μήνες και μπορείτε επίσης να πάτε για μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών για να αποκτήσετε την εμπειρία επόμενου επιπέδου των δικών σας οικονομικών Alfreds σε όλους τους φορολογικούς σας batman.

Ακριβής Φόρος

Ακριβής Φόρος αδικεί το όνομά του από την ίδρυσή του. Ο ιστότοπος προσφέρει τον υπολογισμό του σωστού συντελεστή φόρου επί των πωλήσεων για κάθε παραγγελία σας. Οι επικυρωμένες διευθύνσεις που παρέχονται από αυτήν την έξυπνη πλατφόρμα εξασφαλίζουν ακρίβεια και παράδοση. Οι αναφορές που δημιουργούνται από την ομάδα εσωτερικών εμπειρογνωμόνων διευκολύνουν την υποβολή και την αποστολή των φορολογικών δηλώσεων επί των πωλήσεων.

  Πώς να ενεργοποιήσετε το Siri στο iPhone X

Όχι μόνο αυτό, ο ιστότοπος χειρίζεται επίσης τις διακοπές φόρου επί των πωλήσεων σε κάθε πολιτεία και παρέχει υποστήριξη για προσαρμοσμένες φορολογικές κατηγορίες, όπως τρόφιμα και είδη ένδυσης. Το ακόμη καλύτερο είναι ότι δεν υπάρχουν χρεώσεις εγγραφής, καμία δέσμευση ή σύμβαση, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να εξαιρεθείτε όποτε θέλετε χωρίς καμία ευθύνη. Στόχος τους είναι να κάνουν τους υπολογισμούς του φόρου επί των πωλήσεων προσιτούς για όλες τις επιχειρήσεις.

Οι νόμοι της χώρας δεν καθιστούν εύκολη τη συμμόρφωση, αλλά τα εργαλεία που διαθέτει ο ιστότοπος το κάνουν. Ο υπολογιστής φόρου επί των πωλήσεων που προσφέρεται από την πλατφόρμα τροφοδοτείται από την ίδια τεχνολογία με το λογισμικό φόρου επί των πωλήσεων. Ωστόσο, το εργαλείο έχει σχεδιαστεί για να μην καθαρίζει τις διευθύνσεις στη βάση δεδομένων των Ταχυδρομικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ.

Μη αρχείο

Αυτό που έχει πέντε αστέρια και πάνω από 25.000 προσωπικές κριτικές ιδιοκτητών επιχειρήσεων και λογιστών, Μη αρχείο, και το εργαλείο υπολογισμού του φόρου επί των πωλήσεων; Το Incfile είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα εργαλεία που διατίθενται στην αγορά γρήγορα φτάνει στην κορυφή με τεχνολογία αιχμής και άμεσες λύσεις.

Η εύχρηστη αριθμομηχανή του σάς βοηθά να αναζητήσετε τον συντελεστή φόρου επί των πωλήσεων για την περιοχή σας ή οποιοδήποτε άλλο μέρος θέλετε. Το μόνο που χρειάζεται να δώσετε είναι η τοποθεσία εγγραφής σας και τα συνολικά έσοδα από τις πωλήσεις και θα έχετε τη συνολική φορολογική σας υποχρέωση εν ριπή οφθαλμού.

Παρόμοια με το QuickBooks, το Incfile προσφέρει επίσης να βοηθήσει τις επιχειρήσεις στον τομέα πέρα ​​από τον υπολογισμό του φόρου επί των πωλήσεων. Με το Incfile, μπορείτε να διαχειρίζεστε, να αναλύετε και να αναπτύσσετε την επιχείρησή σας μέσω μιας σειράς εργαλείων υψηλής ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε ιδιοκτήτη επιχείρησης.

Wave Accounting

Ας ξεκινήσουμε με αυτό – Wave Accounting προσφέρει να σας βοηθήσει με τους φόρους σας και όλα τα χρήματα μέσω του 100% Δωρεάν Λογισμικού Λογισμικού της. Ναί. Είναι εκατό, και καμία υποκείμενη χρέωση δεν κρύβεται πίσω από τις κουρτίνες.

Ο ιστότοπος σάς βοηθά με όλους τους καναδικούς υπολογισμούς φόρου επί των πωλήσεων. Και εκτός από το να σας βοηθά με τις φορολογικές σας υποχρεώσεις, ο ιστότοπος προσφέρει επίσης την ανάπτυξη της επιχείρησής σας με άλλα εργαλεία, όπως το λογισμικό τιμολογίων και την τιμολόγηση μέσω κινητού τηλεφώνου. Δυνατότητες όπως η τιμολόγηση, η επαναλαμβανόμενη χρέωση, τα πρότυπα τιμολογίων και οι εναλλακτικές λύσεις QuickBook διευκολύνουν τη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Ανακεφαλαίωση

Κατανοούμε ότι οι απαιτήσεις των εμπόρων, των ιδιοκτητών επιχειρήσεων και των λογιστών διαφέρουν με όλα όσα κοινοποιούνται και λέγονται. Κατανοούμε επίσης ότι μια λύση μπορεί να μην ταιριάζει σε όλους. Και αυτός είναι ο λόγος που σας ζητάμε να αξιολογήσετε την κατάστασή σας, να ξέρετε τι αναζητάτε και να επιλέξετε τους ιστότοπους που λειτουργούν για το καλύτερο με βάση τα στοιχεία που μόλις παρείχαμε.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει το καλύτερο λογισμικό μισθοδοσίας για νεοσύστατες έως μεσαίες επιχειρήσεις.