Η δημιουργία ήχου κλήσης iPhone είναι εύκολη με αυτά τα 8 εργαλεία

Εάν είστε λάτρης της μουσικής, ίσως σας αρέσει να ορίζετε τους αγαπημένους σας ήχους κλήσης αντί για τους προεπιλεγμένους ήχους που συνοδεύουν το κινητό τηλέφωνο. Δημιουργήστε τον αγαπημένο σας ήχο κλήσης iPhone χρησιμοποιώντας κορυφαία εργαλεία.

Αναμφίβολα, το iPhone διαθέτει μια από τις καλύτερες και πιο εντυπωσιακές συλλογές για ήχους κλήσης. Ακόμη και οι χρήστες με κινητά τηλέφωνα Android λατρεύουν να κατεβάζουν προεπιλεγμένους ήχους κλήσης iPhone και να τους τοποθετούν στα τηλέφωνά τους.

Φανταστείτε να βρίσκεστε σε ένα πλήθος με το iPhone κάποιου να χτυπάει και τελικά να ελέγχετε το τηλέφωνό σας. Μπορεί να είναι πολύ απογοητευτικό το γεγονός ότι μερικοί χρήστες δημιουργούν και ορίζουν ήχους κλήσης της επιλογής τους.

Είναι εύκολο να βασιστείς σε εφαρμογές για να δημιουργήσεις ήχους κλήσης iPhone, αλλά η εύρεση του σωστού είναι δύσκολη. Κάποιος πρέπει να γνωρίζει τα χαρακτηριστικά των εφαρμογών που μπορούν να ταιριάζουν απόλυτα στις απαιτήσεις τους.

Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε το μουσικό σας ταξίδι με αυτές τις προσαρμοσμένες εφαρμογές ήχου κλήσης.

iRingg

iRingg μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία ήχων κλήσης για το iPhone σας άμεσα χωρίς το iTunes. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν τον ήχο κλήσης και να τον μεταφέρουν στα iPhone τους χωρίς τεχνικές γνώσεις. Ο κατασκευαστής ήχου κλήσης iPhone μπορεί να αλλάξει τα πάντα εύκολα με την τεχνολογία 6-Sense.

Στόχος είναι να προσφέρουμε μια νέα εμπειρία για τη συλλογή των ακουστικών συνηθειών και των δεδομένων των χρηστών. Το iRingg συνιστά τους ήχους κλήσης στους χρήστες με τη βοήθεια ενός αλγόριθμου εκμάθησης δεδομένων που μπορεί να αναλύσει και να προβλέψει γρήγορα στοιχεία και κομμάτια.

Είναι επίσης δυνατό να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στους ήχους κλήσης με τη βοήθεια του SndMoji™ χρησιμοποιώντας δροσερά ηχητικά εφέ για να αλλάξετε την εμφάνιση, την αίσθηση και τη διάθεση των χρηστών. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν τον ήχο κλήσης από το YouTube ή το SoundCloud χωρίς να παραβιάζουν τα πνευματικά δικαιώματα. Μόλις τελειώσετε, σπρώξτε το γρήγορα στο iPhone με τεχνολογίες αWiFi ή UCB για να ορίσετε τους προεπιλεγμένους ήχους κλήσης.

  Βρείτε spoiler για μια ταινία που σκοπεύετε να παρακολουθήσετε

EaseUs

Δημιουργήστε ήχους κλήσης για τα iPhone σας με EaseUs σε λίγα δευτερόλεπτα ενώ λαμβάνετε τους ήχους από βίντεο YouTube, υπολογιστή ή SoundCloud. Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσθέσουν ειδικά εφέ και να εξάγουν τα τελικά αποτελέσματα σε iPod, iPad ή iPhone. Είναι επίσης συμβατό με τα Windows 8.1, 8.7, 10 και 11.

Το EaseUs επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν ήχους κλήσης iPhone χρησιμοποιώντας διαφορετικά αρχεία βίντεο και ήχου μετατρέποντας σε μορφές WMA, MP3, WAV, OGG, FLAC, AAC, AIF και M4R. Οι χρήστες μπορούν να εξαγάγουν βίντεο YouTube ή μουσική SoundCloud για να τα μετατρέψουν σε ήχους κλήσης σύμφωνα με τις απαιτήσεις. Είναι επίσης εύκολο να προσθέσετε ειδικά εφέ για να δημιουργήσετε εξατομικευμένους ήχους κλήσης.

Οι μη επαναλαμβανόμενοι και μοναδικοί ήχοι κλήσης επιτρέπουν στους χρήστες να ενσωματώνουν την εγγραφή σε ήχους κλήσης, να μετονομάζουν τον ήχο, να προσαρμόζουν την ένταση, να κάνουν προεπισκόπηση του αποτελέσματος, να εξαφανίζουν τα σημάδια (μέσα ή έξω) και να προσθέτουν ηχητικά εφέ. Είναι επίσης εύκολο να προωθήσετε τα αποτελέσματα απευθείας στο iPhone ή να τα αποθηκεύσετε στον υπολογιστή.

TunesGo

Τώρα κρατήστε την αγαπημένη σας μουσική γύρω σας για να διασκεδάσετε ανά πάσα στιγμή TunesGo. Το εργαλείο σάς επιτρέπει να μεταφέρετε τραγούδια, να διορθώνετε ετικέτες μουσικής, να δημιουργείτε ήχους κλήσης iPhone, να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας της μουσικής βιβλιοθήκης και να διαγράφετε διπλότυπα κομμάτια χωρίς να κάνετε λήψη του iTunes.

Το TunesGo είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν βίντεο, μουσική και άλλα μέσα αμέσως. Οι χρήστες μπορούν να μετατρέψουν τα αρχεία σε οποιαδήποτε συμβατή μορφή και να διατηρήσουν την ποιότητα ήχου. Ο στόχος είναι να δημιουργηθούν προσαρμοσμένοι ήχοι κλήσης για Android και iPhone χωρίς περιορισμούς.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τη συνομιλία στον ιστότοπο WordPress;

Οι χρήστες μπορούν να επεξεργάζονται τις πληροφορίες μουσικής, να παραλείπουν διπλότυπα και να διατηρούν πρωτότυπη μουσική χωρίς να καταλαμβάνουν επιπλέον χώρο αποθήκευσης. Πάρτε την αγαπημένη σας μουσική, προσαρμόστε την, διαγράψτε ή επεξεργαστείτε τα μέρη και αποκτήστε τον ήχο κλήσης που θέλετε αμέσως.

Δημιουργός ήχων κλήσης

Ringtones Maker – η εφαρμογή κλήσης είναι ένα μέρος για να εξατομικεύσετε τον ήχο κλήσης σας εύκολα στο κινητό σας τηλέφωνο χωρίς καμία σύνδεση με τον υπολογιστή ή τον υπολογιστή. Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν τα συλλεγμένα τραγούδια και να τα κάνουν εύκολα ήχο κλήσης. Η εφαρμογή συνοδεύεται από πολλές δυνατότητες, όπως η ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο αστείου ήχου κλήσης, δημοφιλούς ήχου κλήσης, ήχου κλήσης SMS κ.λπ., χρησιμοποιώντας το iTunes και το GarageBand.

Καλύπτει επίσης όλα τα μοντέλα iPhone από το iPhone 4s έως το iPhone 13, 13 Max ή 13 Pro με εξαιρετικά λεπτομερή τρόπο. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το βίντεο, να εξάγουν ήχο, να το εισαγάγουν μέσω Uniform Type Identifiers (UTI), να το ανεβάσουν στο τηλέφωνο, να κόψουν τους ήχους κλήσης, να ορίσουν τον ήχο ως ήχο φόρτισης και να τον μοιραστούν, αν θέλουν.

Syncios

Syncios είναι ένα εργαλείο διαχείρισης για κινητά τηλέφωνα Android και iOS, που επιτρέπει στους χρήστες να επαναφέρουν γρήγορα ή να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας επαφών, μουσικής, φωτογραφιών, μηνυμάτων, κλήσεων, εφαρμογών, ηλεκτρονικών βιβλίων και οτιδήποτε άλλο. Διαχειρίζεται επίσης αρχεία μουσικής για την αντιγραφή ή την επεξεργασία των λεπτομερειών του τραγουδιού.

Το all-in-one mobile manager λειτουργεί ως προσβάσιμα και χρήσιμα εργαλεία όπως ο μετατροπέας HEIC σε JPG, η δημιουργία ήχων κλήσης, η συμπίεση φωτογραφιών, η μετατροπή βίντεο και η μετατροπή ήχου. Για να μετατρέψετε μουσική σε ήχους κλήσης, μπορείτε να μετατρέψετε αρχεία ήχου σε M4A, MP3, AAC, CAF, M4R, κ.λπ. Τα αρχεία βίντεο μετατρέπονται εύκολα σε τυπικό MP4 ως ήχους κλήσης.

Clideo

Clideo είναι ένας κατασκευαστής ήχων κλήσης για iPhone που επιτρέπει σε κάποιον να προσθέτει μελωδία στο smartphone του δωρεάν. Ο διαδικτυακός κατασκευαστής ήχων κλήσης iPhone είναι συμβατός με όλα τα λειτουργικά συστήματα όπως Android, iOS, Windows και macOS.

  Πώς να προσαρμόσετε την επιφάνεια εργασίας Budgie

Οι χρήστες μπορούν να ανεβάσουν το μουσικό κομμάτι ή το αρχείο από το Google Drive ή το Dropbox, όπου το εργαλείο θα εξαγάγει αυτόματα τον ήχο. Περικόψτε τον ήχο χειροκίνητα ρυθμίζοντας το χρονισμό ή χρησιμοποιώντας ένα ρυθμιστικό. Είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε τις διάφορες λειτουργίες και να επιλέξετε τον ήχο ανάλογα. Μόλις τελειώσετε, κατεβάστε τον ήχο κλήσης και μετακινηθείτε στο χώρο αποθήκευσης cloud ή σε μια προσωπική συσκευή.

MusicTo Ringtone

Δημιουργήστε ήχους κλήσης από τη μουσική ή τα βίντεο δωρεάν για το iOS σας χρησιμοποιώντας MusicTo Ringtone χωρίς υπολογιστή. Είναι ένα εύχρηστο εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέπουν βίντεο ή μουσική σε ήχους κλήσης. Στην εφαρμογή περιλαμβάνονται διάφορες λειτουργίες, όπως Fade in και Fade out. Μαζί με αυτό, οι χρήστες μπορούν να επεξεργαστούν μεταδεδομένα για εξαγόμενα αρχεία M4A, να τα μετατρέψουν από τη βιβλιοθήκη του iTunes και να δημιουργήσουν εύκολα ήχους κλήσης.

Και εγώ επίσης

Και εγώ επίσης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε έναν ήχο κλήσης iPhone από μορφές βίντεο και ήχου πριν τον μεταφέρετε στο τηλέφωνο. Μαζί με αυτό, το εργαλείο υποστηρίζει iPad και οι τύποι iPhone μεταφέρουν τον ήχο κλήσης στο iTunes. Είναι επίσης εύκολο να περικόψετε τμήματα βίντεο και ήχου, να ρυθμίσετε την ένταση και να χρησιμοποιήσετε διάφορες διαθέσιμες λειτουργίες.

Το ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής επιτρέπει επίσης τη μετατροπή των αρχείων που υποστηρίζουν το iPhone 3G στην πιο πρόσφατη έκδοση, iOS 7 και iPad Air. Η φιλική προς το χρήστη διεπαφή καθιστά εύκολη τη χρήση και την άμεση προσθήκη τραγουδιών ή βίντεο.

συμπέρασμα

Τώρα είναι η ώρα να ξεχωρίσετε, να δημιουργήσετε τον ήχο κλήσης σας και να απολαύσετε τις αγαπημένες σας γραμμές όταν χτυπάει το τηλέφωνό σας. Ξεκινήστε με τη λήψη του δημιουργού ήχου κλήσης iPhone και φτιάξτε έναν δικό σας.