Πώς να εκτελέσετε έναν σύνθετο έλεγχο φόντου

Στην εποχή της πληροφορίας, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να συγκεντρώσετε λίγη πληροφορία για κάποιον που γνωρίζετε (ή ακόμα και για κάποιον που δεν γνωρίζετε). Τα προφίλ στο Facebook, οι ροές Instagram, οι αναρτήσεις στο Twitter και ακόμη και οι απλές αναζητήσεις στο Google είναι όλες πολύτιμες πηγές δεδομένων που μπορείτε να αξιοποιήσετε για να συγκεντρώσετε κάποιες πληροφορίες για τη ζωή ενός ατόμου. Τι γίνεται όμως αν θέλετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα;

Πέρα από τις κοινές διαδικτυακές πηγές, υπάρχει ένας πραγματικός θησαυρός προσωπικών πληροφοριών που διατίθενται ελεύθερα στο δημόσιο τομέα. Πολλά από αυτά υπάρχουν σε κυβερνητικά αρχεία, τα οποία διαθέτουν δεδομένα για σχεδόν κάθε πολίτη στις ΗΠΑ. Παρά τις τεράστιες δυνατότητες μέσα σε αυτό το σύνολο πληροφοριών, στην πραγματικότητα το να τις χτενίσεις όλες κάνει το να βρεις αυτή τη βελόνα στα άχυρα να φαίνεται ασήμαντο συγκριτικά.

Οι προηγμένοι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού χρησιμοποιούν την τελευταία τεχνολογία έρευνας για την ανάλυση τεράστιων ποσοτήτων δεδομένων σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, οι πιο αξιόπιστες υπηρεσίες έχουν πρόσβαση σχεδόν σε κάθε δημόσιο αποθετήριο που μπορεί να φανταστεί κανείς. Αυτές οι ισχυρές αναζητήσεις χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία μιας τελικής αναφοράς, η οποία συγκεντρώνει ευρήματα σχετικά με το θέμα της αναζήτησής σας σε μια σαφή και εύπεπτη μορφή. Όχι μόνο αυτές οι αναζητήσεις είναι απολύτως εμπιστευτικές, αλλά έχουν προσιτή τιμή για τον μέσο Joe ή Jane. Είτε προσπαθείτε να εντοπίσετε έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας που χάσατε εδώ και καιρό, η εργασία γίνεται κατά μια τάξη μεγέθους ευκολότερη με έναν ιστότοπο ελέγχου ιστορικού.

Σήμερα, θα σας διδάξουμε πώς να εκτελέσετε έναν προηγμένο έλεγχο ιστορικού και, στη συνέχεια, θα μοιραστούμε μερικές από τις αγαπημένες μας υπηρεσίες για να σας βοηθήσουμε να το κάνετε.

Τι μπορώ να μάθω εκτελώντας έναν προηγμένο έλεγχο ιστορικού;

Οι προηγμένοι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού έχουν πρόσβαση σε μια τεράστια γκάμα δεδομένων, αλλά φυσικά όλοι θέλουν να γνωρίζουν ποιες πληροφορίες μπορούν να περιμένουν να λάβουν. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει οριστική απάντηση σε αυτό. Κάθε ιστότοπος θα έχει γενικά πρόσβαση στις ίδιες ομάδες πληροφοριών, αλλά είναι πιθανό να έχει πρόσβαση σε αυτές με διαφορετικούς τρόπους.

Αναζήτηση πάνω από 1 δισεκατομμύριο δημόσια αρχεία

Εκτελέστε έναν ολοκληρωμένο έλεγχο ιστορικού στο…

Ομοίως, κάθε αναζήτηση θέματος θα έχει διαφορετικά αποτελέσματα. Δεν έχουν όλοι μια μεγάλη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή ποινικό μητρώο για να αποκαλύψουν. Αλλά σε γενικές γραμμές, όταν εκτελείτε έναν προηγμένο έλεγχο ιστορικού, τα αποτελέσματα που μπορείτε να περιμένετε να επιστρέψουν περιλαμβάνουν:

Πλήρες όνομα και στοιχεία επικοινωνίας του υποκειμένου
Προηγούμενες διευθύνσεις
Λεπτομέρειες γάμου, οικογένειας και σχέσης
Μητρώα απασχόλησης
Λογιστικά αρχεία
Ποινικά και δικαστικά μητρώα
Μητρώα στρατιωτικής θητείας
Ρεκόρ οδήγησης
Λεπτομέρειες για τυχόν κατεχόμενες άδειες
Οποιαδήποτε πληροφορία δημοσιεύεται δημόσια στο διαδίκτυο ή σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης

Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για εξαντλητική λίστα. Ορισμένες αναζητήσεις θα βρουν πολύ περισσότερες πληροφορίες από αυτές, ενώ άλλες αποδίδουν λίγο λιγότερες. Ανεξάρτητα από αυτό, οι καλύτερες προηγμένες υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού είναι σε θέση να επιστρέφουν χρήσιμες πληροφορίες για σχεδόν κάθε πολίτη των ΗΠΑ.

Πόσος χρόνος διαρκεί ένας σύνθετος έλεγχος ιστορικού;

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της χρήσης μιας προηγμένης τοποθεσίας ελέγχου ιστορικού είναι η ταχύτητα με την οποία μπορούν να παρέχουν αποτελέσματα. Η μη αυτόματη αναζήτηση στα δημόσια αρχεία δεδομένων μπορεί να διαρκέσει ημέρες, αν όχι εβδομάδες. Αλλά αυτοί οι ιστότοποι χρησιμοποιούν τις πιο πρόσφατες διαδικτυακές τεχνολογίες έρευνας για να κάνουν τη δουλειά πολύ πιο γρήγορα. Στην πραγματικότητα, μια τυπική αναζήτηση μπορεί να δημιουργήσει βασικά αποτελέσματα μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι πολλά από τα δεδομένα που επισημαίνονται στην προηγούμενη ενότητα μπορούν να εξεταστούν μόλις λίγα λεπτά μετά την εισαγωγή των στοιχείων αναζήτησής σας.

Υπάρχουν ορισμένα δεδομένα που μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο για να εντοπιστούν, φυσικά. Το καλύτερο παράδειγμα αυτού είναι τα δικαστικά αρχεία. Ανεξάρτητα από ποινικές καταδίκες, εάν το θέμα σας έχει εμφανιστεί στο δικαστήριο, θα υπάρχει τεκμηρίωση αυτού του συμβάντος. Ωστόσο, αυτά τα αρχεία συχνά δεν έχουν ψηφιοποιηθεί ούτε διατίθενται στο διαδίκτυο.

  Τι είναι το Outlook Spaces της Microsoft; (γνωστός και ως Project Moca)

Αυτό σημαίνει ότι για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά, ένας ιστότοπος ελέγχου ιστορικού πρέπει να στείλει έναν δρομέα στο δικαστήριο ή στο τοπικό γραφείο αρχείων για να τα σκάψει χειροκίνητα. Οι καλύτεροι ιστότοποι προσφέρουν αυτήν την υπηρεσία (μερικές φορές με μια μικρή επιπλέον χρέωση), αλλά μπορεί να χρειαστούν μερικές ημέρες για να πραγματοποιηθεί. Συνήθως, ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι μπορεί να δημιουργήσει πλήρεις αναφορές, συμπεριλαμβανομένων αυτού του είδους δεδομένων σε περίπου 4-5 εργάσιμες ημέρες. Οι δοκιμές μας δείχνουν ότι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι σωστοί.

Τι πρέπει να κάνετε πριν από τη διεξαγωγή προηγμένου ελέγχου ιστορικού

Η πραγματική διαδικασία χρήσης ενός προηγμένου ιστότοπου ελέγχου ιστορικού είναι σχετικά απλή. Αλλά για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πραγματοποιήσει εκ των προτέρων όλη τη δέουσα επιμέλεια, υπάρχουν μερικά απλά βήματα που συμβουλεύουμε όλους τους αναγνώστες να ακολουθήσουν πρώτα:

Γράψτε Ό,τι Γνωρίζετε Ήδη

Είναι πάντα καλή ιδέα να αφιερώνετε λίγο χρόνο με ένα στυλό και χαρτί (ή τον υπολογιστή σας) για να σκεφτείτε όλα όσα ήδη γνωρίζετε για το άτομο που θέλετε να ελέγξετε. Υπάρχουν μερικοί λόγοι για να το κάνετε αυτό. Πρώτον, μπορεί να επηρεάσει τη μνήμη σας για τις πληροφορίες που αναζητάτε στην πρώτη θέση. Δεύτερον, οι προηγμένοι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού ζητούν πληροφορίες στις οποίες θα βασίσουν τις αναζητήσεις τους και όσο περισσότερα έχετε διαθέσιμα, τόσο πιο γρήγορη και ακριβής είναι η αναζήτησή τους. Τα είδη των πραγμάτων που θέλετε να σκεφτείτε περιλαμβάνουν:

Ονομα
Τυχόν προηγούμενα ονόματα που χρησιμοποιήθηκαν
Ημερομηνια γεννησης
Τόπος γέννησης
Τυχόν προηγούμενες γνωστές διευθύνσεις ή στοιχεία επικοινωνίας
Τα ονόματα της συζύγου ή των παιδιών τους
Πού πήγαν σχολείο/κολέγιο
Εκεί που εργάζονται

Μην πανικοβληθείτε εάν η λίστα με τις πληροφορίες σας φαίνεται ελλιπής. Αν ψάχνετε για οικογένεια ή φίλους, θα μπορούσε να είναι πολύ καιρό, αλλά αν το θέμα σας είναι ξένος, μπορεί να υπάρχει πολύ λίγο περιεχόμενο. Οι περισσότεροι ιστότοποι μπορούν ακόμα να προσφέρουν καλά αποτελέσματα με ελάχιστες πληροφορίες. Αλλά όσες πληροφορίες μπορείτε να σκεφτείτε, τόσο το καλύτερο.

Γκούγκλαρε το

Χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που έχετε συγκεντρώσει στο πρώτο βήμα, δοκιμάστε να εκτελέσετε μόνοι σας μερικές αναζητήσεις Google. Οι μηχανές αναζήτησης δεν θα επιστρέψουν το ίδιο επίπεδο λεπτομερών πληροφοριών με έναν προηγμένο έλεγχο ιστορικού, αλλά μπορούν ακόμα να ανακαλύψουν χρήσιμα πράγματα. Απλώς η αναζήτηση κάποιου με το όνομα είναι απίθανο να δημιουργήσει πολλές χρήσιμες πληροφορίες, εκτός εάν το όνομά του είναι ιδιαίτερα μοναδικό. Αλλά χρησιμοποιώντας συνδυασμούς των πληροφοριών που ήδη γνωρίζετε, είναι πιθανό να βρείτε κάτι χρήσιμο.

Ψάξτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μετά την Google, το επόμενο μέρος που πρέπει να κοιτάξετε είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και πάλι, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε συνδυασμούς αναζητήσεων συνδυάζοντας πληροφορίες που μπορεί να έχουν τοποθετήσει οι χρήστες στα προφίλ τους. Τα μεγάλα δίκτυα όπως το Facebook, το Instagram και το LinkedIn είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε, αλλά αν δεν βρείτε αυτό που θέλετε, δοκιμάστε τα λιγότερο προφανή όπως το YouTube, το Reddit, το Pinterest, το Tumblr και το Snapchat. Σκεφτείτε κοινούς φίλους και γνωστούς που μπορεί να έχουν πληροφορίες και για τα χρονοδιαγράμματα τους.

Κατά πάσα πιθανότητα, θα εξακολουθείτε να έχετε μια ελλιπή εικόνα του τι θέλετε να αποκαλύψετε σχετικά με το θέμα της αναζήτησής σας, ακόμα και μετά από όλη αυτή την προσπάθεια. Αυτό ακριβώς είναι το κενό που θέλουν να καλύψουν οι ιστότοποι προηγμένου ελέγχου ιστορικού. Διαβάστε παρακάτω για τις προτάσεις μας σχετικά με τις καλύτερες υπηρεσίες προς χρήση.

Οι καλύτεροι σύνθετοι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού

Η επιλογή της προηγμένης υπηρεσίας ελέγχου ιστορικού που θα χρησιμοποιήσετε μπορεί να φαίνεται απίστευτη. Η αυξανόμενη δημοτικότητα των ελέγχων ιστορικού έχει οδηγήσει στην εμφάνιση δεκάδων από αυτούς τους ιστότοπους. Ενώ ο ανταγωνισμός είναι αναμφίβολα καλός για την αύξηση των προτύπων και τη διατήρηση των τιμών σε χαμηλά επίπεδα, μπορεί να κάνει την επιλογή του ιστότοπου που θα χρησιμοποιήσετε πολύ δύσκολη. Αυτό δεν βοηθά το γεγονός ότι πολλοί ιστότοποι μοιάζουν εξαιρετικά και όλοι ισχυρίζονται ότι είναι οι καλύτεροι στην επιχείρηση.

Ακολουθούν μερικά σαφή κριτήρια που μπορείτε να αναζητήσετε για να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε τους καλύτερους συνολικά ιστότοπους ελέγχου ιστορικού:

  Πώς να δημιουργήσετε αυτοκόλλητα iMessage στυλ Prisma από τις selfies σας

Γρήγορα αποτελέσματα – Στη σημερινή κοινωνία με γρήγορους ρυθμούς, η ταχύτητα είναι η ουσία για κάθε υπηρεσία. Οι καλύτεροι ιστότοποι παρέχουν βασικά αποτελέσματα σε λίγα μόνο λεπτά και μια πλήρη αναφορά σε όχι περισσότερο από λίγες ημέρες.
Λεπτομερής Έρευνα – Όταν πληρώνετε για μια σύνθετη αναζήτηση, δεν θέλετε να συμβιβαστείτε με το επίπεδο λεπτομέρειας που επιστρέφεται. Αναζητήστε έναν ιστότοπο που πραγματοποιεί αναζήτηση σε όσο το δυνατόν περισσότερες διαφορετικές πηγές δεδομένων.
Ακριβείς και κατανοητές αναφορές – Όλες οι πληροφορίες που ανακαλύφθηκαν παρουσιάζονται στους χρήστες σε μια τελική αναφορά. Είναι ζωτικής σημασίας αυτή η αναφορά να παρέχει ακριβή, λεπτομερή αποτελέσματα που ωστόσο είναι εύκολο να διαβαστούν.
Προσαρμογή αναζήτησης – Οι καλύτεροι ιστότοποι μπορούν να παράγουν ακριβή αποτελέσματα ακόμη και με βάση ακόμη και έναν ελάχιστο όγκο πληροφοριών που τους παρέχονται.
Καλή υποστήριξη πελατών – Ενώ οι περισσότεροι ιστότοποι προσπαθούν για απλότητα στην εμπειρία τελικού χρήστη, μπορεί να εξακολουθείτε να έχετε μια ερώτηση ή ανησυχία σχετικά με τη διαδικασία αναζήτησης ή τα αποτελέσματά της. Να επιλέγετε πάντα μια εταιρεία που παρέχει άμεσα διαθέσιμη εξυπηρέτηση πελατών.
Χρησιμοποιήσιμος πίνακας ελέγχου – Οι περισσότεροι ιστότοποι διαθέτουν μια λειτουργία πίνακα εργαλείων όπου οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται τις αναζητήσεις και τα αποτελέσματά τους. Είναι σημαντικό αυτή η διεπαφή να είναι εύκολα πλοηγήσιμη και διαισθητική στο σχεδιασμό της.

Σε αυτά τα κριτήρια βασίσαμε τις δοκιμές όλων των κύριων προηγμένων τοποθεσιών ελέγχου ιστορικού. Επίσης, λάβαμε υπόψη τα σχόλια των χρηστών. Το αποτέλεσμα είναι ότι έχουμε εντοπίσει τέσσερις τοποθεσίες που πιστεύουμε ότι προσφέρουν ένα επίπεδο υπηρεσιών που αναζητούν οι χρήστες αυτές τις μέρες. Κανένα δεν μπορεί να εγγυηθεί 100% ακριβή αποτελέσματα κάθε φορά, αλλά το καθένα μπορεί να υπερηφανεύεται για υψηλές βαθμολογίες ικανοποίησης των χρηστών και προσφέρει την καλύτερη δυνατή ευκαιρία να βρείτε τις πληροφορίες που αναζητάτε.

Έτσι, για να εκτελέσετε έναν έλεγχο ιστορικού, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ρίξετε μια ματιά στις προτάσεις μας, να επιλέξετε αυτή που προτιμάτε, να κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο για να επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους και να ακολουθήσετε τις απλές οδηγίες στην οθόνη για να εγγραφείτε. Οι τέσσερις προτεινόμενοι ιστότοποί μας είναι:

1. Έχει επαληθευτεί

Το BeenVerified βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των προτάσεών μας για τον καθαρό σχεδιασμό, τις βαθιές αναζητήσεις, τα ακριβή αποτελέσματα και την εξαιρετική υποστήριξη πελατών. Όταν εγγραφείτε στην υπηρεσία, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν δύο επίπεδα επιλογών πληρωμής. Το πρώτο επίπεδο παρέχει πληροφορίες που συλλέγονται από ποινικά μητρώα, οικονομικά αρχεία, αναφορές ιδιοκτησίας, δεδομένα μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ιστορικό διευθύνσεων και πολλά άλλα. Στο premium επίπεδο τους, θα ανακαλύψουν ακόμη περισσότερα δεδομένα, φτάνοντας ακόμη και στο σημείο να έχουν πρόσβαση σε μη ψηφιοποιημένα φυσικά αρχεία στέλνοντας έναν δρομέα σε δικαστικά μέγαρα και άλλα αποθετήρια.

Οι τελικές αναφορές συγκεντρώνουν όλες αυτές τις πληροφορίες όμορφα, με ένα βάθος έρευνας να εμφανίζεται σε μια τελικά αναγνώσιμη εκτύπωση. Σε οποιοδήποτε σημείο, είστε ελεύθεροι να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα για οποιαδήποτε αναζήτηση στο παρελθόν ή στο παρόν από τον βολικό διαδικτυακό πίνακα εργαλείων. Μπορείτε να πείτε ότι το BeenVerified ενδιαφέρεται για την εμπειρία χρήστη, καθώς ο σχεδιασμός είναι καθαρός και διαισθητικός αλλά και πλήρως λειτουργικός. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για τις συσκευές τους iOS και Android, οι οποίες έχουν και οι δύο υψηλή βαθμολογία από τους χρήστες. Εάν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, ξεκουραστείτε, γνωρίζοντας ότι η χρήσιμη εξυπηρέτηση πελατών είναι πάντα μακριά μόνο ένα email ή ένα τηλεφώνημα. Όσον αφορά τους προηγμένους ιστότοπους ελέγχου ιστορικού, το BeenVerified ξεχωρίζει μεταξύ των σκληρών ανταγωνισμών.

2. Instant CheckMate

Το Instant CheckMate είναι μια υπηρεσία με την κατάλληλη ονομασία, λόγω της ταχύτητας με την οποία πραγματοποιεί εις βάθος ελέγχους ιστορικού. Με πάνω από ένα δισεκατομμύριο αναζητήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα, μπορείτε να υπολογίζετε ότι η επένδυσή σας θα επιστρέψει κάποια πολύτιμα δεδομένα σχετικά με το θέμα της αναζήτησής σας. Όπως πολλοί από τους ανταγωνιστές του, το Instant CheckMate προσφέρει δύο επίπεδα υπηρεσιών. Για ένα ονομαστικό ποσοστό, θα λάβετε αποτελέσματα από ποινικά μητρώα, αρχεία γάμου και διαζυγίου, στοιχεία συγγενών, ιστορικό διευθύνσεων, προφίλ μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα. Για λίγο περισσότερο, θα εξετάσουν επίσης πράγματα όπως η οικονομική ιστορία, οι άδειες οδήγησης και οι άδειες όπλων.

Οι τελικές αναφορές του CheckMate είναι εντυπωσιακά λεπτομερείς, ενώ παραμένουν απλές στην ανάγνωση και κατανόηση. Αυτό το ήθος αντικατοπτρίζεται στον κομψό, πλήρως εξοπλισμένο πίνακα ελέγχου τους, ο οποίος παρέχει άμεση πρόσβαση στα δεδομένα αναζήτησής σας. Οι χρήστες Android έχουν επίσης την επιλογή μιας αποκλειστικής εφαρμογής. Με την υποστήριξη πελατών 24/7, ποτέ δεν θα αναρωτιέστε τι σημαίνει ένα σημείο δεδομένων ή πώς να χρησιμοποιήσετε μια συγκεκριμένη λειτουργία της υπηρεσίας τους.

  Τι είναι το Filmmaker Mode σε μια τηλεόραση και γιατί θα το θέλετε;

3. TruthFinder

Μεταξύ όλων των τοποθεσιών που δοκιμάσαμε, το TruthFinder ξεχώρισε για τις εξαιρετικά βαθιές αναζητήσεις του. Ισχυρίζονται ότι αναζητούν εκατομμύρια δημόσια αρχεία και τα αποτελέσματα που είδαμε καθιστούσαν δύσκολο να υποστηρίξουμε αυτόν τον ισχυρισμό. Με επιπλέον χρέωση, το TruthFinder θα πραγματοποιήσει μια μοναδική υπηρεσία έρευνας ιστού σε βάθος στην αγορά, η οποία αντλεί κάθε είδους πληροφορίες από προηγούμενες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αρχειοθετημένο περιεχόμενο και πολλά άλλα.

Όπως πολλές άλλες προηγμένες υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού, το TruthFinder επίσης χωρίζει τις προσφορές τους σε δύο βαθμούς αμοιβής. Η πρώτη αναζητά ποινικά μητρώα, αρχεία οδήγησης, προσωπικές πληροφορίες και στοιχεία στενής οικογένειας και φίλων, ενώ το επίπεδο πριμοδότησης πηγαίνει ακόμη πιο βαθιά στο ιστορικό εκπαίδευσης, τα αρχεία εγγραφής ψηφοφόρων, τις άδειες όπλων και πολλά άλλα.

Το TruthFinder παραδίδει τα αποτελέσματά του σε μια καλά σχεδιασμένη και πολύ σαφή τελική αναφορά. Ο διαδικτυακός πίνακας εργαλείων τους είναι επίσης απλός στη χρήση, ακόμη και για αρχάριους. Προσφέρουν επίσης μια εξαιρετική εφαρμογή Android (οι χρήστες iOS μπορούν ακόμα να κάνουν πλήρη χρήση του διαδικτυακού πίνακα εργαλείων από το πρόγραμμα περιήγησης Safari). Ίσως το καλύτερο από όλα, η εξυπηρέτηση πελατών τους προσφέρει πραγματικά, με υποστήριξη 24/7 διαθέσιμη σε έναν αριθμό χωρίς χρέωση.

4. Intelius

Το Intelius είναι μια υπηρεσία υψηλής βαθμολογίας με αποδεδειγμένο ιστορικό αποκάλυψης χρήσιμων δεδομένων αναζήτησης. Δεδομένα όπως στοιχεία επικοινωνίας, ιστορικά διευθύνσεων, ποινικά μητρώα, εγγραφές σεξουαλικών παραβατών, οικονομικά ιστορικά, αρχεία ιδιοκτησίας και εκπαίδευση είναι όλα δίκαιο παιχνίδι για την βαθιά διεισδυτική ερευνητική υπηρεσία αυτής της εταιρείας. Με περισσότερες από 50 εκατομμύρια αναζητήσεις ολοκληρωμένες, η Intelius είναι εύκολα μια από τις πιο αξιόπιστες προηγμένες υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού στην αγορά.

Η πολύ σημαντική τελική έκθεση προσφέρει εξαιρετικές λεπτομέρειες, ενώ παραμένει ευανάγνωστη και σαφής. Η πλοήγηση στο διαδικτυακό ταμπλό είναι παιχνιδάκι με το απλό σχεδιαστικό ήθος του, το οποίο επεκτείνεται στις αποκλειστικές εφαρμογές της Intelius για Android και iOS. Το μόνο δυνατό σημείο κόλλησης είναι η εξυπηρέτηση πελατών, η οποία δεν προσφέρει την 24ωρη ζωντανή υποστήριξη των ανταγωνιστών της. Υπάρχει, ωστόσο, ένας εξαιρετικός οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων που διαπιστώσαμε ότι είναι επαρκής για όλες τις ερωτήσεις και τις ανησυχίες μας.

Γιατί οι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού χρεώνουν χρέωση για την πρόσβαση σε δημόσια δεδομένα;

Οι αναγνώστες με τα μάτια του αετού έχουν πιθανώς παρατηρήσει ότι υπάρχουν ορισμένοι δωρεάν ιστότοποι ελέγχου ιστορικού. Σε τελική ανάλυση, εάν όλα τα δεδομένα που προέρχονται από την υπηρεσία επί πληρωμή υπάρχουν στον δημόσιο τομέα, γιατί να μην αναζητήσετε απλώς μια δωρεάν υπηρεσία;

Είναι ένα ελάχιστα γνωστό γεγονός ότι τα δημόσια αρχεία, ενώ είναι ανοιχτά σε οποιονδήποτε, χρεώνουν ένα τέλος πρόσβασης για αναζήτηση στα αποθετήρια τους. Επιπλέον, οι υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού απασχολούν πραγματικούς ανθρώπους που απαιτούν αποζημίωση για τη σκληρή δουλειά τους. Εάν ένας ιστότοπος ισχυρίζεται ότι εκτελεί ελέγχους ιστορικού, θα πρέπει να είστε πολύ καχύποπτοι σχετικά με το τι είναι το catch.

Όλο και περισσότεροι χάκερ εξετάζουν τους ιστότοπους ελέγχου ιστορικού ως ευκαιρία για κέρδη. Έχουν δημιουργηθεί ψεύτικοι ιστότοποι με σκοπό τη συλλογή δεδομένων χρήστη ή τη φύτευση κακόβουλου λογισμικού στις συσκευές του χρήστη. Ακόμα κι αν ένας δωρεάν ιστότοπος δεν έχει κακόβουλες προθέσεις, πιθανότατα θα επιστρέψει αποτελέσματα που θα μπορούσατε να ανακτήσετε εύκολα από μια απλή αναζήτηση στο Google, χάνοντας τον χρόνο σας (και γεμίζοντας την οθόνη σας με διαφημίσεις).

Οι υπηρεσίες επί πληρωμή δεν κοστίζουν πολύ και η αξία που παρέχουν είναι πραγματική. Αν ψάχνετε για έναν έλεγχο ιστορικού για να μετρήσετε έναν πιθανό εγκληματία ή σεξουαλικό δράστη, για παράδειγμα, η ψυχική ηρεμία που αποκτάται από ακριβείς πληροφορίες ξεπερνά την τιμή και γίνεται πραγματικά ανεκτίμητη.

συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να εκτελέσετε έναν προηγμένο έλεγχο ιστορικού σε κάποιον και, ευτυχώς, υπάρχουν πολλές σταθερές επιλογές στην αγορά για να το πραγματοποιήσετε σε λογική τιμή. Όλες οι συστάσεις μας προσφέρουν μια υπηρεσία βαθιάς έρευνας με γρήγορες αλλαγές, κομψές διεπαφές και προσεκτική υποστήριξη πελατών. Μέσω αυτών των υπηρεσιών, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πλήρες προφίλ σχεδόν οποιουδήποτε στις ΗΠΑ μέσα σε λίγα λεπτά.

Έχετε σκεφτεί ποτέ να εκτελέσετε έναν προηγμένο έλεγχο ιστορικού σε κάποιον; Ποιες ήταν οι ανησυχίες που έχετε; Αν προχωρήσατε, πώς βρήκατε την εμπειρία; Χρησιμοποιήσατε κάποιον από τους ιστότοπους που προτείναμε εδώ; Πώς απέδωσαν; Πάντα καλωσορίζουμε τις σκέψεις και τις εμπειρίες όλων των αναγνωστών μας, οπότε γιατί να μην τις μοιραστείτε μαζί μας χρησιμοποιώντας το παρακάτω πλαίσιο σχολίων;