Διορθώστε το WhatsApp Last Seen που δεν εμφανίζεται στο Android

Μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε άμεσα μηνύματα, περιεχόμενο πολυμέσων, καταστάσεις, φωνητικά μηνύματα και άλλα μέσα μέσω WhatsApp. Εκτός από αυτό, υπάρχουν πολύ πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με το WhatsApp. Οι χρήστες εκτιμούν τη λειτουργία Τελευταία εμφάνιση και είναι πολύ χρήσιμο για τους άλλους να βρίσκουν την τελευταία φορά που ήσασταν ενεργοί στο WhatsApp. Ωστόσο, μερικές φορές αρκετοί χρήστες αντιμετωπίζουν το Last εμφανίστηκε που δεν εμφανίζεται στο WhatsApp μαζί με το WhatsApp που δεν εμφανίζει προβλήματα στο διαδίκτυο. Εάν είστε πρόθυμοι να μάθετε τους λόγους που σχετίζονται με το πρόβλημα και θέλετε να αντιμετωπίσετε το ίδιο πρόβλημα, αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει πολύ. Συνεχίστε λοιπόν να διαβάζετε.

Πώς να διορθώσετε το WhatsApp Last Seen που δεν εμφανίζεται στο Android

Το WhatsApp διαθέτει ορισμένα σοφά επίπεδα απορρήτου, τα οποία περιλαμβάνουν μια λειτουργία μέσω της οποίας μπορείτε να ελέγξετε ποιος θα μπορούσε να δει το WhatsApp σας τελευταία φορά. Μπορείτε να ελέγξετε το WhatsApp Τελευταία επίσκεψη σε τρεις από αυτές τις ρυθμίσεις Όλοι, Οι Επαφές μου και Κανείς. Έτσι, μπορείτε να προσθέσετε τον ενοχλητικό συγγενή σας, τους συναδέλφους σας ή το αφεντικό σας σε αυτήν τη λίστα για να αποφύγετε ανεπιθύμητες ερωτήσεις όπως, παρατήρησα ότι ήσασταν συνδεδεμένοι αργά το βράδυ! Επίσης, αν ήσασταν πολύ απασχολημένοι αλλά εξακολουθείτε να μένετε στο διαδίκτυο για το προσωπικό σας πρόσωπο, οι άλλοι δεν μπορούσαν να σας ρωτήσουν Γιατί δεν απαντήσατε στο κείμενό μου, παρόλο που ήσασταν ενεργοί στο WhatsApp. Λοιπόν, ποιες ακριβώς ρυθμίσεις απορρήτου Last Seen του WhatsApp; Εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε για αυτό.

Ακολουθεί η λίστα των διαθέσιμων επιλογών για τη ρύθμιση του απορρήτου της τελευταίας επίσκεψης.

  • Όλοι: Όλοι οι χρήστες του WhatsApp μπορούν να δουν την κατάστασή σας Τελευταία εμφάνιση εάν βρίσκεστε στη λίστα επαφών τους ή το αντίστροφο.

  • Οι επαφές μου: Μόνο οι χρήστες στη λίστα επαφών σας μπορούν να δουν την κατάστασή σας Τελευταία εμφάνιση.

  • Κανείς: Κανείς δεν μπορεί να εξετάσει την κατάστασή σας Τελευταία εμφάνιση, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεται στη λίστα επαφών σας ή όχι.

Τώρα, αναλύστε εάν ο φίλος σας έχει τροποποιήσει αυτές τις ρυθμίσεις απορρήτου στο Android του. Εάν έχετε βεβαιωθεί ότι όλες αυτές οι ρυθμίσεις είναι σωστές, και εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το ζήτημα Τελευταία εμφάνιση που δεν εμφανίζεται στο WhatsApp, οι ακόλουθοι λόγοι μπορεί να συμβάλλουν στο ίδιο.

  • Τυχόν προσωρινές δυσλειτουργίες στο τηλέφωνό σας Android.
  • Ασταθής σύνδεση στο Διαδίκτυο.
  • Οι ρυθμίσεις απορρήτου δεν είναι κατάλληλες.
  • Ξεπερασμένο WhatsApp.
  • Η επαφή σας μπορεί να αποκλειστεί από τον φίλο σας. Απλώς στείλτε ένα μήνυμα στον φίλο σας ή πραγματοποιήστε μια φωνητική κλήση. Εάν λάβετε ένα μόνο σημάδι με μια κενή εικόνα εμφάνισης, δεν μπορείτε να συνδεθείτε μέσω κλήσεων και δεν μπορείτε να δείτε την κατάστασή τους, αυτό σημαίνει ότι έχετε αποκλειστεί από τον χρήστη στο άλλο άκρο. Δεν μπορείτε να δείτε την κατάσταση Τελευταία Εμφάνιση για αποκλεισμένο χρήστη.
  • Εάν σε περίπτωση, ο φίλος σας έχει ενεργοποιήσει τις ρυθμίσεις απορρήτου των επαφών μου και δεν βρίσκεστε στη λίστα επαφών του, θα αντιμετωπίσετε το WhatsApp που δεν εμφανίζεται τελευταία φορά για κάποιο πρόβλημα επαφών.

Κάποιος που εθεάθη για τελευταία φορά να μην ενημερώνει σχετικά με το ζήτημα του Whatsapp μπορεί να προκύψει στη συσκευή σας για πολλούς άλλους λόγους από αυτούς που αναφέρονται εδώ. Ωστόσο, ακολουθούν ορισμένες μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων που θα σας λύσουν την ερώτησή σας Γιατί δεν εμφανίστηκε τελευταία φορά στο WhatsApp;

Κανείς δεν θέλει να εγκαταστήσει ξανά την εφαρμογή σε διένεξη ως το πρώτο βήμα αντιμετώπισης προβλημάτων. Έτσι, σε αυτήν την ενότητα, θα συναντήσετε μερικά hacks αντιμετώπισης προβλημάτων που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε τα προβλήματα WhatsApp που δεν εμφανίστηκε τελευταία φορά και το WhatsApp που δεν εμφανίζει διαδικτυακά προβλήματα. Ακολουθήστε τους σύμφωνα με τις οδηγίες και επωφεληθείτε στους υψηλότερους.

Σημείωση: Επειδή τα smartphone δεν έχουν τις ίδιες επιλογές ρυθμίσεων και διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή, επομένως, βεβαιωθείτε ότι έχετε τις σωστές ρυθμίσεις πριν αλλάξετε οποιαδήποτε. Τα εν λόγω βήματα πραγματοποιήθηκαν στο τηλέφωνο Redmi.

Μέθοδος 1: Επανεκκινήστε τη συσκευή

Εάν υπάρχουν προσωρινά σφάλματα και προβλήματα που σχετίζονται με το τηλέφωνό σας Android, μπορείτε να τα επιλύσετε απλώς επανεκκινώντας το τηλέφωνό σας. Αυτή η μέθοδος επιλύει επίσης τυχόν τεχνικές δυσλειτουργίες με την εφαρμογή, επομένως ελέγξτε αν αυτό το hack λειτουργεί για εσάς.

1. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας στο πλάι του κινητού σας.

2. Τώρα, στο επόμενο αναδυόμενο μενού, πατήστε την επιλογή Επανεκκίνηση.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να πατήσετε το εικονίδιο απενεργοποίησης για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή σας. Εάν το κάνετε, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας στο πλάι του κινητού σας για να ενεργοποιήσετε το Android σας αργότερα.

3. Περιμένετε έως ότου γίνει επανεκκίνηση του τηλεφώνου και ελέγξτε εάν μπορέσατε να διορθώσετε το ζήτημα Last seen που δεν εμφανίζεται στο WhatsApp έχει εξαφανιστεί ή όχι.

Μέθοδος 2: Τροποποίηση ρυθμίσεων δικτύου

Δεν μπορείτε να δείτε ενημερώσεις στο WhatsApp, εκτός εάν είστε συνδεδεμένοι σε δίκτυο. Επομένως, ελέγξτε πρώτα απ ‘όλα εάν είστε συνδεδεμένοι σε σταθερό δίκτυο. Ένα τεχνικό σφάλμα στη σύνδεση δεδομένων σας θα έχει ως αποτέλεσμα να μην εμφανίζεται το WhatsApp τελευταία φορά για ορισμένα ζητήματα επαφών. Πρώτα απ ‘όλα, βεβαιωθείτε ότι η σύνδεση δεδομένων σας και εάν όλα φαίνονται καλά, ενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης και απενεργοποιήστε την αργότερα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, όπως περιγράφεται παρακάτω.

1. Πατήστε το εικονίδιο Ρυθμίσεις στην Αρχική οθόνη σας.

2. Στη συνέχεια, πατήστε την επιλογή Κάρτες SIM & δίκτυα κινητής τηλεφωνίας όπως φαίνεται.

3. Τώρα, βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Mobile data είναι ενεργοποιημένη όπως φαίνεται.

4. Εάν βρίσκεστε εκτός της χώρας σας ή της κάλυψης του δικτύου σας (χρησιμοποιώντας δίκτυο περιαγωγής), πατήστε Σύνθετες ρυθμίσεις όπως απεικονίζεται.

Σημείωση: Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας θα σας χρεώσει δωρεάν αφού ενεργοποιήσετε τη διεθνή περιαγωγή δεδομένων.

5. Στη συνέχεια, πατήστε το πλαίσιο δίπλα στην επιλογή Διεθνής περιαγωγή και ορίστε την επιλογή σε Πάντα όπως φαίνεται.

6. Στη συνέχεια, πατήστε στην Περιαγωγή δεδομένων.

7. Στη συνέχεια, πατήστε Ενεργοποίηση για να επιβεβαιώσετε το μήνυμα.

Τώρα, ελέγξτε αν μπορέσατε να διορθώσετε τα προβλήματα του WhatsApp που εμφανίστηκε τελευταία φορά και δεν εμφανίστηκε στο WhatsApp. Εάν όχι, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

8. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Συρτάρι ειδοποιήσεων στην αρχική οθόνη.

9. Τώρα, πατήστε το εικονίδιο Λειτουργία αεροπλάνου.

10. Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και πατήστε ξανά το εικονίδιο Λειτουργία πτήσης.

Ελέγξτε αν έχετε διορθώσει την τελευταία φορά που κάποιος δεν είχε ενημερώσει σχετικά με το ζήτημα του Whatsapp.

Μέθοδος 3: Επαλήθευση της κατάστασης διακομιστή

Πριν κατηγορήσετε το τηλέφωνό σας Android για το Γιατί δεν εμφανίστηκε τελευταία φορά στο WhatsApp; το ερώτημα είναι, πρέπει να ελέγξετε αν ο διακομιστής WhatsApp είναι εκτός λειτουργίας για συντήρηση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες διαδικτυακές πλατφόρμες όπως το Downdetector για να ελέγξετε εάν οι διακομιστές WhatsApp λειτουργούν κανονικά χωρίς προβλήματα.

1. Επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο του Downdetector.

2. Βεβαιωθείτε ότι το μήνυμα, οι αναφορές χρηστών υποδεικνύουν ότι δεν υπάρχουν τρέχοντα προβλήματα στην ειδοποίηση Whatsapp.

2Α. Εάν λάβετε το ίδιο μήνυμα, τότε δεν υπάρχουν σφάλματα από την πλευρά του διακομιστή. Ακολουθήστε τις μεθόδους που περιγράφονται σε αυτό το άρθρο για να διορθώσετε το WhatsApp που εμφανίστηκε τελευταία φορά να μην εμφανίζεται για κάποιο πρόβλημα επαφών.

2Β. Εάν βρείτε κάποια σφάλματα ή ειδοποιήσεις συντήρησης, δεν έχετε άλλες επιλογές από το να περιμένετε.

Μέθοδος 4: Αποθήκευση επαφής

Όπως συζητήσαμε ήδη, για να δει την κατάσταση Τελευταία επίσκεψη του φίλου σας θα πρέπει να έχει αποθηκεύσει την επαφή σας στο προφίλ του. Εκτός εάν ο αριθμός έχει αποθηκευτεί σε κάποιο από τα κινητά, η κατάσταση δεν θα είναι ορατή εάν έχει ενεργοποιήσει τις ρυθμίσεις απορρήτου των επαφών μου. Ξεκινήστε μια συνομιλία με την επαφή σας και ρωτήστε τον/την εάν ο αριθμός είναι αποθηκευμένος ή όχι. Σε περίπτωση που η επαφή είναι αποθηκευμένη, η εικόνα προφίλ, η τελευταία εμφάνιση και οι καταστάσεις Πληροφορίες θα είναι ορατές σε εσάς. Εάν δεν σας το δείξουν, σημαίνει ότι η επαφή δεν είναι αποθηκευμένη. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να διαγραφούν σοφά όταν έχετε μια άμεση συνομιλία με τον φίλο σας.

Μέθοδος 5: Ενεργοποίηση δεδομένων παρασκηνίου

Εκτός από τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, πρέπει να κάνετε εναλλαγή στη χρήση δεδομένων παρασκηνίου για να διασφαλίσετε ότι το Android σας χρησιμοποιεί δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ακόμη και σε λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων. Ακολουθούν μερικές οδηγίες για να κάνετε το ίδιο. Ακολουθήστε όπως αποδεικνύεται.

1. Μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις όπως κάνατε νωρίτερα.

2. Τώρα, πατήστε Εφαρμογές.

3. Στη συνέχεια, πατήστε Διαχείριση εφαρμογών και στη συνέχεια WhatsApp όπως φαίνεται.

4. Στη συνέχεια, πατήστε Περιορισμένη χρήση δεδομένων.

5. Τώρα, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει Wi-Fi και δεδομένα κινητής τηλεφωνίας (SIM 1) και Δεδομένα κινητής τηλεφωνίας (SIM 2) εάν υπάρχουν. Στη συνέχεια, πατήστε OK.

Τώρα, το Android σας παρέχει πλήρη πρόσβαση στα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ακόμα και όταν βρίσκεται σε λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων. Ελέγξτε εάν έχετε διορθώσει το WhatsApp που είδατε τελευταία φορά, δεν εμφανίζει πρόβλημα, εάν αυτό οφείλεται σε προβλήματα κατανάλωσης δεδομένων στο παρασκήνιο.

Μέθοδος 6: Αναγκαστική διακοπή του WhatsApp

Η έξοδος από την εφαρμογή είναι εντελώς διαφορετική από το αναγκαστικό κλείσιμό της. Το αναγκαστικό κλείσιμο του WhatsApp θα κλείσει όλες τις διαδικασίες του παρασκηνίου και θα πρέπει να το ξεκινήσετε από την αρχή την επόμενη φορά που θα το ανοίξετε. Η ακατάλληλη εφαρμογή μπορεί να επιλυθεί αμέσως και παρακάτω είναι μερικές οδηγίες για να κλείσετε αναγκαστικά την εφαρμογή WhatsApp.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Ρυθμίσεις όπως κάνατε πριν.

2. Τώρα, πατήστε Εφαρμογές.

3. Στη συνέχεια, πατήστε Διαχείριση εφαρμογών και μετά WhatsApp όπως φαίνεται.

4. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Αναγκαστική διακοπή στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης όπως φαίνεται.

5. Τέλος, επιβεβαιώστε την προτροπή πατώντας OK όπως φαίνεται.

Τώρα, επανεκκινήστε το WhatsApp και ελέγξτε εάν μπορείτε να διορθώσετε το Last seen δεν εμφανίζεται στο πρόβλημα WhatsApp ή όχι.

Μέθοδος 7: Να επιτρέπονται τα δικαιώματα εφαρμογής

Εάν δεν παραχωρήσετε αρκετή άδεια πρόσβασης σε ορισμένες λειτουργίες του WhatsApp, θα αναρωτιέστε συνεχώς: Γιατί δεν εμφανίστηκε τελευταία φορά στο WhatsApp; Για παράδειγμα, εάν δεν έχετε ενεργοποιήσει τα δικαιώματα για τις επαφές στο WhatsApp, δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα επαφών του τηλεφώνου σας. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι επιτρέπετε όλα τα απαραίτητα δικαιώματα, ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται παρακάτω.

1. Πατήστε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις.

2. Στη συνέχεια, πατήστε Εφαρμογές και στη συνέχεια Διαχείριση εφαρμογών.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στο WhatsApp όπως φαίνεται.

4. Στη συνέχεια, πατήστε Δικαιώματα εφαρμογής όπως φαίνεται παρακάτω.

5. Στη συνέχεια, αναζητήστε τη λίστα των αδειών που έχουν χορηγηθεί για το WhatsApp στο μενού ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑ.

6. Εάν εκκρεμούν ορισμένες άδειες στη ΛΙΣΤΑ ΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΩΝ, πατήστε αυτήν την επιλογή (εδώ λαμβάνεται ως παράδειγμα το SMS).

7. Στη συνέχεια, πατήστε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την άδεια και ελέγξτε εάν μπορείτε να διορθώσετε το WhatsApp που είδαμε τελευταία φορά ότι δεν εμφανίζεται για ορισμένα προβλήματα επαφών.

Μέθοδος 8: Ενεργοποιήστε το WhatsApp Sync

Αρκετοί χρήστες έχουν αναφέρει ότι εάν δεν ενεργοποιήσετε την επιλογή συγχρονισμού WhatsApp, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε το WhatsApp που εφανίστηκε τελευταία φορά να μην εμφανίζεται για κάποιο πρόβλημα επαφών. Σε αυτήν την περίπτωση, οι επαφές του κινητού σας δεν θα συγχρονιστούν με τον λογαριασμό σας και έτσι δεν μπορείτε να δείτε τις καταστάσεις Τελευταία εμφάνιση άλλων. Ακολουθούν μερικές οδηγίες για να ενεργοποιήσετε το συγχρονισμό WhatsApp στο κινητό σας Android.

1. Πατήστε το εικονίδιο Ρυθμίσεις στο συρτάρι της εφαρμογής σας.

2. Τώρα, πατήστε την επιλογή Λογαριασμοί και συγχρονισμός όπως φαίνεται.

3. Στη συνέχεια, στην επόμενη οθόνη βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένη η επιλογή Αυτόματος συγχρονισμός δεδομένων και πατήστε την επιλογή Συγχρονισμός δίπλα στο WhatsApp όπως φαίνεται.

Τώρα, τα δεδομένα σας WhatsApp θα συγχρονιστούν. Ελέγξτε εάν μπορείτε να διορθώσετε το ζήτημα Last seen που δεν εμφανίζεται τώρα στο WhatsApp.

Μέθοδος 9: Ενεργοποιήστε τις αποδείξεις ανάγνωσης

Πολλοί χρήστες έχουν προτείνει ότι η ενεργοποίηση της επιλογής “Ανάγνωση αποδείξεων” στο WhatsApp θα διορθώσει την τελευταία φορά που κάποιος δεν ενημερώθηκε και στο ζήτημα του Whatsapp. Μπορείτε να παρακολουθείτε εάν το μήνυμα έχει διαβαστεί από τον παραλήπτη ή όχι με τη βοήθεια αυτής της επιλογής Read Receipts. Είναι απλώς ένα τέχνασμα για να επιλύσετε το WhatsApp που εμφανίστηκε τελευταία φορά ότι δεν εμφανίζει πρόβλημα και μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε το ίδιο. Ακολουθήστε σύμφωνα με τις οδηγίες παρακάτω.

1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις WhatsApp όπως κάνατε νωρίτερα.

2. Τώρα, πατήστε Λογαριασμός και μετά Απόρρητο όπως φαίνεται.

3. Τώρα, ενεργοποιήστε την εναλλαγή δίπλα στην επιλογή Ανάγνωση αποδείξεων όπως φαίνεται.

Τέλος, ελέγξτε αν μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν εμφανίζει το WhatsApp στο διαδίκτυο.

Μέθοδος 10: Διαγράψτε την προσωρινή μνήμη WhatsApp

Για πιο γρήγορη διαχείριση του Android σας, η προσωρινή μνήμη αποθηκεύεται ως προσωρινές μνήμες. Όμως, αυτά τα παλιά δεδομένα καταστρέφονται με την πάροδο του χρόνου και μπορεί να είναι ο λόγος που δεν εμφανίστηκαν τελευταία φορά στο WhatsApp; Υπό αμφισβήτηση. Σας συμβουλεύουμε να εκκαθαρίζετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής σας από καιρό σε καιρό (τουλάχιστον μία φορά στις 60 ημέρες ) για να αποφύγετε τυχόν διενέξεις και εδώ είναι μερικές οδηγίες για να κάνετε το ίδιο.

1. Μεταβείτε στην αρχική οθόνη και πατήστε την εφαρμογή Ρυθμίσεις όπως φαίνεται.

2. Τώρα, πατήστε Εφαρμογές.

3. Στη συνέχεια, πατήστε Διαχείριση εφαρμογών και μετά WhatsApp όπως φαίνεται.

4. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Αποθήκευση όπως φαίνεται.

5. Στη συνέχεια, πατήστε Εκκαθάριση δεδομένων ακολουθούμενη από την επιλογή Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης όπως φαίνεται.

6. Μπορείτε επίσης να πατήσετε Διαγραφή όλων των δεδομένων εάν θέλετε να διαγραφούν όλα τα δεδομένα στο WhatsApp.

Τέλος, ελέγξτε αν μπορείτε να διορθώσετε το WhatsApp που εμφανίστηκε τελευταία φορά που δεν εμφανίζει πρόβλημα.

Μέθοδος 11: Διαγραφή πολυμέσων WhatsApp

Εκτός από την εκκαθάριση της κρυφής μνήμης WhatsApp, μπορείτε επίσης να διαγράψετε περιεχόμενο πολυμέσων από κάθε συνομιλία, εάν φαίνεται ότι δεν είναι απαραίτητο. Πολλά MB και GB ενδέχεται να αποθηκευτούν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, επιβραδύνοντας έτσι την απόδοση της εφαρμογής. Ακολουθούν μερικές οδηγίες για την εκκαθάριση των πολυμέσων WhatsApp.

1. Εκκινήστε το WhatsApp και πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Στη συνέχεια, πατήστε Ρυθμίσεις.

2. Στη συνέχεια, πατήστε Αποθήκευση και δεδομένα όπως φαίνεται.

3. Στη συνέχεια, πατήστε Διαχείριση αποθηκευτικού χώρου όπως φαίνεται.

4. Τώρα, πατήστε κάθε συνομιλία για να διαγράψετε τα δεδομένα που σχετίζονται με αυτήν. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το Chat που έχει υψηλή αξία αποθήκευσης.

5. Τώρα πατήστε το πλαίσιο δίπλα στην επιλογή Επιλογή όλων όπως φαίνεται.

6. Αφού επιλέξετε τα αρχεία που θα διαγραφούν, πατήστε το εικονίδιο Κάδος όπως απεικονίζεται.

7. Επαναλάβετε τα βήματα 4 έως 6 έως ότου διαγράψετε όλα τα περιττά δεδομένα από κάθε συνομιλία και ελέγξτε αν μπορέσατε να διορθώσετε την τελευταία επίσκεψη κάποιου που δεν ενημερώθηκε για το ζήτημα του Whatsapp.

Μέθοδος 12: Ενημερώστε το WhatsApp

Η εκτέλεση απαρχαιωμένων εφαρμογών στο Android σας συχνά φέρνει πολλές διενέξεις όπως Γιατί δεν εμφανίστηκε τελευταία φορά στο WhatsApp; υπό αμφισβήτηση. Για να αλλάξετε από την πλευρά του διακομιστή και να διορθώσετε τυχόν σφάλματα εντός της εφαρμογής, σας συμβουλεύουμε να ενημερώσετε την εφαρμογή. Επομένως, κατευθυνθείτε προς το Google Play Store και ενημερώστε την αίτησή σας σύμφωνα με τις οδηγίες παρακάτω.

1. Μεταβείτε στην Αρχική οθόνη και πατήστε Play Store.

2. Στη συνέχεια, αναζητήστε το whatsapp όπως φαίνεται.

3Α. Εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, πατήστε την επιλογή Ενημέρωση όπως φαίνεται.

3Β. Εάν η εφαρμογή σας είναι ήδη ενημερωμένη, μεταβείτε στις επόμενες μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων.

4. Περιμένετε έως ότου ενημερωθεί η εφαρμογή σας και ελέγξτε εάν έχετε διορθώσει το WhatsApp που είδατε τελευταία φορά και δεν εμφανίζει πρόβλημα.

Μέθοδος 13: Επανεγκαταστήστε το WhatsApp

Εάν όλες αυτές οι μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων δεν σας βοηθήσουν να διορθώσετε το WhatsApp που δεν εμφανίζεται στο διαδίκτυο και το WhatsApp που εμφανίστηκε τελευταία φορά δεν εμφανίζεται για ορισμένα προβλήματα επαφών, αυτό σημαίνει ότι το πρόβλημα δεν οφείλεται στην κινητή συσκευή σας. Η επανεγκατάσταση του WhatsApp πρέπει να θεωρείται ως εναλλακτική λύση μόνο ως μη-περισσότερη επιλογή. Η επανεγκατάσταση του WhatsApp θα διαγράψει όλες τις συνομιλίες σας. Επομένως, πριν απεγκαταστήσετε την εφαρμογή, βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας.

Για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε τα δεδομένα σας WhatsApp, ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με το Πώς να μεταφέρετε παλιές συνομιλίες WhatsApp στο νέο σας τηλέφωνο. Αφού δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να επανεγκαταστήσετε το WhatsApp για να διορθώσετε το WhatsApp που εμφανίστηκε τελευταία να μην εμφανίζεται για ορισμένα προβλήματα επαφών.

1. Μεταβείτε στο Play Store όπως κάνατε νωρίτερα και πραγματοποιήστε αναζήτηση στο WhatsApp.

2. Τώρα, πατήστε Απεγκατάσταση όπως φαίνεται.

3. Περιμένετε μέχρι να απεγκατασταθεί πλήρως η εφαρμογή από το Android σας. Στη συνέχεια, αναζητήστε ξανά το WhatsApp και πατήστε Εγκατάσταση.

4. Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή σας στη συσκευή σας, πατήστε Άνοιγμα όπως απεικονίζεται.

5. Τέλος, επαναφέρετε τα δεδομένα σας (αν θέλετε να το κάνετε) και ελέγξτε αν μπορείτε να διορθώσετε το Last seen not showing in WhatsApp.

Μέθοδος 14: Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη WhatsApp

Γιατί δεν εμφανίστηκε τελευταία φορά στο WhatsApp ακόμα και μετά την επανεγκατάσταση του WhatsApp; Αν ναι, τότε πρέπει οπωσδήποτε να αναζητήσετε επαγγελματική υποστήριξη για να λύσετε το πρόβλημα. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να αναφέρετε το πρόβλημά σας στην Επικοινωνία WhatsApp. Σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε όχι μόνο να αναζητήσετε υποστήριξη για τις προσωπικές σας δυσλειτουργίες στο WhatsApp αλλά και για τον Business WhatsApp λογαριασμό σας.

Μπορείτε να απορρίψετε το ερώτημά σας δίνοντας ορισμένες υποχρεωτικές λεπτομέρειες, όπως τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση email, τον τρόπο χρήσης του WhatsApp ( Android, iPhone, Web and Desktop, KaiOS, Άλλο) και πληκτρολογώντας το πρόβλημά σας.

Ως επόμενο βήμα, το WhatsApp σας προτείνει μια λίστα με τα άρθρα του σύμφωνα με το πρόβλημα που έχετε υποβάλει. Έτσι, στην περίπτωσή μας, για να διορθώσετε τα ζητήματα που δεν εμφανίζεται η τελευταία φορά στο WhatsApp, μπορείτε να μεταβείτε στη σελίδα Συνήθεις ερωτήσεις του WhatsApp και να αναζητήσετε το πρόβλημά σας.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι μάθατε πώς να διορθώσετε το WhatsApp που εμφανίστηκε τελευταία φορά που δεν εμφανίζει πρόβλημα στο τηλέφωνό σας Android. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Πείτε μας ποιο θέμα θέλετε να εξερευνήσουμε στη συνέχεια.

  Τα καλύτερα παιχνίδια shooter για Android