Πώς να δημιουργήσετε σελίδα προορισμού προϊόντος πριν από την κυκλοφορία;

Σκοπεύετε να λανσάρετε σύντομα το προϊόν σας;

Δημιουργήστε τη σελίδα προορισμού πριν από την κυκλοφορία, ώστε να μπορείτε να εκτοξεύετε τη λίστα email κατά την εκκίνηση.

Κάποια στιγμή πριν, κυκλοφορήσαμε το grtechpc.org Tools, ένα εργαλείο για τη δοκιμή του χρόνου φόρτωσης του ιστότοπου, τον έλεγχο στιγμιότυπων οθόνης κ.λπ. Έλαβα 2500+ επισκέψεις από τη λίστα email μου, η οποία είναι μια εξαιρετική ημέρα κυκλοφορίας. Αυτό ήταν δυνατό μόνο επειδή είχα σύντομα μια σελίδα προορισμού όπου μάζεψα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μια σελίδα προορισμού είναι μια αυτόνομη σελίδα που είναι διαφορετική από αυτή της αρχικής σελίδας ή, εν προκειμένω, οποιασδήποτε άλλης σελίδας του ιστότοπού σας και χρησιμεύει ως μια ενιαία σελίδα που εστιάζει στον ιστότοπο, το προϊόν, τις υπηρεσίες σας.

Μια σελίδα προορισμού σάς βοηθά να κλιμακώσετε το όνομα της επωνυμίας σας μεταξύ των πιθανών πελατών, να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας και να βελτιώσετε το SEO. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ενισχύσετε την κοινωνική σας σύνδεση εισάγοντας τους θεατές στα προφίλ σας στο Facebook, στο LinkedIn ή στο Twitter.

Κάθε φορά που αποφασίζετε να λανσάρετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε ένα buzz, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να πάρουν μια ιδέα για το προϊόν σας. Εάν δημιουργήσετε ενθουσιασμό στους ανθρώπους ακριβώς πριν από την κυκλοφορία του προϊόντος σας, το προϊόν σας θα ανέβει ένα βήμα και θα προσεγγίσει καλύτερο κοινό.

Το διαδικτυακό μάρκετινγκ είναι ένας από τους προτιμότερους τρόπους που επιλέγουν οι επιχειρήσεις αυτές τις μέρες και πρέπει να γνωρίζετε ότι η σελίδα προορισμού πριν από την κυκλοφορία είναι η ψυχή ολόκληρης της διαδικτυακής σας καμπάνιας.

Δεν χρειάζεται να εμφανίσετε το τελικό προϊόν σας στις σελίδες Προσεχώς. Αυτές οι σελίδες σάς δίνουν μια ιδέα για το πόσο πολύ ενδιαφέρονται οι άνθρωποι για το προϊόν σας και δημιουργούν θόρυβο μεταξύ του στοχευόμενου κοινού.

Μια τυπική σελίδα προορισμού παρέχει μια σύντομη εικόνα σχετικά με το προϊόν και τα προβλήματα που επιλύει. Επίσης, περιλαμβάνουν μια ενότητα όπου οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν για να ενημερώνονται και να μαθαίνουν περισσότερα για το προϊόν.

Αυτό διασφαλίζει ότι έχετε έτοιμη μια σειρά από πιθανούς αγοραστές τη στιγμή της πραγματικής κυκλοφορίας του προϊόντος σας.

Η παρακάτω λύση μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια όμορφη σελίδα προορισμού μέσα σε λίγα λεπτά.

Σύρετε τις σελίδες

Θέλετε να δημιουργήσετε τη σελίδα προορισμού σας χωρίς καμία γνώση κωδικοποίησης;

Σύρετε τις σελίδες μπορώ να σε βοηθήσω. Μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα σελίδες προορισμού AMP βελτιστοποιημένες για κινητά και να βελτιώσετε τα ποσοστά μετατροπών σας.

Για να παρέχεται απίστευτα γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης στους χρήστες, τα AMP προφορτώνονται και προσφέρονται από την κρυφή μνήμη της Google. Ως εκ τούτου, μπορείτε να βιώσετε σημαντικά χαμηλότερα ποσοστά εγκατάλειψης και να ανταμειφθείτε με χαμηλό κόστος ανά κλικ. Για να μην αναφέρουμε, μεγάλες εταιρείες όπως η BMW χρησιμοποιούν AMP και η Google το συνιστά.

Δεν χρειάζεται να γίνετε επαγγελματίας για να σχεδιάσετε τη σελίδα προορισμού σας. Ξεκινήστε να δημιουργείτε ανταποκρίσιμες και εντυπωσιακές σελίδες προορισμού απλά σύροντας τα μπλοκ και αποθέτοντάς τα οπουδήποτε θέλετε χωρίς να γράφετε κωδικούς. Προσφέρουν πολλά πρότυπα για να διαλέξετε, μαζί με επεξεργασία σε πολλές οθόνες.

Για το σχεδιασμό, θα λάβετε πάνω από 25 προηγμένες ενότητες, πίνακες, γραφήματα τιμών, διπλότυπες σελίδες, γκαλερί και καρουζέλ. επιλογές αποκοπής, αντιγραφής και επικόλλησης, σημεία διακοπής και πολλά άλλα. Επιπλέον, έχετε 50+ πρότυπα ενοτήτων, 8000+ εικονίδια και υποστήριξη SVG, 1000+ γραμματοσειρές Google, στοιχεία ελέγχου στυλ και μεγέθους, 1 εκατομμύριο+ εικόνες Unsplash, χρώματα ντεγκραντέ και ατελείωτες επιλογές.

Αφού ολοκληρώσετε τα πάντα, μπορείτε εύκολα να δημοσιεύσετε τη σελίδα προορισμού στον τομέα σας. Θα λάβετε δωρεάν SSL, CDN, ισχυρούς διακομιστές cloud, βελτιστοποίηση προσωρινής αποθήκευσης και κώδικα, συμπίεση εικόνας, δοκιμή A/B, μαγνήτες μολύβδου, φόρμες πολλαπλών βημάτων και πολλά άλλα. Για ταχύτερη παράδοση εικόνων, το Swipe Pages χρησιμοποιεί 36 PoP. Συνδεθείτε με χιλιάδες εφαρμογές τρίτων χρησιμοποιώντας άμεσες ενσωματώσεις και Zapier. Μπορείτε να προσκαλέσετε όλα τα μέλη της ομάδας σας, να τους αναθέσετε ρόλους και να οργανώσετε έργα χρησιμοποιώντας δευτερεύοντες λογαριασμούς.

Συνδέστε γρήγορα το Swipe Pages με τον λογαριασμό σας Stripe και ξεκινήστε να πουλάτε προϊόντα χρησιμοποιώντας τις σελίδες προορισμού που έχετε δημιουργήσει, προσφέροντας μια υπέροχη εμπειρία ολοκλήρωσης αγοράς. Μπορείτε να αυξήσετε τα ποσοστά μετατροπών κατά 2 φορές, προσφέροντας μια εξατομικευμένη εμπειρία στους χρήστες σας χρησιμοποιώντας δεδομένα από τις διαφημίσεις σας.

Θέστε στόχους και παρακολουθήστε τις υποβολές φορμών και τα κλικ σε συνδέσμους για να δείτε γρήγορα την απόδοση των σελίδων προορισμού σας. Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών τώρα χωρίς πιστωτικές κάρτες.

Leadpages

Δημιουργήστε σελίδες προορισμού εστιασμένες στις μετατροπές για να μετατρέψετε τα κλικ σε δυνητικούς πελάτες Αρχικές σελίδες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τη δημιουργία σελίδων συμμετοχής, επιβεβαίωσης και ευχαριστιών, σελίδων ολοκλήρωσης αγοράς, σελίδων πωλήσεων και άλλα, χρησιμοποιώντας εύχρηστα και προσαρμοσμένα πρότυπα.

Εδώ μπορείτε να βρείτε πολλά ισχυρά χαρακτηριστικά που είναι μοναδικά και χρήσιμα. Το Leadpages έχει την τεχνολογία να προβλέπει την απόδοση της σελίδας πριν τη δημοσίευση και προτείνει επίσης προτάσεις, ώστε να μπορείτε να τροποποιήσετε τις σελίδες και να αφαιρέσετε τις εικασίες για να συνεχίσετε να αναπτύσσεστε.

  Πώς να διαγράψετε ένα χαρτοφυλάκιο στο Yahoo Finance

Προσφέρουν απεριόριστη επισκεψιμότητα και συλλογή δυνητικών πελατών, καθώς δεν επιβάλλεται όριο σε αυτές τις πτυχές του ιστότοπού σας και οι Leadpages δεν σας χρεώνουν ποτέ για αυτό, σε αντίθεση με άλλες. Μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε απεριόριστες σελίδες προορισμού χωρίς να σκέφτεστε τα όρια εύρους ζώνης ή τα μηνύματα λάθους.

Οι σελίδες προορισμού που σχεδιάζετε με τη βοήθεια των Leadpages φορτώνονται πιο γρήγορα, γεγονός που σας βοηθά να παρακολουθείτε περισσότερες μετατροπές, υψηλότερο σκορ ποιότητας διαφήμισης PPC και περισσότερους πελάτες και πωλήσεις. Το Leadpages σάς βοηθά να εξοικονομήσετε τα έξοδά σας σε έναν σχεδιαστή ιστοσελίδων, καθώς έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε εύκολα τις σελίδες προορισμού σας.

Προσθέστε γραφικό στοιχείο κρατήσεων OpenTable, πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο, Calendly, χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης και πολλά άλλα για καλύτερη λειτουργικότητα χρησιμοποιώντας το εργαλείο δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης. Προσφέρουν 200+ επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα ιστού για να τροφοδοτήσουν το δημιουργικό σας μυαλό. Αξιοποιήστε στο έπακρο τον προϋπολογισμό των διαφημίσεών σας αντιστοιχίζοντας διαφημίσεις και καμπάνιες σε σχετικές σελίδες προορισμού που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για το κοινό-στόχο σας.

Μπορείτε να προσαρμόσετε το περιεχόμενό του με βάση κάθε πελάτη για να μεγιστοποιήσετε τον αντίκτυπο και να αυξήσετε τη λίστα email 2 φορές πιο γρήγορα. Εκτελέστε δοκιμές A/B στις σελίδες προορισμού σας για να μάθετε τι λειτουργεί καλύτερα για τους πελάτες σας και να βελτιστοποιήσετε τις σελίδες με υψηλότερες μετατροπές.

Χρησιμοποιήστε τις απρόσκοπτες ενσωματώσεις τους που συνδέουν πλατφόρμες μάρκετινγκ και εργαλεία παραγωγής κορυφαίων, ώστε να μπορείτε να εργαστείτε ως επαγγελματίας μάρκετινγκ. Οι ενσωματώσεις περιλαμβάνουν Stripe, MailChimp, Facebook, Zapier, Google Analytics, Salesforce και άλλα.

Επιλέξτε το πρόγραμμά σας από 27 $/μήνα και λάβετε μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

Ξεπήδηση

Δημιουργήστε αποκριτικές σελίδες προορισμού με μεταφορά και απόθεση στοιχείων με Ξεπήδηση. Διαθέτει πάνω από 100 προκατασκευασμένα πρότυπα στα οποία μπορείτε να εργαστείτε για να δημιουργήσετε κάτι εκπληκτικό που σίγουρα θα σας προσφέρει εξαιρετικές μετατροπές.

Όλα τα πρότυπα είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμα και μπορείτε κυριολεκτικά να τροποποιήσετε κάθε μικρή λεπτομέρεια. Εάν θέλετε μια φόρμα να λειτουργεί με συγκεκριμένο τρόπο, μπορείτε να επεξεργαστείτε τον κώδικα και να προσθέσετε προσαρμοσμένο HTML, JavaScript και CSS για να το πετύχετε.

Επιπλέον, υπάρχουν πολλές επιλογές ενοποίησης, συμπεριλαμβανομένου του Zapier, το οποίο σας επιτρέπει να συγχρονίζετε με περισσότερα από 1.000 άλλα εργαλεία. Ο ουρανός είναι το όριο για το Unbounce, κυριολεκτικά.

Μόλις ολοκληρώσετε τη δημιουργία της σελίδας προορισμού, μπορείτε να συνεχίσετε να τη δημοσιεύετε απευθείας στον προσαρμοσμένο ιστότοπο της επιχείρησής σας ή στο WordPress με τη βοήθεια της προσθήκης τους.

Thrive Architect

Αγαπάτε το WordPress;

Μετατρέψτε τις μοναδικές έννοιες και τις ιδέες σας σε σελίδες προορισμού που βασίζονται σε μετατροπές με Thrive Architect, ένα από τα πιο γρήγορα προγράμματα δημιουργίας σελίδων προορισμού για WordPress. Καθιστά εύκολη τη δημιουργία οπτικά εντυπωσιακών, ελκυστικών και όμορφων διατάξεων και περιεχομένου όπως κανένα άλλο.

Το Thrive Architect επιτρέπει στους επιχειρηματίες να επικεντρωθούν στη δουλειά τους και να εξοικονομήσουν ενέργεια και χρόνο για να επενδύσουν στην καινοτομία. Έχουν αφαιρέσει όλα τα πιθανά εμπόδια μεταξύ των ιδεών σας και την παρουσίασή τους στον ιστότοπό σας με τις εξαιρετικές δυνατότητες της σελίδας προορισμού.

Με το πρόγραμμα επεξεργασίας Thrive Architect, μπορείτε να αλλάξετε τα πράγματα απλά κάνοντας κλικ στο στοιχείο και επεξεργάζοντάς το αμέσως ή την προσέγγιση «κλικ για επεξεργασία», όπως την αποκαλούν. Μπορείτε επίσης να μετακινήσετε στοιχεία κάνοντας κλικ στο στοιχείο και, στη συνέχεια, σύροντάς το και αφήνοντάς το.

Προσφέρουν περισσότερα από 290 όμορφα σχεδιασμένα πρότυπα που είναι πλήρως εστιασμένα στις μετατροπές και συνοδεύονται από Thrive Suite και Thrive Architect. Απολαύστε τον πιο γρήγορο τρόπο σχεδίασης σελίδων συμμετοχής, σελίδων πωλήσεων, σελίδων διαδικτυακού σεμιναρίου και πολλά άλλα με επαγγελματική εμφάνιση. Ακόμη και μετά τη δημοσίευσή τους, μπορείτε να κάνετε επεξεργασίες.

Χρησιμοποιήστε στοιχεία όπως μαρτυρίες, δημιουργία δυνητικών πελατών, χρονόμετρα αντίστροφης μέτρησης και προσαρμόσιμα κουμπιά και ενσωματώστε τα με υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αντί να χρησιμοποιείτε πολλές προσθήκες.

Το Thrive Architect σάς επιτρέπει να κοιτάζετε αμέσως τις σελίδες σας με μόλις 2 κλικ για να αναλύσετε την εμφάνισή τους σε διαφορετικές συσκευές και μεγέθη οθόνης. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε την ορατότητα και τη θέση των στοιχείων σε κάθε συσκευή. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε όμορφα και ελκυστικά κινούμενα σχέδια για να πιέσετε τους πελάτες.

Προσφέρουν πολλά άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά, όπως εξαιρετικά ευέλικτες διατάξεις στηλών, ελκυστικές εικόνες και συνδυασμούς κειμένων, την επιλογή προσθήκης χρωμάτων επωνυμίας, 700+ γραμματοσειρές για τον έλεγχο της τυπογραφίας, διατάξεις πλήρους πλάτους για προσθήκη παράγοντα wow, εφέ αιωρήματος και πολλά άλλα.

Αποκτήστε το Thrive Suit με μόλις 19 $/μήνα και επωφεληθείτε από την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

ConvertKit

ConvertKit βοηθά τους διαδικτυακούς δημιουργούς να προβάλλουν τις δημιουργικές τους ιδέες στον κόσμο χρησιμοποιώντας σελίδες προορισμού. Δεν χρειάζεστε καν ιστότοπο ουσιαστικά για να αρχίσετε να συλλέγετε διευθύνσεις email ή να τραβάτε το ενδιαφέρον του κοινού. Το μόνο που χρειάζεται είναι να γνωρίζετε τους πελάτες σας και να έχετε μια μοναδική ιδέα.

  Διορθώστε το σφάλμα σύνδεσης δικτύου 0x00028002

Αφήστε τις ιδέες σας να βρυχηθούν με πλήρως προσαρμόσιμα πρότυπα για να σχεδιάσετε εύκολα τις σελίδες σας, ανεξάρτητα από το αν είστε αρχάριος ή ειδικός σχεδιαστής. Δεν είναι όλοι κωδικοποιητές και γι’ αυτό το ConvertKit έχει λάβει όλα τα δυνατά βήματα για να βελτιστοποιήσει τη δημιουργία σελίδων προορισμού χωρίς να περιλαμβάνει κωδικούς.

Έχουν επίσης μια προσαρμοσμένη επιλογή CSS για κωδικοποιητές που θέλουν να κάνουν κάποιες σύνθετες αλλαγές στις σελίδες τους. Μην αφήνετε τις σελίδες προορισμού σας να φαίνονται βαρετές, αντίθετα χρησιμοποιήστε 100.000+ δωρεάν εικόνες από το Unsplash για να συμπεριλάβετε εικόνες υψηλής ποιότητας, ώστε οι σελίδες να φαίνονται ελκυστικές.

Η σελίδα προορισμού σας πρέπει να αποκρίνεται σε όλες τις συσκευές και τα μεγέθη οθόνης. Ως εκ τούτου, προσφέρουν τέλεια διαμορφωμένα πρότυπα που φαίνονται όμορφα σε οποιαδήποτε συσκευή. Οι φόρμες συμμετοχής είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε τις μετατροπές και να εισέλθετε στον κόσμο ή στα εισερχόμενά τους, πιθανώς με φόρμες ConvertKit.

Σας βοηθούν να συλλέγετε πληροφορίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μετατρέψετε τους πελάτες σας σε συνδρομητές και να βελτιώσετε τις πωλήσεις σας. Εκτός από τα δεδομένα πελατών, οι φόρμες συμμετοχής του ConverKit λειτουργούν ως αυτόματος μαγνήτης, προσφέρουν προσαρμόσιμα μηνύματα, είναι συμβατές με το GDPR και ενσωματώνονται με διαφορετικά εργαλεία και υπηρεσίες αυτοματισμού.

Θα επωφεληθείτε από τις γρήγορες ενημερώσεις μετρήσεων για να γνωρίζετε τον αριθμό των συνδρομητών σας και τα ποσοστά μετατροπών. Ρυθμίστε μεθόδους παρακολούθησης όπως το Google Analytics, τα αναγνωριστικά επιχειρήσεων του Facebook κ.λπ., για να δείτε την απόδοση της σελίδας προορισμού και να μάθετε πώς αντιδρά το κοινό σας σε αυτές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα δεδομένα για να βελτιώσετε τις σελίδες προορισμού σας και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Προσεχώς Σελίδα

Οι ιστότοποι χρειάζονται λίγο χρόνο για να ξεκινήσουν, αλλά πρέπει επίσης να ενημερώσετε τους επισκέπτες για τον ιστότοπό σας και τι θα υπάρχει μέσα σε αυτόν για να τους βοηθήσετε.

Μην περιμένετε μέχρι να κυκλοφορήσει. αντί για χρήση ComingSoonPage.com που σας βοηθά να δημιουργήσετε τις υπό κατασκευή και τις προσεχείς σελίδες σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Για να λειτουργήσει, πρέπει να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα:

  • Σχεδιάστε τη σελίδα σας Προσεχώς από διάφορα διαθέσιμα θέματα.
  • Εάν θέλετε να λάβετε μια λίστα δυνητικών πελατών email, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε διαφορετικές προσθήκες όπως Mailchimp, AWeber, ConvertKit, Campaign Monitor κ.λπ.
  • Επιτέλους, κατεβάστε το HTML και, στη συνέχεια, αναπτύξτε το στον ιστότοπό σας.

Προσφέρουν δεκάδες ενδιαφέρουσες λειτουργίες για να σχεδιάσετε και να αναπτύξετε τη σελίδα σας που έρχεται σύντομα. Σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε εύκολα κάθε στοιχείο της σελίδας σας με τα διαθέσιμα θέματα. Έχετε πολλές επιλογές για εικόνες φόντου ή μπορείτε επίσης να ανεβάσετε μία από τις δικές σας.

Μπορείτε να συλλέξετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στη συνέχεια να τα ενσωματώσετε σε έναν υποστηριζόμενο πάροχο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τρίτου μέρους. Η σελίδα Προσεχώς που σχεδιάζετε χρησιμοποιώντας αυτήν την υπηρεσία θα αποκρίνεται σε όλες τις οθόνες και τις συσκευές. Επιλέξτε από εκατοντάδες γραμματοσειρές Google δωρεάν, κάντε τις σελίδες σας ελκυστικές χρησιμοποιώντας κινούμενα σχέδια και εφέ και γίνετε viral χρησιμοποιώντας τη λειτουργία παρακολούθησης παραπομπής.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης για να εμφανίσετε την εκκίνηση ή να εμφανίσετε την πρόοδο του ιστότοπου χρησιμοποιώντας μια γραμμή προόδου. Επιπλέον, μπορείτε να επιδείξετε τα κοινωνικά προφίλ σας και να επιτρέψετε στους επισκέπτες να μοιραστούν τα δικά τους. Μπορείτε ακόμη και να μεταφράσετε οποιοδήποτε κείμενο για να το κατανοήσετε στη μητρική σας γλώσσα.

Επιλέξτε από διαφορετικά σχέδια ξεκινώντας από το βασικό έως το επαγγελματικό. Η βασική άδεια είναι δωρεάν και τα προγράμματα επί πληρωμή ξεκινούν από 20 $/σελίδα.

Instapage

Στα πλαίσια Instapage, θα βρείτε πάνω από 500 επιλογές διάταξης που αποδεδειγμένα μετατρέπονται και μια πληθώρα ενσωματωμένων μπλοκ για διάφορους σκοπούς. Αυτό το εργαλείο δημιουργίας σελίδων προορισμού διαθέτει τεχνολογία AMP και μηχανισμού απόδοσης Thor που υπόσχεται έναν από τους καλύτερους χρόνους φόρτωσης σελίδας.

Υπάρχει επίσης μια ενσωματωμένη δυνατότητα συνεργασίας που επιτρέπει σε εσάς και την ομάδα σας να συγκεντρωθείτε και να δημιουργήσετε όμορφες σελίδες χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης. Το πιο βολικό χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα αποθήκευσης επαναχρησιμοποιήσιμων μπλοκ, ώστε να μην χρειάζεται να τα δημιουργείτε ξανά και ξανά για κάθε σχέδιο.

Συνολικά, με το Instapage, θα μπορείτε να προσφέρετε μια ελκυστική εμπειρία στους επισκέπτες σας και να διασκεδάσετε δημιουργώντας και εσείς τις σελίδες.

Launchrock

Launchrock είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας που βασίζεται σε μπλοκ που σας επιτρέπει να δημιουργείτε ιστότοπους εκκίνησης μέσα σε λίγα λεπτά. Παίρνετε ένα σωρό προσαρμόσιμα πρότυπα για να ξεκινήσετε και μπορείτε να προσθέσετε διαφορετικά στοιχεία προσανατολισμένα προς τον στόχο σας, όπως φόρμα λήψης email, έρευνες, εργαλεία κοινής χρήσης κοινωνικών δικτύων κ.λπ.

Για να σας βοηθήσουν με τις καλύτερες στρατηγικές μετατροπής, έχουν πάνω από 1.000 οδηγούς με οδηγίες και διάφορα μαθήματα και βίντεο από μερικούς από τους πιο δημοφιλείς επαγγελματίες του μάρκετινγκ εκεί έξω. Και σαν να μην έφτανε αυτό, υπάρχει επίσης μια εξαιρετικά φιλική κοινότητα με περισσότερους από 20.000 ειδικούς έτοιμους να ξεκαθαρίσουν τις αμφιβολίες σας σχετικά με την απόκτηση πελατών.

  Πώς να ενεργοποιήσετε το Siri στο iPhone X

Μεγάλα ονόματα όπως το Bumble και το VEVO ξεκίνησαν τις σελίδες τους με το Launchrock και μπορείτε να δείτε σχεδόν πού βρίσκονται σήμερα. Όλα πάνε δυνατά μετά από ένα υπέροχο λανσάρισμα!

Wix

Κυκλοφόρησε όχι πολύ καιρό πριν, αλλά έγινε γρήγορα μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για τη δημιουργία ιστοτόπων/σελίδων προορισμού, Wix σας δίνει όλα όσα χρειάζεστε για να γίνετε αρχιτέκτονας του δικού σας ιστότοπου χωρίς να χρειάζεται να μπερδεύεστε με μπερδεμένους κώδικα ή προγραμματιστές.

Μπορείτε να προσθέσετε λειτουργίες όπως σύστημα κρατήσεων, ηλεκτρονικό κατάστημα και ιστολόγιο, ενώ παράλληλα προσαρμόζετε πλήρως κάθε κομμάτι του. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι ιστότοποι που δημιουργείτε με το Wix θα ανταποκρίνονται πλήρως και θα βελτιστοποιούνται για τις μηχανές αναζήτησης.

Με λίγα λόγια, αυτή η υπηρεσία σας δίνει την ελευθερία να ζωντανέψετε τη φαντασία σας με απόλυτη ευκολία. Μπορείτε να ξεκινήσετε εντελώς δωρεάν.

SeedProd

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια σελίδα προορισμού πριν από την κυκλοφορία μέσα σε λίγα λεπτά με αυτό το καταπληκτικό πρόσθετο WordPress που ονομάζεται SeedProd. Έρχεται με ένα πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων σε πραγματικό χρόνο που σας βοηθά να προσαρμόσετε εύκολα γραμματοσειρές, χρώματα, διατάξεις και άλλα στοιχεία, ενώ σας επιτρέπει επίσης να δείτε πώς θα ήταν.

Μπορείτε να ξεκινήσετε τη δημιουργία από την αρχή ή να επιλέξετε ένα από τα πολλά προκατασκευασμένα θέματα και επίσης να χρησιμοποιήσετε πάνω από 500.000 φόντο HD μαζί με μια τεράστια συλλογή γραμματοσειρών Google. Αυτό το πρόσθετο ενσωματώνεται καλά με το κορυφαίο λογισμικό μάρκετινγκ email εκεί έξω για να σας βοηθήσει να συλλέγετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αμέσως.

Ένα άλλο εύχρηστο χαρακτηριστικό είναι η κοινή χρήση κοινωνικής δικτύωσης και η παρακολούθηση παραπομπών. Είναι ένα σύστημα που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μοιράζονται τον ιστότοπό σας με αντάλλαγμα ένα κίνητρο, το οποίο μπορεί να ενισχύσει μαζικά τις εγγραφές συμμετοχής σας.

Το SeedProd είναι πολύγλωσσο και έτοιμο για GDPR.

Lander

Εμπιστεύονται περισσότερες από 3.000 μάρκες, συμπεριλαμβανομένων των Gameloft και Cisco, Lander είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα δημιουργίας σελίδων προορισμού εκεί έξω. Έρχεται με περισσότερα από 100 πρότυπα για να διαλέξετε, χωρισμένα σε διαφορετικές κατηγορίες, έτσι κυριολεκτικά δεν χρειάζεστε καμία κωδικοποίηση ή τεχνική εμπειρία.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εξαιρετικά διαισθητικό οπτικό επεξεργαστή τους για να μεταφέρετε και να αποθέσετε στοιχεία και να αναπτύξετε μια σελίδα προορισμού με επαγγελματική εμφάνιση, ακόμα κι αν δεν διαθέτετε σχεδιαστικές δεξιότητες. Εκτός από αυτό, διαθέτει ένα εργαλείο δοκιμής A/B και μια καρτέλα Facebook Page για να συνδέσετε τις σελίδες σας.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτό και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όλα μόνο όταν εγγραφείτε για τη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών πριν μεταβείτε σε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή.

Clickfunnels

Μια ολοκληρωμένη υπηρεσία κατασκευής χωνιού, Clickfunnels, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εκπληκτικές σελίδες προορισμού μαζί με τα απαιτούμενα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε τους επισκέπτες σε πελάτες. Έρχεται με πρόγραμμα επεξεργασίας ιστοσελίδας μεταφοράς και απόθεσης και πολλές πιθανές ενσωματώσεις για την εξομάλυνση της ροής εργασίας.

Ανεξάρτητα από το αν ο στόχος σας είναι να πουλήσετε ένα προϊόν, να καταγράψετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να εμφανίσετε πληροφορίες επιχείρησης ή οτιδήποτε άλλο, το Clickfunnels είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να τα πετύχετε όλα αυτά.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι αυτή η υπηρεσία δεν περιορίζεται μόνο σε “σελίδες προορισμού”. Είναι κυριολεκτικά ένα σύστημα πωλήσεων all-in-one που σας βοηθά να εκτοξεύσετε την επιχείρησή σας στα ύψη με διάφορες στρατηγικές μάρκετινγκ.

Κάρτα

Είτε είναι για οποιοδήποτε σκοπό, με Κάρτα; μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε σελίδες προορισμού δωρεάν. Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα αποκριτικά πρότυπα τους ή να ξεκινήσετε από την αρχή, όποιο είναι κατάλληλο για τις ανάγκες σας. Μπορείτε να προσθέσετε έως και 3 ιστότοπους για το δωρεάν πρόγραμμα και να χρησιμοποιήσετε όλες τις βασικές λειτουργίες τους.

Ωστόσο, το πρόγραμμα Pro επιτρέπει περισσότερους ιστότοπους, παρακολούθηση μέσω Google Analytics, προσαρμοσμένους τομείς και πολλά άλλα. Μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν για 7 ημέρες και μετά να πληρώσετε μόλις 19 $ για ολόκληρο το έτος. Είναι προσιτό!

Hubspot

Μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα επαγγελματικές σελίδες προορισμού με Hubspot χωρίς να χρειάζεται να προσλάβετε προγραμματιστή ή σχεδιαστή. Μπορείτε είτε να ξεκινήσετε από το μηδέν είτε να επιλέξετε ένα από τα πολλά βελτιστοποιημένα για κινητά πρότυπά τους για να κάνετε την μπάλα να κυλήσει χωρίς πολλή αναμονή. Το καλό είναι ότι όλα είναι drag and drop, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την υπερβολική καθυστέρηση στην προσπάθεια να ενσωματώσετε μια απλή φόρμα σε αυτό.

Μέσα στη σελίδα προορισμού, μπορείτε να εισαγάγετε CTA, φόρμες, ακόμη και εξατομικευμένο περιεχόμενο με βάση την τοποθεσία, τη συσκευή, την πηγή των επισκεπτών ή οποιαδήποτε άλλα δεδομένα είναι αποθηκευμένα στο CRM σας. Το Hubspot σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε και να αναλύετε την απόδοσή σας με την πάροδο του χρόνου για να βελτιστοποιήσετε και να βελτιώσετε τη σελίδα προορισμού σας.

συμπέρασμα

Η παραπάνω πλατφόρμα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια σελίδα προορισμού πιο γρήγορα για να δοκιμάσετε την ιδέα σας και να συλλέξετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την κυκλοφορία του προϊόντος σας.

Στη συνέχεια, ανακαλύψτε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία ψηφιακού μάρκετινγκ για να αυξήσετε τα έσοδα και το κοινό.