Η Microsoft θα αντικαταστήσει την Cortana με το ChatGPT και το Predibase συγκεντρώνει $12,2 εκατομμύρια

Γεια σε όλους! 🙋 Έχουμε τις παρακάτω ενημερώσεις για εσάς σήμερα! 📣

Η Microsoft θα αντικαταστήσει την Cortana με το ChatGPT Copilot σε υπολογιστές με Windows

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Windows Copilot, με βοήθεια AI για υψηλότερη παραγωγικότητα, μπορεί να αντικαταστήσει την Cortana. Το Windows Copilot είναι πιο προηγμένο από την Cortana και μπορεί να διαχειριστεί πολύπλοκες εργασίες σε έναν υπολογιστή με Windows λόγω των δυνατοτήτων του ChatGPT. Από αυτό το φθινόπωρο, η Microsoft θα διακόψει την υποστήριξη για την εφαρμογή Cortana.

Το Windows Copilot παρέχει μια σταθερή και εξατομικευμένη πλαϊνή γραμμή για να βοηθά τους χρήστες να εκτελούν εργασίες, να προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις και να συνδέονται σε διάφορες εφαρμογές και παράθυρα.

  Πώς να διαγράψετε αντίγραφα ασφαλείας iPhone και iPad σε Mac

Το Windows Copilot μπορεί να συνοψίσει, να αναδιατυπώσει και να εξηγήσει το περιεχόμενο της εφαρμογής. Η διεπαφή του μοιάζει με ένα πλαίσιο διαλόγου Bing Chat, κάνοντας εύκολη την απάντηση σε γενικές ερωτήσεις και ερωτήματα αναζήτησης.

Εάν θέλετε να είστε στη λίστα αναμονής για να εξερευνήσετε αυτές τις δυνατότητες, επισκεφτείτε τον σύνδεσμο GitHub.

Το Predibase πλατφόρμας χαμηλού κώδικα ML συγκεντρώνει άλλα 12,2 εκατομμύρια $

Το Predibase είναι η πλατφόρμα AI χαμηλού κώδικα για τη δημιουργία ενός προσαρμοσμένου GPT. Βοηθά την αυτοματοποιημένη δημιουργία μοντέλων για έργα τεχνητής νοημοσύνης με υποστήριξη δεδομένων πολλαπλών μέσων που μπορεί να παραδοθεί άμεσα χρησιμοποιώντας μια πλατφόρμα δήλωσης που συνθέτει αποτελεσματικά σύνθετο κώδικα.

  20 Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις Συνέντευξης DevOps [2022]

Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα τους για να δημιουργήσουν προσαρμοσμένα μοντέλα ML ή να εκτελέσουν ερωτήματα σε προϋπάρχοντα LLM όπως το Vicuna, το OpenLlama ή το Dolly χωρίς εκτενή κωδικοποίηση.

Η Predibase συγκέντρωσε πρόσφατα 12,2 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση, με επικεφαλής τον Felicis. Αυτή η χρηματοδότηση είναι επιπρόσθετη στον αρχικό γύρο χρηματοδότησης Σειρά Α των 16,25 εκατομμυρίων δολαρίων από το προηγούμενο έτος.

Πάνω από 250 μοντέλα έχουν εκπαιδευτεί στο Predibase κατά την περίοδο Beta. Οι πλατφόρμες ML χαμηλού κώδικα είναι πλέον διαθέσιμες για προγραμματιστές και οι χρήστες μπορούν πλέον να αναπτύσσουν και να χρησιμοποιούν τα δικά τους μοντέλα γλώσσας αντί να βασίζονται σε API από εταιρείες όπως το OpenAI.

  Προσδιορίστε τη μουσική που παίζει στην επιφάνεια εργασίας ή σε μια κοντινή συσκευή

Για περισσότερες ενημερώσεις, ανατρέξτε στην κατηγορία Τελευταία τεχνολογία.