Πώς να ελέγξετε το ποσοστό της μπαταρίας του iPhone X

Το iPhone X, το τηλέφωνο με όλες τις οθόνες της Apple, χρειάστηκε να κόψει αρκετές γωνίες για να ταιριάξει τα πάντα. Υπάρχουν νέες χειρονομίες για να καλύψουν την έλλειψη κουμπιού Αρχική σελίδα και ο τρόπος πρόσβασης σε ορισμένες λειτουργίες έχει αλλάξει. Μια ιδιαίτερα ενοχλητική αλλαγή στη διεπαφή χρήστη είναι ότι δεν μπορείτε πλέον να δείτε το ποσοστό της μπαταρίας του iPhone X από τη γραμμή κατάστασης. Σε άλλα iPhone, οι πληροφορίες χωράνε εύκολα στη γραμμή κατάστασης και είναι πάντα ορατές. Στο iPhone X, η εγκοπή το κάνει έτσι ώστε να μην υπάρχει αρκετός χώρος για το ποσοστό όπως όλα τα άλλα εικονίδια που πρέπει να χωρέσουν εκεί.

  Πώς να πάρετε τον έλεγχο της γραμμής μενού του Mac σας με τον Bartender

Αυτό που σημαίνει όλα αυτά είναι ότι δεν μπορείτε απλώς να κοιτάξετε την αρχική οθόνη, την οθόνη κλειδώματος ή οποιαδήποτε άλλη οθόνη και να ελέγξετε το ποσοστό της μπαταρίας του iPhone X. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε αντ ‘αυτού.

Ποσοστό μπαταρίας iPhone X

Το ποσοστό της μπαταρίας του iPhone X έχει νέο σπίτι. το κέντρο ελέγχου. Στην αρχική οθόνη ή στην οθόνη κλειδώματος, σύρετε προς τα κάτω από το δεξί αυτί για να ανοίξετε το κέντρο ελέγχου και να κοιτάξετε στην επάνω δεξιά γωνία. Το κέντρο ελέγχου έχει περισσότερο χώρο για όλα, δηλαδή όλα τα εικονίδια, οπότε το ποσοστό της μπαταρίας εμφανίζεται δίπλα στο εικονίδιο της μπαταρίας, όπως θα έπρεπε.

Εναλλακτικά, και αυτό είναι κάπως ανόητο, μακρύ για να το κάνετε, αλλά αν συνδέσετε το τηλέφωνό σας σε μια πηγή ρεύματος ή το τοποθετήσετε σε μια ασύρματη βάση φόρτισης, η οθόνη θα ανάψει και θα σας δείξει το τρέχον ποσοστό φόρτισης.

  Πώς να ανεβάσετε πολλά αρχεία στο Dropbox ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας ένα iPhone ή iPad

Φυσικά, ο απλούστερος τρόπος για να ελέγξετε το ποσοστό της μπαταρίας του iPhone X είναι απλώς να ρωτήσετε τη Siri. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε παραλλαγή της ερώτησης “Siri, ποιο είναι το ποσοστό της μπαταρίας μου” και θα σας πει το τρέχον ποσοστό της μπαταρίας σας.

Γραφικό στοιχείο μπαταρίας

Οι χρήστες που προτιμούν έναν πολύ πιο εύκολο τρόπο ελέγχου του ποσοστού της μπαταρίας του iPhone, κάνουν επίσης μια δοκιμή στα widgets. Το iOS διαθέτει ένα γραφικό στοιχείο μπαταρίας στοκ στο οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση από την οθόνη κλειδώματος ή την αρχική οθόνη. Δείχνει το τρέχον ποσοστό μπαταρίας τόσο του iPhone σας όσο και οποιασδήποτε άλλης συσκευής Bluetooth που έχει συζευχθεί με αυτό.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αξιολόγησης στο Pokèmon Go

Δεν είναι απαραιτήτως ευκολότερη η πρόσβαση στο widget από την πρόσβαση στο κέντρο ελέγχου. Όλα εξαρτώνται από την προτίμηση και τον τρόπο προσαρμογής στο νέο τηλέφωνο. Για ορισμένους χρήστες, το σάρωση προς τα δεξιά μπορεί να είναι ευκολότερο από το να τραβήξουν προς τα κάτω το δεξί αυτί. Μπορεί επίσης να είναι πιο οικείο από τη νέα χειρονομία που απαιτείται για το άνοιγμα του κέντρου ελέγχου. Όλα εξαρτώνται από τις προσωπικές προτιμήσεις.