Πώς να επιδιορθώσετε το Microsoft Visual C++ Redistributable

Το Microsoft Visual C++ Redistributable είναι μια Βιβλιοθήκη Dynamic Link (DLL) που εγκαθιστά στοιχεία χρόνου εκτέλεσης των βιβλιοθηκών Visual C++. Αυτά τα στοιχεία απαιτούνται για πολλές εφαρμογές και προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών που έχουν δημιουργηθεί με χρήση εργαλείων Microsoft C και C++. Ωστόσο, μπορεί να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα κατά καιρούς. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να μάθετε πώς να επιδιορθώνετε το Microsoft Visual C++ Redistributable χρησιμοποιώντας το εργαλείο επισκευής Microsoft Visual C++.

Πώς να επιδιορθώσετε το Microsoft Visual C++ Redistributable

Το Microsoft Visual C++ Redistributable είναι ένα πακέτο με ένα σύνολο βιβλιοθηκών που βοηθούν πολλά προγράμματα, εφαρμογές και παιχνίδια να λειτουργήσουν. Πολλές εφαρμογές της Microsoft είναι χτισμένες γύρω από το πλαίσιο του Visual Studio που έχει ως αποτέλεσμα την εξάρτηση του προγράμματος από το Visual Studio. Το πακέτο MSVC περιλαμβάνει και εγκαθιστά:

  • CRT
  • Standard C++
  • C++ AMP
  • MFC και
  • OpenMP

Χρειάζεται επισκευή Microsoft Visual C++

Το Visual Studio προσθέτει αρχεία DLL εξάρτησης στο έργο, τα οποία χρειάζονται οι εφαρμογές ή τα προγράμματα στον υπολογιστή σας για εκτέλεση.

  • Όταν αυτά τα αρχεία DLL δεν βρεθούν για κάποιο λόγο, μπορεί να παρουσιαστούν διάφορα σφάλματα. Έτσι, η επιδιόρθωση του Microsoft Visual C++ καθίσταται απαραίτητη, εάν δεν βρεθούν ορισμένα αρχεία DLL.
  • Επίσης, εάν τα πακέτα MSVC++ διαγραφούν ή απεγκατασταθούν από τον υπολογιστή, μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο επισκευής Microsoft Visual C++. Επομένως, συνιστάται να μην διαγράψετε αρχεία πακέτων MSVC από το σύστημα.
  Πώς να φέρετε όλες τις συνομιλίες σας σε μία με τον Ferdi

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το πακέτο MSVC++ στον υπολογιστή σας, τότε υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για την επιδιόρθωση του Microsoft Visual C++. Από τη λήψη του πακέτου έως την επισκευή του, ακολουθήστε τα αναλυτικά βήματα που δίνονται παρακάτω για το ίδιο.

Βήμα I: Λήψη της τελευταίας έκδοσης του MSVC++

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με μια εφαρμογή ή ένα παιχνίδι είναι η τρέχουσα έκδοση του Microsoft Visual C++ Redistributable. Εάν χρησιμοποιείτε παλαιότερη έκδοση, τότε είναι καιρός να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη και να επιδιορθώσετε όλα τα αρχεία MSVCR που έχετε εγκαταστήσει προηγουμένως. Μπορείτε να κάνετε λήψη και ενημέρωση του MSVC++ Redistributable ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε τη γραμμή αναζήτησης των Windows στον υπολογιστή σας, εισαγάγετε τις Πληροφορίες συστήματος σε αυτήν και κάντε κλικ στο Άνοιγμα όπως φαίνεται.

2. Τώρα, ελέγξτε τον Τύπο συστήματος σε αυτό. Σε αυτήν την εικόνα, πρόκειται για υπολογιστή Windows 10 64-bit.

3. Στη συνέχεια, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και επισκεφτείτε το Κατεβάστε το Microsoft Visual C++ Redistributable ιστοσελίδα.

4. Ανοίξτε τη σύνδεση λήψης MSVC++ και κάντε κλικ στο συμβατό πακέτο (όπως στην έκδοση που εμφανίζεται στη στήλη Σημειώσεις) για να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας.

Βήμα II: Χρήση του Microsoft Visual C++ Repair Tool

Οι περισσότεροι υπολογιστές με Windows διαθέτουν προεγκατεστημένα σχεδόν όλα τα απαραίτητα πακέτα του Microsoft Visual C++ Redistributable. Ωστόσο, μερικές φορές, τα αρχεία DLL για ορισμένες εφαρμογές μπορεί να χαθούν και μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα κατά την εκτέλεσή τους. Αυτό συμβαίνει συνήθως λόγω νέων εγκατεστημένων εφαρμογών ή παιχνιδιών που δεν μπορούν να συνδεθούν με αρχεία MSVCR. Σε μια τέτοια περίπτωση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επιδιορθώσετε το Microsoft Visual C++ Redistributable ως εξής:

  Ο πλήρης οδηγός για το πώς λειτουργούν τα Torrents

1. Κάντε κλικ στο κλειδί των Windows, πληκτρολογήστε Εφαρμογές & δυνατότητες στο πλαίσιο αναζήτησης και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Τώρα, αναζητήστε και εντοπίστε το πακέτο Microsoft Visual C++ Redistributable.

3. Κάντε κλικ στο πακέτο και επιλέξτε Τροποποίηση που φαίνεται παρακάτω.

4. Κάντε κλικ στο Ναι στη γραμμή εντολών Έλεγχος λογαριασμού χρήστη.

5. Επιλέξτε Επιδιόρθωση στο παρακάτω αναδυόμενο παράθυρο.

6. Τώρα, επαναλάβετε τα βήματα 3 και 4 για κάθε καταχώρηση C++ από το πακέτο.

7. Τώρα, επανεκκινήστε τον υπολογιστή για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία επισκευής.

8. Εκκινήστε το παιχνίδι ή την εφαρμογή που προηγουμένως δημιουργούσε προβλήματα και ελέγξτε εάν η επισκευή έχει επιλύσει τα προβλήματα.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Πού μπορώ να βρω την εγκατεστημένη Visual Redistributable C++;

Απ. Μπορείτε να βρείτε αρχεία με δυνατότητα αναδιανομής του Visual Studio 2022 στον φάκελο %VCINSTALLDIR%RedistMSVCv142. Ενώ για την πιο πρόσφατη έκδοση του Visual Studio 2019, μπορείτε να βρείτε το Visual Redistributable C++ στον φάκελο %VCINSTALLDIR%RedistMSVCv142.

Ε2. Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση αποτυχίας εγκατάστασης του πακέτου Microsoft Visual C++ Redistributable;

  Πώς να απενεργοποιήσετε την επιλογή Samsung Discover από την οθόνη εφαρμογής

Απ. Σε περίπτωση αποτυχίας εγκατάστασης του πακέτου Microsoft Visual C++ Redistributable, μπορείτε να λάβετε τη βοήθεια του Πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων εγκατάστασης και απεγκατάστασης προγράμματος Microsoft να βοηθήσει στην επίλυση προβλημάτων.

Ε3. Ποια είναι η χρήση του Microsoft C++ Redistributable;

Απ. Το Microsoft C++ Redistributable βοηθά στην τυποποίηση πτυχών της ανάπτυξης λογισμικού. Το Redistributable επιτρέπει σε άλλα προγράμματα να καλούν τις βιβλιοθήκες που χρειάζονται στον υπολογιστή του χρήστη. Βοηθά στη δημιουργία εφαρμογών των Windows σε γλώσσες προγραμματισμού όπως C, C++ και C++/CLI.

Ε4. Είναι απαραίτητα όλα τα αρχεία του Microsoft Visual C++;

Απ. Ναι, όλα τα αρχεία του Microsoft Visual C++ είναι απαραίτητα. Είναι ένα σύνολο αρχείων βιβλιοθήκης χρόνου εκτέλεσης, καθένα από τα οποία χρησιμοποιείται από πολλά προγράμματα που υπάρχουν σε έναν υπολογιστή. Η απεγκατάσταση ή η διαγραφή οποιουδήποτε από αυτά τα αρχεία μπορεί να επηρεάσει το πρόγραμμα ή μια εφαρμογή και να σταματήσει τη λειτουργία τους.

Q5. Είναι το Microsoft Visual C++ ασφαλές για τον υπολογιστή μου;

Απ. Ναι, το Microsoft Visual C++ είναι απολύτως ασφαλές για τον υπολογιστή σας. Είναι ένα εργαλείο της Microsoft και δεν είναι επιβλαβές για τον υπολογιστή με κανέναν τρόπο.

***

Πράγματι, ένας υπολογιστής με Windows χρειάζεται πακέτο Microsoft Visual C++ Redistributable για να τρέξει τα περισσότερα από τα προγράμματά του, ακόμη και ένα μέρος των ίδιων των Windows. Ωστόσο, ορισμένα τεχνικά ζητήματα είναι αναπόφευκτα εάν ορισμένα από τα αρχεία του πακέτου διαγραφούν ή χαθούν, οπότε η επιδιόρθωση του Microsoft Visual C++ Redistributable καθίσταται σημαντική. Ελπίζουμε ότι ο οδηγός μας σας βοήθησε να το κάνετε με ευκολία και γόνιμα αποτελέσματα. Εάν έχετε περαιτέρω προτάσεις για το ίδιο ή οποιεσδήποτε απορίες, αφήστε τις στην ενότητα σχολίων.