Η Agora’s σάς επιτρέπει να συγκρίνετε προϊόντα όταν αγοράζετε είδη στο Διαδίκτυο [Chrome]

Ξοδεύετε άσκοπα χρήματα αγοράζοντας πράγματα στο Amazon μόνο για να βρείτε το πορτοφόλι σας άδειο όταν το χρειάζεστε περισσότερο; Ανεξάρτητα από το πόσο λίγα ή πόσα χρήματα έχετε, είναι πολύ σημαντικό να τα ξοδέψετε με σύνεση. Αλλά δυστυχώς, οι περισσότεροι από εμάς δεν κάνουμε τον κόπο να κάνουμε συγκριτικά ψώνια όταν αγοράζουμε είδη στο διαδίκτυο. Εάν θέλετε να κερδίσετε τα περισσότερα χρήματα, τότε η νέα υπηρεσία σύγκρισης αγορών με την ετικέτα Agora for Chrome στοχεύει να προσφέρει μια εύχρηστη λύση. Σας παρέχει τον προσωπικό σας χώρο εργασίας όπου μπορείτε να προσθέσετε προϊόντα στον πίνακα ελέγχου σας, να τα οργανώσετε και να κάνετε συγκρίσεις, προκειμένου να λάβετε την καλύτερη απόφαση αγοράς. Αν και βρίσκεται ακόμη σε πρώιμη έκδοση beta, η υπηρεσία λειτουργεί απολύτως σαν γούρι.

  Πώς να ελέγξετε το Chromecast με το Google TV με το τηλέφωνό σας

Η Agora είναι καταπληκτική αν πρέπει να αγοράσετε κάτι, ειδικά κάτι ακριβό, αλλά δεν ξέρετε τι να αγοράσετε. Λειτουργεί μόνο με το Chrome από τη σύνταξη αυτού του άρθρου, επομένως βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει την επέκτασή του στο πρόγραμμα περιήγησής σας αφού επισκεφτείτε τον ιστότοπο (ο σύνδεσμος παρέχεται στο τέλος αυτής της κριτικής). Αφού το κάνετε αυτό, μπορείτε να συνδεθείτε με το Facebook, το Google ή το Twitter.

Το Agora σας καθοδηγεί σε ένα διαδραστικό σεμινάριο για να εξοικειωθείτε με τα βασικά. Με απλούς όρους, η υπηρεσία περιλαμβάνει μια οριζόντια μπάρα στο κάτω μέρος που ονομάζεται Belt σας. Το Belt σάς επιτρέπει να προσθέτετε προϊόντα σε αυτό απλά σύροντας και αφήνοντας την εικόνα του προϊόντος στη διεπαφή του. Για παράδειγμα, αν βρείτε κάτι ενδιαφέρον στο Amazon και θέλετε να το προσθέσετε στη ζώνη σας, μπορείτε να κάνετε κλικ, να σύρετε και να αποθέσετε την εικόνα με το ποντίκι σας.

  Κατεβάστε τα αρχεία PDF απευθείας απενεργοποιώντας το πρόγραμμα προβολής PDF σε Chrome & Firefox

Όταν τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τη φωτογραφία ενός προϊόντος, εμφανίζεται ένα μικρό εικονίδιο σαν το μάτι κάνοντας κλικ το οποίο εμφανίζει τη σελίδα περιγραφής του που φέρει σχετικές πληροφορίες σε ένα αιωρούμενο παράθυρο. Όταν προσθέτετε ένα προϊόν στη ζώνη σας, παραμένει εκεί μέχρι να το αφαιρέσετε χειροκίνητα. Όταν εισάγεται κάτι καινούργιο στη Ζώνη σας, το Agora σάς δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε το προσωπικό σας συναίσθημα για αυτό, το οποίο μπορεί να είναι οτιδήποτε από λυπηρό, φοβερό, χαρούμενο έως υπέροχο κ.λπ.

Εάν σύρετε ένα προϊόν πάνω από ένα παρόμοιο στοιχείο που προστέθηκε προηγουμένως, το Agora σάς επιτρέπει να λάβετε μια «Απόφαση», τον κύριο τρόπο οργάνωσης των προϊόντων που εξετάζετε. Οι αποφάσεις είναι χρήσιμες όταν θέλετε να συγκρίνετε παρόμοια προϊόντα, αλλά δεν είστε σίγουροι για το ποιο να αγοράσετε.

  Πώς να προσθέσετε σελιδοδείκτες σε ένα βίντεο YouTube [Chrome]

Το περιβάλλον χρήστη της ζώνης σας φέρει επίσης το μικρό κουμπί βέλους προς τα αριστερά. Κάνοντας κλικ σε αυτό εμφανίζεται ο χώρος εργασίας σας σε λειτουργία πλήρους οθόνης, όπου μπορείτε εύκολα να προβάλετε και να συγκρίνετε τα προϊόντα στη λίστα επιθυμιών σας. Εδώ μπορείτε να επεξεργαστείτε πράγματα εάν θέλετε, για παράδειγμα, να προσθέσετε ή να επεξεργαστείτε την τρέχουσα αίσθηση σε κάθε στοιχείο, να το διαγράψετε από τον χώρο εργασίας σας κ.λπ. Η επέκταση σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να διαγράψετε πολλά προϊόντα ταυτόχρονα.

Το Agora είναι σε έκδοση beta και λειτουργεί μόνο για λίγους πιο δημοφιλείς ιστότοπους αγορών όπως το Amazon ή το Newegg, αλλά αναμένεται να παρουσιαστούν σύντομα νέες υπηρεσίες.

Εγκαταστήστε το Agora από το Chrome Web Store