Πόσος χρόνος χρειάζεται για να διαγραφεί ένας λογαριασμός Discord;

Το Discord είναι ένα εργαλείο ανταλλαγής μηνυμάτων λογισμικού ειδικά σχεδιασμένο για τους παίκτες να επικοινωνούν μεταξύ τους ενώ παίζουν παιχνίδια. Αλλά τώρα το Discord χρησιμοποιείται τόσο ευρέως που ακόμη και άτομα που δεν παίζουν παιχνίδια μπορούν να επωφεληθούν από αυτό. Χάρη στην απλή διεπαφή του Discord, οποιοσδήποτε μπορεί να δημιουργήσει διακομιστές συνομιλίας και να επικοινωνήσει με φίλους ή αγνώστους μέσω κειμένου, ήχου και βίντεο. Το Discord είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες χωρίς κόστος. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, το Discord έχει εξελιχθεί σε κορυφαία πλατφόρμα στον κλάδο του και νέο πυλώνα διαδικτυακής επικοινωνίας για πολλούς χρήστες. Είστε χρήστης του Discord που δεν το χρησιμοποιεί πολύ και αναρωτιέστε πόσος χρόνος χρειάζεται για να διαγραφεί ένας λογαριασμός Discord; Και πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας Discord; Εάν είστε κάποιος που αναζητά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον λογαριασμό σας Discord, σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα επιλύσει όλες τις απορίες σας, όπως πόσος χρόνος χρειάζεται για να αυτοκαταστραφεί ένας λογαριασμός Discord και ποια είναι η διαφορά μεταξύ απενεργοποίησης και διαγραφής έναν λογαριασμό Discord.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να διαγραφεί ένας λογαριασμός Discord;

Θα μάθετε πόσο καιρό χρειάζεται για να διαγραφεί ένας λογαριασμός Discord και πόσος χρόνος χρειάζεται για να αυτοκαταστραφεί ένας λογαριασμός Discord περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  Πώς να αναφέρετε έναν χρήστη στο Discord από υπολογιστή ή φορητή συσκευή

Ποιος είναι ο Ιδρυτής του Discord;

Το Discord ιδρύθηκε από τους Jason Citron και Stan Vishnevskiy για να λύσει το πρόβλημα των gamers σε όλο τον κόσμο. Το Discord έχει δημιουργηθεί ειδικά για τους παίκτες να επικοινωνούν μεταξύ τους ενώ παίζουν παιχνίδια μαζί.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της απενεργοποίησης και της διαγραφής ενός λογαριασμού Discord;

Πρέπει να αναρωτηθήκατε ποια είναι η διαφορά μεταξύ της απενεργοποίησης και της διαγραφής ενός λογαριασμού Discord και ποιο είναι πιο κατάλληλο για εσάς, ενώ σκέφτεστε να αποχωρήσετε από την πλατφόρμα.

  • Η απενεργοποίηση ενός λογαριασμού Discord σημαίνει παύση. Όταν απενεργοποιείτε έναν λογαριασμό, μπορείτε να λαμβάνετε αιτήματα φιλίας και η διεύθυνση email που είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας Discord δεν θα λαμβάνει πλέον καμία ειδοποίηση. Μπορείτε επίσης να επανενεργοποιήσετε τον απενεργοποιημένο λογαριασμό σας απλά συνδέοντας σε αυτόν τον λογαριασμό Discord.

  • Ωστόσο, εάν διαγράψετε τον λογαριασμό σας, όλα τα δεδομένα σας θα διαγραφούν οριστικά. Και η διαγραφή του λογαριασμού είναι οριστική και δεν μπορεί να αναιρεθεί στο μέλλον.

Η διαγραφή ενός μηνύματος Discord το διαγράφει για όλους;

Ναι, αν εσύ διαγράψτε ένα μήνυμα στο Discord, διαγράφεται για όλους. Ακόμη και αυτό το μήνυμα διαγράφεται επίσης από τον διακομιστή του Discord. Αλλά όταν διαγράφετε ένα μήνυμα σε έναν διακομιστή, όλοι θα ειδοποιηθούν ότι διαγράψατε ένα μήνυμα και μπορεί να σας ρωτήσουν γιατί το κάνατε. Αντίθετα, μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας εάν έχετε στείλει λάθος μήνυμα.

Πώς να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό Discord σας;

Εάν δεν χρησιμοποιείτε πλέον το Discord, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας. Διότι εάν απενεργοποιήσατε τον λογαριασμό σας, μπορείτε να τον ενεργοποιήσετε ξανά στο μέλλον, εάν το θέλετε. Η απενεργοποίηση του λογαριασμού Discord είναι μια απλή διαδικασία που απαιτεί μόνο μερικά κλικ. Πριν μάθετε πόσο χρόνο χρειάζεται για να διαγραφεί ένας λογαριασμός Discord, ας δούμε τον οδηγό για την απενεργοποίηση του λογαριασμού σας Discord σε μερικά απλά βήματα.

Επιλογή I: Χρήση έκδοσης επιτραπέζιου υπολογιστή ή ιστότοπου

Εάν χρησιμοποιείτε το Discord ως επί το πλείστον χρησιμοποιώντας επιφάνεια εργασίας ή Web, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας Discord χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή μια εφαρμογή Discord Desktop. Ας δούμε τα βήματα.

1. Επισκεφθείτε το Δικτυακός τόπος Discord στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Discord χρησιμοποιώντας τα εγγεγραμμένα διαπιστευτήριά σας.

3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι ρυθμίσεων από την κάτω αριστερή γωνία δίπλα στο όνομα χρήστη Discord.

4. Κάντε κλικ στο My Account.

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Απενεργοποίηση λογαριασμού.

6. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού Discord και κάντε κλικ στο Απενεργοποίηση λογαριασμού.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πόσος χρόνος χρειάζεται για να διαγραφεί ένας λογαριασμός Discord.

Επιλογή II: Χρήση εφαρμογής για κινητά

Χρησιμοποιείτε το Discord κυρίως χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Discord για κινητά; Εάν ναι, τότε μπορεί να θέλετε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας Discord χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Discord στο τηλέφωνό σας. Ας δούμε τη διαδικασία βήμα προς βήμα.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Discord στο δικό σας iOS ή Android συσκευή.

2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Discord χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας.

3. Μόλις συνδεθείτε, πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω αριστερή γωνία της οθόνης σας.

4. Στη συνέχεια, από την κάτω γραμμή πλοήγησης, πατήστε στο avatar Discord για πρόσβαση στις ρυθμίσεις χρήστη.

5. Τώρα, πατήστε στο My Account.

6. Σύρετε μέχρι τέρμα προς τα κάτω και πατήστε την επιλογή Απενεργοποίηση λογαριασμού.

7. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Discord και πατήστε Απενεργοποίηση.

Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό Discord σας;

Ας δούμε πώς μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό discord στο τηλέφωνό σας.

Σημείωση: Λάβετε υπόψη ότι εάν είστε κάτοχος διακομιστή, θα πρέπει είτε να τον αφαιρέσετε είτε να τον δώσετε σε κάποιον άλλον, επειδή δεν θα μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας από το Discord εάν εξακολουθείτε να ελέγχετε έναν διακομιστή.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Discord στο τηλέφωνό σας.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ > καρτέλα Άβαταρ Discord.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στο Ο λογαριασμός μου > Διαγραφή λογαριασμού.

4. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Discord και πατήστε Διαγραφή.

Πώς διαγράφετε αμέσως τον λογαριασμό Discord σας;

Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Discord με τη βοήθεια των προαναφερθέντων βημάτων.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να διαγραφεί ένας λογαριασμός Discord;

Το Discord μπορεί να διαγράψει λογαριασμούς που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί για περισσότερο από δύο χρόνια ή περισσότερο. Αλλά θα λάβετε ένα email ή μήνυμα κειμένου που σας ενημερώνει ότι ο λογαριασμός σας πρόκειται να διαγραφεί μόλις είναι ανενεργός για δύο χρόνια. Και αν ακόμα δεν υπάρξει απάντηση από την πλευρά σας, ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί.

Τι συμβαίνει όταν διαγράφετε τον λογαριασμό Discord;

Όταν διαγράφετε τον λογαριασμό σας στο Discord, το Discord μετονομάζει το όνομα χρήστη σας με τον όρο Διαγραμμένος χρήστης για να σας κάνει ανώνυμους. Επίσης, τα μηνύματα που στείλατε νωρίτερα παραμένουν ασβεστωμένα, διατηρώντας τη ροή και των δύο απευθείας προσωπικά μηνύματα και ομαδικές συνομιλίες. Εάν θέλετε να διαγράψετε τα μηνύματά σας, θα πρέπει να τα διαγράψετε ένα προς ένα πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να αυτοκαταστραφεί ένας λογαριασμός Discord;

Το Discord θα καταργήσει τον λογαριασμό σας εάν είναι ανενεργός για περισσότερα από δύο χρόνια και δεν έχετε προβεί σε καμία ενέργεια παρά την ειδοποίηση.

Το Discord διαγράφει λογαριασμούς;

Ναι, το Discord διαγράφει όλους τους ανενεργούς λογαριασμούς και τους λογαριασμούς που παραβιάζουν.

Πόσο διαρκεί μια απενεργοποίηση στο Discord;

Όταν διαγράφετε τον λογαριασμό σας Discord, ο λογαριασμός σας απενεργοποιείται πρώτα και διαρκεί για 14 ημέρες. Εάν δεν συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Discord εντός αυτών των 14 ημερών, θα διαγραφεί οριστικά.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πόσος χρόνος χρειάζεται για να διαγραφεί ένας λογαριασμός Discord και πόσος χρόνος χρειάζεται για να αυτοκαταστραφεί ένας λογαριασμός Discord. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.