Μια εφαρμογή υποχρεώσεων για έργα που εστιάζει σε ημερομηνίες λήξης [iOS]


Υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων σε αυτόν τον κόσμο. εκείνοι που ξεκινούν να αντιμετωπίσουν μια εργασία που τους έχει δοθεί επιλέγοντας να την ολοκληρώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Έπειτα, υπάρχουν άνθρωποι που εξετάζουν πόσες ημέρες έχουν απομείνει μέχρι να ολοκληρωθεί ένα έργο κάθε φορά που σκέφτονται να ξεκινήσουν να εργάζονται σε αυτό. Αυτοί οι άνθρωποι οδηγούνται στις προθεσμίες, πιθανώς ήταν από εκείνα τα ιδιοφυή παιδιά στο κολέγιο που θα στριμώχνονταν μια εβδομάδα πριν από τις εξετάσεις και θα τα κατάφερναν με λογικούς βαθμούς. Αν οι προθεσμίες που πλησιάζουν είναι αυτές που σας οδηγούν να διαπρέψετε στην εργασία, σκεφτείτε να δοκιμάσετε το Next Deadline. Είναι μια εφαρμογή iOS που σας επιτρέπει να προσθέσετε έως και τέσσερα έργα σε αυτήν και σε κάθε έργο μπορεί να προστεθούν πολλές εργασίες. Κάθε μία από αυτές τις εργασίες έχει τη δική της προθεσμία και η αρχική οθόνη της εφαρμογής θα οργανώνει πάντα έργα σε σχέση με την πλησιέστερη προθεσμία της επόμενης εργασίας. Μπορείτε να προσθέσετε έως τέσσερα έργα, αλλά θα πρέπει να αναβαθμίσετε εάν θέλετε να προσθέσετε περισσότερα.

  Πώς να επιστρέψετε τα χρήματα για μια εφαρμογή iOS που αγοράσατε κατά λάθος

Η εφαρμογή είναι πολύ απλή και η διεπαφή χρήστη είναι καθαρή, χωρίς ανοησίες και διαισθητική. Το Next Deadline συνοδεύεται από τρία έργα που έχουν ήδη προστεθεί, ώστε να μπορείτε να πάρετε την αίσθηση της εφαρμογής και τον τρόπο λειτουργίας της. Τα έργα ταξινομούνται σύμφωνα με την επόμενη εργασία που προβλέπεται. Στην αρχική οθόνη, μπορείτε να κάνετε σάρωση μεταξύ εργασιών σε ένα έργο για να προβάλετε την επόμενη ή την προηγούμενη. Για να επισημάνετε μια εργασία ως ολοκληρωμένη, απλώς αγγίξτε την. Για να δείτε όλες τις εργασίες στο πλαίσιο ενός έργου, πατήστε το όνομά του. Κάθε εργασία σάς δείχνει πόσες ημέρες απομένουν μέχρι να ολοκληρωθεί, ώστε κάθε φορά που κοιτάζετε την εφαρμογή η επόμενη εργασία που πρέπει να είναι αυτή που βρίσκεται στην κορυφή. Το Next Deadline δεν σας δίνει την ημερομηνία λήξης μιας εργασίας, αλλά σας λέει πόσες ημέρες απομένουν μέχρι την προθεσμία.

  Πώς να διορθώσετε το iOS 15.0.2 που δεν ενημερώνεται

Για να προσθέσετε μια νέα εργασία σε ένα έργο, απλώς πατήστε το βέλος στο έργο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην Επεξεργασία για να προσθέσετε μια νέα εργασία. Κάθε εργασία έχει μια περιγραφή και μια ημερομηνία λήξης. Για να προσθέσετε ένα νέο έργο, πατήστε το κουμπί συν στα αριστερά. Εισαγάγετε ένα όνομα για το έργο και πατήστε το μικρό πλαίσιο στα δεξιά για να επιλέξετε διαφορετικό χρώμα για τη γραμμή τίτλου του έργου. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε εργασίες σε αυτό και να πατήσετε αποθήκευση όταν τελειώσετε για να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη.

  Πώς να απενεργοποιήσετε (επιτέλους) το Game Center στο iOS 11

Η επόμενη προθεσμία δεν πρόκειται να σας κάνει πιο παραγωγικούς ούτε θα σας υπενθυμίσει να ξεκινήσετε τη δουλειά για μια εργασία. Αυτό που σας λέει είναι πόσο μακριά είναι μια προθεσμία. Είναι φτιαγμένο για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε μια προθεσμία, ακόμα κι αν συνειδητοποιήσετε ότι είναι μόνο μια μέρα μακριά. Μπορεί να ακούγεται αποθαρρυντικό, αλλά μου αρέσει η ιδέα μιας και οι ημερομηνίες λήξης είναι αυτές που με βοηθούν να προγραμματίσω τη δουλειά μου.

Εγκαταστήστε την επόμενη προθεσμία από το App Store