Πώς να δοκιμάσετε παιχνίδια με το Google Play Instant στο Android

Παιχνίδια Google Play είναι μια εφαρμογή που σας παρέχει ταυτότητα ενός παίκτη για παιχνίδια που παίζετε στο Android. Σκεφτείτε το ως το αντίστοιχο του Game Center για iOS, εκτός από το ότι εξακολουθεί να είναι σχετικό. Η Google εισήγαγε μια νέα λειτουργία για οποιονδήποτε χρησιμοποιεί τα Παιχνίδια Google Play που ονομάζεται Google Play Instant. Σας επιτρέπει να δοκιμάσετε ένα παιχνίδι Android χωρίς να το εγκαταστήσετε. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο για μερικούς επιλεγμένους τίτλους προς το παρόν, αλλά θα επεκταθεί σύντομα.

Google Play Instant

Για να δοκιμάσετε παιχνίδια με το Google Play Instant, ανοίξτε την εφαρμογή Παιχνίδια Google Play. Μεταβείτε στην καρτέλα Arcade και, στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Instant Gameplay. Εδώ, μπορείτε να κάνετε σάρωση στους τίτλους που είναι διαθέσιμοι για δοκιμαστική εκτέλεση. Πατήστε το κουμπί αναπαραγωγής για να δοκιμάσετε ένα παιχνίδι.

  Πώς να προσθέσετε ένα κουμπί προσαρμοσμένης ενέργειας στις γρήγορες ρυθμίσεις στο Android 6.0

Το παιχνίδι δεν χρειάζεται να γίνει λήψη ως ξεχωριστή εφαρμογή στο τηλέφωνό σας, ωστόσο, θα κατεβάσει κάποιο περιεχόμενο στην εφαρμογή Παιχνίδια Google Play, ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε.

Μόλις το παιχνίδι κατεβάσει αρκετό περιεχόμενο για τη δοκιμαστική εκτέλεση, θα μπορείτε να το παίξετε. Η φόρτωση/έναρξη των παιχνιδιών ενδέχεται να διαρκέσει λίγο χρόνο και αυτός ο χρόνος είναι ξεχωριστός από τον χρόνο που απαιτείται για τη λήψη του δοκιμαστικού περιεχομένου. Στη συνέχεια, μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι και στο τέλος ενός επιπέδου ή ενός γύρου ή ενός αγώνα, το παιχνίδι ρωτά εάν θέλετε να δοκιμάσετε το παιχνίδι περαιτέρω ή να κάνετε λήψη του παιχνιδιού στο τηλέφωνό σας.

  Εξασκηθείτε στη δημόσια ομιλία σε εικονική σκηνή με προσομοιωμένο κοινό [Android]

Δεν είναι σαφές εάν αυτή η δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη για παιχνίδια επί πληρωμή, αλλά θα πρέπει. Με τα δωρεάν παιχνίδια, δεν χάνεται τίποτα εκτός από λίγο εύρος ζώνης όταν το κατεβάζετε και το παίζετε για λίγο. Η απεγκατάσταση του παιχνιδιού δεν σημαίνει ότι έχετε σπαταλήσει ένα συγκεκριμένο ποσό χρημάτων.

Το πιο σημαντικό είναι ότι το Google Play Store έχει πρόβλημα πλαστών εφαρμογών. Υπάρχουν πολλές ψεύτικες εφαρμογές που παρουσιάζονται ως μεγάλα ονόματα τίτλων και η Google σπάνια κάνει κάτι γι’ αυτές. Κάποια από αυτά μάλιστα κοστίζουν χρήματα και οι χρήστες έχουν πέσει θύματα τους. Εάν η Google επέβαλε την υποστήριξη του Instant Play για εφαρμογές επί πληρωμή, θα βοηθούσε να περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό η παραχάραξη. Οι χρήστες θα ήξεραν αμέσως αν το παιχνίδι που ήθελαν να αγοράσουν ήταν το πραγματικό ή αν ήταν κακό ψεύτικο. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση των επιστροφών χρημάτων για εφαρμογές.

  Πώς να αποκτήσετε τη γραμμή αφής MacBook στο τηλέφωνό σας Android

Μια λειτουργία όπως αυτή θα χρειαστεί χρόνο για να εφαρμοστεί για μεγαλύτερο αριθμό τίτλων και αν η Google αποφασίσει να την επιβάλει, όπως είναι απίθανο, πιθανότατα θα χρειαστεί ακόμη περισσότερος χρόνος για να εκτελεστεί.