Η Bluesky κυκλοφόρησε την εφαρμογή Android και το Snapchat’s Partner Summit

Γειά σου! 🙋Έχουμε τις παρακάτω ενημερώσεις προϊόντων για εσάς σήμερα! 📣

Το εναλλακτικό Twitter που υποστηρίζεται από τον Jack Dorsey, το Bluesky έρχεται στο Android

Η εναλλακτική λύση του Twitter, Bluesky, που υποστηρίζεται από τον συνιδρυτή του Twitter Jack Dorsey είναι πλέον διαθέσιμη για χρήστες Android. Το λογισμικό, το οποίο υπόσχεται ένα μέλλον αποκεντρωμένης κοινωνικής δικτύωσης και αλγόριθμων επιλογής, κυκλοφόρησε στα τέλη Φεβρουαρίου για χρήστες iOS και εξακολουθεί να βρίσκεται σε κλειστή beta.

Το Bluesky έχει μεγάλη ζήτηση, σύμφωνα με την εταιρεία πληροφοριών εφαρμογών data.ai. Η Bluesky έχει 240.000 εγκαταστάσεις iOS διάρκειας ζωής.

Η Bluesky έχει δημιουργήσει το πρωτόκολλό της που ονομάζεται Πρωτόκολλο Authenticated Transfer (AT) και προορίζεται να υποστηρίζει «κατανεμημένες κοινωνικές εφαρμογές μεγάλης κλίμακας, συμπεριλαμβανομένης της φορητότητας λογαριασμού, της αλγοριθμικής επιλογής, της διαλειτουργικότητας και της απόδοσης.

Υπάρχουν κάποιες διακρίσεις μεταξύ Twitter και Bluesky, όπως η ερώτηση του Bluesky, “Τι συμβαίνει;” Ενώ το Twitter ρωτά, “Τι συμβαίνει;” Η εφαρμογή έχει μια απλή διεπαφή χρήστη και σας επιτρέπει να συνθέσετε μια ανάρτηση 256 χαρακτήρων που μπορεί να περιλαμβάνει φωτογραφίες.

Δεν υπάρχει δυνατότητα άμεσου μηνύματος στο Bluesky κατά τη σύνταξη αυτής της ανάρτησης, αλλά οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν και να ακολουθήσουν άλλα άτομα, όπως ακριβώς και στο Twitter.

  Διορθώστε το WhatsApp Last Seen που δεν εμφανίζεται στο Android

Μία από τις καρτέλες του σάς επιτρέπει να προβάλλετε τις Ειδοποιήσεις σας, οι οποίες περιλαμβάνουν επισημάνσεις “μου αρέσει”, αναδημοσιεύσεις, παρακολουθήσεις και απαντήσεις, παρόμοια με το Twitter.

Οι χρήστες του Bluesky μπορούν να κάνουν κοινή χρήση, σίγαση και αποκλεισμό λογαριασμών, αλλά οι προηγμένες λειτουργίες, όπως η προσθήκη τους σε λίστες, εξακολουθούν να μην είναι διαθέσιμες.

Η Bluesky έλαβε 13 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση πέρυσι, με τον Dorsey στο διοικητικό της συμβούλιο. Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στη λίστα αναμονής ή να λάβετε έναν κωδικό πρόσκλησης από έναν φίλο.

Το ανακοινωμένο AI chatbot του Snapchat δωρεάν για όλους και κυκλοφόρησε φακούς AR που τροφοδοτούνται από γενετικό AI

Το Snapchat έκανε μια σειρά ανακοινώσεων στο πιο πρόσφατο Snap Partner Summit, συμπεριλαμβανομένου ενός δωρεάν chatbot AI, φακούς AR που υποστηρίζονται από γενετική τεχνητή νοημοσύνη και νέες δυνατότητες όπως νέες λειτουργίες Stories, ενημερώσεις στο Snap Map, βελτιώσεις Bitmoji, νέους τρόπους εικονικής αλληλεπίδρασης με φίλους και πολλά άλλα.

Το chatbot AI του Snapchat, που υποστηρίζεται από την τεχνολογία GPT του OpenAI, ήταν προηγουμένως διαθέσιμο μόνο σε πελάτες επί πληρωμή και τώρα είναι δωρεάν σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως. Όσον αφορά το Snapchat, οι χρήστες έχουν στείλει περίπου 2 εκατομμύρια μηνύματα την ημέρα χρησιμοποιώντας το chatbot.

  Πώς να κρύψετε την εγκοπή σε τηλέφωνα Android

Ο στόχος του chatbot AI είναι να προσφέρει εμπειρίες που μοιάζουν με ChatGPT και η δυνατότητα θα σας βοηθήσει να παρέχετε επιλογές για δώρο γενεθλίων για ένα BFF, να οργανώσετε ένα ταξίδι πεζοπορίας, να προτείνετε συνταγές για δείπνο, να γράψετε ένα ποίημα για έναν φίλο κ.λπ. Το chatbot AI θα προτείνετε επίσης σχετικούς φακούς ή τοποθετήστε συστάσεις για εξασθενημένες δραστηριότητες.

Σε άλλη ανακοίνωση, το Snapchat αποκάλυψε φακούς AR που οδηγούνται από γενετική τεχνητή νοημοσύνη. Το Snapchat παρουσιάζει έναν νέο «Κοσμικό Φακό» που μεταμορφώνει εσάς και το περιβάλλον σας σε ένα κινούμενο περιβάλλον επιστημονικής φαντασίας;

Το Snapchat είπε ότι διευκολύνει τους χρήστες να εντοπίζουν σχετικούς φακούς και ότι η εφαρμογή θα αρχίσει να προτείνει φακούς που ταιριάζουν στο πλαίσιο της φωτογραφίας ή του βίντεο που τραβήχτηκε ένας χρήστης.

Το Primo είναι ένα γαλλικό λογισμικό διαχείρισης πληροφορικής για νέες επιχειρήσεις για μικρομεσαίες επιχειρήσεις. συγκέντρωσε χρηματοδότηση 3,4 εκατομμυρίων δολαρίων από την Headline, την GFC και κορυφαίους επενδυτές-αγγέλους του SaaS.

  Πώς να μεταφέρετε ασύρματα αρχεία Android σε επιφάνεια εργασίας Linux

Το Primo παρακολουθεί και διαχειρίζεται ολόκληρη την υποδομή πληροφορικής σας, όπως την ανάπτυξη και τη διαμόρφωση ενός στόλου συσκευών, την αγορά συσκευών, το MDM (Mobile Device Management), τις λύσεις ασφαλείας, την ασφάλιση και την υποστήριξη.

Επιπλέον, όλες αυτές οι λεπτομέρειες είναι σε συγχρονισμό με το σύστημά σας HR και όλη η τιμολόγηση είναι διαφανής και συγκεντρωτική.

Η κεντρική του κονσόλα βοηθάει ακόμη και σε ενσωματώσεις και αποβίβαση χωρίς διαχειριστή και ενσωματώνεται με το Google ή το Microsoft 365 για να αποκτήσετε 360 εμφανίσεις. Όλες αυτές οι δραστηριότητες διαχειρίζονται από μεμονωμένο προσωπικό πληροφορικής από έναν κεντρικό πίνακα εργαλείων.

Οι περισσότερες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, είτε από τον τομέα της πληροφορικής είτε από άλλους κλάδους, βασίζονται σε τρίτα μέρη για υποστήριξη πληροφορικής, διαφορετικά θα ήταν ακριβό για τους μικρούς οργανισμούς να προσλάβουν την ομάδα IT ή τον διαχειριστή πληροφορικής για τέτοιες εταιρείες. Το Primo μπορεί να είναι ευεργετικό.

Η Primo θέλει να είναι ο σύντροφος SaaS για τις μικρές εταιρείες που ομαδοποιούν πολλά προϊόντα στην ίδια πλατφόρμα, επομένως δεν θέλουν να τρέχουν με διαφορετικούς προμηθευτές για να καλύψουν τις δραστηριότητές τους υποστήριξης πληροφορικής.