Πώς να μετακινήσετε το κουμπί Κάτω στην εφαρμογή Reddit

Το Reddit δεν φαίνεται σαν ένας υπερβολικά περίπλοκος ιστότοπος για πλοήγηση, αλλά η εύκολη προβολή του περιεχομένου του σε μια εφαρμογή για κινητά είναι μια πρόκληση. Η ποικιλία περιεχομένου είναι τεράστια. λαμβάνετε τα πάντα, από αναρτήσεις που βασίζονται σε κείμενο, βίντεο, εικόνες, GIF έως συνδέσμους. Πάνω από όλα αυτά υπάρχουν τα σχόλια και τα ένθετα νήματα σχολίων. Η επίσημη εφαρμογή Reddit τόσο για iOS όσο και για Android έχει ένα μικρό κουμπί Down που βοηθά στην ευκολότερη πλοήγηση εντός των νημάτων, αλλά μπορεί να εμποδίσει, καθώς επιπλέει πάνω από το περιεχόμενο. Αυτό που λίγοι άνθρωποι ίσως γνωρίζουν και ο χρήστης του Reddit u/Neonlad ανακάλυψε, είναι ότι μπορείτε να μετακινήσετε το κουμπί Down στην εφαρμογή Reddit. Μπορείτε κυριολεκτικά να το τοποθετήσετε όπου θέλετε.

  Πώς να επαναφέρετε τα Apple AirPods

Κουμπί κάτω στην εφαρμογή Reddit

Το κουμπί Κάτω, εάν δεν το αναγνωρίζετε με αυτό το όνομα, είναι το αιωρούμενο κουμπί με δύο βέλη προς τα κάτω. Για να το δείτε, πρέπει να πατήσετε σε μια ανάρτηση και να αρχίσετε να κάνετε κύλιση στα σχόλια.

Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί και θα μεγαλώσει όσο το κρατάτε. Σύρετε το σε οποιοδήποτε μέρος της οθόνης θέλετε και, στη συνέχεια, αφήστε το. Το κουμπί θα κολλήσει όπου κι αν το ρίξετε.

Το κουμπί Down στην εφαρμογή Reddit θυμάται τη θέση του αφού μετακινηθεί. Μπορείτε να το μετακινήσετε ξανά όποτε χρειαστεί. Κάθε φορά, θα θυμάται το τελευταίο μέρος που έπεσε.

  Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτι ακρόασης εικονικής ομάδας στο Spotify

Αυτό είναι χρήσιμο τόσο για αναρτήσεις κειμένου όσο και για άλλους τύπους αναρτήσεων. Για αναρτήσεις κειμένου, το κουμπί είναι βέβαιο ότι καλύπτει κάτι. Είναι μικρό, επομένως δεν μπορεί να κρύψει ακριβώς μια ολόκληρη παράγραφο ή ακόμα και μια πρόταση, αλλά αν προσπαθείτε να διαβάσετε ένα νήμα, μπορεί να δημιουργήσει σταθερά μια φτωχότερη εμπειρία ανάγνωσης. Η ελευθερία να το μετακινείτε σημαίνει ότι μπορείτε να το τοποθετήσετε κάπου που κάνει καλύτερη ανάγνωση.

Για άλλες αναρτήσεις, αυτές που δεν βασίζονται σε κείμενο, η ελευθερία μετακίνησης του κουμπιού σημαίνει ότι το περιεχόμενο δεν κρύβεται ποτέ. Φανταστείτε κάθε εικόνα στο Reddit να έχει ένα ενοχλητικό κουμπί στο πλάι. Σίγουρα, μπορεί να είναι στο πλάι, αλλά παρόλα αυτά θα εμπόδιζε μια εικόνα.

  Δεν υπάρχει επιλογή "Εκτέλεση με επεξεργαστή γραφικών" στο μενού περιβάλλοντος, κάντε δεξί κλικ

Είναι προφανές ότι έγινε πολλή σκέψη στον σχεδιασμό της εφαρμογής και αναμφίβολα το Reddit άκουσε σχόλια από τους χρήστες του κατά την ανάπτυξη και τη βελτίωση της. Φαίνεται ότι, δεδομένου ότι η εφαρμογή είναι πολύπλοκη, η επιβίβαση αφήνει μερικά πράγματα στους χρήστες να ανακαλύψουν μόνοι τους.

Μπορείτε να μετακινήσετε το κουμπί Κάτω στην εφαρμογή Reddit τόσο για iOS όσο και για Android.