Πώς να επαναφέρετε την εικόνα προβολής στην Αναζήτηση εικόνων Google

Εάν χρησιμοποιείτε τις Εικόνες Google, και πιθανότατα το κάνετε, θα έχετε παρατηρήσει μια μικρή αθόρυβη αλλαγή στη διεπαφή. Υπήρχε ένα κουμπί “Προβολή εικόνας” δίπλα στα κουμπιά Επίσκεψη, Αποθήκευση, Προβολή αποθηκευμένων και Κοινή χρήση όταν κάνατε κλικ σε μια εικόνα στα αποτελέσματα. Η Google το έχει αφαιρέσει χωρίς καμία εξήγηση για το γιατί. Αν υποθέσουμε ότι η Google το έκανε για λόγους DRM, δεν έχει νόημα. Η κατάργηση της προβολής εικόνας στην αναζήτηση εικόνων Google δεν προστατεύει τα άτομα από παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Απλώς, η πρόσβαση στην πραγματική εικόνα είναι μια διαδικασία δύο βημάτων. Εάν χάσετε το κουμπί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επέκταση Προβολή εικόνας Chrome για να το επαναφέρετε.

Ενημέρωση: Το Προβολή εικόνας Η επέκταση είναι πλέον διαθέσιμη στο Chrome Web Store και είναι διαθέσιμο και για Firefox. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε τώρα είναι να εγκαταστήσετε την επέκταση/πρόσθετο και είστε έτοιμοι. Επαναφέρει επίσης το κουμπί “Αναζήτηση με εικόνα” που αφαίρεσε η Google.

  Πώς να προσθέσετε την τρέχουσα ημερομηνία και ώρα στα Φύλλα Google

Προβολή εικόνας στο Google Image

Η επέκταση Προβολή εικόνων κάνει ό,τι ισχυρίζεται ότι κάνει, αλλά δυστυχώς, ο προγραμματιστής δεν την έχει κάνει ακόμη διαθέσιμη στο Chrome Web Store. Ως εκ τούτου, λαμβάνετε την μη συσκευασμένη έκδοση της επέκτασης που πρέπει να φορτώσετε. Δεν είναι δύσκολο να τρέξετε και δεν απαιτεί ιδιαίτερη δεξιότητα για να το κάνετε, αλλά η διαδικασία είναι απλώς μια που ίσως δεν γνωρίζετε.

Πρώτα πράγματα πρώτα, κατευθυνθείτε στο Προβολή της σελίδας Image Github και κατεβάστε το αρχείο zip από τη σελίδα Έκδοση. Εξαγάγετε το αρχείο zip.

Στη συνέχεια, ανοίξτε το Chrome και εισαγάγετε τα ακόλουθα στη γραμμή διευθύνσεων ή απλώς κάντε κλικ στο κουμπί με τις τρεις κουκκίδες επάνω δεξιά και μεταβείτε στην επιλογή Περισσότερα εργαλεία>Επεκτάσεις.

chrome://extensions/

Εδώ, ελέγξτε την επιλογή Developer Mode και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Load Unpacked Extension.

  Πώς να κάνετε κράτηση για ένα Uber στους Χάρτες Google

Στο παράθυρο διαλόγου που ανοίγει, επιλέξτε το φάκελο στον οποίο εξαγάξατε το συμπιεσμένο αρχείο και τελειώσατε. Δεν θα χρειάζεται να το κάνετε αυτό κάθε φορά που εκτελείτε το Chrome, ωστόσο, κατά καιρούς, το Chrome μπορεί να σας ειδοποιεί για το γεγονός ότι εκτελείτε επεκτάσεις σε λειτουργία προγραμματιστή και να σας προτείνει να το απενεργοποιήσετε.

Όταν επισκέπτεστε την αναζήτηση εικόνων Google και επιλέγετε ένα από τα αποτελέσματα, θα δείτε το κουμπί Προβολή εικόνας όπως συνήθως.

Σύμφωνα με τον προγραμματιστή, αυτή η επέκταση χρησιμοποιεί ένα hack και μπορεί τελικά να σταματήσει να λειτουργεί εάν η Google αποφασίσει να την επιδιορθώσει. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, μπορείτε ακόμα να κάνετε δεξί κλικ σε μια εικόνα και να επιλέξετε «Άνοιγμα εικόνας σε νέα καρτέλα». Αυτή η επιλογή δεν έχει αφαιρεθεί, αλλά δεν είναι τόσο προφανής ούτε τόσο βολική όσο το κουμπί Προβολή εικόνας.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις κάρτες Amiibo στο "Animal Crossing: New Horizons"

Οι χρήστες που προτιμούν άλλα προγράμματα περιήγησης θα πρέπει να αρκεστούν στην επιλογή «Άνοιγμα εικόνας σε νέα καρτέλα» στο μενού περιβάλλοντος. Αναζητούμε ένα παρόμοιο πρόσθετο για τον Firefox και τον Edge και θα ενημερώσουμε αυτήν την ανάρτηση όταν βρούμε ένα που λειτουργεί αρκετά καλά.