Θέστε ελάχιστους στόχους λέξεων όταν γράφετε διηγήματα ή μυθιστορήματα

Η δουλειά μου περιλαμβάνει το γράψιμο, αλλά είναι επίσης αυτό που κάνω όταν θέλω να χαλαρώσω και σπάνια πρέπει να ανησυχώ για τον αριθμό των λέξεων ή αν έχω συναντήσει ένα συγκεκριμένο μήκος όσον αφορά τις λέξεις. Ομοίως, δεν υπάρχει ένα αυστηρό όριο λέξεων που πρέπει να συμπληρώσω όταν γράφω με τον ελεύθερο χρόνο μου. Για τις αναρτήσεις ιστολογίου, το WordPress έχει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα επεξεργασίας και για τη δική μου γραφή, το MS Word κάνει το κόλπο. Τα εργαλεία γραφής απευθύνονται κυρίως σε επαγγελματίες που πρέπει να δημιουργούν αναφορές ή σε bloggers που πρέπει να συνδεθούν με πλατφόρμες δημοσίευσης όπως το WordPress. Σπάνια θα βρείτε ένα εργαλείο που προορίζεται για άτομα που γράφουν βιβλία. Γράψτε είναι ακριβώς αυτό? Διαθέτει ένα εργαλείο παραγωγικότητας που σας επιτρέπει να ορίσετε έναν ελάχιστο στόχο λέξεων που πρέπει να επιτύχετε όταν κάθεστε να γράψετε. Είναι εξοπλισμένο με λειτουργίες γραφής. Άρθρο, Διήγημα, Αφήγηση, Βιβλίο κ.λπ. με προτεινόμενο αριθμό λέξεων που είναι αποδεκτός για τέτοιου είδους γραφή. Έρχεται με υποστήριξη για επικεφαλίδες, πλήρεις λειτουργίες μορφοποίησης κειμένου, ορθογραφικό έλεγχο και δυνατότητα αναζήτησης λέξεων στο Google, αναζήτησης στη Wikipedia, καθώς και θησαυρού.

  Τι είναι το Instagram TV (IGTV) και πώς το χρησιμοποιείτε;

Εγκαταστήστε το Write και ξεκινήστε την εφαρμογή. Από προεπιλογή, εκκινείται στη λειτουργία άρθρου. Το UI είναι πολύ καθαρό και έχετε υπέροχο χώρο γραφής στη διάθεσή σας χωρίς περισπασμούς. Κάντε κλικ στο μικρό κουμπί κάτω αριστερά όπου λέει «Άρθρο και εμφανίζεται ένα μενού.

Λαμβάνετε μια ανάλυση της παραγωγικότητάς σας για την ημέρα και τα συνολικά στατιστικά. Κάντε κλικ στο πεδίο Λέξεις ή στο πεδίο Ώρα ανάγνωσης για να ορίσετε στόχους για όσα γράφετε εκείνη την ημέρα ή καθημερινά. Όταν επισκέπτεστε ξανά αυτό το μενού στο τέλος της ημέρας, μπορείτε να δείτε εάν πετύχατε τον στόχο σας ή όχι.

  Δωρεάν λήψη: Microsoft's Batch Rename PowerToy

Στην κάτω σειρά, υπάρχουν κουμπιά για εναλλαγή λειτουργιών. Υπάρχουν τρόποι για αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και για email, αλλά η σύντομη ιστορία, η αφήγηση και το βιβλίο είναι αυτά που αγαπώ περισσότερο.

Μπορείτε να εργαστείτε σε πολλά έργα ταυτόχρονα σε ένα μόνο παράθυρο, επειδή το Write υποστηρίζει καρτέλες.

Για να εμφανίσετε τα εργαλεία επεξεργασίας κειμένου, κάντε δεξί κλικ οπουδήποτε. Το μενού χωρίζεται σε πέντε καρτέλες. επιλογές μορφοποίησης κειμένου, επιλογές μορφοποίησης εγγράφων, χρώμα κειμένου, επιλογή αναζήτησης Google, Wikipedia και Θησαυρού και επιλογή γλώσσας.

Το Write υποστηρίζει επίσης μια ωραία λειτουργία πλήρους οθόνης για γραφή. Το καλύτερο πράγμα για την εφαρμογή είναι η νέα προσέγγιση που χρειάζεται για την παραγωγικότητα και τυχαίνει να είναι αυτή που χρησιμοποιούν συχνά οι συγγραφείς για να μετρήσουν την πρόοδο, π.χ. λέξεις γραμμένες σε μια μέρα.

  Γιατί πρέπει να αναβαθμίσετε την παλιά οθόνη του υπολογιστή σας

Κατεβάστε το Write για Windows