Πώς να κάνετε το Eevee να εξελιχθεί σε Vaporean, Flareon και Jolteon στο Pokèmon Go

Το Eevee είναι ένα από τα πιο περιζήτητα Pokèmon στο Pokèmon Go. Είναι δημοφιλές μεταξύ των παικτών που θέλουν να ανέβουν γρήγορα επίπεδο και εκείνων που θέλουν να κυριαρχήσουν στις μάχες στο γυμναστήριο. Εάν επισκεφτείτε ένα από τα κοντινά σας γυμναστήρια, πιθανότατα θα δείτε τουλάχιστον ένα εξελιγμένο Eevee σε κάθε ένα. Τα Eevees εξελίσσονται σε τρία από τα πιο ισχυρά Pokèmon στο Pokèdex. Vaporean, Flareon και Jolteon. Ακόμα κι αν παίζετε Pokèmon go για λίγο, πιθανότατα γνωρίζετε ότι υπάρχει ένα κόλπο για να ελέγξετε σε ποιο Pokèmon, από τα τρία, θα εξελιχθεί ένα Eevee. Είναι αρκετά απλό και το έχουμε αναλυτικά παρακάτω.

  Πώς να ανταλλάξετε Pokémon στο "Pokémon Sword and Shield"

Για να εξελίξετε ένα Eevee, χρειάζεστε 25 καραμέλες Eevee που είναι αρκετά εύκολο να τα αποκτήσετε. Θυμηθείτε ότι εάν μεταφέρετε ένα Eevee στον καθηγητή Willow, θα λάβετε πίσω ένα ζαχαρωτό Eevee. Πιάστε τον απαιτούμενο αριθμό Eevees και, στη συνέχεια, λάβετε μια αξιολόγηση για όλα αυτά. Επιλέξτε το καλύτερο για να εξελιχθείτε. Εάν δεν έχετε ένα καλό Eevee, δηλαδή ένα με τουλάχιστον ένα στατιστικό που είναι 100%, σκεφτείτε να αναβάλετε την εξέλιξη μέχρι να έχετε ένα καλό. Διαβάστε την προειδοποίηση στο τέλος αυτής της ανάρτησης για να μάθετε γιατί.

Έπιασα ένα πολύ καλό σήμερα και είχα τον σωστό αριθμό καραμέλες, οπότε έπρεπε να εξελιχθεί. Το τέχνασμα για τον έλεγχο της εξέλιξης του Eevee είναι στο όνομά του. Μπορείτε να μετονομάσετε όλα τα Pokèmon σας, αλλά με το Eevee, το όνομα μπορεί να υπαγορεύσει σε ποια μορφή θα εξελιχθεί.

  Πώς να ελέγξετε εάν οι διακομιστές του Pokemon Go λειτουργούν χωρίς να συνδεθείτε στο παιχνίδι

Μετονομάστε το Eevee σας σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα.

Ονομα
Τύπος
Εξέλιξη
Ο Ράινερ
Τύπος νερού
Vaporeon
Pyro
Τύπος πυρκαγιάς
Flareon
Sparky
Ηλεκτρικός Τύπος
Jolteon

Ο τύπος της φωτιάς είναι ο κυρίαρχος από τους τρεις.

Και τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το εξελίξετε.

Αυτό θα σας δώσει το ακριβές Pokèmon που θέλετε, ωστόσο, υπάρχει μια πολύ σημαντική προειδοποίηση εδώ. Αυτό λειτουργεί μόνο με 100% βεβαιότητα την πρώτη φορά που το χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να εξελίξετε το Eevee και στους τρεις τύπους μετονομάζοντάς το. Θα λειτουργήσει και για τους τρεις τύπους την πρώτη φορά. Μετά από αυτό, μπορεί να λειτουργήσει ή όχι. Οι πιθανότητες της εξέλιξης πέφτουν κάπως έτσι, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα τέλειο ή σχεδόν τέλειο Eevee πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το κόλπο.

  Πώς να περπατήσετε στο Pokémon Go And Find Pokéstops

Για όσους αναρωτιούνται, αυτό δεν είναι εξαπάτηση και δεν θα σας απαγορεύσει. Είναι ένα πασχαλινό αυγό που έχει προσθέσει η Niantic.