Κάντε το WP 8.1 & Cortana να διαβάζει τις προσφορές σας

Ανεξάρτητα από το πόσο θέλετε να διαφημίσετε την πρωτοτυπία του Windows Phone, είναι αδύνατο να αποφύγετε τη σύγκριση της Cortana του WP8.1 με το Siri του iOS. Ενώ το Siri έχει ωριμάσει πολύ από την εισαγωγή του, ο βοηθός ομιλίας της Microsoft κερδίζει ορισμένους αγώνες ενάντια στους ανταγωνιστές του, ειδικά όταν πρόκειται για ενσωμάτωση λειτουργικού συστήματος. Στη σύντομη διάρκεια που κυκλοφορεί η Cortana, μερικές από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές WP8 έχουν ενημερωθεί για να εκμεταλλευτούν πλήρως τη δύναμή της. Η Freda επιτρέπει πλέον στους χρήστες της να ακούν τα eBook τους χωρίς καν σύνδεση στο διαδίκτυο! Το #Quotes είναι μια άλλη εφαρμογή που έλαβε πρόσφατα μια ενημέρωση που την καθιστά συμβατή με την Cortana. Αυτή η τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής ενισχύει την Cortana, επιτρέποντάς της να εκφράζεται πιο ελεύθερα, αξιοποιώντας την πλούσια συλλογή αποσπασμάτων κινήτρων που προσφέρει το #Quotes. Η εφαρμογή προσθέτει υποστήριξη για πολλαπλές νέες εντολές στην Cortana, αντί να την κάνει απλώς να εκκινεί το #Quotes στην ιδιοτροπία σας.

  Πώς να ενσωματώσετε το Asana με το Slack

Πριν από την ενημέρωση της Cortana, το #Quotes μπορεί να θεωρούνταν απλώς μια άλλη εφαρμογή από ένα πολυσύχναστο είδος, αλλά τα πράγματα έχουν σίγουρα αλλάξει τώρα. Ωστόσο, προτού εμβαθύνουμε πολύ στις δεξιότητες Cortana της εφαρμογής, ας ξεκαθαρίσουμε ότι η εφαρμογή είχε προηγουμένως ένα πολύ ωραίο περιεχόμενο στο μανίκι της ούτως ή άλλως. Το #Quotes υποστηρίζει πολλές κατηγορίες και υποκατηγορίες. Μπορείτε να λάβετε αποσπάσματα από διαφορετικές προσωπικότητες, ρητά για συγκεκριμένες περιστάσεις και ενιαία που ταιριάζουν σε μια συγκεκριμένη διάθεση. Μέσα σε κάθε κύρια τάξη, υπάρχει μια λίστα θεμάτων για να περιορίσετε περαιτέρω την αναζήτησή σας για την τέλεια προσφορά.

  Πώς να επιλέξετε ποιες επεκτάσεις θα εμφανίζονται στη γραμμή εργαλείων Edge σας

Για να ακούσετε δυνατά τα αποσπάσματα ανάγνωσης του WP 8.1, απλώς πατήστε το κουμπί αναζήτησης του τηλεφώνου σας για να εκκινήσετε την Cortana. Ο φωνητικός βοηθός είναι σε θέση να εκτελεί εντολές όπως «Προσαγωγικά της ημέρας», «Προσπάσματα αγάπης» (ή οποιαδήποτε άλλη κατηγορία που υποστηρίζεται από την εφαρμογή) ή απλώς «Εκκίνηση εισαγωγικών». Ακόμα κι αν έχετε εκκινήσει το #Quotes με τον παλιό τρόπο, είναι δυνατό να κάνετε την εφαρμογή να διαβάζει τα εισαγωγικά πατώντας μία φορά την οθόνη. Άλλες επιλογές στο ίδιο μενού που φιλοξενεί το κουμπί «ανάγνωση» σάς επιτρέπουν να κάνετε tweet τα αγαπημένα σας αποσπάσματα ή να τα αντιγράψετε για μη αυτόματη κοινή χρήση αργότερα.

  Πώς να προσαρμόσετε τις κορυφαίες τοποθεσίες στο Microsoft Edge

Το #Quotes έγινε δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, για να γιορτάσει την ενσωμάτωσή του στην Cortana, αλλά μέρος του περιεχομένου μέσα σε αυτό πρέπει ακόμα να ξεκλειδωθεί μέσω μιας αγοράς εντός εφαρμογής. Για να κάνετε αναβάθμιση σε #Quotes Pro, πρέπει να πληρώσετε 0,99 $. Αυτή η αγορά ξεκλειδώνει όλα τα πακέτα προσφορών, καθώς διαφορετικά λαμβάνετε μόνο 25 προσφορές σε κάθε θέμα. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για όλες τις συσκευές που εκτελούν WP8 και WP 8.1, αν και η ενημέρωση της Cortana προφανώς λειτουργεί μόνο με την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Εγκαταστήστε το #Quotes από το Windows Phone Store