Πώς να κρύψετε την εγκοπή σε τηλέφωνα Android

Η εγκοπή iPhone X, όσο φοβερή σχεδιαστική πτυχή και αν είναι, αντιγράφεται από κατασκευαστές τηλεφώνων Android. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός τηλεφώνων που κυκλοφορούν που έχουν τη δική τους εγκοπή και είναι ασφαλές να πούμε ότι όλη η λογική έχει φύγει από αυτόν τον πλανήτη. Η εγκοπή φαίνεται να έχει μετατραπεί σε μόδα. Η Apple μπορεί να είχε προσθέσει την εγκοπή επειδή δεν είχε άλλη επιλογή αλλά τα τηλέφωνα Android την προσθέτουν για να μοιάζει με το iPhone X. Ευτυχώς, υπάρχει μια εφαρμογή που μπορεί να κρύψει την εγκοπή σε τηλέφωνα Android.

Πιθανώς θα υπάρχουν περισσότερες εφαρμογές όπως αυτή, αλλά προς το παρόν, το Nacho Notch είναι αυτό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κρύψετε την εγκοπή σε τηλέφωνα Android. Είναι δωρεάν στη χρήση και δεν έχει διαφημίσεις ή έκδοση premium που να προσθέτει περισσότερες δυνατότητες σε αυτό.

  Παρακολουθήστε πού παρκάρετε το αυτοκίνητό σας με το Auto Finder για Android

Απόκρυψη της εγκοπής στο Android

Εγκαθιστώ Nacho Notch από το Google Play Store. Το Notcho Notch δεν λειτουργεί όπως οι εφαρμογές iOS που κρύβουν την εγκοπή στο iPhone X. Είναι πραγματικά καλύτερο από τις λύσεις που έχετε για το iPhone X επειδή αυτές οι εφαρμογές λειτουργούν μόνο για την αρχική οθόνη. Το Nacho Notch λειτουργεί σε όλες τις οθόνες γεμίζοντας τη γραμμή κατάστασης ώστε να είναι όλο μαύρο, κάτι που μπορείτε να κάνετε μόνο στο Android.

Το Nacho Notch δεν έχει διεπαφή. Για να το ενεργοποιήσετε, πρέπει να προσθέσετε το πλακίδιο της εφαρμογής στα γρήγορα πλακίδια. Τραβήξτε προς τα κάτω τη σκιά ειδοποιήσεων και πατήστε το μικρό κουμπί επεξεργασίας. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο μενού γρήγορων πλακιδίων μέχρι να βρείτε το πλακίδιο για το Nacho Notch. Σύρετε το στην ενότητα ενεργοποιημένων πλακιδίων για να το προσθέσετε.

  Πώς να αλλάξετε το Google Maps Voice σε iPhone και Android

Μόλις προστεθεί, πατήστε το μία φορά για να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή. Όταν το Nacho Notch είναι ενεργοποιημένο, η γραμμή κατάστασης θα γίνει μαύρη. Εάν έχετε μια εγκοπή εκεί πάνω, θα είναι κρυμμένη.

Το Nacho Notch εντοπίζει αυτόματα το ύψος της γραμμής κατάστασης στο τηλέφωνό σας και το βάφει ολόκληρο μαύρο. Τα εικονίδια στη γραμμή κατάστασης εξακολουθούν να είναι εύκολα ορατά.

Ο κύριος σκοπός της εφαρμογής είναι να κρύψει την εγκοπή σε τηλέφωνα Android, ωστόσο, λειτουργεί σε τηλέφωνα που δεν έχουν εγκοπή και τους παρέχει μια σταθερή γραμμή κατάστασης σε όλες τις εφαρμογές και τις οθόνες.

  Οι 8 καλύτερες συσκευές εγγραφής φωνής Android

Δεδομένου του τρόπου με τον οποίο αυτή η εφαρμογή δεν έχει διεπαφή χρήστη ή σωστή διεπαφή, ίσως θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να την απεγκαταστήσετε εάν δεν θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε μακροπρόθεσμα. Για να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή, ανοίξτε την εφαρμογή Play Store και αναζητήστε ξανά την εφαρμογή. Στη σελίδα Play Store της εφαρμογής, θα δείτε ένα κουμπί απεγκατάστασης. Εναλλακτικά, εάν μεταβείτε στη λίστα των εφαρμογών που είναι εγκατεστημένες στην τρέχουσα συσκευή σας μέσα στην εφαρμογή Play Store, θα μπορείτε να την απεγκαταστήσετε και από εκεί.