Η δημιουργία κινούμενων εικόνων και ζωντανών βίντεο είναι εύκολη με το Animaker

Το Animaker είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη δημιουργία βίντεο και εντυπωσιακών γραφικών με λίγα μόνο κλικ. Μείνετε συντονισμένοι καθώς σας λέμε πώς να τα κάνετε όλα.

Εάν μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, τότε τα βίντεο πρέπει να είναι δέκα χιλιάδες ή και περισσότερα.

Ακολουθούν μερικά στατιστικά στοιχεία για να εξυμνήσετε τα βίντεο σε οτιδήποτε στο διαδίκτυο:

Σύμφωνα με ΞεπήδησηΟι καμπάνιες ψηφιακού μάρκετινγκ που χρησιμοποιούν βίντεο έχουν 34% υψηλότερο ποσοστό μετατροπών.

Σύμφωνα με Brightcoveτα βίντεο ιστοτόπων μεταφράζονται σε αύξηση 157% στην οργανική επισκεψιμότητα από τις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης.

Υπάρχουν πολλά άλλα, αλλά γιατί να γράψετε και να μην χρησιμοποιήσετε ένα βίντεο από το Renderforest:

Με λίγα λόγια, τα βίντεο κάνουν τα πράγματα ενδιαφέροντα, αποφεύγουν τα μονότονα, εκπαιδεύουν και λένε πολλά περισσότερα με λιγότερα.

Είτε πρόκειται για εκπαίδευση, είτε για ψυχαγωγία ή μάρκετινγκ – τα βίντεο είναι το επόμενο must have μετά τις εικόνες και τα γραφήματα.

Όμως, η δημιουργία βίντεο δεν ήταν ποτέ μια βόλτα.

Υπάρχει λογισμικό γύρω – αλλά πολύ λίγοι έρχονται χωρίς καμία τιμή και υποστηρίζουν μια ήπια καμπύλη εκμάθησης.

Μην ενοχλείτε. Επιτρέψτε μου να αποκωδικοποιήσω το Animaker. Έχει δωρεάν επίπεδο και είναι διασκεδαστικό να παίζεις.

Και δεν είναι απλώς μια κουβέντα. Πριν ξεκινήσω με αυτό το άρθρο, μόλις έφτιαξα ένα βίντεο με αυτήν την εφαρμογή web. Τσέκαρέ το:

Συμφωνώ, δεν είναι μια συναρπαστική δημιουργία.

Αλλά νομίζω ότι μπορείτε να δικαιολογήσετε την απλότητα ως πρώτη μου απόπειρα με αυτόν τον (ή οποιοδήποτε) κατασκευαστή βίντεο.

Εάν ένας που πρωτοεμφανίζεται μπορεί να το κάνει αυτό, σίγουρα μπορείτε να το κάνετε καλύτερα.

Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε με το πώς να παρακάμψετε αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα για να δημιουργήσετε βίντεο ζωντανής δράσης και κινούμενων σχεδίων.

Ξεκινώντας

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες εφαρμογές Ιστού, πρέπει να εγγραφείτε με email και κωδικό πρόσβασης. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να προωθήσετε γρήγορα αυτήν τη διαδικασία χρησιμοποιώντας συνδέσεις Google ή Facebook.

  Πώς να μεταδώσετε το "Sherlock" του BBC χωρίς καλώδιο

Στη συνέχεια, μπορείτε να ονομάσετε τον χώρο εργασίας σας και να πατήσετε Δημιουργία.

Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε μερικά μέλη της ομάδας για να συνεργαστείτε σε πραγματικό χρόνο. Προσθέστε λοιπόν τα email των μελών, ορίστε προνόμια (Διαχειριστής ή Μέλος) και κάντε κλικ στην Πρόσκληση.

Οι παρακάτω οθόνες προσπαθούν να εξατομικεύσουν την εμπειρία σας. Επιλέξτε τις κατάλληλες επιλογές για να εισέλθετε στον πίνακα ελέγχου δημιουργού.

Οι επιλογές στην πλαϊνή γραμμή είναι απλές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε λειτουργία εκτός από το Brand Kit, αυτή είναι μια επιλογή επί πληρωμή. Πρέπει να αγοράσετε το σχέδιο Enterprise για να προσθέσετε το λογότυπο της επωνυμίας σας, την παλέτα χρωμάτων και τις γραμματοσειρές σας.

Λοιπόν, ας μεταβούμε απευθείας στη Δημιουργία. Τώρα κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία βίντεο.

Αυτό θα σας μεταφέρει στις Στιγμές. Θα βρείτε πολλά πρότυπα για συγκεκριμένες περιπτώσεις χρήσης. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε από την αρχή για να δημιουργήσετε ένα κενό έργο (η πρώτη επιλογή στα πρότυπα).

Αλλά θα πρότεινα να επιλέξετε ένα πρότυπο και να ξεκινήσετε τη δημιουργία, ειδικά αν είναι η πρώτη σας μέρα στο γραφείο.

Αν αναρωτιέστε, το διαφημιστικό βίντεο του grtechpc.org που έφτιαξα ήταν μια τροποποίηση του Hello! Είμαι η Σούζαν, η τέταρτη από τα δεξιά στην πρώτη σειρά.

Χρήση των προτύπων στο Animaker

Θα έκανα τα πράγματα απλά και θα ξεκινούσα με αυτό που έκανα με αυτό το πρότυπο.

Πρώτα, κάντε κλικ στην επιλογή Χρήση στο κάτω μέρος (οποιουδήποτε) προτύπου για να ξεκινήσετε την επεξεργασία των στοιχείων του. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να κάνετε προεπισκόπηση κάθε προτύπου πριν το χρησιμοποιήσετε.

Αυτή είναι η παιδική χαρά σας:

Μπορεί να φαίνεται συντριπτικό στην αρχή. Αλλά πηγαίνετε κομμάτι-κομμάτι, και θα είστε καλά.

Θα σας βοηθήσω να ξέρετε ότι κάθε σκηνή (στη δεξιά πλαϊνή γραμμή) είναι απλώς μια συλλογή εικόνων και κινούμενων εικόνων. Και ολόκληρο το βίντεο δεν είναι παρά μια σειρά από αυτές τις σκηνές με μουσική υπόκρουση.

Η δεξιά πλαϊνή γραμμή (επισημασμένη ως 1) σας επιτρέπει να επιλέξετε, να διαγράψετε, να αντιγράψετε ή να αλλάξετε τη σειρά των σκηνών.

Η αριστερή πλαϊνή γραμμή (αγορά ως 2) περιλαμβάνει την επιλογή προσθήκης κειμένων, εικόνων, χαρακτήρων κ.λπ., στην επιλεγμένη σκηνή.

  Πώς να εκτελέσετε έναν σύνθετο έλεγχο φόντου

Και η κάτω λωρίδα (με την ένδειξη 3) σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε τη διάρκεια της επιλεγμένης σκηνής.

Τροποποίηση των στοιχείων

Όταν κάνετε κλικ σε οποιοδήποτε στοιχείο στο Animaker, εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο που επισημαίνει τις επιλογές για την τροποποίηση του επιλεγμένου αντικειμένου. Για παράδειγμα, αυτές ήταν οι διαθέσιμες τροποποιήσεις για αυτήν την κυρία.

Μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε είναι:

  • Αλλάξτε τη δράση.
  • Συμπεριλάβετε μια ομαλή μετάβαση σε κάποια άλλη ενέργεια που επιλέγεται από τη δεξιά πλαϊνή γραμμή.
  • Τοποθετήστε τη φωνή ως ηχογραφημένη φωνή, μετατροπή κειμένου σε ομιλία ή μεταφορτώστε τη φωνή σας.
  • Αλλάξτε την ενδυμασία ή αλλάξτε τον χαρακτήρα.
  • Αλλάξτε τη θέση του χαρακτήρα.
  • Χρησιμοποιήστε ένα εφέ εισόδου/εξόδου.

Συγκεκριμένα, αυτές οι επιλογές εξαρτώνται από το στοιχείο θέματος. Για παράδειγμα, έχετε λιγότερες επιλογές όταν επιλέγετε ένα αντικείμενο που βασίζεται σε κείμενο – Γεια.

Animaker Max

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό του Animaker. Μπορεί να σας καθοδηγήσει να κάνετε πράγματα που θα μπορούσαν να είναι ενοχλητικά ως αρχάριοι.

Ελεγξε αυτό:

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο εικονίδιο του σκύλου επάνω δεξιά. Στη συνέχεια, επιλέξτε τη λειτουργία της επιλογής και θα σας μεταφέρει εκεί, βήμα προς βήμα.

Προσθήκη κομματιών ήχου/βίντεο

Η αριστερή πλαϊνή γραμμή έχει πολλές προσαρμογές, μαζί με τη δυνατότητα αλλαγής της μουσικής φόντου.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε πολλά κομμάτια με διαφορετική ένταση. Αυτό επιτρέπει επίσης την προσαρμογή του χρονισμού κάθε κομματιού σύροντας την επισημασμένη λωρίδα.

Ομοίως, μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει φόντο βίντεο.

Με τον ίδιο τρόπο με τον ήχο, μπορείτε να προσαρμόσετε το χρονισμό του φόντου βίντεο από την κάτω ταινία. Επιπλέον, υποστηρίζει ορισμένα φίλτρα, εφέ μετάβασης, ανατροπή, περιστροφή, περικοπή κ.λπ.

Λήψη βίντεο

Μετά από όλα, μπορείτε να κάνετε κλικ στο Δημοσίευση επάνω δεξιά και να επιλέξετε από τις διαθέσιμες επιλογές.

Μόλις επιλέξετε το βίντεο, η ακόλουθη οθόνη παρέχει επιλογές για να ονομάσετε το βίντεο, να προσαρμόσετε την ποιότητα λήψης και να επιλέξετε τη μορφή για λήψη. Μπορείτε επίσης να το κατεβάσετε ως GIF εάν είναι 30 δευτερόλεπτα ή λιγότερο.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τη συνομιλία στο ζουμ

Αφού πατήσετε λήψη, πηγαίνει στην ουρά απόδοσης. Και λαμβάνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ειδοποίησης αφού η δημιουργία σας είναι έτοιμη για λήψη.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την πρόοδο (και τη λήψη) από τη Διαχείριση εξαγωγών στην πλαϊνή γραμμή που βρίσκεται στον πίνακα εργαλείων σας.

Δημιουργία φωνής

Αυτό απλά δεν είναι καμία μηχανή μετατροπής κειμένου σε ομιλία. Ειλικρινά, είναι ένα από τα καλύτερα voice-over Τεχνητής Νοημοσύνης με τα οποία έχω αλληλεπιδράσει. Ακούω:

Έχετε την επιλογή να συμπεριλάβετε Breaks/Breath Sounds στα σημεία μετάβασης. Επιπλέον, έχετε πολλές προφορές να χρησιμοποιήσετε. Και αφού το ολοκληρώσετε, μπορείτε να το κατεβάσετε από το κουμπί επάνω δεξιά.

Η απόδοση ήταν πολύ ρεαλιστική και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και με τα βίντεό σας.

Animaker Alternatives

Ενώ το Animaker είναι μια εξαιρετική επιλογή, έχετε εναλλακτικές να διαλέξετε.

Προώθηση

Όπως φαίνεται από το όνομα, Προώθηση είναι η καταλληλότερη για τη δημιουργία διαφημιστικών βίντεο. Διαθέτει έτοιμα πρότυπα για πολλούς κλάδους όπως real estate, marketing, ταξίδια κ.λπ.

Αυτός ο Διαφημιστής έχει μια απλούστερη διεπαφή χρήστη με περιορισμένες επιλογές. Όπως το Animaker, τα σύντομα βίντεο χωρίζονται σε σκηνές. Μπορείτε να αλλάξετε τον ήχο, το βίντεο και το κείμενο από την απεριόριστη βιβλιοθήκη του (εικόνες iStock και Getty) ή να ανεβάσετε τη δική σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε πέντε έργα δωρεάν με τη δωρεάν δοκιμή του Promo.

Animoto

Το Animoto σας δίνει ένα δωρεάν για πάντα σχέδιο για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε αμέσως. Αυτός ο κατασκευαστής βίντεο μοιάζει αρκετά με το Promo και επικεντρώνεται στις διαφημίσεις.

Η διεπαφή είναι καθαρή και χωρίς ακαταστασία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεράστια συλλογή προτύπων για να δημιουργήσετε το πρώτο σας διαφημιστικό βίντεο μέσα σε λίγα λεπτά.

Τα premium πακέτα της Animoto έχουν απεριόριστη πρόσβαση σε ήχους/βίντεο που προέρχονται από το Getty Images.

συμπέρασμα

Αυτή ήταν απλώς μια γεύση αυτού του ικανού κατασκευαστή βίντεο κινουμένων σχεδίων. Έχει μια απλή διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης. Και ακόμη και το δωρεάν πρόγραμμα είναι αρκετά εντυπωσιακό.

Η λειτουργία αυτόματης αποθήκευσης του Animaker διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε την εργασία σας σε καμία περίπτωση.

Συμπερασματικά, είναι πολύ συναρπαστικό και πολλά υποσχόμενο.

Ακολουθούν μερικά ακόμη εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε κινούμενα επεξηγηματικά βίντεο.