Πώς να ενεργοποιήσετε το Siri στο iPhone X

Το Siri είναι βασικό μέρος του iPhone και του iOS. Μπορεί να εξακολουθεί να είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό για το macOS, αλλά δεν αποτελεί πλέον κορυφαίο χαρακτηριστικό σε ένα iPhone. Με τα χρόνια, βελτιώθηκε εκθετικά. Σε ένα σημείο, ενεργοποιείτε το Siri μόνο αλληλεπιδρώντας με το τηλέφωνό σας. Καθώς η Apple βελτίωσε την τεχνολογία της και αύξησε την ισχύ της μπαταρίας στα iPhone, το έκανε έτσι ώστε να μπορείτε να ενεργοποιείτε το Siri οποιαδήποτε στιγμή με μια φωνητική εντολή. Φυσικά, οι χρήστες μπορεί να εξακολουθούν να προτιμούν να χρησιμοποιούν το κουμπί αρχικής οθόνης που δεν υπάρχει σε ένα iPhone X. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Siri στο iPhone X χωρίς το κουμπί αρχικής οθόνης.

  Πώς να αλλάξετε το Kerning στο Microsoft Word

Γεια σου, Σίρι

Το iPhone X είναι το πιο πρόσφατο μοντέλο iPhone, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχει τη δυνατότητα πάντα ακρόασης για το Siri. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πείτε «Γεια, Siri». Το iPhone X σας δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο σε πηγή τροφοδοσίας όπως κάνουν τα παλαιότερα iPhone. Εάν η φωνητική εντολή δεν λειτουργεί, πιθανότατα οφείλεται στο ότι η δυνατότητα είναι απενεργοποιημένη.

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στο Siri & Αναζήτηση. Ενεργοποιήστε την ακρόαση πάντα και κάθε φορά που πείτε “Hey, Siri”, θα ενεργοποιηθεί. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αυτό θα εξαντλήσει την μπαταρία σας. Εάν χρησιμοποιείτε AirPods, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Siri στη λειτουργία διπλού αγγίγματος και να πατήσετε δύο φορές τα AirPods σας για να ενεργοποιήσετε το Siri στο iPhone X.

  Πώς να εγκαταστήσετε το Open Snitch στο Ubuntu

Διακόπτης Sleep/Power

Εάν προτιμάτε να εξοικονομήσετε την μπαταρία του iPhone X και θέλετε να ενεργοποιήσετε το Siri με ένα κουμπί, μπορείτε. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει κουμπί Home, το κουμπί αντικατάστασης για αυτήν τη δυνατότητα είναι ο διακόπτης ύπνου/τροφοδοσίας. Κρατήστε το πατημένο για 2-3 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε το Siri στο iPhone X.

Είναι προφανές ότι αυτό θα οδηγήσει σε αρκετά ατυχήματα όπου θέλετε να απενεργοποιήσετε την οθόνη αλλά να ενεργοποιήσετε κατά λάθος το Siri ή όταν θέλετε να ενεργοποιήσετε το Siri και αντ’ αυτού απλώς να θέσετε την οθόνη σας σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Είναι ένας συμβιβασμός που πρέπει να κάνουν οι χρήστες για αυτό το τηλέφωνο με όλες τις οθόνες. Μπορεί να μην είναι ο καλύτερος, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να ενεργοποιήσετε το Siri στο iPhone X, αλλά δεδομένου του τρόπου με τον οποίο η σχεδίαση της συσκευής έχει πολύ λίγα φυσικά κουμπιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το ενσωματώσετε.

  Πρέπει να σταματήσετε την εγκατάσταση του KB 3035583 ξανά

Το κουμπί Home που αφαιρέθηκε από το iPhone X έφερε τα δικά του προβλήματα. Η Apple έχει παράσχει μια αρκετά λογική λύση, αλλά μπορεί να μην είναι αρκετή. Ωστόσο, δεν θα ήταν περίεργο αν η Apple απλώς υποθέσει ότι όποιος πληρώνει 1000 $ για ένα iPhone X είχε επίσης ένα σετ AirPods και μπορούσε να ενεργοποιήσει το Siri με ένα διπλό πάτημα.