Δείτε ποιο τραγούδι έπαιζε κατά τη διάρκεια μιας σκηνής σε ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή


Η μουσική παίζει πολύ σημαντικό ρόλο τόσο στις ταινίες όσο και στις τηλεοπτικές εκπομπές. Είναι τόσο σημαντικό που έχει τη δική του κατηγορία στα Όσκαρ. Συχνά, η μουσική παρτιτούρα ή τα κομμάτια που περιλαμβάνονται είναι η μόνη εξαργυρώσιμη ποιότητα για ορισμένες ταινίες και τηλεοπτικές παραγωγές, ενώ άλλες φορές, πολλά κομμάτια ανεβαίνουν από την αφάνεια στη μουσική mainstream αποκλειστικά και μόνο επειδή ήταν μέρος μιας δημοφιλούς παραγωγής κίνησης. Το TuneFind είναι μια υπηρεσία που προέρχεται από πλήθος και παραθέτει τραγούδια που παίχτηκαν κατά τη διάρκεια μιας ταινίας ή ενός επεισοδίου μιας τηλεοπτικής εκπομπής. Τα τραγούδια παρατίθενται με μια σύντομη περιγραφή της σκηνής κατά την οποία παίχτηκαν και οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν την ταυτότητα ή να αμφισβητήσουν μια λίστα, καθώς και να υποβάλουν μια νέα.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τους εξερχόμενους συνδέσμους παρακολούθησης Reddit

Αν ψάχνετε για ένα τραγούδι από μια δημοφιλή ταινία που κυκλοφόρησε τους τελευταίους μήνες ή για ένα τραγούδι που έπαιξε κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής εκπομπής που είναι αυτή τη στιγμή στον αέρα, μπορεί απλώς να το βρείτε στη λίστα με τα επιλεγμένα στην πρώτη σελίδα του TuneFind. Εάν δεν το βλέπετε εκεί, χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε ένα ευρετήριο όλων των διαθέσιμων ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών, ακόμη και καλλιτεχνών, χρησιμοποιώντας το αναπτυσσόμενο μενού Προβολή όλων δίπλα στη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος.

Οι τηλεοπτικές σειρές παρατίθενται ανά σεζόν και επεισόδιο, ενώ οι κινήσεις αναφέρονται ως μεμονωμένοι τίτλοι. Κάντε κλικ στο σχετικό αποτέλεσμα από την αναζήτησή σας για να δείτε μια πλήρη λίστα με τα τραγούδια που παίχτηκαν. Κάτω από κάθε τραγούδι, θα δείτε μια μικρή περιγραφή της σκηνής στην οποία παίχτηκε. Τα τραγούδια που έχουν ένα σημάδι επιλογής δίπλα τους είναι εκείνα που έχουν ψηφιστεί ως σωστά από τους χρήστες, ενώ αυτά που έχουν και σημάδι επιλογής και σταυρό δεν έχουν ακόμη αποφασιστεί.

  Πώς να αναφέρετε εικόνες στο PowerPoint

Εάν θέλετε να προσθέσετε ένα τραγούδι μόνοι σας, κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη τραγουδιού στο επάνω μέρος. Όπως όλες οι άλλες συμμετοχές, η συμμετοχή σας θα ψηφιστεί από άλλους χρήστες.

Επισκεφτείτε το TuneFind