Η ενημέρωση Google Camera v2.2 φέρνει χρονόμετρο, λειτουργίες πανοράματος και αναλογία διαστάσεων


Το Google Camera έλαβε μια ακόμη ενημέρωση. Η τελευταία σημαντική ενημέρωση μας έφερε το εκπληκτικό φαινόμενο θολώματος και αυτή η τελευταία ενημέρωση μας φέρνει τρία νέα χαρακτηριστικά, κάνοντας την εφαρμογή πιο ισχυρή. Το χρονόμετρο επέστρεψε με αυτήν την τελευταία ενημέρωση που επιτρέπει στους χρήστες να καθυστερήσουν τη λήψη φωτογραφίας κατά 3 ή 10 δευτερόλεπτα. Έχουν εισαχθεί αναλογίες διαστάσεων και μπορεί να οριστεί ξεχωριστή αναλογία τόσο για την μπροστινή όσο και για την πίσω κάμερα. Ωστόσο, η σημαντικότερη ενημέρωση είναι η εισαγωγή δύο νέων λειτουργιών πανοράματος που σας επιτρέπουν να τραβήξετε μια κυκλική φωτογραφία σαν ψαρομάτι και μια λειτουργία ευρείας γωνίας.

  Πώς να μεταβείτε σε μια σελίδα στο Word στο Microsoft 365

Μετρών την ώραν

Το χρονόμετρο είναι ένα παλιό χαρακτηριστικό που αναβιώθηκε με αυτήν την ενημέρωση. Δεν είναι διαθέσιμο εάν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία λήψης εικόνας HDR+. Πατήστε το χρονόμετρο μία φορά για να ενεργοποιήσετε ένα χρονόμετρο 3 δευτερολέπτων και μια δεύτερη φορά για ένα χρονόμετρο 10 δευτερολέπτων. Μπορείτε να ρυθμίσετε ένα χρονόμετρο τόσο για την μπροστινή όσο και για την πίσω κάμερα. Τα διαστήματα του χρονοδιακόπτη δεν είναι προσαρμόσιμα.

Λειτουργίες Πανοράματος

Δύο νέες λειτουργίες πανοράματος είναι η λειτουργία fish eye και η λειτουργία ευρείας γωνίας και οφείλω να ομολογήσω ότι η μία είναι πιο εύκολη στη διαχείριση από την άλλη. Η λήψη μιας φωτογραφίας σε λειτουργία ευρείας γωνίας είναι τόσο απλή όσο η λήψη ενός κανονικού πανοράματος, αλλά το fish eye χρειάζεται χρόνο, υπομονή και αρκετά ευέλικτο καρπό για να καταγράψει όλα αυτά τα σημεία. Στην παρακάτω εικόνα, η αριστερή εικόνα δείχνει τη λειτουργία fish eye και η δεξιά τη λειτουργία ευρείας γωνίας.

  Τρόπος προσθήκης χώρου αποθήκευσης cloud τρίτων στο Microsoft Teams

Αναλογίες διαστάσεων

Για να ορίσετε μια αναλογία διαστάσεων για τις εικόνες σας, μεταβείτε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, στην ενότητα Ανάλυση και ποιότητα, πατήστε Κάμερα. Η αναλογία διαστάσεων για την πίσω και την μπροστινή κάμερα είναι ανεξάρτητη μεταξύ τους. Οι δύο διαθέσιμες αναλογίες διαστάσεων είναι 4:3 και 16:9 με διαφορετική ανάλυση κάμερας. Η μπροστινή κάμερα έχει τις ίδιες αναλογίες διαθέσιμες αλλά με λιγότερες επιλογές ανάλυσης. Οι αναλύσεις πανοράματος είναι ανεξάρτητες από την αναλογία διαστάσεων που έχει επιλεγεί για κανονικές φωτογραφίες.

Η ενημέρωση εξακολουθεί να κυκλοφορεί, επομένως εάν η εφαρμογή Google Play Store σάς ενημερώσει ότι η Κάμερα Google είναι ενημερωμένη αλλά δεν βλέπετε αυτές τις νέες λειτουργίες, αφήστε της μερικές ημέρες για να γίνει διαθέσιμη η ενημέρωση για τη συσκευή σας.

  Πώς να κάνετε το Eevee να εξελιχθεί σε Vaporean, Flareon και Jolteon στο Pokèmon Go

Κατεβάστε το Google Camera από το Google Play Store