Πώς να θεραπεύσετε τον βαμπιρισμό στο Skyrim

Ας θεραπεύσουμε τον βαμπιρισμό σας και ας δούμε τι συνοδεύει το πακέτο σε αυτό το ειδικό Skyrim.

Ο βαμπιρισμός μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε στο Skyrim. Στην πραγματικότητα, κάποιοι το επιδιώκουν σκόπιμα λόγω των δυνάμεων που έχει.

Έχει τα πλεονεκτήματά του που το κάνουν ενδιαφέρον για συγκεκριμένες αποστολές. Ωστόσο, εκτός από τις ικανότητες, τα «θέματα» που αντιμετωπίζει ένας βρικόλακας κατά τη διάρκεια της ημέρας το καθιστούν προβληματικό για τα περισσότερα παιχνίδια κατά τη διάρκεια της ημέρας, αρκετά για να αναζητήσετε μια θεραπεία.

Πρώτα, θα δούμε ποια είναι η σχέση με τον βαμπιρισμό, πώς να γίνουμε και, τέλος, τη θεραπεία.

Βαμπιρισμός: Το καλό και το κακό

Τα βαμπίρ είναι ενδιαφέροντα πλάσματα μέσα στο Skyrim. Από τη στιγμή που είστε βαμπίρ, έχετε επιπλέον μαγικά ξόρκια όπως το Vampiric Health drain, βελτιωμένη νυχτερινή όραση, αποπλάνηση, αόρατο κ.λπ. Επιπλέον, τα ξόρκια ψευδαισθήσεων λειτουργούν πιο αποτελεσματικά.

Από την άλλη πλευρά, η μαγεία, η υγεία και η αντοχή των βαμπίρ δεν αναγεννώνται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εξάλλου, οι βρικόλακες είναι αδύναμοι στη φωτιά και το φως του ήλιου αφαιρεί ένα μέρος της υγείας τους.

Ο βαμπιρισμός γίνεται πιο σοβαρός με την πάροδο του χρόνου εάν δεν ταΐζετε έγκαιρα. Κατά συνέπεια, οι σκοτεινές δυνάμεις αυξάνονται ή μειώνονται.

Στο επίπεδο τέσσερα, οι άνθρωποι γίνονται εχθρικοί βλέποντάς σας – να επιτίθενται τυχαία ή να φεύγετε.

Βασικά, λοιπόν, είναι πλάσματα της νύχτας με σημαντικά μειονεκτήματα στο φως του ήλιου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε σε αυτό το wiki Skyrim Vampirism.

Πώς να γίνετε βαμπίρ στο Skyrim

Πρέπει να δεχθείς επίθεση από έναν βρικόλακα για να κολλήσεις τον Sanguinare Vampiris. Εάν δεν αντιμετωπιστεί μέσα σε τρεις ημέρες, θα γίνετε βαμπίρ του πρώτου σταδίου.

Πρώτα, λοιπόν, πρέπει να βρείτε ένα βαμπίρ.

Ο πιο γρήγορος τρόπος θα ήταν ένα σύντομο ταξίδι στο North Shriekwind Bastion, που βρίσκεται δυτικά του Helgen.

  Πώς να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon Smile

Εάν ο χάρτης σας δεν είναι τόσο καλός, τότε ίσως χρειαστεί να μεταβείτε σε έναν ποιοτικό παγκόσμιο χάρτη. Και αν είστε νέος στο modding, τότε έχουμε αυτόν τον απλό οδηγό που καλύπτει μερικές καλύτερες λειτουργίες Skyrim και πώς να τις εγκαταστήσετε.

Εδώ, πρέπει να βρείτε έναν τρόπο προς τα μπουντρούμια, όπου μπορεί να χρειαστεί να κλειδώσετε το δρόμο σας για τη συνάντηση με βαμπίρ.

Θυμηθείτε να μην σκοτώσετε το βαμπίρ πριν κολλήσετε το Sanguinare Vampiris. Πρέπει λοιπόν να το αφήσετε να σας επιτεθεί μέχρι να δείτε κάτι σαν αυτό στο επάνω αριστερό μέρος της οθόνης: Έχετε προσβληθεί από το Sanguinare Vampiris.

Λέγοντας επίθεση, εννοώ τα ξόρκια των βαμπίρ. Μπορείτε σίγουρα να μπλοκάρετε τις επιθέσεις σώμα με σώμα.

Τα φίλτρα υγείας σίγουρα θα βοηθήσουν αλλά δεν είναι απαραίτητα. Επιπλέον, μπορεί να χρειαστεί να το περάσετε μερικές φορές, καθώς μερικές φορές κολλάτε αυτό το σύνδρομο πολύ νωρίς στη μάχη, αλλά σε άλλες, όχι ακόμη και μέχρι να εξαντληθεί όλη η υγεία, με αποτέλεσμα τον θάνατο.

Επομένως, αποθηκεύστε το παιχνίδι λίγο πριν μπείτε σε αυτόν τον αγώνα για να αποφύγετε μακροχρόνιες επαναλήψεις.

Τέλος, μπορείτε να ελέγξετε τα Active Effects για να επιβεβαιώσετε την πορεία σας προς τον βαμπιρισμό.

Τρεις μέρες και θα γίνεις γεμάτος βαμπίρ. Εν τω μεταξύ, είναι πιο εύκολο να απαλλαγείτε από αυτό. Δεν έχετε παρά να βρείτε ένα ιερό και να προσευχηθείτε (για τις αμαρτίες σας 😁).

Το πλησιέστερο ιερό (Shrine of Talos: Ilinalta Foothills) βρίσκεται στη μέση του Helgen και του North Shriekwind Bastion.

Ωστόσο, ο δρόμος προς την κανονικότητα είναι περιπετειώδης και προκλητικός εάν έχετε ήδη περάσει αυτή την προθεσμία.

Και αυτό μας φέρνει στην τελευταία ενότητα αυτού του σεμιναρίου.

Πώς να θεραπεύσετε τον βαμπιρισμό στο Skyrim

Όπως αναφέρθηκε ήδη, αν δεν έχετε προσευχηθεί σε κανένα ιερό εντός τριών ημερών από τη σύναψη του Sanguinare Vampiris, γίνεστε πλήρες βαμπίρ.

Κάποιος μπορεί να το επιβεβαιώσει ελέγχοντας τα ενεργά εφέ, τα οποία διαθέτουν πλέον δυνάμεις όπως πιο αποτελεσματικά ξόρκια ψευδαισθήσεων, υψηλότερες ικανότητες κρυφού και 100% αντίσταση σε οποιαδήποτε ασθένεια.

Για λόγους σαφήνειας, ας το χωρίσουμε σε μερικές υποενότητες:

  • Μίλησε με οποιονδήποτε μπάρμαν
  • Γνωρίστε το Falion
  • Παγίδα ψυχής
  • Γνωρίστε το Falion, για μια τελευταία φορά!
  Χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή για να διαγνώσετε τον θόρυβο του αυτοκινήτου και να μάθετε τι συμβαίνει

Εν ολίγοις, πρέπει να ακούσετε φήμες από οποιονδήποτε ότι ο Falion σπουδάζει βαμπιρισμό. Αυτό ξεκλειδώνει την αποστολή Rising at Dawn. Στη συνέχεια, μιλάτε στο Falion, αποκτάτε ένα στολίδι μαύρης ψυχής, το γεμίζετε με μια ψυχή και επισκέπτεστε ξανά το Falion την αυγή για να θεραπεύσετε τον βαμπιρισμό.

Ας ελέγξουμε κάθε βήμα λεπτομερώς.

Μιλήστε με οποιονδήποτε Μπάρμαν

Το καλύτερο θα ήταν να μιλήσω με την Jonna, τον ιδιοκτήτη του Moorside Inn στο ίδιο το Morthal. Ρωτήστε την για τυχόν φήμες και θα σας ανοίξει.

Εναλλακτικά, μπορείτε να μιλήσετε με τον Orgnar στο Riverwood και να ζητήσετε το ίδιο. Συγκεκριμένα, μπορεί να χρειαστεί να μιλήσετε περισσότερες από μία φορές για να το βγάλετε από τους μπάρμαν. Και υποθέτω ότι μπορείτε να επισκεφτείτε οποιαδήποτε ταβέρνα για να ξεκινήσετε το Rising at Dawn.

Γνωρίστε το Falion

Το Falion έχει μια ξεχωριστή εμφάνιση με ρόμπα με κουκούλα σε όλο το Morthal. Επισκεφτείτε τον στο σπίτι του ή βρείτε τον στους δρόμους αν δεν είναι εκεί.

Εδώ, πρέπει να τον ρωτήσεις για τον βαμπιρισμό για να προχωρήσει η συζήτηση. Σημειωτέον, αυτή η επιλογή δεν θα υπάρχει αν δεν έχετε ακούσει εκ των προτέρων τη «φήμη».

Αυτό τελειώνει με το Falion να σας λέει για τη διαδικασία θεραπείας του βαμπιρισμού για την οποία χρειάζεστε ένα στολίδι μαύρης ψυχής. Αμέσως, μπορείτε να αποκτήσετε το διαμάντι της μαύρης ψυχής από τον ίδιο τον Falion.

Ωστόσο, μπορείτε επίσης να το πάρετε στα χέρια σας με πολλούς τρόπους, σύμφωνα με το wiki Skyrim Fandom.

Μετά, ο Falion σου λέει να το γεμίσεις με ψυχή και να τον συναντήσεις την αυγή για να θεραπεύσεις τον εαυτό σου.

Παγίδα ψυχής

Έχετε λοιπόν ένα άδειο στολίδι μαύρης ψυχής. Τώρα θα ρίξεις την παγίδα της ψυχής στον στόχο και θα τον σκοτώσεις όσο ισχύει το ξόρκι.

Αλλά πρώτα, χρειάζεστε το Spell Tome: Soul Trap για να έχετε το ξόρκι.

Και πάλι, το Falion είναι στη διάσωση αν δεν έχετε ήδη αυτό το βιβλίο.

  5 Πόροι για να μάθετε Pine Script και να δημιουργήσετε δείκτες Tradingview

Αγοράστε το και χρησιμοποιήστε το για να έχετε την παγίδα της ψυχής στο τμήμα σύγχυσης στα Ενεργά εφέ.

Είναι σημαντικό ότι πρέπει να σκοτώσετε τον στόχο σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα μετά την εκτέλεση αυτού του ξόρκι. Η ιδανική στρατηγική θα ήταν να βρεις έναν μοναχικό ληστή και να κάνεις το ξόρκι στα μέσα του θανάτου του.

Μόλις γεμίσει με μια ψυχή, ήρθε η ώρα να συναντήσετε τον άντρα άλλη μια φορά για να βάλετε ένα τέλος σε αυτή τη δυστυχία.

Γνωρίστε το Falion, για μια τελευταία φορά!

Με το γεμάτο μαύρη ψυχή στολίδι, μιλήστε με τον Falion και θα σας δώσει οδηγίες να τον συναντήσετε στα περίχωρα για να θεραπεύσετε το τελετουργικό.

Πρέπει να έχετε κατά νου δύο πράγματα πριν προχωρήσετε. Πρώτον, μην πεινάτε για αίμα, γιατί ο Falion θα σας επιτεθεί αντί να σας βοηθήσει. Δεύτερον, να είστε εκεί λίγο πριν την αυγή, να ψάξετε για τον μαρκαδόρο και να περιμένετε να φτάσει.

Η καλύτερη επιλογή θα ήταν να «ταΐσετε» πριν συναντήσετε τον Falion. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας ξόρκι αποπλάνησης ή απλά τρέφοντας ανθρώπους που κοιμούνται μέσα στο σπίτι τους.

Το να ταΐζετε ένα μόνο άτομο θα πρέπει να αρκεί. Ωστόσο, μπορείτε να τρέφεστε με όλα τα άτομα που κοιμούνται για να αποφύγετε προβλήματα αργότερα.

Φροντίστε να μην ξυπνήσετε κανέναν και κανείς να μην σας παρακολουθεί ενώ ξεδιψάτε για αίμα. Και ίσως, είναι καιρός να αναβαθμίσετε τις κρυφές σας ικανότητες, αν οι άνθρωποι ξυπνούν κάθε φορά που προσπαθείτε.

Τέλος, μιλήστε με το Falion στην σημειωμένη τοποθεσία την αυγή και θα απαλλαγείτε από τον βαμπιρισμό σε χρόνο μηδέν.

Skyrim Vampirism: Cured!

Ο βαμπιρισμός στο Skyrim είναι ιδιαίτερος, ειδικά αν παίζετε τη νύχτα ή για συγκεκριμένες αποστολές. Ωστόσο, τα μειονεκτήματα που αποστέλλει για το παιχνίδι κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να σας θέλουν να επιστρέψετε στην κανονικότητα.

Τέλος πάντων, αυτός ήταν ο οδηγός του grtechpc.org για το Skyrim Vampirism και τη θεραπεία του με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο.

Υποσχόμαστε να φέρουμε περισσότερα Skyrim.

ΥΓ: Τα καταπληκτικά γραφικά είναι ζωτικής σημασίας, αλλά ο εξαιρετικός ήχος είναι μια άλλη πτυχή που μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά για τους επαγγελματίες παίκτες. Φροντίζοντας αυτό, έχουμε επιμεληθεί μια λίστα με μερικά από τα καλύτερα ακουστικά gaming για να σας βοηθήσουμε να απολαύσετε το Skyrim (και τα υπόλοιπα) στο έπακρο.

Μέχρι την επόμενη φορά!