Κλείδωμα απομακρυσμένου υπολογιστή Mac ή Windows από το iPhone ή το Apple Watch [Giveaway]

Απομακρυνθήκατε από το σύστημά σας και ξεχάσατε να το κλειδώσετε. Η καθυστέρηση του αυτόματου κλειδώματος έχει ρυθμιστεί σε πέντε ή ίσως δέκα λεπτά και έχετε ανοίξει κάτι σημαντικό στην επιφάνεια εργασίας σας, οπότε πραγματικά ανυπομονείτε να κάνει τη δουλειά για εσάς. Αν μη τι άλλο, υπάρχει πιθανότητα κάποιος να μπει και να μπλέξει με την ταπετσαρία σας. Γνωρίστε το LockItUp μια απολύτως υπέροχη εφαρμογή iOS αξίας 3,99 $ στο App Store που σας επιτρέπει να κλειδώνετε εξ αποστάσεως τον υπολογιστή Mac ή Windows από το iPhone και το Apple Watch. Μπορείτε να προσθέσετε πολλά συστήματα σε αυτό και να τα κλειδώσετε με ένα μόνο πάτημα. Η εφαρμογή λειτουργεί επίσης από το Apple Watch, έτσι ακόμα κι αν έχετε αφήσει το τηλέφωνό σας στο γραφείο σας, μπορείτε να κλειδώσετε το σύστημά σας από τον καρπό σας. Το iPhone, το Apple Watch και ο υπολογιστής Mac και Windows πρέπει να είναι συνδεδεμένοι στο ίδιο δίκτυο WiFi. Οι προγραμματιστές έχουν μοιραστεί γενναιόδωρα δέκα κωδικούς προσφοράς για να τους δώσουμε στους αναγνώστες μας. Ελέγξτε το τέλος αυτής της ανάρτησης για λεπτομέρειες.

  Πώς να ενεργοποιήσετε την προστασία Ransomware στα Windows 10

Ενημέρωση: Το giveaway έκλεισε και οι νικητές ανακοινώθηκαν στα σχόλια.

Θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε την εφαρμογή LockItUp στον υπολογιστή σας με Windows ή στο Mac σας. Ο υπολογιστής-πελάτης και για τα δύο είναι δωρεάν. Εγκαταστήστε την εφαρμογή LockItUp στο iPhone σας και εκκινήστε την.

Στο iPhone σας, πατήστε το κουμπί συν στην οθόνη Συνδέστε τον υπολογιστή σας. Επιτρέψτε του να έχει πρόσβαση στην κάμερά σας και, στη συνέχεια, στρέψτε την στην οθόνη σας. Η εφαρμογή επιφάνειας εργασίας θα πρέπει να σας δείχνει έναν κωδικό QR. Σαρώστε το με την εφαρμογή LockItUp και το σύστημα θα προστεθεί.

  Πώς να κάνετε την γκαραζόπορτα σας έξυπνη

Για να κλειδώσετε το σύστημά σας, πατήστε το κουμπί Κλείδωμα και το σύστημά σας θα κλειδωθεί.

Εάν θέλετε να προσθέσετε περισσότερα συστήματα, πατήστε το κουμπί συν κάτω αριστερά και ακολουθήστε την ίδια διαδικασία όπως πριν για να το προσθέσετε. Εάν θέλετε να κλειδώσετε ένα διαφορετικό σύστημα, πατήστε το κουμπί λίστας κάτω δεξιά και πατήστε το σύστημα που θέλετε να κλειδώσετε.

Ένας λόγος που μου αρέσει αυτή η εφαρμογή είναι επειδή βασίζεται στο δίκτυο WiFi και όχι στο Bluetooth για να λειτουργήσει. Το Bluetooth είναι πολύ περιορισμένο στην εμβέλεια και είναι επίσης πολύ λιγότερο αξιόπιστο. Ένα δίκτυο WiFi μπορεί να καλύψει πολύ μεγαλύτερη περιοχή. Αν μη τι άλλο, τα περισσότερα γραφεία, ακόμη και τα σπίτια έχουν ρυθμίσει τους δρομολογητές τους, ώστε να μπορούν να παραμένουν συνδεδεμένοι στο ίδιο δίκτυο ενώ βρίσκονται στον ίδιο όροφο.

  Πώς να διορθώσετε το σφάλμα 0x800f081e στην Ενημέρωση Spring Creators των Windows 10

Giveaway: Αφήστε μας ένα σχόλιο στο τέλος αυτής της ανάρτησης για να εισέλθουμε και πείτε μας πώς μπορεί να είναι χρήσιμη αυτή η εφαρμογή ή ποιες άλλες δυνατότητες θα θέλατε να δείτε. Το giveaway κλείνει στις 6:00 μ.μ. στις 29 Ιουλίου GMT. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στα σχόλια που έχουν αφήσει. Εάν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε το βραβείο σας, αφήστε μας και τη λαβή σας στο Twitter στα σχόλια και θα τη χρησιμοποιήσουμε για να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

Κατεβάστε το LockItUp για Windows & Mac

Κατεβάστε το LockItUp από το App Store