Κολλήσατε στο iOS 16; Χρησιμοποιήστε αυτές τις εφαρμογές για να αποκτήσετε τις δυνατότητες του iOS 17

Με κάθε ενημέρωση iOS, η Apple αποκόπτει μια χούφτα iPhone από το νέο της λογισμικό και το iOS 17 δεν διαφέρει. Εάν το iPhone σας ήταν ένα από τα ατυχή μοντέλα που δεν έκανε το κόψιμο, έχετε κολλήσει με το iOS 16.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αποκομίσετε τα οφέλη του iOS 17 στο iPhone σας. Το App Store είναι γεμάτο με έναν θησαυρό εκπληκτικών εφαρμογών και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να αναπαράγετε μερικές από τις καλύτερες λειτουργίες του iOS 17 που θα χάσετε.

Κύρια χαρακτηριστικά του iPhone που θα χάσετε

Ορισμένα iPhone δεν θα έχουν iOS 17 και θα κάνουμε μια γρήγορη ανασκόπηση των βασικών δυνατοτήτων που θα χάσουν αυτά τα μοντέλα. Για να σας διευκολύνουμε, θα το σημειώσουμε σε μια λίστα με κουκκίδες παρακάτω:

  • Εφαρμογή Journal: Μια τέτοια ενημέρωση που ξεχωρίζει και ξεχωρίζει είναι μια ολοκαίνουργια εφαρμογή ημερολογίου από την Apple που είναι βέβαιο ότι θα γίνει βασικό στοιχείο για πολλούς χρήστες.
  • StandBy: Αυτή είναι μια έξυπνη οθόνη πολλαπλών γραφικών στοιχείων που δείχνει τον καιρό, την ώρα, τους συναγερμούς και άλλα όταν το τηλέφωνό σας τοποθετείται οριζόντια κατά τη φόρτιση
  • Check In: ​​Μια λειτουργία που θα κοινοποιεί την τοποθεσία σας, το επίπεδο μπαταρίας του iPhone σας και άλλες πληροφορίες με συγκεκριμένες επαφές σε περίπτωση που δεν φτάσετε στην τοποθεσία που θέλετε.
  • Ζωντανό αυτόματο τηλεφωνητή: Μεταγράφει μηνύματα σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μην χρειάζεται να ακούτε μεγάλα κομμάτια φωνητικού ταχυδρομείου.
  • Μηνύματα βίντεο FaceTime: Μπορείτε να αφήσετε μηνύματα ήχου και βίντεο για τους φίλους και την οικογένειά σας όταν δεν είναι διαθέσιμα.

1. Ημέρα Πρώτη Εφημερίδα

Η Day One είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές ημερολογίου που μπορείτε να βρείτε στο App Store. Είναι τέλειο για αρχάριους και βετεράνους και μπορεί να θεωρηθεί ως μία από τις καλύτερες εφαρμογές παραγωγικότητας iPhone για να σας βοηθήσει να κάνετε τα πράγματα.

  Πώς να προσθέσετε μη αυτόματα δεδομένα στην εφαρμογή Health στο iOS

Η εφαρμογή προσφέρει μια διεπαφή χρήστη που είναι αισθητικά ευχάριστη αλλά εύκολη στη χρήση με εξαιρετική λειτουργικότητα. Κάθε καταχώριση ενισχύεται από λειτουργίες όπως παρακολούθηση διάθεσης, λεπτομέρειες καιρού και ετικέτες τοποθεσίας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φωτογραφίες από τις βιβλιοθήκες φωτογραφιών σας για να καταγράψετε ακόμα καλύτερα τη μέρα σας.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι η εφαρμογή προσφέρει συγχρονισμό σε πολλές συσκευές Apple, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε ανά πάσα στιγμή. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο, διασφαλίζοντας την πλήρη προστασία της ιδιωτικής ζωής όλων των πολύτιμων αναμνήσεων και των σκέψεών σας.

Κατεβάστε: Εφημερίδα της πρώτης ημέρας (Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη)

2. YouMail

Το YouMail είναι η τέλεια αντικατάσταση για τη δυνατότητα μεταγραφής τηλεφωνητή που προσφέρει το iOS 17. Αν και είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για αποκλεισμό ανεπιθύμητων μηνυμάτων, θα επικεντρωθούμε στις δυνατότητες οπτικού φωνητικού ταχυδρομείου της.

Η τεχνολογία AI για μεταγραφή φωνητικού ταχυδρομείου είναι εκπληκτική και έχει αξιέπαινη ακρίβεια, διασφαλίζοντας ότι δεν υπάρχει λάθος επικοινωνία και σας δίνει τη δυνατότητα να ανταποκριθείτε κατάλληλα. Ενώ το iOS 17 προσφέρει μεταγραφή τηλεφωνητή σε πραγματικό χρόνο, το YouMail προσφέρει το επόμενο καλύτερο πράγμα που μπορείτε να βρείτε. Ξεκινά η μεταγραφή μόλις τελειώσει η ηχογράφηση, ώστε να έχετε άμεση μεταγραφή.

Δεδομένου ότι η εφαρμογή προσφέρει έναν ορισμένο βαθμό προσαρμογής και ελέγχου, μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε άμεσες ειδοποιήσεις μεταγραφών ή μια ημερήσια σύνοψη. Ο γρήγορος χρόνος απόκρισης της εφαρμογής καθιστά αυτήν την εφαρμογή νικητή. Δυστυχώς, το YouMail είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ.

Κατεβάστε: YouMail (Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη)

3. Life360

Η λειτουργία Check In στο iOS 17 παρακολουθεί το ταξίδι σας και ειδοποιεί τις συγκεκριμένες επαφές εάν δεν φτάσετε στον προορισμό σας εγκαίρως, εάν έχετε παρεκκλίνει από τη διαδρομή σας ή έχετε καθυστερήσει. Αυτό είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό που πρέπει να έχετε στο iPhone σας και το Life360 σας προσφέρει ένα ολόκληρο σύστημα ασφαλείας στην τσέπη σας.

  Μια εφαρμογή υποχρεώσεων για έργα που εστιάζει σε ημερομηνίες λήξης [iOS]

Το σύστημα κοινής χρήσης τοποθεσίας και ειδοποίησης της εφαρμογής σε πραγματικό χρόνο είναι αυτό που επιτρέπει στις επαφές σας να παρακολουθούν την πρόοδό σας. Διαθέτει μια λειτουργία “Arrival Alerts” που μπορεί να ενημερώσει τις επαφές σας για τυχόν απροσδόκητες αλλαγές στη διαδρομή σας ή καθυστερήσεις στην άφιξη, ακριβώς όπως η λειτουργία Check In στο iOS 17. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να παρακολουθεί βασικά στοιχεία όπως τα κλειδιά, το πορτοφόλι σας, ρολόι και άλλες συσκευές.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο εντοπισμός σύγκρουσης, η απόκριση έκτακτης ανάγκης, τα προσωπικά μηνύματα και η προστασία κλοπής ταυτότητας είναι όλα φανταστικά χαρακτηριστικά που προσφέρει η εφαρμογή. Η εφαρμογή προχωρά ένα βήμα παραπέρα με το 24/7 Emergency Dispatch που θα κάνει μια κλήση εάν δεν μπορείτε.

Το Life360 παρέχει επίσης Family Safety Assist για να προσφέρει σε εσάς και την οικογένειά σας υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε. Δεν υπάρχει λόγος να θέσετε σε κίνδυνο την ασφάλειά σας εάν δεν λάβετε το iOS 17. Αυτή η εφαρμογή σας καλύπτει.

Κατεβάστε: Life360 (Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη)

Το όνομα της εφαρμογής είναι αρκετό για να σας πει ότι σας επιτρέπει να παίζετε με γραφικά στοιχεία στην αρχική οθόνη και στην οθόνη κλειδώματος και μπορείτε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Widgetsmith για να δημιουργείτε γραφικά στοιχεία αρκετά γρήγορα. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών προσαρμογής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ενσωματώσετε εύκολα τη λειτουργία StandBy στο iOS 17.

Είτε πρόκειται για καιρό, ημερολόγιο, ορισμένες υπενθυμίσεις, δεδομένα από την εφαρμογή Apple Health ή συμβάντα σε πραγματικό χρόνο, μπορείτε να εμφανίσετε ένα γραφικό στοιχείο για τα πάντα. Η προσαρμογή του υπερβαίνει τη λειτουργία, επεκτείνοντας την εμφάνιση γραφικών στοιχείων με προσαρμόσιμα μεγέθη, γραμματοσειρές και χρώματα. Τα γραφικά στοιχεία που βασίζονται στον χρόνο σάς επιτρέπουν επίσης να προγραμματίζετε διαφορετικά γραφικά στοιχεία για να εμφανίζονται σε διαφορετικές ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ενώ το StandBy απαιτεί να τοποθετείτε το iPhone σας οριζόντια κατά τη φόρτιση για να λειτουργεί, μπορείτε να βασιστείτε στο Widgetsmith για να λειτουργεί παρόμοια χωρίς καμία τέτοια απαίτηση. Τι άλλο χρειάζεστε;

  Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο Εγγράφων Google από μια συντόμευση της αρχικής οθόνης [iOS]

Κατεβάστε: Widgetsmith (Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη)

5. Μάρκο Πόλο

Με την πρώτη ματιά, αυτό μπορεί να φαίνεται σαν η μέση εφαρμογή βιντεοκλήσεων. Αλλά τυχαίνει να προσφέρει μια αντικατάσταση για μια εξαιρετική δυνατότητα που έρχεται στο FaceTime με το iOS 17: την αποστολή μηνυμάτων βίντεο στις επαφές σας. Μπορείτε να επιλέξετε να στείλετε τα μηνύματά σας βίντεο σε ένα άτομο ή ακόμα και σε μια ολόκληρη ομάδα ατόμων με το Marco Polo.

Μπορείτε να προβάλετε και να απαντήσετε σε μηνύματα βίντεο που έχετε λάβει όποτε σας βολεύει και να συνεχίσετε τη συνομιλία. Η διεπαφή χρήστη είναι εύκολη στην αλληλεπίδραση και η ποιότητα του βίντεο είναι εξαιρετική. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε διασκεδαστικά φίλτρα και σκετσάκια στα μηνύματά σας βίντεο, παρέχοντας ένα παιχνιδιάρικο στοιχείο που μπορεί να φέρει χαμόγελα στους φίλους και την οικογένειά σας.

Κατεβάστε: Μάρκο Πόλο (Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη)

6. Συντομεύσεις

Η αγαπημένη εφαρμογή Συντομεύσεις στο iOS είναι αγαπητή σε πολλούς και σπάνια αποτυγχάνει να σας φανεί χρήσιμη όταν χρειάζεστε μια γρήγορη λειτουργία ή κάποιες εύχρηστες συντομεύσεις για την αυτοματοποίηση των καθημερινών εργασιών. Το εύρος των συντομεύσεων που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι αξιοσημείωτο και μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε έναν αυτοματισμό που να ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Ενώ οι παραπάνω εφαρμογές καλύπτουν τις περισσότερες από τις κύριες λειτουργίες του iOS 17 που θα θέλατε, οποιεσδήποτε άλλες δευτερεύουσες λειτουργίες μπορούν εύκολα να αναπαραχθούν δημιουργώντας μια συντόμευση. Η εφαρμογή Συντομεύσεις, σε συνδυασμό με ορισμένες τακτικές για την ενίσχυση της απόδοσης του iPhone σας, θα κάνει το iPhone σας να λειτουργεί τέλεια ακόμα και χωρίς iOS 17.

Κατεβάστε: Συντομεύσεις (Ελεύθερος)

Απολαύστε τις δυνατότητες του iOS 17 σε μια συσκευή iOS 16

Αυτές οι εφαρμογές μπορεί να μην είναι τέλεια αντίγραφα, αλλά κάνουν εξαιρετική δουλειά γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ του iOS 16 και του iOS 17. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για τη μη λήψη της πιο πρόσφατης ενημέρωσης λογισμικού, επειδή υπάρχει πάντα ένας άλλος τρόπος στο App Store.

Να θυμάστε ότι η συσκευή σας είναι μόνο αυτό που φτιάχνετε. όσο καλύτερα το χρησιμοποιείτε, τόσο πιο ισχυρό θα είναι.