Η εφαρμογή Klout φτάνει στο Android για παρακολούθηση της επιρροής σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η δημοφιλής υπηρεσία παρακολούθησης μέσων κοινωνικής δικτύωσης Klout κυκλοφόρησε επιτέλους την επίσημη εφαρμογή Android στο Google Play Store. Η δωρεάν εφαρμογή, η οποία προσγειώθηκε στο iOS εδώ και πολύ καιρό, δείχνει την επιρροή σας στο Klout στο διαδίκτυο με μεγάλα κοινωνικά δίκτυα. Σας απονέμεται επίσης μια βαθμολογία Klout που καθορίζεται από διάφορους παράγοντες, όπως ο τύπος περιεχομένου που μοιράζεστε, τα retweet, οι ακόλουθοι κ.λπ., οι οποίοι συμβάλλουν στην αύξηση της επιρροής σας σε συγκεκριμένα θέματα ή περιοχή. Όταν δημοσιεύετε συνδέσμους, μπορείτε να τους προγραμματίσετε με βάση το πότε το κοινό σας είναι πιο ενεργό και η εφαρμογή παρέχει επίσης προτάσεις περιεχομένου προσαρμοσμένες μόνο στο κοινό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Klout αντλεί δεδομένα από υπηρεσίες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Twitter, το Instagram, το Google+, το LinkedIn, το YouTube κ.λπ., για να κρατά το κοινό σας καλά αφοσιωμένο στο νέο περιεχόμενο που μοιράζεστε. Εάν δεν έχετε λογαριασμό Klout, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Twitter ή στο Facebook. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε μέσω του υπολογιστή σας, καθώς το Klout είναι επίσης διαθέσιμο στον ιστό. Μόλις συνδεθείτε, θα μπορείτε να συνδέσετε πρόσθετες υπηρεσίες όπως κρίνετε κατάλληλο από την οθόνη Ρυθμίσεις της εφαρμογής.

  Πώς να δοκιμάσετε παιχνίδια με το Google Play Instant στο Android

Η αρχική οθόνη της σελίδας σάς επιτρέπει να δημοσιεύετε διαφορετικούς τύπους περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων συνδέσμων θεμάτων που σας ενδιαφέρουν, εικόνων ή απλού κειμένου. Το Klout φέρει διαφορετικά κουμπιά στην αρχική οθόνη για την προσθήκη εικόνων, τη ρύθμιση του προγράμματος αναρτήσεων ή την προβολή θεμάτων Klout. Αν υποθέσουμε ότι είστε νέος στο Klout, το πρώτο πράγμα που θα χρειαστείτε είναι να προσθέσετε μερικά θέματα στο οπλοστάσιό σας, η διαδικασία των οποίων είναι αρκετά απλή. Η εφαρμογή διαθέτει μια ενσωματωμένη Εξερεύνηση θεμάτων όπου μπορείτε να προσθέσετε και να αφαιρέσετε νέα θέματα που σχετίζονται με την ψυχαγωγία, τα οικονομικά, την καριέρα και την προσωπική ανάπτυξη, τα αυτοκίνητα, τις διασημότητες και άλλα. Μόλις επιλεγούν τα θέματα που θέλετε, απλώς επανεκκινήστε την εφαρμογή (έπρεπε να το κάνω μία φορά) και θα δείτε νέα θέματα να εμφανίζονται στην αρχική οθόνη.

  Το Vibify φέρνει έξυπνη ειδοποίηση από το TouchWiz σε όλες τις συσκευές Android

Τα πάντα στο Klout καθορίζουν τη βαθμολογία σας στο Klout. Και ο καλύτερος τρόπος για να το αυξήσετε είναι να δημοσιεύσετε ενδιαφέρον περιεχόμενο που θα αρέσει σε άλλους. Η διαδικασία δημοσίευσης μιας νέας ανάρτησης Klout είναι εύκολη. Υποθέτοντας ότι θέλετε να μοιραστείτε ένα νέο θέμα, μπορείτε είτε να το σύρετε από τη λίστα θεμάτων παρακάτω στο πεδίο εισαγωγής είτε να πατήσετε στο θέμα και μετά να πατήσετε το κουμπί “Προσθήκη στη δημοσίευση” παρακάτω. Το Klout σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να προσθέσετε την τρέχουσα τοποθεσία σας στην ανάρτηση, προσαρμοσμένες εικόνες και τυχόν πρόσθετες σημειώσεις. Μόλις γίνει αυτό, πατώντας το μικροσκοπικό κουμπί Αναπαραγωγή επάνω δεξιά θα δημοσιεύσετε τον λογαριασμό σας στο Klout.

  68 καλύτερες εφαρμογές Android της χρονιάς 2014

Συνολικά, η εφαρμογή Android παρά το γεγονός ότι καθυστέρησε να φτάσει στο Google Play Store, είναι καλά σχεδιασμένη και φιλική προς το χρήστη. Εάν στο παρελθόν βασίζεστε στη διεπαφή ιστού για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό από τη συσκευή σας Android, τότε αυτή η νέα εφαρμογή στοχεύει να σας βοηθήσει.

Εγκαταστήστε το Klout από το Play Store