Η δημοφιλής εφαρμογή μεταφοράς αρχείων Android Pushbullet έρχεται στο iPhone

Στην εποχή που διαθέτουμε τέτοιες ικανές υπηρεσίες κοινής χρήσης αρχείων, το iOS εξακολουθεί να με αναγκάζει να μεταφέρω αρχεία από και προς έναν υπολογιστή μέσω αρχαϊκών μέσων. Θέλετε να στείλετε γρήγορα μερικά στιγμιότυπα οθόνης από το iOS στον υπολογιστή; Χρησιμοποιήστε email. Διαδικτυακοί σύνδεσμοι? Χρησιμοποιήστε την τσέπη. Σημειώσεις; Χρησιμοποιήστε το Evernote. Λίστες υποχρεώσεων; Υπάρχει το Evernote. Είναι ένα πολύ διάσπαρτο σύστημα, και αρκετά ενοχλητικό αν με ρωτάτε. Παρακολουθώ το Pushbullet στο Android ως πιθανή λύση σε αυτό το ζήτημα εδώ και πολύ καιρό και ευτυχώς η εφαρμογή είναι πλέον διαθέσιμη στο iOS. Πόσο καλά λειτουργεί στο πιο στενό οικοσύστημα εφαρμογών της Apple; Ας μάθουμε μετά το άλμα.

Σε αντίθεση με το Android, δεν υπάρχει εφαρμογή στην πλευρά των Windows για το Pushbullet στο iOS. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ανοιχτή beta. η ομάδα Pushbullet αναζητά δοκιμαστές beta. Προς το παρόν, θα πρέπει να αρκεστείτε στην επίσημη επέκταση του Chrome και στον επίσημο ιστότοπο.

  Μεταδώστε τη ροή YouTube, Twitter και Reddit στο Chromecast [Android]

Να τι κάνει το Pushbullet: είναι η μοναδική απάντηση στην ερώτηση, “Πρέπει να μοιραστώ το XYZ από την επιφάνεια εργασίας μου στο τηλέφωνό μου, ποια υπηρεσία πρέπει να χρησιμοποιήσω;” Σημειώσεις, φωτογραφίες, λίστες υποχρεώσεων, διευθύνσεις, σύνδεσμοι – κοινά πράγματα, πραγματικά. Ωστόσο, εάν κάτι δεν ταιριάζει στον ορισμό των προαναφερθέντων τύπων δεδομένων, έχετε την επιλογή να στείλετε οποιοδήποτε αρχείο, εφόσον είναι κάτω από 25 MB.

Είναι εύκολο να το μοιραστείτε από την επέκταση του Chrome. Κάντε δεξί κλικ σε οποιονδήποτε σύνδεσμο, φωτογραφία, επισημασμένο κείμενο και έχετε την επιλογή να το στείλετε στο iPhone σας μέσω Pushbullet. Το δεξί κλικ σε οποιοδήποτε κενό χώρο σάς επιτρέπει να στείλετε ένα στιγμιότυπο οθόνης της πλήρους καρτέλας, αλλά δεν μου λειτούργησε αρκετά κατά τη διάρκεια της δοκιμής. Για κοινή χρήση αρχείων και των δικών σας σημειώσεων / λιστών υποχρεώσεων, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το Pushbullet.com.

  Η εντυπωσιακή εφαρμογή Ημερολογίου iOS Sunrise έρχεται στο Android

Από την άλλη πλευρά, η κοινή χρήση είναι εξίσου εύκολη από το iOS στην επιφάνεια εργασίας. Μπορείτε να μοιραστείτε όλους τους προαναφερθέντες τύπους αρχείων (φωτογραφίες, σημειώσεις, συνδέσμους), εκτός από – ξέρετε – τα πραγματικά αρχεία που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας. Αυτό δεν είναι λάθος της Pushbullet, δεδομένου ότι η Apple δεν εκθέτει το υποκείμενο σύστημα αρχείων iOS στους χρήστες. Αυτό που μπορεί να κάνει το Pushbullet, σίγουρα, είναι να μοιάζει με την εφαρμογή «Files» – να γίνει το σύστημα αρχείων. Νιώθω ότι ζητάω πάρα πολλά από την ομάδα, αλλά αυτό θα χρειαστεί για να γίνει η πραγματική λύση για γρήγορη κοινή χρήση αρχείων.

  Πώς να ρυθμίσετε τις ρουτίνες του Βοηθού στο Ρολόι Google στο Android

Για λόγους δοκιμής, μοιράστηκα στιγμιότυπα οθόνης από iOS σε υπολογιστή και συνδέσμους από υπολογιστή σε iOS. Το δεύτερο λειτούργησε υπέροχα, αλλά το πρώτο δεν ήταν τόσο ομαλό. Έπρεπε να στείλω τα στιγμιότυπα οθόνης ένα προς ένα. το email ή το Dropbox εξακολουθούν να είναι πιο αποτελεσματικά σε αυτόν τον τομέα.

Ωστόσο, ακόμη και στη σχετικά χαμηλής ισχύος του μορφή (σε σύγκριση με την εφαρμογή Android), είναι μια εξαιρετική λύση για την κοινή χρήση βασικών αρχείων προς και από iOS και υπολογιστή.

Εγκαταστήστε το Pushbullet σε iOS

Εγκαταστήστε το Pushbullet στο Chrome

Φροντίστε να μας ενημερώσετε για τη γνώμη σας για το Pushbullet αφήνοντας ένα σχόλιο στην παρακάτω ενότητα σχολίων.