Η απόλυτη λύση για το ξεκλείδωμα του iPhone σας

Μερικές φορές είναι δύσκολο να αποδεχτεί κανείς ότι υπάρχει ένα εργαλείο όπως το Tenorshare 4uKey.

Είναι μια λύση που μπορεί να θεωρηθεί «η υποδοχή όλων των συναλλαγών» λόγω της ποικιλίας των προβλημάτων που διορθώνει για τους χρήστες iOS, αλλά παρά τις περιοχές στις οποίες έχει απλώσει τα χέρια της, εξακολουθεί να παραμένει ο κύριος όλων.

Αυτό το εργαλείο μπορεί να εκτελέσει διάφορες εργασίες, όπως ξεκλείδωμα του iPhone σας χωρίς κωδικό πρόσβασης και αναγνωριστικό αφής, επιδιόρθωση της απενεργοποιημένης συσκευής σας, κατάργηση προφίλ MDM και πολλά άλλα.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το 4uKey εδώ και λίγο καιρό, έχετε φτάσει στο σωστό μέρος. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα βουτήξουμε βαθιά στο εργαλείο για να δούμε αν αξίζει πραγματικά τον χρόνο σας.

Ας αρχίσουμε.

Πότε και γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Tenorshare 4uKey

Το να είστε χρήστης μιας ψηφιακής συσκευής, όπως ένα smartphone, μπορεί να σας φέρει σε καταστάσεις κρίσης κατά καιρούς. Ένα από τα καλύτερα παραδείγματα θα ήταν όταν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας και κλειδωθείτε έξω από τη συσκευή σας.

Τι κάνετε σε αυτή την κατάσταση; Η συνηθισμένη απάντηση θα ήταν να το πάτε στο κέντρο σέρβις και να αφήσετε τους τεχνικούς να σας το φτιάξουν. Ωστόσο, αν σας αρέσει να επιλύετε προβλήματα μόνοι σας αντί να βασίζεστε σε άλλους, η τέλεια λύση για εσάς θα ήταν να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο όπως το Tenorshare 4uKey.

Σας δίνει τον έλεγχο πολλών διαφορετικών κοινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τακτικά οι χρήστες smartphone.

Ακολουθούν ορισμένα σενάρια στα οποία αυτό το λογισμικό μπορεί να είναι εξαιρετικά βολικό.

#1. Έχετε αγοράσει μια κλειδωμένη μεταχειρισμένη συσκευή

Αν βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση, σε λυπάμαι γιατί δεν είναι ποτέ καλό να παλεύεις με κάτι για το οποίο έχεις ξοδέψει χρήματα. Για να μην ακούγομαι δραματικό, αλλά είναι σχεδόν σαν να ξοδέψατε χρήματα για να δώσετε στον εαυτό σας έναν κουβά άγχος. 😵‍💫

Ωστόσο, υπάρχει πάντα μια λύση στα προβλήματα. Εάν έχετε αγοράσει ένα μεταχειρισμένο iPhone ή iPad από άλλο άτομο και συνειδητοποιείτε ότι έχει το Apple ID του προηγούμενου κατόχου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Tenorshare 4uKey για να παρακάμψετε το Apple ID και να το ενεργοποιήσετε με τα διαπιστευτήριά σας.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ξεκινήσετε από την αρχή χωρίς κανένα ίχνος του προηγούμενου ιδιοκτήτη. Φυσικά, μπορείτε επίσης να απολαύσετε όλες τις δυνατότητες της συσκευής.

Διαβάστε επίσης: Πώς να μεταφέρετε επαφές από το Android στο iPhone

#2. Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας

Αυτός είναι πιθανώς ο ελέφαντας στο δωμάτιο γιατί είναι τόσο προφανές, και υποθέτω ότι οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε βιώσει αυτό. Ποτέ δεν είναι καλό συναίσθημα όταν ξεχνάς τον κωδικό πρόσβασής σου επειδή δεν ξέρεις αν πρέπει να τον κατηγορήσεις στη μνήμη σου 🧠 ή τον τολμηρό εαυτό σου που έβαλε εξαρχής έναν δύσκολο κωδικό.

  Συμβουλές για την πρόσληψη ενός προγραμματιστή WordPress για την επιχείρησή σας

Εάν εισάγετε λάθος κωδικό πρόσβασης πολλές φορές, η συσκευή σας iOS θα απενεργοποιηθεί και θα σας ζητήσει να τον επαναφέρετε μέσω του iTunes.

Εάν δεν θέλετε να το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το 4uKey για να το παρακάμψετε και να παραλείψετε τη διαδικασία αποκατάστασης μέσω του iTunes για να καταλήξετε ξανά σε μια λειτουργική συσκευή.

Το καλύτερο κομμάτι? Είναι μόνο θέμα λίγων λεπτών.

#3. Είστε προγραμματιστής

Όντας προγραμματιστής ή λάτρης της τεχνολογίας, είναι πάντα σημαντικό να δοκιμάζετε τα πράγματα και ένας τομέας που θα θέλατε να βάλετε στο σφυρί είναι η ασφάλεια του iOS. Όλοι γνωρίζουμε πόσο καλή είναι ήδη η ασφάλεια των συσκευών της Apple, αλλά δεν βλάπτει να τη δοκιμάσουμε.

Χρησιμοποιώντας το Tenorshare 4uKey, μπορείτε να εντοπίσετε τα τρωτά σημεία του iOS και τις περιοχές που μπορούν να παρακαμφθούν εύκολα.

Χαρακτηριστικά του Tenorshare 4uKey

Αυτό που κάνει το Tenorshare 4uKey ένα από τα πιο αξιόπιστα εργαλεία ξεκλειδώματος εκεί έξω είναι το σύνολο των χαρακτηριστικών του. Σας προσφέρει πολλά απίστευτα χαρακτηριστικά που μπορούν να βγάλουν τη συσκευή σας από μια τρύπα κουνελιού, συμπεριλαμβανομένων λειτουργιών που είναι απρόσιτες στο μέλλον.

Ακολουθεί μια ανάλυση των κύριων χαρακτηριστικών:

#1. Ξεκλειδώστε τον κωδικό πρόσβασης

Εάν εσείς ή κάποιος στην οικογένειά σας έχει ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης της συσκευής iOS του, το Tenorshare 4uKey μπορεί να τον ξεκλειδώσει με λίγα απλά βήματα.

Επιπλέον, ακόμα κι αν η συσκευή σας είναι απενεργοποιημένη, μπορεί να το διορθώσει χωρίς να ιδρώσει.

#2. Ξεκλειδώστε το Apple ID

Το να ξεχάσετε το Apple ID σας ήταν μια τρομακτική κατάσταση, αλλά όχι πια με εργαλεία όπως το 4uKey. Μπορεί να αφαιρέσει το τρέχον Apple ID και να σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα νέο. Αυτή είναι μια εξαιρετική δυνατότητα που πρέπει να έχετε όταν δεν έχετε άλλον τρόπο πρόσβασης στη συσκευή σας.

Για να μην αναφέρουμε, αν έχετε αγοράσει μια μεταχειρισμένη συσκευή που φαίνεται να έχει ακόμα το παλιό Apple ID, αυτή η δυνατότητα θα σώσει την κατάσταση.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν χρειάζεστε καμία τεχνική γνώση γιατί όλα είναι στρωμένα μπροστά σας με τον πιο απλό τρόπο.

#3. Ξεκλειδώστε τον κωδικό πρόσβασης χρόνου οθόνης

Αυτή είναι μια σχετικά νέα δυνατότητα που έχει εισαχθεί, αλλά είναι τόσο χρήσιμη απλώς και μόνο επειδή η απομνημόνευση ενός πρόσθετου κωδικού πρόσβασης (χρόνος οθόνης) μπορεί να είναι μια εργασία που πολλοί άνθρωποι δεν παίρνουν στα σοβαρά.

Θα ήθελα να πιστεύω ότι οι άνθρωποι ξεχνούν τον κωδικό πρόσβασής τους για τον χρόνο χρήσης πιο συχνά από τον κύριο κωδικό πρόσβασης του τηλεφώνου τους. Χρησιμοποιώντας το Tenorshare 4uKey, μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε τον κωδικό πρόσβασης χωρίς απώλεια δεδομένων.

#4. Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χωρίς κωδικό πρόσβασης

Εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο iPhone σας, αλλά δεν θυμάστε τον κωδικό πρόσβασής σας, το 4uKey σάς δίνει τη δυνατότητα να το κάνετε απρόσκοπτα.

Δεν θα χρειαστείτε κωδικό πρόσβασης ή ακόμη και iTunes.

#5. Διορθώστε διάφορα προβλήματα iOS

Εκτός από τις συνήθεις λειτουργίες που μπορείτε να περιμένετε από ένα εργαλείο ξεκλειδώματος, το Tenorshare 4uKey έχει επίσης διάφορες άλλες διορθώσεις iOS.

Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν:

  • Κατάργηση Touch ID
  • Αφαιρέστε το Face ID
  • Παράκαμψη οθόνης MDM
  • Απενεργοποιήστε το “Find My iPhone” χωρίς κωδικό πρόσβασης
  • Απαλλαγείτε από τη διαδικασία ενεργοποίησης σε iPhone και iPad

Διαβάστε επίσης: Πώς να διορθώσετε το “Δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο App Store” στο iPhone ή το iPad σας

  Πώς να δημιουργήσετε σελίδα προορισμού προϊόντος πριν από την κυκλοφορία;

#6. Υψηλό ποσοστό επιτυχίας

Είναι πολύ εύκολο να κάνεις αξιώσεις αλλά εξίσου δύσκολο να τις παραδώσεις. Ευτυχώς, ό,τι υπόσχεται το Tenorshare 4uKey έχει υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Αυτό το μόνο γεγονός το καθιστά ένα πολύ αξιόπιστο εργαλείο για χρήση σε περιόδους έκτακτης ανάγκης.

Χρησιμοποιεί προηγμένους αλγόριθμους για την εκτέλεση εργασιών όπως το ξεκλείδωμα του κωδικού πρόσβασης και του Apple ID στη συσκευή σας και είναι σχεδόν ακατάλληλο.

#7. Ευέλικτη Συμβατότητα

Το Tenorshare 4uKey είναι συμβατό με όλες τις συσκευές Apple και τις εκδόσεις iOS. Επίσης, μπορεί να γίνει λήψη σε macOS καθώς και σε Windows.

Η πολλαπλή συμβατότητα είναι εξαιρετική γιατί αν είστε κάποιος που έχει iPhone αλλά χρησιμοποιεί υπολογιστή με Windows, μπορείτε να κάνετε τη δουλειά άψογα.

#8. Εύκολο στη χρήση διεπαφή

Σε αντίθεση με πολλά άλλα ισχυρά εργαλεία που συμβιβάζονται με τη διεπαφή, με το Tenorshare 4uKey, μπορείτε να περιμένετε μια πολύ εύχρηστη διεπαφή. Δεν θα χρειαστείτε τεχνικές δεξιότητες ή προηγούμενες γνώσεις για τη χρήση ενός εργαλείου όπως αυτό, επειδή όλα σας παρουσιάζονται με απλό τρόπο.

Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρετε ότι καμία από τις εργασίες που εκτελείτε σε αυτό το λογισμικό δεν διαρκεί πολύ για να ολοκληρωθεί, ανεξάρτητα από τη σοβαρότητα του προβλήματος.

#9. Έμφαση στο απόρρητο δεδομένων

Αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό που θα μπορούσατε να βρείτε σε οποιοδήποτε λογισμικό. Η έμφαση στο απόρρητο των δεδομένων και στην ασφάλεια των χρηστών πρέπει να είναι ύψιστης προτεραιότητας και το Tenorshare 4uKey το κατανοεί απόλυτα αυτό.

Δεν αποθηκεύει ούτε πουλά τα προσωπικά σας στοιχεία, επομένως κάθε μικρό κομμάτι δεδομένων που εισάγετε σε αυτό το εργαλείο είναι ασφαλές και ασφαλές.

Πώς να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε το Tenorshare 4uKey

Παρά τα όσα έχετε διαβάσει μέχρι τώρα, δεν χρειάζεται να με πιστέψετε καθόλου. Αντίθετα, μπορείτε να κάνετε λήψη του Tenorshare 4uKey δωρεάν και να δοκιμάσετε τα πάντα μόνοι σας. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε μια εμπειρία από πρώτο χέρι όλων των χαρακτηριστικών.

Όταν θέλετε να επεκτείνετε την άδειά σας, μπορείτε να εξετάσετε τα επί πληρωμή τους προγράμματα που ξεκινούν από μόλις 45,95 $.

Για να κατεβάσετε το εργαλείο, απλώς μεταβείτε στην αρχική τους σελίδα και κάντε κλικ στο κουμπί Δωρεάν λήψη.

Μόλις το κατεβάσετε στο σύστημά σας, προχωρήστε και εγκαταστήστε το χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο πρόγραμμα εγκατάστασης.

Θα πρέπει να δείτε την εφαρμογή να εμφανίζεται στην επιφάνεια εργασίας σας ή στον φάκελο των εφαρμογών σας. Στη συνέχεια, ανοίξτε το και επιλέξτε μία από τις επιλογές που δίνονται στην οθόνη έναρξης.

Αφού επιλέξετε τον επιθυμητό σκοπό χρήσης του εργαλείου, θα σας ζητήσει να συνδέσετε τη συσκευή σας στον υπολογιστή/φορητό υπολογιστή σας. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, έχω συνδέσει το iPhone μου. Έχω επιλέξει την επιλογή Κατάργηση Apple ID, οπότε τώρα θα κάνω κλικ στο Start Remove.

Μόλις πατήσετε το κουμπί Start Remove, το εργαλείο θα ξεκινήσει αμέσως να αφαιρεί το Apple ID. Απλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή δεν αποσυνδεθεί ή δεν κλείσετε το πρόγραμμα.

Η διαδικασία θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, θα δείτε μια οθόνη όπως αυτή:

Αυτό επιβεβαιώνει ότι το Apple ID από τη συσκευή σας έχει αφαιρεθεί και μπορείτε να ξεκινήσετε εκ νέου με ένα νέο.

Οφέλη από τη χρήση του Tenorshare 4uKey

Αυτό το λογισμικό έχει όλα τα πλεονεκτήματα που μπορώ να συνεχίσω για αυτό. Ωστόσο, εδώ είναι μερικά από τα κύρια οφέλη που πιστεύω ότι θα προσέλκυαν οποιονδήποτε.

#1. Ταχύτατο

Φανταστείτε να παίρνετε το τηλέφωνό σας σε ένα κέντρο σέρβις και να περιμένετε τη μισή μέρα για να φτιάξετε το τηλέφωνό σας γιατί, ας το παραδεχτούμε, δεν είστε το μόνο άτομο που περιμένει στην ουρά.

  8 φοβερά θέματα Mate για λήψη

Επιλέγοντας να χρησιμοποιήσετε το Tenorshare 4uKey, μπορείτε να μεταβείτε σε κάτι που είναι εξαιρετικά γρήγορο σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους επιδιόρθωσης πραγμάτων.

Είτε ξεκλειδώνετε τον κωδικό πρόσβασής σας, αφαιρείτε το Apple ID σας ή παρακάμπτετε την οθόνη MDM, όλα χρειάζονται λίγα μόνο δευτερόλεπτα από την ημέρα σας. Πόσο βολικό είναι αυτό;

#2. Χωρίς απώλεια δεδομένων

Οι περισσότερες από τις μεθόδους που χρησιμοποιεί το 4uKey για την επίλυση προβλημάτων στο τηλέφωνό σας δεν επηρεάζουν τα δεδομένα που έχετε ήδη στο τηλέφωνό σας. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε εύκολα να αφαιρέσετε τον κωδικό πρόσβασής σας για τον χρόνο χρήσης χωρίς να απαλλαγείτε από τις αγαπημένες σας φωτογραφίες.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι, σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε απώλεια δεδομένων. Το ξεκλείδωμα ενός απενεργοποιημένου iPhone είναι ένα παράδειγμα αυτού.

#3. Δωρεάν για να ξεκινήσετε

Παρά το γεγονός ότι είναι το αγαπημένο του πλήθους, το Tenorshare παραμένει γενναιόδωρο όσον αφορά την τιμολόγηση. Μπορείτε να ξεκινήσετε χωρίς κόστος χρησιμοποιώντας τη δωρεάν δοκιμή για να πάρετε μια γεύση του τι είναι ικανό το εργαλείο.

Περιορισμοί του Tenorshare 4uKey

Μπορεί να είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά αυτό το εργαλείο είναι πολύ κοντά στο να είναι τέλειο. Το λέω αυτό γιατί δεν μπορούσα να δω κανέναν περιορισμό, εκτός από το ότι θα απαιτήσει να εγκαταστήσετε το iTunes στον υπολογιστή σας.

Ωστόσο, έχει λύση και για αυτό. Εάν δεν έχετε εγκαταστήσει το iTunes στο σύστημά σας, θα εγκαταστήσει αυτόματα μερικά στοιχεία του iTunes που θα είναι αρκετά για να ολοκληρώσετε τη δουλειά.

Εναλλακτικές λύσεις του Tenorshare 4uKey

Εάν, για κάποιο λόγο, δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Tenorshare 4uKey, μπορείτε να δείτε μερικές από τις εναλλακτικές λύσεις που παραλίγο να αποδώσουν τόσο καλή δουλειά.

#1. FoneGeek iPhone Passcode Unlocker

Μπορείτε να αφαιρέσετε διαφορετικούς τύπους κλειδωμάτων οθόνης με το FoneGeek iPhone Passcode Unlocker, συμπεριλαμβανομένων των Face ID, Touch ID και του κωδικού πρόσβασης 4/6 ψηφίων. Επιπλέον, μπορεί να αφαιρέσει το Apple ID, το κλείδωμα MDM και τον κωδικό πρόσβασης χρόνου οθόνης.

Σας επιτρέπει επίσης να διορθώσετε το απενεργοποιημένο τηλέφωνό σας χωρίς iTunes ή iCloud και όλα αυτά χρειάζονται μόλις λίγα δευτερόλεπτα.

Αυτό το εργαλείο είναι διαθέσιμο τόσο για Windows όσο και για macOS και είναι συμβατό με όλες τις πιο πρόσφατες (και παλαιότερες) εκδόσεις του iPhone και του iPad.

#2. AnyUnlock

Το AnyUnlock παρέχει μια αποτελεσματική λύση για να επιδιορθώσετε άμεσα την κλειδωμένη συσκευή σας.

Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, μπορεί να εκτελέσει 12 κύριες εργασίες ξεκλειδώματος, οι οποίες περιλαμβάνουν:

  • Κλείδωμα SIM
  • Οθόνη κωδικού πρόσβασης
  • Κλειδαριά MDM
  • Apple ID
  • Καταργήστε την κρυπτογράφηση αντιγράφων ασφαλείας iTunes
  • Κλείδωμα ενεργοποίησης iCloud
  • Κωδικός πρόσβασης χρόνου οθόνης
  • διαχειριστής κωδικών πρόσβασης
  • Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης αντιγράφων ασφαλείας iTunes
  • Απενεργοποιήστε το Find My iPhone
  • Βρείτε το Apple ID
  • Επαλήθευση iDevice

Είτε έχετε αγοράσει ένα μεταχειρισμένο τηλέφωνο, είτε έχετε σπάσει το τηλέφωνό σας είτε ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας, αυτή η λύση μπορεί να σας σώσει.

#3. Ξεκλείδωμα οθόνης Dr.Fone

Το μόνο που χρειάζεται είναι τρία απλά βήματα για να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας iOS με το Dr.Fone Screen Unlock. Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, μπορείτε να αφαιρέσετε όλους τους τύπους κλειδαριών για να ξεφύγετε από το πρόβλημα σε λίγο.

Μπορείτε να το κατεβάσετε στα Windows, καθώς και στο macOS και να ξεκινήσετε εντελώς δωρεάν.

Σημείωση του συγγραφέα

Είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω το Tenorshare 4uKey περισσότερο από ένα χρόνο πριν και τη στιγμή που είδα τις δυνατότητές του, εντυπωσιάστηκα με το τι μπορεί να κάνει. Γρήγορα προς τα εμπρός στο σήμερα, και με τον καιρό γίνεται όλο και καλύτερο.

Είναι ένα εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για να λύνει τα περισσότερα από τα προβλήματα «ξεκλειδώματος» με τη συσκευή σας iOS και κάνει φανταστική δουλειά χωρίς να καταναλώνει πολύ χρόνο.

Συνολικά, νομίζω ότι το 4uKey είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που μπορείτε να έχετε στο οπλοστάσιό σας εάν είστε χρήστης iOS. Είναι εύκολο στη χρήση, αποτελεσματικό και μπορεί να σας γλιτώσει από πολλούς πονοκεφάλους εάν ξεχάσετε ποτέ τον κωδικό πρόσβασής σας ή αντιμετωπίσετε άλλα προβλήματα με τη συσκευή σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε τα καλύτερα εργαλεία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για iPhone και iPad.