Συμβουλές για την πρόσληψη ενός προγραμματιστή WordPress για την επιχείρησή σας

Κατά τη δημιουργία ενός ιστότοπου WordPress, υπάρχουν δύο ερωτήματα που μπορεί κανείς να εξετάσει. Πρέπει να δημιουργήσω τον ιστότοπο μόνος μου ή να προσλάβω έναν προγραμματιστή WordPress;

Η υιοθέτηση της ανάπτυξης του ιστότοπου μόνος σας είναι καλή όταν γνωρίζετε το WordPress. Με μια απλή εξοικείωση, δεν μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο. Απαιτεί πολλή προσπάθεια από το σχεδιασμό μέχρι την ανάπτυξη. Πρέπει να είστε ειδικός σε PHP, CSS και WordPress

Εάν δεν είστε ειδικός, τότε ίσως είναι καλύτερα να προσλάβετε έναν προγραμματιστή. Μπορούν να είναι ελεύθεροι επαγγελματίες ή μέσω γραφείου ανάπτυξης.

Ας δούμε τα ακόλουθα σημεία που μπορούν να σας βοηθήσουν πρόσληψη προγραμματιστή WordPress.

Περιγράψτε τι απαιτείται

Το σημερινό WordPress δεν είναι το ίδιο. ήταν μερικά χρόνια πριν. Είναι ισχυρό και μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία από έναν προσωπικό ιστότοπο σε πολύπλοκη εφαρμογή. Επομένως, εάν ζητάτε από έναν προγραμματιστή να αναπτύξει ιστότοπο WP, τότε αυτό δεν αρκεί. Πρέπει πρώτα να αποφασίσεις τι ψάχνεις;

  • Είναι για blogging;
  • Ηλεκτρονικό κατάστημα?
  • Εταιρικός ιστότοπος;
  • Ευρετήριο?
  • Περιοδικό?

Και η λίστα συνεχίζεται…

Καταγράψτε ποιες είναι οι λειτουργίες που αναζητάτε.

  • Ολοκληρωμένο κοινωνικό μερίδιο
  • Περιοχές widget
  • Κουτί συντάκτη
  • Πλαίσιο σχολίων
  • Διάταξη ανάρτησης & κατηγορίας
  • Κεφαλίδα και υποσέλιδο

και ούτω καθεξής…

Δεν έχει σημασία τι πρόκειται να το αναπτύξετε – ενημερώστε τον προγραμματιστή ότι αναζητάτε έναν ελαφρύ κώδικα, βελτιστοποιημένο SEO για γρήγορη φόρτωση ιστότοπου και καλύτερη κατάταξη αναζήτησης.

  8 Καλύτερο λογισμικό σχεδίασης για ομάδες

Η σύνταξη μιας περιγραφής εργασίας με αναλυτικό τρόπο θα ήταν χρήσιμη για να βρείτε τον καλύτερο προγραμματιστή. Πριν από τη δημοσίευση, είναι σημαντικό να δημιουργήσετε μια σαφή και λεπτομερή περιγραφή των απαιτήσεων λαμβάνοντας υπόψη τους παράγοντες του αποτελέσματος, του προϋπολογισμού και της προθεσμίας. Έχει φανεί ότι το μεγαλύτερο μέρος ενός σχεδίου δεν λειτουργεί επειδή οι πελάτες δεν είναι σε θέση να παρέχουν λεπτομερείς και πλήρεις πληροφορίες. Επομένως, εάν δεν αφιερώνετε χρόνο σε εργασίες για το σπίτι, τότε πώς περιμένετε να αποκτήσετε καλούς προγραμματιστές;

Χρησιμοποιήστε αναφορές

Όντας νέος κάτοικος σε ορισμένες περιοχές, χρειαζόμαστε πολλά πράγματα να κάνουμε. Έτσι, γενικά, ρωτάμε γύρω μας, είτε σε φίλους, συναδέλφους ή οικογένεια. Παρόμοια είναι η περίπτωση των προγραμματιστών του WordPress. Μπορείτε να ακολουθήσετε τις αναφορές στους φίλους σας, τους ειδικούς ή τους έμπιστους προγραμματιστές που μπορούν να δώσουν, με τους οποίους έχουν συνεργαστεί.

Εάν η έρευνα δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, τότε θα πρέπει να τη διευρύνετε με τη συμμετοχή σας στα WordCamps ή στην τοπική συνάντηση κ.λπ. Το LinkedIn είναι ο δοκιμασμένος και δοκιμασμένος τρόπος για να προσλάβετε έναν προγραμματιστή WordPress ζητώντας από τις επαφές να σας προτείνουν.

Μην χάσετε ολόκληρη την εικόνα

Αφού επιλέξετε κάποια ονόματα από τη λίστα, μην παραλείψετε να φροντίσετε σωστά τα χαρτοφυλάκια. Μπορείτε να λάβετε κριτικές σχετικά με αυτούς από ιστότοπους κριτικών, Dribble και GitHub, κ.λπ. Θα πρέπει να αναλύσετε τις προηγούμενες εργασίες τους πριν βεβαιωθείτε ότι θα προσλάβετε. Τα γεγονότα, όπως π.χ. Καλά παρουσιασμένες και λεπτομερείς μελέτες περιπτώσεων, συνεισφορά στην κοινότητα του WordPress, κριτικές θεμάτων και προσθηκών, συνάφεια θεμάτων με ιστολόγια και άλλες δημοσιεύσεις θα πρέπει να αναλυθούν και να εξεταστούν σωστά.

  Το μικρόφωνο δεν λειτουργεί σε Mac; Δείτε πώς μπορείτε να το διορθώσετε

Μπορείτε να ελέγξετε τα κοινωνικά προφίλ τους και να κάνετε μια ιδέα για το πώς αλληλεπιδρούν με άλλους. Από εδώ θα καταλάβετε τη στάση τους απέναντι σε όλα, όπως και στη δουλειά. Έχει ειπωθεί ότι το να είσαι γνώστης δεν είναι τίποτα μέχρι να μην είσαι αρκετά επινοητικός.

Ζήστε την εμπειρία της προηγούμενης δουλειάς τους

Εάν δεν είστε τεχνικός και δεν μπορείτε να κατανοήσετε την κωδικοποίηση και τους τεχνικούς όρους, τότε το κύριο πράγμα στο οποίο μπορείτε να εστιάσετε είναι να βιώσετε την προηγούμενη δουλειά τους. Μπορείτε να τους ζητήσετε να σας δείξουν μερικά παραδείγματα που σχετίζονται με το έργο σας. Σχολιάστε το αφού το αναλύσετε λίγο.

Αναλύστε εάν τα προηγούμενα έργα τους ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας ή όχι; Είναι όλα τα στοιχεία στη σελίδα ευθυγραμμισμένα σωστά; Έχει περάσει το plug-in όλες τις δοκιμές βάσει του σχεδίου δοκιμής; Πάνω απ ‘όλα, θα πρέπει να είστε ευχαριστημένοι με τη δουλειά και να πείσετε τον εαυτό σας να τους προσλάβει.

Προσλάβετε τον προγραμματιστή με γνώμονα την εξυπηρέτηση

Οι περισσότεροι από τους προγραμματιστές έχουν κάποια επιχειρηματική και ανεξάρτητη εμπειρία στο παρελθόν τους. Έτσι, γίνεται ωφέλιμο για αυτούς όταν αρχίζουν να εργάζονται σε κάποια επιχείρηση ως προγραμματιστής WordPress. Γνωρίζουν πραγματικά την αξία του χρόνου χωρίς να χάσουν λίγο.

  Πώς να ενεργοποιήσετε το Crunchyroll σε οποιαδήποτε συσκευή

Για έναν επιτυχημένο επιχειρηματία, θα πρέπει να προσλάβετε έναν προγραμματιστή με γνώμονα την εξυπηρέτηση. Η λήψη αυτού που έχετε προσλάβει με έναν πραγματικά επαγγελματικό τρόπο είναι ο βασικός στόχος κατά την πρόσληψη ενός προγραμματιστή WordPress.

Ελέγξτε τα θεμελιώδη στοιχεία

Ναι, είναι σημαντικό να αναλύσουμε τα θεμελιώδη στοιχεία.

  • Εάν ο προγραμματιστής μπορεί να απαντήσει κατάλληλα στις ερωτήσεις σας;
  • Μπορούν να σας παράσχουν την ενημέρωση κατάστασης;
  • Εξηγεί ο προγραμματιστής τα σημεία για να τα κατανοήσετε γρήγορα;
  • Αγγλικά ή τη γλώσσα που προτιμάτε για επικοινωνία;

Αναθεώρηση κώδικα

Ο έλεγχος του κώδικα είναι μια ισχυρή μέθοδος για τον έλεγχο της ποιότητας της εργασίας. Ορισμένοι άλλοι προγραμματιστές (τρίτοι) θα ελέγξουν τον κώδικα και θα τον ελέγξουν με βάση λογικά σφάλματα, την πλήρη εφαρμογή όλων των περιπτώσεων, τον αριθμό των δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν, τα ζητήματα ασφάλειας και απόδοσης. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να κάνετε μια ιδέα για την απόδοση του προγραμματιστή και μπορείτε να ζητήσετε να την τροποποιήσετε εάν απαιτείται.

Πού να προσλάβω έναν προγραμματιστή WordPress;

Εξαρτάται από την προτίμησή σας, αλλά τα παρακάτω είναι μερικά από τα καλύτερα διαδικτυακά μέρη για να βρείτε ένα για το επόμενο έργο σας.

Upwork – εκατοντάδες προγραμματιστές, προσλάβετέ τους είτε με σταθερό είτε με ωριαία χρέωση.

Toptal – προσλάβετε το κορυφαίο 3% των ελεύθερων επαγγελματιών

Fiverr – καλό για κάποιες μικρές τροποποιήσεις

Γκουρού – παρόμοιο με το Upwork

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε την απαίτησή σας στο Twitter με το hashtag – #hiring #wordpress #development

Σας εύχομαι καλή επιτυχία στο να βρείτε τον κατάλληλο υποψήφιο για τη δουλειά σας.

Άρθρο της Emily Johns